Találatok a következő kifejezésre: Milyen az szex (377 db)

Fiúk, milyen az amikor egy lány szexin táncol mondjuk egy buliban?

Legjobb válasz: Milyen volna? Hát szeeeeeexi. Jó, kellemes, izgalmas, izgató, látványos, dögös, frankó, klafa, szuper, csábító, igézõ, észbontó, fa.zállító, lélekzetelállító, meggyõzõ. Ha tényleg szexi. Ha csak azt gondolja hogy szexi, és de ez nem találkozik a nézõk ízlésével akkor meg ciki.

Milyen volna? Hát szeeeeeexi. Jó, kellemes, izgalmas, izgató, látványos, dögös, frankó, klafa, szuper, csábító, igézõ, észbontó, fa.zállító, lélekzetelállító, meggyõzõ. Ha tényleg szexi. Ha csak azt gondolja hogy szexi, és de ez nem találkozik a nézõk ízlésével akkor meg ciki.
Olyan, mint amikor egy olcsó, könnyenkapható csaj a legszánalmasabb módon próbál minél több farkat fogni.Az ilyeneket jól meg kell b...... aztán kidobni, mert hosszútávon csak az értelmes, okos és nem magamutogató csitrik a nyerõk.Kábé röviden ennyi.
kicsit izgató de jobb mikor magán showot ad:P
Szexi.
Nagyon is az vagy, csak magad sem mered bevallani magadnak.
A kérdező hozzászólása: szóval akkor mindenki aki buliba megy és táncol az k.urva? nagyon érdekes felfogás kedves utolsó elõtti.
Tudod nehéz leírni, egy-egy mozdulatsort, de ha jó a mozgásod, (pl. nem vagy darabos)és nem vagy minden határon túlmenõen kihívó, akkor nem hibázhatsz nagyot. Az is igaz, hogy ha ki kell ugorjál a bugyidból, hogy észrevegyen, akkor meg õ az, aki ribancot akar. Másik dolog az, hogy az ízlése is más mindenkinek. Nem biztos, hogy bármit javasolnék, az neki is tetszene.
A kérdező hozzászólása: hosszabb távra szeretném és nem szeretnék k.urvás lenni csak egy kicsit felizgatni a fantáziáját.
A kérdező hozzászólása: mármint utolsó elõtti mostmár. bocsi
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó nem vagyok egy olcsó könnyen megkapható csaj de ha már elmegyünk egy buliba akkor ott táncolni fogunk és gondoltam hogy nem akarok ott állni a fiú elõtt mint egy rakás szerencsétlenség ezért kérdeztem.
Háttõizé. Ha egy éjszakát szeretnél, akkor legyél kihívó, mindent lehessen látni, stb. Ha pedig szeretnéd "megfogni" akkor egy kicsit visszafogottabb legyél. Akkor nem kell rögtön mindent megmutatni, inkább csak lehessen sejteni.
A kérdező hozzászólása: kicsit bõvebben azt szeretném ha egy fiú felfigyelne rám ezért szeretném tudni hogy mi az amire biztosan begerjedtek?
Kedves [email protected]ós, ne írj Off-okat, vagy szétoltom a fejed XD Nem ez volt a kérdés úgyhogy be lehet fogni, gondolom te nem tudsz egyáltalán táncolni és ezért írsz ilyeneket... Egyébként a kérdezõnek, ez is olyan mint az elõzõ, de ez is jó :) )) http://www.youtube.com/watch?v=rfiM038VtJg Sok sikert!!!;)

Milyen az, amikor két ember között jól működik a szex?

Találkoztam valakivel egy "netkapcsolatban", akivel olyan szinten egy hullámhosszon vagyunk már évelődésben is, hogy leesik a bugyim tőle. Van ilyen valóban, hogy minden kialakul magától? Tényleg van olyan, hogy minden természetes, gördülékeny? Aki tud, meséljen róla, nagyon kíváncsi vagyok. Azért kérdezem, mert nem vagyok tapasztalt a szexben, és az eddigi tapasztalataim is inkább csak színpadias aktusok voltak, pornón nevelkedett fiúkkal, soha nem gördülékeny, soha nem vadító. És ez most valami nagyon másnak tűnik. 29N vagyok.

