Találatok a következő kifejezésre: Milyen az szép (275 db)

Kanadába tényleg olyan nehéz kijutni? Milyen a munka? Több szabadság van, mint az USAban? (ott csak 2 hét) Szép ország? Milyenek az etfeltételek?

Legjobb válasz: Kanadában pontrendszer van. Diploma, 3 év szakirányú tapasztalat(igazolt), nemzetközi nyelvvizsgával igazolt nyelvtudás és cca. 12.000 CAD megléte után 2-3 év alatt meg lehet kapni a letelepedési engedélyt. A szabadság 2 hét szintén kezdetben. Évek folyamán nõ. De most dolgozni akarsz vagy szabadságon lenni? Szép ország, igen.

Kanadában pontrendszer van. Diploma, 3 év szakirányú tapasztalat(igazolt), nemzetközi nyelvvizsgával igazolt nyelvtudás és cca. 12.000 CAD megléte után 2-3 év alatt meg lehet kapni a letelepedési engedélyt. A szabadság 2 hét szintén kezdetben. Évek folyamán nõ. De most dolgozni akarsz vagy szabadságon lenni? Szép ország, igen.
Hát igazából törvényileg csak 10 nap szabadság jár. De ennél bõven többet adnak.(normális munkakörben) 3 év munkatapasztalattal angol és/vagy francia nyelvtudással, jó szakmával/diplomával lehet kijutni. A munkavállalási kérvény elbírálásának ideje 1-3 év közé tehetõ. Egyébként a legszebb ország a világon.Nagyon változatos ország. Quebectõl keletre nagyon európai, Ontariotól nyugatra Brit Kolumbiáig elég amerikaias(Bár itt is érzékelni az európai kultúrát.) Nunavut, Yukon és az Északnyugati területeken fõleg az indián és eszkimói kultúra van jelen. A megélhetés jó, az emberek kedvesek, a közbiztonság jó az Amerikai földrészen szerintem itt a legjobb a közbiztonság. Ami még fontos hogy Ontario déli részén és Brit Kolumbiában Vancouver és környékén már a fehér ember a kisebbség.(fõleg kinaiak és afrikaiak élnek ott.) Egyetlen dolog nem tetszik az pedig a nagyon nagyon nagyon hideg tél.
Ha hajlando vagy saskatchewan ba elni akkor csak nyelvtudas kell es szerzodessel tudsz dolgozni a tim hortons ba kavet arulni.Ide a fulopszigetieket hozzak mert mas nem jon. Kanada szep de ha a kaja szamit az eletedbe akkor felejcsed el hogy itt igazi kajat eszel.Itt minden gmo es muanyag.Anyi a rakos, ms, meg hasonlo betegsegek.De hat amig fiatal vagy minden ok.Az usa szabadab csak ne legy beteg mert akkor megdoglesz. Az orszag fele trailer trash a masik fele meg allom vilagba el.( you have to sleep to believe it :) )

Londonban milyen az aránya a szép nőknek budapesthez képest?

egyik ismer?söm élt kint pár évet és ezt mondta hogy sokkal sokkal kevesebb ott a szép hölgy mint itt budapesten... én így látatlanba úgy ítélem meg hogy amennyire hátrányosak küls?re annyival el?nyösebbek bels?re budapesthez képest. nem igazán szeretem a 20 on éves korosztály felfogását és értelmi színvonalát :S szal... tapasztalatok ?

