Találatok a következő kifejezésre: Milyen az tabletta, használ (2 db)

Milyen az Oxytarm tabletta, használ?

Legjobb válasz: Szia. Én elkvettem azt a hibát, hogy megvettem. Szerintem nem érdemes egy fityinget sem költeni rá. Elvileg letisztítja a bélfalakat és így fokozza az anyagcserét. Hát nem tudom. Én csak azt éreztem, hogy valami nem jó. Nem éreztem jól magam tõle. Hasfájásom volt. Nem nagyon, csak egy kicsit, tompán kellemetlenül fájt. Úgy egy hét után abba is hagytam, mert nagyon rossz lett a közérzetem az állandósult kellemetlen tnettõl. Én ennyit tudtam róla mondani neked..

Szia. Én elkvettem azt a hibát, hogy megvettem. Szerintem nem érdemes egy fityinget sem költeni rá. Elvileg letisztítja a bélfalakat és így fokozza az anyagcserét. Hát nem tudom. Én csak azt éreztem, hogy valami nem jó. Nem éreztem jól magam tõle. Hasfájásom volt. Nem nagyon, csak egy kicsit, tompán kellemetlenül fájt. Úgy egy hét után abba is hagytam, mert nagyon rossz lett a közérzetem az állandósult kellemetlen tnettõl. Én ennyit tudtam róla mondani neked..
Szia!Én elégedett voltam vele.Krónikus székrekedésre használtam, amikor már meguntam a hashajtózást.Kezdetben az elõírtaknak megfelelõen szedtem, majd fogozatosan egyre kevesebbet.Eredménye:helyreállt a belsõ egyensúlyom bifitusz eszenzisz nélkül:) Az ára viszont elég sok, ajánlom h Rossmannban vedd(ha veszel) vannak egész jó akcióban is(3500 körül)
Én is megvettem, de még eddig nem tapasztaltam hogy jó lenne. Bár nekem nem is volt székrekedésem, sõt nagyon jó volt a bélmüködésem. Akartam egy béltisztítást, egy hete szedem de csak haspuffadásom van tõle, ritkán járok wc-re. Azért sem fogom abbahagyni, végigcsinálom az egy hónapot, ha már ennyi pénzt ráköltöttem. Egyébként a rossmanba vettem meg egy ezressel olcsóbban. :) A colonixal jobban jártam volna szerintem, de az meg dupla áron van. :(
nekem használ!!!! csak este veszek be belõle kettõt, mert egyébként hasmenésem van tõle. így tökéltetes. néha naponta kétszer is sikerül a nagywc. reggel iszom egy pohár vizet, fél óra múlva kávé, és megyek wcre. és ebéd után megint megyek általában. elõtte hetente egyszer kétszer sikerült a dolog... csak azt nem tudom, meddig lehet szedni.
Sziasztok! Nekem nagyon bevált az oxytarm! 3 hete szedem és csodákat tesz velem! Felpörgette az anyagcserém, több az energiám, szépül a bõröm! Rengeteget iszom és rendszeresen mozgok is mellette nyilván ez is megtámogatja a hatását. Ha tavasszal tisztulni szeretnél szerintem nagyon jó választás és sokkal egyszerûbb a szedése mintha minden nap 4-5 pohár teát kéne elkészítened majd meginnod. :)
nekem is használ!!

Aki fél tablettával mosogat, az milyen márkát használ, és hogyan felezi?

Legjobb válasz: 1 es nem fogmosogatásról van szó . Itt valóban lehet felezni az adagot. A kérdésre,használj port.Nagyon könnyen lehet felezni .

1 es nem fogmosogatásról van szó . Itt valóban lehet felezni az adagot. A kérdésre, használj port.Nagyon könnyen lehet felezni .
Dish Drops, az Amway gyártja. Perforálva van, könnyû eltörni. ~40Ft lesz egy fél, és nagyon jól mûködik. Ha szerinted aztán mégsem, 3 hónap garancia van rá, annyi ideig gyakorlatilag ingyen tesztelheted. Por is van, és azt elvileg valóban könnyû felezni, de nekünk mindig megborult, így végül aztán átlagosan több lett.. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!