Legjobb válasz: A puding próbája az evés,próbáld ki. Elméletben fölösleges filóznod rajta. Általában a szexet is mint minden más dolog az életben tanulni kell.Könnyen lehet hogy csak hosszabb távon lesz tökéletes a szex köztetek,elõször meg kell ismerni a partnert.

A puding próbája az evés, próbáld ki. Elméletben fölösleges filóznod rajta. Általában a szexet is mint minden más dolog az életben tanulni kell.Könnyen lehet hogy csak hosszabb távon lesz tökéletes a szex köztetek, elõször meg kell ismerni a partnert.
Lehet, hogy akitõl lecsúszik a bugyid, az is nõ! Találkozz vele. Lehet, hogy a találkozás hatására lerángatni sem lehet a bugyidat. Óvatosság és tapasztalat kell a netes kapcsolathoz. Csak a személyes kapcsolat a biztos. Vagy még az sem? Nem tudom!
A kérdező hozzászólása: Szerencsére tudom ki az, ismerem már régrõl :) Csak neten kerültünk közel egymáshoz.
Nekem is van egy ember, akitõl azonnal beindul a fantázia..mondjuk ismerem, de mielõtt még ismertem volna, láttam néhányszor, és akkor is éreztem ezt a vad ösztönt.. Szerintem egyébként ez csak szexuális vonzalom, a szerelem ugyan kialakulhat, deeee..necces. :)
"Csak neten kerültünk közel egymáshoz." Ezen jót mosolyogtam :D Egyébként interneten nem nehéz jófejnek lenni... Ha leírtál valamit, átolvashatod, ha és míg leírod van idõd gondolkodni, hogy "esetleg nem kéne ezt mondani" stb. Ha spontán beszélgettek, nem biztos, hogy ugyaazt az embert kapod vissza, akit egy chat-es beszélgetésben megismersz... Tapasztalatból mondom, már jártam meg így ;) És még valami: ha randit tervezel, ne beszéljetek túl sokat elõtte, csak idõ hely stb... és hajra :P

Lányok! Akiknek már volt több kapcsolatuk is amiben szex is volt. Elárulnátok h milyen az ha valaki jó az ágyban vagy nem az?

Úgyértem...Biztos volt már olyan akivel jóvolt a szex , és oylanis akivel nagyon nem . Miért?Mik voltak a különbségek? Meséljetek létszi:)..

Legjobb válasz: Nem figyel rád, kötött a mozgása és unkreatív... nincs semmi érdekesség benne. Én férfi létemre így képzelem, ha "rossz a szex"-et. Szerintem nincs rossz szex, ha a vége az elélvezés. Üdv: Marton Hero

