Találatok a következő kifejezésre: Milyen az zselés (6 db)

Milyen az Essence tégelyes zselés tusa?

Elég tartós? Nem ken?dik fel a szemhéj fels? részére? Könny? felvinni?

Legjobb válasz: Nekem kedvencem lett. Sima tussal nehezen dolgozok, de ezzel könnyen megy. Nem kenõdik sehova. Gyorsan megszárad. Megvettem hozzá az ecsetet is. Én nem tudok vele túl vékony vonalat húzni, de ez sztem miattam van :) Könnyen beremeg a kezem meg a szemem.

Nekem kedvencem lett. Sima tussal nehezen dolgozok, de ezzel könnyen megy. Nem kenõdik sehova. Gyorsan megszárad. Megvettem hozzá az ecsetet is. Én nem tudok vele túl vékony vonalat húzni, de ez sztem miattam van :) Könnyen beremeg a kezem meg a szemem.

Milyen az a zselés védekezés?

Alig hallottam róla valamit,n?knek kell ahsználni ennyit tudok...mennyire megbízható ez és hogyan m?ködik?

Legjobb válasz: Be kell nyomni, jó mélyen, fél órával az aktus elõtt. Van hozzá (vagy kell venni külön) egy csõ is erre a célra. Önmagában 30% körül van a hatékonysága. A lényege, hogy felhabosodik, és mechanikai akadályt képez + van benne spermaölõ anyag is. Pesszáriummal együtt ajánlott.

Be kell nyomni, jó mélyen, fél órával az aktus elõtt. Van hozzá (vagy kell venni külön) egy csõ is erre a célra. Önmagában 30% körül van a hatékonysága. A lényege, hogy felhabosodik, és mechanikai akadályt képez + van benne spermaölõ anyag is. Pesszáriummal együtt ajánlott.

Milyen ez az ecset? MOYRA STRASSZKÖVES ZSELÉS ECSET EGYENES #4

Legjobb válasz: sima mûszõr, zselés egyenes ecset. és pont olyan, mint a többi zselés egyenes ecset.

sima mûszõr, zselés egyenes ecset. és pont olyan, mint a többi zselés egyenes ecset.
A kérdező hozzászólása: minõségre gondoltam:)
minõségre is pont olyan, mint a többi átlagos zselés ecset.


Milyen kémiai anyag az a zselé amiből a zselés műkörmöt építik és mennyire káros a belélegzése?

Legjobb válasz: Monomer folyadék és polimer por keveréke. Ezek reagálnak egymással UV fény hatására. Ha nem hajolsz túl közel, akkor nem veszélyes. Legalább 50-60 cm-re legyél tõle.

Monomer folyadék és polimer por keveréke. Ezek reagálnak egymással UV fény hatására. Ha nem hajolsz túl közel, akkor nem veszélyes. Legalább 50-60 cm-re legyél tõle.

Milyen állagú (nak kell lenni) az ujjfesték (nek)? Házilag készítettem és kb. zselés/pudingos állagú lett.

Ma készítettem házilag.Majd beszíneztem folyékony ételfestékkel. Szépen fog a papírra, a kezemet nem fogta be. Csak az állagában nem voltam biztos, mert soha nem vettem bolti/gyári ujjfestéket és valószínű nem is fogok, mert sztem amekkora kiszerelés, ahhoz képest drága. Így marad az itthon készíthető, töredék árból...

Legjobb válasz: Off: hogy készítetted? nagyon érdekel! köszi!

Off: hogy készítetted? nagyon érdekel! köszi!
A kérdező hozzászólása: Íme a recept. Az alsó (fõzõset) készítettem.Igaz kukoricakeményítõt nem kaptam , helyette étkezési keményítõt adtam hozzá, de gondolom ugyanaz... http://pancsolo.blogspot.hu/2012/04/anyaknapi-kepek-hazi-ujj..
A gyári ujjfesték (amit én próbáltam) zselészerû, és kb. pudingállagú, de nem folyós, hanem amit otthon fõzöl és megõrzi a formáját. A házi festékben az a jó, hogy olyan sûrûre készÍted, amilyenre éppen szükséged van, attól függõen, hogy mit szeretnél vele csinálni. Talán itt látszik az állaga, bár ez a legegyszerûbb recept, ha hirtelen kell, és ez is eláll egy darabig: http://pancsolo.blogspot.hu/2013/04/ujjfestek-hazilag.html
Mûköröm építõ sablon
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!