Találatok a következő kifejezésre: Milyen azonnali a (6 db)

Milyen azonnali fogamzásgátló a leghatékonyabb és a legjobb?

A gumit nem szeretjük, tabit meg nem tudok feliratni magamnak most. Hüvelykúp, hüvelytabi, krém...? Mit tudtok ezekr?l?

Legjobb válasz: Szia.mi használtunk kúpot(Pharmatex),az jó, annyi a kellemetlen, hogy nagyon "megtervezett" tõle a szerelmeskedés,mert 10-15 perccel elõtte kell felhelyezni, hogy elolvadjon, és mikor kijön nagyon hasonlít állagra és szagra is a disznózsírra...de amikor én gyógyszert irattam a doki igen keményen leszidott,hogy ez csak alkalmi fogamzásgátlás,ne használjam,de mi kb fél évig használtuk, nem lett semmi baj.

Szia.mi használtunk kúpot(Pharmatex), az jó, annyi a kellemetlen, hogy nagyon "megtervezett" tõle a szerelmeskedés, mert 10-15 perccel elõtte kell felhelyezni, hogy elolvadjon, és mikor kijön nagyon hasonlít állagra és szagra is a disznózsírra...de amikor én gyógyszert irattam a doki igen keményen leszidott, hogy ez csak alkalmi fogamzásgátlás, ne használjam, de mi kb fél évig használtuk, nem lett semmi baj.
A kúpot Patentex ovalnak hívják, szerintem is nagyon jó, egy hátránya van, hogy nem jó az íze (a párom szerint). Itt(is) találsz róla: http://www.pirulapatika.hu/210158807/betegtajekoztato/patent.. http://www.borostyan-gyogyszertar.hu/component/page, shop.pro..
Több féle kúp is van, és a Pharmatex nem ugyanaz, mint amit te írtál. 1.válaszoló
Aszpirin...szorítsd a lábad közé a dobozt és akkor tuti nem lesz baj:p
teljesen biztos voltam benne nem bántam meg kb. 3 év pár órát gondolkoztam rajta
Igen én nem bántam meg.2évig tartott és kb 4-6hétig gondolkoztam. Nem volt megcsalás meg semmi egetrengetõ probléma a kapcsolatunkban, csak egyszerûen már nem szerettem õt.Aztán végül már undorodtam stb....A 4-6hétben furcsán kezdtem magam érezni, mintha valami hiányozna, de nem tudtam mi.(fizikailag is nagyon rosszul voltam).Az segített igazából a döntésben, hogy visszagondoltam a múltamra, hogy pl az elõzõ párkapcsolataim mennyivel jobbak voltak.(na nem mintha azokat sírnám vissza!)
6 évig tartott, kb. fél évet gondolkoztam rajta, nem bántam meg egy percig sem.
2 évig tartott pillanatnyi felindulásból döntöttem, hogy elhagyom. kicsit megbántam, de már nem lehet visszacsinálni. :(
4 éve voltunk együtt, csak néhány órát gondolkodtam rajta, akkor biztos voltam benne. Késõbb viszont nagyon kétségbe estem, felkerestem azóta újra együtt vagyunk.
Tipródtam vagy fél évet a háromból és mégis borzasztóan megbántam. Illetve konkrétan a kimondását nem, mert kellett ahhoz, hogy tisztán lássak, de mára nagyon bánom.
Agyammal biztos voltam benne, a szívemmel csak szakítás után kb másfél hónappal gyõzõdtem meg teljesen. Nem, nem bántam meg a szakítást, azt bántam meg, hogy ennyi idõt elpazaroltam rá, az életembõl. 3 évig tartott. Kb. félévet gondolkoztam hébe-hóba, úgy komolyan kb másfél hónapot. Nem megcsalás miatt mentünk szét. 23/L
Rengeteg korulmenyen mulik.Amugy ha 100%-osan edzel es eszel, akkor mar par honap alatt latvanyosat fejlodhetsz eroben es tomegben is.Ha meg soha nem edzettel, sok benned az izomepitesi potencial, es akar 1-1, 5 kg izmot is felpakolhatsz havonta.Ez 4-5 honap alatt azert mar meglatszik.
Elég nehéz erre válaszolni úgy, hogy nem tudni rólad semmit.Azaz milyen adottságokkal rendelkezel(pl:sovány vagy duci). Egyébként az elõ hónapban már észrevehetõ lesz a változás, ha eddig nem sportoltál semmit. Dióhéjban ennyi.

Ha gyorsan el akarom veszíteni a szüzességemet akkor, mit tanácsoltok milyen csaj lenne hajlandó az azonnali szexre?

értelmes válaszokat kérek köszönöm:)18 vagyok ha valakit érdekelne:)

Legjobb válasz: Különös ismertetõ jelen, hogy sarkon pénzért kínálja a testét...