Nem figyel rád, kötött a mozgása és unkreatív... nincs semmi érdekesség benne. Én férfi létemre így képzelem, ha "rossz a szex"-et. Szerintem nincs rossz szex, ha a vége az elélvezés. Üdv: Marton Hero
A jonal osszepisilve elveztem el tobbszor is, a rossznal nem volt orgazmusom.
amikor nemjó, akkor egyszerûen nem érzem h jó:D na hofgy lehet ezt elmagyarázni:D szal nemlesz orgazmusom, különösképpen nemis nagyion érzem h mostépp szexelünk, nem izgat fel, nemérzem a szerszámát magamban, unatkozom:D, ilyenek. 24L
Barátnõm mesélte, hogy az egyik pasijánál alig várta, hogy vége legyen. Nem is élvezte, azt várta, menjen már el a pasi és legyen vége.
Nekem a rossz szex egyet jelent az unalommal. Ha nem változatos, csak egy adott pózban ugyanolyan ritmusban végeláthatatlanul lökdösnek.. Na valahogy így néz ki:D Örülj neki, hogy a pároddal jó, élvezd ki minden percét;)
Amikor 50 perc elõjáték után 2x ment el, s közben nem volt hajlandó elmozdulni alólam..... 26F
Nem volt sok kapcsolatom, de volt akivel fergeteges orgazmust éltem át, de nem szerelem volt.Most van szerelem és keressük a fergeteges orgazmust.Jó úton haladunk, csak türelem kell hozzá:
Huuu 11:26, ezt nevezem!Elismerésem!:) A rossz sexnél nincs rosszabb!Útálom, ha egy pasi önzõ!:S "Nyom, mint süket, az ajtót", én meg közben a másnapi programomat tervezem:P Ezzel szemben a pasim egy isten!:) Megad mindent, ami kell.Egyszerûen minden mozdulatábólés tettébõl érzem, hogy szeret.:) L/22
A kérdező hozzászólása: 09:37..Ezt most komolyan kérdezted ?:) Vanhogy 1, 5 , két óráig csak azt csináljuk , változatos , mindenféle pózokban csináljuk és elég nem mindig de elég gyakran van orgazmusom . Volt olyanis nem egyszer hogy egyszerre mentünk el .:) sztem viszonyitási alap nélkül is ellehet dönteni hogy mi esik jól és mi nem :) ....
nekem a legrosszabbak olyanok voltak ahol egyáltalán nem élveztem amit csinál (vagy nagyon kicsi volt neki, vagy nuku elõjáték, vagy monoton-önzõ mód "csinálta a dolgát", csak a saját orgazmusára vágyott, 5 perc volt ilyesmi...)és alig vártam hogy befejezzék csak menjen már el, és kész.A nagyon jó...hát az egetrengetõ, mikor összeolvadsz a másikkal, együtt mozogtok, tudja hogy kell a csipõjét használni, tudja milyen elõjátékra van szükség, csókolgatja a nyakam elõtte stb hogy ráálljunk egymás ütemére.
Nehogy már ne tudja valaki hogy jó e a szex vagy nem ha csak egy pasival volt. Talán jól érzi magát, élvezi az egészet. Ezt el lehet dönteni akkor is ha nincs összehasonlítási alapja. Ha meg rosszul érzi magát, nem izgul fel, nem élvezi, akkor rossz a szex. Ennyi.
09:37-nek: szerintem onnan lehet tudni, h nem vágyik más férfi érintésére, és minden tökéletes vele, ill úgyérzi...és bármi amit kiszeretne próbálni, azt csak vele próbálná ki:P
Honnan tudod, hogy a pasiddal jó, ha csak vele szexeltél eddig? Nincs viszonítási alapod.
22L.
Ja-ja..nekem is a rossz szex általában olyan volt, h alig vártam h vége legyen..Onnan tudom h rossz a szex, hogy a sulitól a bevásárlásig mindenfélén gondolkozom szex közben(4évig volt így kb)Ha jó, akkor pedig ellazulok, és hullámvölgyekben járok, bizsereg mindenem, libabõrös vagyok és csak arra gondolok, hogy Istenem de jól esik ez a szexecske:D Az az igazi, mikor a férfi képes sokáig simogatni, nyalni, csókolgatni, puszilgatni bárhol!Szóval felkészít az aktusra:) természetesen én is õt:)
Ez jól ki lett sarkítva.xD /Marton Hero/
Ha nem jó, akkor egyszerûen kb legszívesebben malmoznék közben... unott lesz az egész együttlét, semmi élvezet benne, aztán pár alkalom után már nincs is kedvem lefeküdni vele! :S Sajna volt szerencsém ilyen partnerhez. A végén az orgazmus helyett, egy nagy megkönnyebbült sóhaj jön, hogy végre túl vagyunk rajta. :S Nem szép dolog, de ezzel a sráccal, javítani sem tudtunk rajta. Tutyimutyi volt kicsit, semmi bátorsága, bármit kértem, sosem teljesítette... (pedig nem olyan kérések voltak, amit ne lehetett volna) A jó szex nálam az, amikor már csak azzal ahogy erõsen megfog, végig simít, szenvedélyesen megcsókol, harapdál teljesen beindulok, ellazulok, és megszûnik minden... olyankor nem számít semmi, csak mi ketten! Amikor érzem, hogy én vagyok a nõ az ágyban, irányítanak, ha kell megfordít, és nem félénken szól, hogy megfordulhatnék ha szeretném, de nem muszáj ám, vagy nem is tudja, csak izé... És a végén egy óriási orgazmusba torkollik, aztán pedig nem otthagyni van kedvem, hanem ölelni hosszasan magamhoz :)

Srácok! Szerintetek milyen öltözék szexi egy csajon, illetve melyik az ami már inkább közönséges?

