Találatok a következő kifejezésre: Milyen az vizsgálat Tényleg (4 db)

Milyen tapasztalataitok vannak az ElectroSomatoGram - ESG vizsgálattal? Tényleg olyan jó diagnosztikát ad, mint aminek írják?

Legjobb válasz: Butaság az egész. Hasonlóan a biorezonanciás dolgokhoz. http://xaknak.hrasko.com/20090518biorezonancia itt írnak errõl is

Butaság az egész. Hasonlóan a biorezonanciás dolgokhoz. http://xaknak.hrasko.com/20090518biorezonancia itt írnak errõl is
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, ez hasznos!

Milyen az a Nst vizsgálat? Tényleg vesznek mindenkitől magzatvizet az utolsó hetekben?

Legjobb válasz: Szia. Tõlem nem vettek magzatvízet, szerintem azt csak túlhordás esetén nézik. Az NST-n nézik a babaszívhangját, hogy hogy reagál a mozgásokra, meg kell emelkednie. Adnak egy gombot amit meg kell nyomnod, ha mozog a baba.

Szia. Tõlem nem vettek magzatvízet, szerintem azt csak túlhordás esetén nézik. Az NST-n nézik a babaszívhangját, hogy hogy reagál a mozgásokra, meg kell emelkednie. Adnak egy gombot amit meg kell nyomnod, ha mozog a baba.
Szerintem csak annak piszkálják a magzatvizét, aki már túlhordta a babáját, vagy rossz a szívhang.
Baba szívultrahang. Rátesznek a pocakodra két korongot és le kell csücsülnöd, kb 10-20 percig tart. Az utolsó hetekben minden héten kötelezõ. A fájásokat is kimutatja, majd szülés alatt is rajtad lesz, sûrûn, amikor a kitolás következik akkor meg végig, ezzel nyomon követik a kicsit, hogy minden rendben legyen. Nem vesznek! Csak ha van valami rendellenesség. Tõlem vettek egyszer, még szülés elõtt 2 nappal, mert nekem már 1 hónapja nyitva volt a méhszájam 1, 5 ujjnyira. Tehát ne parázz, az Nst nem fáj. A magzatvízvétel kicsit már igen, de a szüléshez képest semmi. :DD Jó egészséget nektek !
Szia! Egy gumiszalaggal két tappancsot rögzítenek a hasadhoz. A baba szív hangját és a méhtevékenységet mérik vele. Kapsz egy nyomó gombot amit akkor kell megnyomni ha megmozdul a baba. Magzatvízvételt ilyenkor nem végeznek. Amnioszkópiát szoktak, amikor egy mikroszkóphoz hasonló szerkezettel a méhszájon keresztül vizsgálják a magzatvíz tisztaságát. Helye válogatja, hogy kinek, milyen rendszerességgel végzik ezt, de jelemzõen csak túlhordás esetén szokták.
Ujabb remhir, remek! Az NST 20 percig tart, a magzati szivhangot, mehosszehuzodasokat, es magzatmozgast mer. Ket tappancsot helyeznek a pocidra (az egyik a mehosszehuzodast meri, a masik a magzati szivhangot), es amikor a baba megmozdul, te megnyomsz egy gombot. Magzatvizet pedig nem vesznek, max a tisztasagat nezik, ha tulhordtad a babat. De azt sem magzatvizvetellel, hanem bevilagitanak a mehszajon keresztul.
magzatvíz vétel (amniocentézis) azoknál van, akiknél a kombinált teszt értéke valami elváltozást mutatott, és szeretnének a szülõk megbizonyosodni róla, hogy nincsen semmi probléma.
Tõlem se vettek.

Milyen az átjárhatósági vizsgálat? Tényleg fájdalmas?

Legjobb válasz: Nem fájdalmas, inkább kellemetlen, mondjuk nekem átjárható, ami legalábbis megvan, de ha el vagy esetleg záródva valahol, akkor feszítõ érzést tapasztalhatsz. Nekem egy hónapja volt. Túl lehet élni, szerintem érdemes megcsináltatni.