Különös ismertetõ jelen, hogy sarkon pénzért kínálja a testét...
szia! Kérdés mennyire vagy emocionális típus .Vannak nagyon jófej haverjaim akik tipikusan 'szexeljünk aztán semmi bonyodalom' tipusok:) ..-de én velük pont emiatt nem is feküdnék le. Szóval ezt neked kell tudnod , lányoknál is vannak ilyen beállítottságúak de pár dolog -Fontos !! 1.Ha csak alkalmi szex akkor gumi nélkül ne , sose tudhatod mit kaphatsz el. 2.ha gumival csinálod elõszõ az nem jóóóó sztem :S Tehát olyat keress akiben megbízol, és akit picit is szeretsz még ha szerelmes nem is vagy. én amúgy 23 voltam (elötte is voltak flörtjeim:) )a nagy eseményt nem kapkodtam el :) de ez lelki ahogy fent már említette lelki alkat kérdése..
Egyébként tényleg annyira fontos lehet... ha nem akarod, hogy kiröhögjenek, inkább felejtsd el ezt az ötleted de gyorsan. 20F
k_rva bár nem ajánlom nemi betegségek meg ezek elkerülése érdekében
A kérdező hozzászólása: ha megkérem rá az egyik csaj haveromat, hogy szeretném elveszíteni vele a szüzességemet akkor mit mondana?CSAJOK hm?
A kérdező hozzászólása: most fogok menni internátusra ott, hogyan van a szex nem fogom kibírni egy évig szex nélkül.
gumibaba :P
A kérdező hozzászólása: jó köszi de, olyan csaj kéne aki szex mániás. mondjuk ha sétálok az utcán és ha meg akarom dugni õt akkor ne mondjon nemet.

Kinek milyen tapasztalata van a GLISS KUR azonnali hajregeneráló balzsamjáról vadrózsaolajjal?

Rózsaszín pumpás flakonban van,száraz , sérült hajra, kifésülhet?ség és fény, ez van még ráírva.

Legjobb válasz: Én már használtam:)Jó illata van,és szerintem jó...bár én inkább a világos rózsaszin pumpást szeretem!

Én már használtam:) Jó illata van, és szerintem jó...bár én inkább a világos rózsaszin pumpást szeretem!
Nagyon jó minõségû termékei vannak, én a narancssárga pumpást használom. Nagyon sokáig kitart, még hosszú haj mellett is.
Én a lila hajpakolást használom, kipróbáltam 1000 fajtát, (pl. Elséve, Fructis, Avon, Sunsilk, ...) de ez vált be legjobban. Most tegnap vettem vadrózsaolajos pakolást, de még nem próbáltam, biztos az is jó, egy márka. :)
Én megkockáztatom, hogy a gliss kurnak vannak a leghatékonyabb termékei ápolás, regenerálás szempontjából (már ami forgalomban van) - és bár ezt még nem használtam, rengeteg más fajtáját igen: hatásos. Az illata pedig tényleg mindnek izgalmas:)
A kérdező hozzászólása: Használom a vadrózsaolajos pakolást de annyira nem vettem észre nagy változást , és most ezt a fújósat vettem , kíváncsi vagyok másoknak konkrétan ez használt e!?

Mit tegyek vagy mondjak azért hogy azonnali hatállyal elengedjenek a munkahelyemről! Mindenképpen elkell jönnöm! Aranyos legyek és bájos? Vagy? Milyen felmondást irjak?

Legjobb válasz: Nem igazán hiszem, hogy hasznos válasz ebben a helyzetben rendkívüli felmondást ajánlani. Ez jó eséllyel, ha nincs rá megfelelõ indok, akár többszázezres késõbbi kártérítést is eredményezhet, melyet a felmondó munkavállalónak kell megfizetni... Ha van rá oka, akkor persze meglépheti. Amit ajánlok, az az, hogy ülj le a személyzetissel, fõnökkel, és beszéld meg vele, hogy te most szeretnél elmenni és kéred, hogy egyezzen bele közös megegyezésbe. Ha esetleg jár végkielégítés - és valóban fontos, hogy el tudj menni -, akkor esetleg ajánld fel, hogy a végkielégítésed felérõl lemondasz. De ha nincs ok rendkívülire, akkor mindenképp bájosan, mosolyogva, nõi praktikákat bevetve.

Nem igazán hiszem, hogy hasznos válasz ebben a helyzetben rendkívüli felmondást ajánlani. Ez jó eséllyel, ha nincs rá megfelelõ indok, akár többszázezres késõbbi kártérítést is eredményezhet, melyet a felmondó munkavállalónak kell megfizetni... Ha van rá oka, akkor persze meglépheti. Amit ajánlok, az az, hogy ülj le a személyzetissel, fõnökkel, és beszéld meg vele, hogy te most szeretnél elmenni és kéred, hogy egyezzen bele közös megegyezésbe. Ha esetleg jár végkielégítés - és valóban fontos, hogy el tudj menni -, akkor esetleg ajánld fel, hogy a végkielégítésed felérõl lemondasz. De ha nincs ok rendkívülire, akkor mindenképp bájosan, mosolyogva, nõi praktikákat bevetve.
A kérdező hozzászólása: elsõ válaszolo!??????

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!