Szóval mi az amitől azt gondoljátok hogy "de jó csaj", és mi az amitől azt hogy "k.rva" ? (Hétköznapi viseletre gondolok, amit publikusan viselnek a csajok, szóval nem ilyenekre hogy fűző meg csipkés tanga és társaik :D )

Legjobb válasz: http://mamasarollingstone.com/wp-content/uploads/2010/11/zar.. szexi http://www.img.casual.hu/shops/2087/images/item/szexi-cappuc.. http://images03.olx.hu/ui/7/98/19/1284625187_121208919_5-Egy.. http://img03.aprod.hu/images_aprodhu/16467175_1_644x461_szur.. közönséges

nekem az is szexi ha egy szál bugyiban az én ingemet hordja ébredés után a koynhában, miközben kávét föz reggel :)
szerintem ez nem közönséges, bár én lány vagyok: http://www.img.casual.hu/shops/2087/images/item/szexi-cappuc.. köszi a tippet, veszek is egy ilyet.:)
Egyetértek a harmadikkal, nekem is nagyon bejön, de hossztól függõen lehet inkább szûk nadrághoz venném fel. Amúgy az alapszabály, hogy vagy felül, vagy alul vagy merészebb. tehát például dekoltált ruha, miniszoknya sok együtt. De azért külön külön is figyelni kell, hogy ne mutasson sokat. Inkább csak sejtessen, az mindig szexibb, nõiesebb.
Nem mindegy, hogy iskolában, délutáni programhoz, vagy esti bulihoz van öltözve. Ami suliban merész lehet, az egy bulin simán elmehet.

Milyenek azok a gumik, amelyekkel a pasi tovább bírja a szexet? Hogy lehet hogy a gumival lehetséges az, hogy növeljük a szex hosszát? Milyen ilyen gumikat ismertek?

Legjobb válasz: durex performa. valami érzéstelenitõs síkosító van benne belûl, amitõl tovább kéne bírni elvileg. még nem próbáltam

durex performa. valami érzéstelenitõs síkosító van benne belûl, amitõl tovább kéne bírni elvileg. még nem próbáltam
Gyenge érzéstelenítõ van benne. Csak nehogy fordítva húzza fel...
Durex performa. Én próbáltam. Van benne valami anyag ami késlelteti a magömlést. Nálam úgy mûködött, hogy elzsibbadt a makkom, és nem nagyon éreztem semmit. Szóval nem jött be. Különben nincs korai magömlésem, csak kíváncsi voltam rá, hogy mûködik-e. Lehet, hogy aki korai magömlésben szenved annak hasznára válik.

Milyen az igazán durva szex?

Pózok, oral stb....

Legjobb válasz: Az igazán durva szexben nincs finomkodás, gyengédség......kemény szopatás, vad, erõteljes lökésekkel tarkított menetek, falhozszorítás, ágyralökés és durva behatolás, mohó nyalás, kézlefogás és heves, vad döngetés....ilyenek. De jó is ez :)

Az igazán durva szexben nincs finomkodás, gyengédség......kemény szopatás, vad, erõteljes lökésekkel tarkított menetek, falhozszorítás, ágyralökés és durva behatolás, mohó nyalás, kézlefogás és heves, vad döngetés....ilyenek. De jó is ez :)
A kérdező hozzászólása: Még kérnék válaszokat
Átélni kell ... az elméletben nem lehet megfelelõen érzékeltetni :-D
ha meztelenül kikötöznek és vadul , brutálisan dugnak mindegy hogy mennyire ordítasz fájdalomtól.
Amikor nem az örömtõl látsz csillagokat, hanen attól, hogy a fejed már huszadszorra vágódik neki az ágytámlának.
Amikor baltával szájbabasznak

Itt ki jár a Hit Gyülekezetébe? Valamint a Soproniba? Milyen az? Tényleg nem lehet házasság előtt szex? Egy fiú és egy lány együtt járhat? Hogy működik ez ott?

Legjobb válasz: A házasság elõtti aktust a Biblia tiltja,nem a gyülekezet. Van olyan,h jegyesség,ami a másik megismerését jelenti, de nincs fizikai kontakt. Pl. Szex,csók. A kézfogás belefér. Általában, jó esetben van efölött pásztor,aki segít.