Legjobb válasz: Volt egy family guy részlet. Meg Griffin panaszkodik a halálnak,és kéri hogy öljön meg minden olyan nõt a világon aki szebbek nála. A halál erre azt válaszolta,hogy "akkor csak az angol nõk élnének" Nos van benne valami..:D Anglia szigetország. A beltenyészet igencsak elterjedt volt náluk..Jó ha talán 50-60 éve van,hogy idegenek is keverednek az angolokkal.Ezért ,igaza van a barátodnak,hogy angol nõk közül kevés az akire a "szép" vagy akár a "helyes" jelzõt rá adnád. A belsõ értékeket meg nem lehet megmondani hogy milyenek. Az angol fiatal lányok között is vannak akik üresfejûek, buták,irigyek, rosszindulatúak.. Én inkább a nagyon buta jelzõt aggasztom rájuk.(és az igénytelenséget) <6 éve élek kint, tapasztalatból mondom> 20/F

Volt egy family guy részlet. Meg Griffin panaszkodik a halálnak, és kéri hogy öljön meg minden olyan nõt a világon aki szebbek nála. A halál erre azt válaszolta, hogy "akkor csak az angol nõk élnének" Nos van benne valami..:D Anglia szigetország. A beltenyészet igencsak elterjedt volt náluk..Jó ha talán 50-60 éve van, hogy idegenek is keverednek az angolokkal.Ezért , igaza van a barátodnak, hogy angol nõk közül kevés az akire a "szép" vagy akár a "helyes" jelzõt rá adnád. A belsõ értékeket meg nem lehet megmondani hogy milyenek. Az angol fiatal lányok között is vannak akik üresfejûek, buták, irigyek, rosszindulatúak.. Én inkább a nagyon buta jelzõt aggasztom rájuk.(és az igénytelenséget) <6 éve élek kint, tapasztalatból mondom> 20/F
Volt egy family guy részlet. Meg Griffin panaszkodik a halálnak, és kéri hogy öljön meg minden olyan nõt a világon aki szebbek nála. A halál erre azt válaszolta, hogy "akkor csak az angol nõk élnének" Nos van benne valami..:D Anglia szigetország. A beltenyészet igencsak elterjedt volt náluk..Jó ha talán 50-60
kétszer ment el bocs
A kérdező hozzászólása: nemááááár :( én most készülök oda ki... ajánlom h rám jöjjenek a szép lányok az a kevés ami megmaradt... habár London eléggé bevándorlók lakta hely hátha akad szép külföldi lányka :) am jó volt a megfogalmazás megy a pont :)
Itt inkább az a kérdés mekkora a bevándorlók aránya, s nekik milyen az összetételük, õköztük mennyi a magyar szemmel szép. Erre felelhetne valaki.
Budapesthez képest kábé minden városban rosszabb az arány... Magyarországon szokatlanul sok szép lány van, ehhez képest az angol nõk nagyon ocsmányok.

Uzsoki kórházról vélemények? Azt tudom, hogy szép meg felújított. Milyenek az ott dolgozók? Milyen a hozzáállás?

Legjobb válasz: Szia! Én 2008-ban én 2010ben szültem z Uzsokiban. Ténmyleg nagyon szépen felújított. SZinte jó oda bemenni. :) A csecsemõsök normálisak, segítenek, ha erre igényt artasz. Persze, az alapdolgokat kérdés nélkül is elmondják. Elõször nem volt fogadott orvosom, nem bántam meg, mindenki segítõkész volt, rendesek voltak, a szülész és az orvos is. Másodiknál volt orvosom, de nem ért be idõben, így másodszorra is ügyeletesnél szültem. Ekkor is minden simán ment, jó voltmindenki, sõt annyira elégedettek voltunk, hogy ha lesz egy harmadik baba, akkor õt fogjuk majd felkérni a szülésre.