Nem fájdalmas, inkább kellemetlen, mondjuk nekem átjárható, ami legalábbis megvan, de ha el vagy esetleg záródva valahol, akkor feszítõ érzést tapasztalhatsz. Nekem egy hónapja volt. Túl lehet élni, szerintem érdemes megcsináltatni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ? Te hol csináltattad a vizsgálatot? Én a Schöpf-Méreibe járok. Akkor szted nem érdemes altatást kérni a vizsgálathoz?
Szia én a S.O.T.E klinikán csináltattam, nekem nagyon fájt. ezzel nem akarlak el ijeszteni, de nekem el volt zárodva az egyik oldal.Olyan érzés volt mint a szülési görcs. De van egy jó oldala, most 15 hetes terhess vagyok és nagyon boldog. ugyhogy meg érte.
A kérdező hozzászólása: És nektek az átjárhatóságit miért csinálták? Úgy értem, rendben volt minden (pé, hormonok, stb..)Ezer köszi a válaszokért!
Az 1. válaszoló vagyok. Mi a szegedi nõklinikára járunk. Azért kellett az átjárhatósági, mert hüvelyi uh alapján jobb oldali egyszarvú méh gyanúja merült fel, kiszélesedett kürtõvel. A HSG azért kellett, hogy biztos legyen ez a gyanú. Sajna jól látta az uh-on és jövõ hét csüt megmûtenek emiatt. Tehát nekem azért nem volt túl fájdalmas a dolog, mert azok a részeim amik megvannak, azok átjárhatók.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, nagyon szorítok neked, hogy rendben legyen a mûtéted:) ! Nekem a hüvelyi ultrahang alapján minden rendben van, hormonszintem is, mégsem sikerül:( Ezért gondoltam az átjárhatósági vizsgálatra.
A 2. VÁLASZOLÓTÓL kérdezném, hogy neked milyen volt a HSG utáni következõ rendes mensesed (mennyiség, szín, milyenség stb.)????


Eredetiség vizsgálat jövőtől tényleg megszűnik? Mi van akkor, ha idén már csináltatom meg? Milyen bűntetésre számíthatok? OLcsóbb lesz mint az er. Vizsg. ára, ami 17. 000 ft.

Legjobb válasz: De nem úgy van, hogy csak akkor kell eredetiségvizsgálatot csinálni, ha lejár idõközben a mûszaki, vagy adásvétel esetén? Szóval, ha nem adod el a jármûvet, vagy nem jár le januárig a mûszakid, akkor szerintem megúsztad. Vagy rosszul tudom?

De nem úgy van, hogy csak akkor kell eredetiségvizsgálatot csinálni, ha lejár idõközben a mûszaki, vagy adásvétel esetén? Szóval, ha nem adod el a jármûvet, vagy nem jár le januárig a mûszakid, akkor szerintem megúsztad. Vagy rosszul tudom?
hát eredetvizsga csak arra kel hogy átírathasd a kocsit... tehát a büntetésed: nem fogod tudni átíratnia kocsit:) ...
A kérdező hozzászólása: Most vettem a kocsit. És meg szeretném úszni az eredeti vizsgálatot, ami 17.000 ft, jövõre meg állítólag eltörlik. Tehát akkor nem irathatom át, ha nem csináltatom meg az er. vizsg.?
úgy tudom két héten belül át kell íratni
Igen, ha aláírtad az adásvételi szerzõdést, attól a dátumtól kezdve 15 napod van hogy átirtasd a kocsit és annak minden költsége téged terhel. (Általában ez is benne szokott lenni a szerzõdésben.) Mikor jár le a 15 nap? Ha csak januárban, akkor nem eredetiségvizsgát csináltatnod. Ha nem, akkor sajnos így jártál. Az okmányirodában voltál Te vagy az eladó bejelenteni az eladás tényét? Ha csak Ti írtátok alá a szerzõdést és hivatalosan még sehol nem lett bejelentve, esetleg beszélj az elõzõ tulajjal, hogy írjatok egy másik szerzõdést pár nappal késõbbi dátummal.
Bár ma 16.-a van, szóval gyanítom, hogy az utóbbi verzió lesz.
A kérdező hozzászólása: Kiderült, h 15 munkanapon belül. szal a hétvégék, és az ünnepnapok nem számítanak:) !!!
Akkor jó. :) Ha jól értem így sikerül átcsúsznod januárra. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!