A házasság elõtti aktust a Biblia tiltja, nem a gyülekezet. Van olyan, h jegyesség, ami a másik megismerését jelenti, de nincs fizikai kontakt. Pl. Szex, csók. A kézfogás belefér. Általában, jó esetben van efölött pásztor, aki segít.
Mindenkinek! ELHAGYJA A FÉRFI ATYJÁT ÉS ANYJÁT, RAGASZKODIK FELESÉGÉHEZ LESZNEK KETTEN EGY TESTÉ. A dolognak ez a kronológiája. Ádám és Éva: ÉS ISMERÉ ÁDÁM A FELESÉGÉT ÉS AZ SZÜLE FIAT. A házasság isteni törvény. Ami Istentõl van, az szent. Aki házasságon kívül szeretkezik, az felbontja Isten szövetségét. Kedves kérdezõ, ha Isten által leled meg az Igazit, a szex csak másodrendûvé lesz. Bár nagyon fontos. Önmagáért szeretni, ebben nem elsõ a test, mert az nem önmagad. Az vagy ami belül vagy
Nagyon úgy látom , hogy sokan úgy vesznek cipõt , kabátot , inget , hogy ránéz , becsomagoltatja , hazaviszi , és úgy próbálja fel . otthon kiderül , kicsi a cipõ , szorít a kisujjadnál . Nem baj ezt választottad , ezt kell hordanod , míg élsz . Na hagyjuk a csökött maradi szöveget . nem vagyok fiatal , de régen is -nagyanyám idejében is , megszültek , lányfejjel , - csak nem derült ki sokszor , akkor hol volt az erkölcs?? akkor hol a nagyrabecsült erkölcs , a mikor egy hadsereg lerohanja a másik országot , leölik az embereket , megerõszakolják a nõket ?? hol az erkölcs , akkor amikor a nõ , egyedül marad , senkije nincs , ki védi meg akkor ?? az Isten ? nem fogja , sajnos nem sújt le , késõbb , elfogják az erõszaktevõket , bebörtönzik , 1-2 évre , de háborúban mindent lehet - és ki is mennek - tovább gyilkolni . én is kereszténynek születtem , de ne akarjon senki megtériteni . Nem szeretem a papokat sem , hogy lehetett keresztes háborút indítani , az Isten nevében , gyilkolni - Isten nevében , -és akkor is volt erõszak a keresztes vitézek által , és önkéntes hölgyek is voltak . Benned van az Isten . ha önmagadban nem találod , ne is keresd máshol .
Sziasztok! Ilyent Isten nem mondott.Ezt a vallások megalapítói találták ki. Az önmegtartóztatásnak van értelme, hiszen önuralmat eredményez, ehhez értelmes belátással el lehet jutni, de az elfojtás alapú megalapozatlan kínlódás elõbb-utóbb valahol kinyomja a dugót. Nem mindig a dogmákkal van a gond, hanem a legtöbb esetben a megalapozatlan tudást nélkülözõ ismeret tálalásával.
Hazardteam! Ezért érdemes megtisztulni, hogy önmagad ne hasonlítsd csótányhoz!Ahogy csótányban nem él ember, úgy csótányszerû emberben sem él Isten!
poet1! Érdekes, hogy a Bibliai teremtéstörténet második lépését tekinted kiindulópontnak, holott az éppen a létrontás kezdetete, az egység szétválasztása. Olvasd el Mózes elsõ könyvét!Az ember eredetileg a két nem egysége volt, majd az általad idézett rész az egység szétválasztását írja le.Hiszen tudod-"Isten képére teremté õt: férfiúvá és asszonynyá teremté õket".És ez egy emberen belül van! Amikor Ádám anyáról és apáról beszél, a benne élõ egységtudat elhagyásáról szól.Az egység maga a házasság, amikor az emberen belül élõ két fél(fér(l)fi+fele-ség) együtt van.Ez nem a mai értelemben vett nemiség és házasság intézménye. Köznapi értelemben nem tudod meghatározni, hogy Bibliai vonatkozásban miért lennének házasok azok az emberek, akiket ilyen vagy olyan, egyházi vagy polgári intézmény házassá nyilvánít.
pietrosol, te meg olvasd el a Rómaiaknak írt levél elsõ fejezetét és az elsõ Korintusi levelet. Isten a testtõl is elvárja a szentséget. Vagy ha már Mózest hozod példaként, javasolnám olvasd el a papok ruhaváltásait a szentség miatt meg a 3 Mózes könyvének azt a részét, ami a magfolyásról szól. Ádám egy volt, Éva nem benne volt, nem ír ilyet a Biblia. Egy borda lett belõle kiszedve, abból teremtette Isten Évát, de aztán lett élõvé, nem Ádámban élt.
Ismertem egy hitgyülis csajt: kefélt mint a nyuszik
A házasság elõtti szexuális életet és a testi, parázna kapcsolatokat a gyülekezet a Biblia tanításai alapján ellenzi. Mivel a Biblia ezt tanítja, a gyülekezetben is ezt tanítják és a gyerekeket is így nevelik a szülõk. Ha valaki ilyen közegben nõtt fel ahol nincs a világnak a "csajozni, szexelni kell" nyomása, akkor ez nem egy nagy vasziszdasz. Mivel a HGY-ben az átlagnál jóval magasabb a tagok között az aktív hívõk száma, akik komolyan is veszik azt amiben hisznek, ezért általánosságban ezzel is fogsz találkozni a fiatalok körében. Ettõl függetlenül (az elõttem szólóra reagálva (függetlenül hogy kamuzik-e vagy sem)) lehetnek olyanok akik ezt nem tartják be és ugyanúgy eljárnak mint más templomba. Õk csak szimplán vallásosak. Ilyen emberek minden felekezetben vannak, viszont az arányok mások... Ettõl függetlenül