Szia! Én 2008-ban én 2010ben szültem z Uzsokiban. Ténmyleg nagyon szépen felújított. SZinte jó oda bemenni. :) A csecsemõsök normálisak, segítenek, ha erre igényt artasz. Persze, az alapdolgokat kérdés nélkül is elmondják. Elõször nem volt fogadott orvosom, nem bántam meg, mindenki segítõkész volt, rendesek voltak, a szülész és az orvos is. Másodiknál volt orvosom, de nem ért be idõben, így másodszorra is ügyeletesnél szültem. Ekkor is minden simán ment, jó voltmindenki, sõt annyira elégedettek voltunk, hogy ha lesz egy harmadik baba, akkor õt fogjuk majd felkérni a szülésre.
Januárban szültem ott. Nekem abszolút pozitív élmény volt a bent töltött 1hét. A szülésznõk a nõvérek, a dokik, mindenki nagyon kedves segítõkész. Az elsõ napom azzal töltöttem, hogy rohangáltam mint zápult kismama, és ismeretlenül is rám szóltak kedvesen, hogy pihenjek a saját érdekemben, ha szülni fogok aznap még akkor maradjon erõm. Pedig simán vonogathatták volna a vállukat. Szülés közben is tök normális csapattal voltam türelmesek, segítõkészek voltak. Az ügyeletes doki is nagyon jófej volt. Az osztályon ha valami gondom volt segítettek a nõvérkék, csak szépen kell kérni õket(alapvetõ udvariasság ha megvan akkor fülig mosollyal segítenek), egy csecsemõs volt csak akit tudtam volna egy kanálban megfojtani. Összességében egy 10es skálán 10re értékelném minden részét az osztálynak. (apróság, hogy a rokonokat fel tudd készíteni, a látogatási idõ végén a biztonsági-õr finoman megkéri a látogatót, hogy legyen kedves távozni)
2010. decemberében szültem ott és csatlakozom az elõttem szólókhoz. Szerintem a csecsemõsök kifejezetten kedvesek voltak, volt, hogy látogatáskor végigjárta egy a családokat és minden babáról volt egy-két kedves szava. Nagyon jólesett. A babát is maximálisan ellátták, van hallásvizsgálat, ami nem minden kórházban van. Kicsit hosszabb ideig tartanak bent, mint más kórházakban, de én nem bántam meg, pl. nem kellett a besárguló babámmal visszarohanni, hanem ott helyben kiderült. Egy undok szülésznõvel találkoztam, de valószínûleg csak azért volt olyan, mert hajnali 2-kor felkeltettem a jóslófájásaimmal... tképpen megértem. Gyenge pont a labor Violettával, akinél van, hogy órákat kell várni és folyton bénáznak a szám. géppel... De szülés és baba szempontból remek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat...


Milyen az iphone 4, 4s elsõ kamerája szép képeket csinál vagy gyenge?

Legjobb válasz: iPhone 4:VGA elõlapi kamera ami 480p-be tud 30fps-sel felvenni.A széptõl elég távol van iPhone 4s:ugyanez. Hozzáteszem fényképezni a hátsó kamerával szoktak.Az pedig 5 illetve 8MP.Na ezek már szép képeket csinálnak.

iPhone 4:VGA elõlapi kamera ami 480p-be tud 30fps-sel felvenni.A széptõl elég távol van iPhone 4s:ugyanez. Hozzáteszem fényképezni a hátsó kamerával szoktak.Az pedig 5 illetve 8MP.Na ezek már szép képeket csinálnak.
Egyik telefon elõlapi kamerája sem csinál jó képeket.
A 4s elõlapi kamáraja nem csinál rossz képeket, sõt.. És nagyon gyorsan is fotóz, tapasztalatból mondom.

Kinek milyen az átlagos lány és a nagyon szép lány kategória?

Azt mondják, hogy ez mindenkinél változó, és valakinek a legszebb lányok másnál csak átlagosak. Nektek hogy van ez? (Szeretném összehasonlítani a magam ízlésével)

Legjobb válasz: Nincs is annál "vonzóbb", mint egy beképzelt p*csa... xD Te...álomnõ...xD A belsõd mindenesetre romlott. Amúgy meg ne egy hülyének a mércéje szerint nézd, hogy ki csúnya és ki nem. Mindenkinek más a szép, és mindenkinek olyan orra van, amilyen az arcához illik. És egy barna lány lehet ugyanolyan szép, mint egy szõke.