ismerkedhet fiú lánnyal, hisz meg kell ismerkedni azzal akit elveszel, de az ismerkedés és a jegyben járás alatt sem szexelnek, csókolóznak, stb. Ha már eljegyezték egymást, akkor szokott lenni hogy MAX megfogják egymás kezét. Egyébként ha belegondolsz sokkal normálisabb "procedúra" ez. Nem úgy fognak megházasodni hogy már 20 úthenger átment rajtuk és az ismerkedést sem a szexualitás fûtötte vágy hajtja. Ráadásul szvsz sokkal tisztább és romantikusabb hogy azzal van együtt "úgy" az ember aki a férje/felesége. Az pedig hogy "mivan ha nem fog mûködni közöttük a szex" kategóriájú kérdéseken pedig csak nevetek... Ez egyáltalán nem így mûködik, csak a mai világ beteg értékrendjében ahol a szex van a legelsõ helyen. Fõleg ha valakinek bizonysága van afelõl akit elvesz/hozzámegy, hogy az Istentõl van, akkor olyan nem lesz hogy nem fogja szexuálisan vonzónak találni. Rengeteg ilyen ismerõsöm, barátom sõt testvérem is van akik így házasodtak meg, és sehol máshol nem láttam olyan boldog, jól mûködõ házasságokat mint ezeknek az embereknek az életében.
Ne lépj be egy csaj/pasi miatt.
A csótányokban meg biztos "az" ember van jelen egyetemesen mi? Baromság.
Nem , nem fogom azt mondani hogy ez a vallás hamis , nem fogom azt mondani hogy a másik vallás -jobb , vagy rosszabb . Én spirituális életet élek , római katolikusként születtem , úgy is nevelkedtem , hiszem hogy van egy felsõbbrendû hatalom , de nem szeretnék egy valláshoz sem csatlakozni . Az Isten , mindenkiben benne van , ha nem találod meg magadban az Istent , akkor ne is keresd egy téglaépületben -palotában - viskóban sem . Elszomorít , hogy még ma is vannak emberek akik bedõlnek minden hit-térítõnek . Róma is így tett , a papság- vallás -Isten neve mögé bújva , keresztes háborúkat indítottak , gyilkoltak Isten nevében . Én erre nem vagyok vevõ . Gondolom a mai emberek többsége sem . Sajnos hogy vannak akik nem így gondolkodnak . Ma , ugyanez történik . de nem karddal a kézben, repülõvel, puskával , erõszakos "megtérítésekkel " , holokausztra hivatkozva sajnáltatják magukat , de a mai napig büntetlenül ölnek abban a hazájukban , amit elfoglaltak más nemzettõl . Olvassa el ezt minnél több ember , és utána döntsön- ilyen egy mai ember gondolkodása ? vagy félrevezették , megtévesztették ?? Mi van ha belép a gyülekezetbe , és utána döbben rá . hogy :Én nem ilyen lovat akartam ! Én is kaptam ezt a linket , ne engem akarjatok sem elítélni , de megtéríteni sem . http://kalotaszegieme.ro/index.php?option=com_content&view=a..
Nem csak õk élnek így. Azért mert isten azt mondja nekik.
A kérdező hozzászólása: nem akarok csatlakozni. csak érdekel, hogy miért élnek így...
Semmi rossz nincs benne, mi a francnak akarsz te egyházhoz csatlakozni? Nem jobb függetlenül?
A kérdező hozzászólása: csók és szex sem. nem kellene jobban megismerni a másikat? összeházasodnak és utána kiderül, hogy nem illenek össze az ágyban.. ez ilyen zsákbamacska. meg csók sem.. most mi abban a rossz?
poet1! Pállal, az intézményesítés megalapítójának szavaival igazoni az intézményesítést, tökéletes tautológia. Nehogy azt gondold, hogy magam a mai értelemben vett házasság ellen ágálok, de az általad idézett rész nem errõl a házasságról szól. Lehet, hogy nem fog menni, de azért megpróbálom elmondani, hogy mire gondolok! Az ember teremtése:"És monda Isten: Teremtsünk embert a mi képünkre és hasonlatosságunkra...Teremté tehát az Isten az embert az õ képére, Isten képére teremté õt: férfiúvá és asszonynyá teremté õket." Isten férfiú és asszony egyben, androgûnosz.A két polarítás nem válik el egymástól, tökéletes egységet alkot és ez az egység a teremtés elsõ lépésében az emberen belül marad, tehát az ember is androgûnosz.Egy emberrõl, Ádámról beszélünk, akiben a férfiú és az asszony egysége egyben, házasságban van, mint Istenben! Majd valami történik a létezésben, amirõl Mózes elsõ könyve hallgat és a két nem egysége, házassága szétválik! Az ember létrontásának kezdetete, a szétválasztás:"Bocsáta tehát az Úr Isten mély álmot az emberre, és ez elaluvék. Akkor kivõn egyet annak oldalbordái közûl, és hússal tölté be annak helyét. És alkotá az Úr Isten azt az oldalbordát, a melyet kivett vala az emberbõl, asszonynyá, és vivé az emberhez...asszonyembernek neveztessék, mert emberbõl vétetett." Éva nem eredeti társa az embernek, hiszen õt az Úr Isten az emberbõl vette ki-:"mert emberbõl vétetett"-!Az eredeti társával az ember a teremtésének második lépéséig, a létrontásig egységben volt. Figyeld meg, hogy az ember teremtésének elsõ lépését Isten, majd a létrontást az Úr Isten viszi véghez!

Előbb kérdezte valaki h milyen az a facebook szex. Nah én azt akarom kérdezni h mi az a facebook?

Legjobb válasz: Egy közösségi oldal. Amúgy a Facebook meg a chat-szex olyan lehet, mint egy nutellás üveget kívülrõl nyalogatni.

Egy közösségi oldal. Amúgy a Facebook meg a chat-szex olyan lehet, mint egy nutellás üveget kívülrõl nyalogatni.
Ilyen antiszociál netwörking, vagy mi a rák.
Ilyen [email protected]ág az egész.
Egy közösségi oldal aminek lényegében semmi értelme!Max annyi, h a barátaiddal tudod a kapcsolatot tartani!De amúgy tényleg semmi értelme xÐ
A faszbuk, hát a nevében is benne van... nem kimondottan szexre találták ki, de vannak leleményes egyedek, akik feltárták e rejtett funkcióit a rendszernek. Engem taszít nagyon az egész találmány... mondjuk ki, megvagyok nélküle, pedig még nem is vagyok nyolcvan, csak huszonkettõ.

A barátnőm és közöttem nyolc év van. A gond az, hogy amíg nekem sok tapasztalatom van, addig ő még csak velem volt együtt. Nagyon jól elvagyunk, és jó a szex is. De tudom, hogy előbb utóbb izgatni fogja milyen a szex mással. Nektek volt ilyen?

A gond az, hogy tudom nem várhatom el ne próbálja meg mással, hiszen nekem is sok csajom volt. De félek, hogy elveszítem. Ha voltál ilyen helyzetben kérlek írd le , hogyan oldottátok meg. 32 f

Legjobb válasz: Engem is izgat mással a sex, de az még nem indok, hogy akkor rögtön ugrok d..ni:) Amúgy meg akkor lehetne azt is mondani, hogy ha sok emberrel sexelt eddig, lehet nem bír róla majd leszokni.

Engem is izgat mással a sex, de az még nem indok, hogy akkor rögtön ugrok d..ni:) Amúgy meg akkor lehetne azt is mondani, hogy ha sok emberrel sexelt eddig, lehet nem bír róla majd leszokni.
nem feltétlenül fogja izgatni. ha meg nem várhatod el, hogy ne próbálja ki mással, akkor ritka nagy pacsker sõt lúzer vagy. én csajom 10 évvel fiatalabb és én is sokat megfarkaltam, pont ezért választottam hosszabbra egy nem használt cipõt. alapból nem egy nagy társasági ember, ha meg vmi kis udvari bolond legyeskedni kezdett, azt csírájában elfojtottam. de bõven elég volt megjelenem az õ ismerõsei között és látták, hogy ellenem semmi esélyük semmilyen szinten, mert jobb pasi, jobb bunyós, izmosabb, magasabb és gazdagabb vagyok mint õk, plusz engem szeret a csaj.
Szóval vagy megbeszélitek, hogy ide-oda dughattok, vagy megbíztok egymásban. Az utóbbi, már veszélyesebb.
A barátnõd még nem volt mással, csak veled és 8 évvel fiatalabb, mint te = egy görény ex-szûz 24 éves "csaj". Hidd el, senkinek sem fog kelleni, csak neked.
A kérdező hozzászólása: HAha az utolsó kettõ tetszett. Élnek még barmok.
és te mi vagy ha hagyod, hogy más kúrálja a nõdet?

Az első szexet megbeszélitek, h mikor fog történni, vagy csak akkor lesz, ha spontán van rá kedvetek? Milyen első szex elötti ráhangolódást csináltok? ( vacsi séta. )

elsö-t itt egy uj párral értem. fiuk lányok válaszát egyaránt várom 19L

Legjobb válasz: Mi meg is beszéltük, meg nem is. :D Szó volt róla, hogy mi lenne ha legközelebb... De nem volt konkrétan kimondva, hogy lesz is. Aztán úgy volt, hogy megnézünk egy filmet náluk, rajtam szoknya volt, barátom a bugyimat nézte a film helyett, észrevette, hogy tiszta nedves vagyok, onnantól meg nem kell ecsetelni... :D 20L

Mi meg is beszéltük, meg nem is. :D Szó volt róla, hogy mi lenne ha legközelebb... De nem volt konkrétan kimondva, hogy lesz is. Aztán úgy volt, hogy megnézünk egy filmet náluk, rajtam szoknya volt, barátom a bugyimat nézte a film helyett, észrevette, hogy tiszta nedves vagyok, onnantól meg nem kell ecsetelni... :D 20L
ilyesmirõl sztem nem beszélni kell. amikor úgy alakul. 29/n
Nallunk tegnap tortent meg, eletemben nem volt ilyen romantikus ejszakam, de tenyleg. A pasi egy Isten. De amugy mindketten gondoltuk magunkba hogy meg fog tortenni szombaton, mert elozo ket talalkozas is majdnem szexel vegzodott, de turtoztettuk magunkat, de tegnap vegre metortent. Egy alom volt, meg mindig a hatasa alatt vagyok a dolgoknak, nagyon figyelmes volt, odaado, romantikus, a szex utani percek is olyan fontos volt szamunkra mint a szex kozbeni, egesz ejjel meztelenul fekudtunk, es egesz ejjel simogatott, olzan volt mint egy alom!!!!
20/L
Ehh, ne már, féltékeny leszek... :D
én egyelõre barátnõt keresek, a szex még ráér 21/F
Nálam lánytól függ, van olyan szituáció hogy elég egyértelmû hogy szexelni fogunk, akkor nyilván nem mondom ki meg kezdek el beszélni róla, az megöli a dolgot szerintem. De ha meg nem világos a szitu akkor én rá szoktam kérdezni hogy mi a helyzet, milyen a hozzáállás:D
mi eddig csak neten beszéltünk, de már lenne kedvünk, szal elég spontán lesz 20
Mi sajnos megbeszéltük hogy mikor lesz, vagyis, a barátnõm aztmondta, hogy mindenképpen az után, hogy betöltötte a 18 at. ( 17 éves, nemsokára 18 ). Érdekes dolog számomra, mert petting egy ideje mindig van, számomra elég nehéz megállni, hogy ne folytatódjon, de tiszteletbe tartom az akaratát. Szerintem viszont nem túl elõnyös hogy így eltervezte a dolgot, mert így gondolom mikor arra kerül a sor, teljesen görcsölni fog, és mint tudjuk, az neki nem lesz a leg kellemesebb. Én amondó vagyok, hogy jobb a dolog ha spontán jön, mintha elõre be lenne tervezve. Peace out!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!