Nincs is annál "vonzóbb", mint egy beképzelt p*csa... xD Te...álomnõ...xD A belsõd mindenesetre romlott. Amúgy meg ne egy hülyének a mércéje szerint nézd, hogy ki csúnya és ki nem. Mindenkinek más a szép, és mindenkinek olyan orra van, amilyen az arcához illik. És egy barna lány lehet ugyanolyan szép, mint egy szõke.
Jé a 2. válaszoló mércéje szerint szép lány vagyok, Jennifer miért átlagos szegény?
Jesszus, akkor én mivel 57 kg vagyok 173 cm-hez, akkor már nem is lehetek szép. Hú, jó tudni, köszi ^^
Hm, pedig a szõkék a legszebbek.
Az irigységedet pedig kis "álomnõ" nem itt kell levezetni. 163 centihez 50 kiló elég gáz.
hm.. néhány példa: britney spears, jennifer aniston, ördög nóra átlagos sophia bush, eva longoria, rachel mcadams nagyon szép és egy ennél is magasabb kategória a gyönyörû és különleges, ez nekem például helena bonham carter és eszenyi enikõ ez az én személyes véleményem, de nyugodtan pontozzatok csak le...
Miért? Neked hosszú kampós orrod van és kiálló fogad? XDDDD
Lány vagyok (!!). Az én szememben azok a lányok szépek akik elfogadják azt , ahogy kinéznek és nem ezen görcsölnek. Egy lány lehet szép 50 kg-as és 60+ -an is. És csak üzenném azoknak a fiúknak akik mondják , hogy a szép lány ennyi centi és annyi kiló. Ha tetszik nektek egy lány jófej meg minden de leméred és mondjuk 170 cm-hez 60 kiló akkor otthagyod? Csak mert a külsõ szépség múlékony dolog tönkreteheti az idõ vagy egy baleset de a belsõ szépség attól még megmarad :D
ennek nagyon örülök! :D:D
uccsó õ az abszolút best ^^ :)
Kedves 1., én lány vagyok, de nagyon tetszik a pontozásod! *.* Fõleg Helena Bonham Carter miatt :D:D
1. vagyok elõre leszögeztem, hogy az ÉN VÉLEMÉNYEM, ami azt jelenti, hogy SZUBJEKTÍV (saját világlátású, elfogult gyengébbek kedvéért) kapiisssss????? nem vagyunk egyformák ezért más az ízlésünk is, nem csodálom, hogy másokat tartunk szépnek... szánalmas a lepontozás, de légyszi ezt is ...
Az átlagos lány aki: -nem dohányzik -nem [email protected] be minden hétvégén -nem zsírdisznó (70kg alatt van) A szép lány: -az összes elõzõ -nem szõke -értelmes/lehet vele barátként is beszélgetni -165-170cm/50kg
Dehogy, ha valakinek hosszú kampós orra van, kiálló foga és szõke akkor is szép, 3. voltam
Nem, de nem is vagyok szõke , 50 kiló, 163 centi, az àlom nõ xd
"Az átlagos lány aki: -nem dohányzik -nem b*szik be minden hétvégén -nem zsírd*sznó (70kg alatt van)"-szerintem pont, hogy ezeknek az ellentéte az átlagos.

Milyen az Angelface szépségszalon fodrászat része? Mi a véleményed? Szép ombre hajat csinálnak?

Legjobb válasz: Én nem régen voltam és mondhatnám ,hogy noémi tökéletesen megcsinálta az általam elképzelt színt és formát !!! És ami nagyon fontos ezt nem csak én gondolom így hanem a bulin a társaságom is,,meg is köszöntem neki másnap köszönöm még egyszer nagyon szépen,és legközelebre is lessz idõpontod remélem,,tudom nagyon nehéz bejutni hozzád... sok puszi és köszönet :)))

Én nem régen voltam és mondhatnám , hogy noémi tökéletesen megcsinálta az általam elképzelt színt és formát !!! És ami nagyon fontos ezt nem csak én gondolom így hanem a bulin a társaságom is, , meg is köszöntem neki másnap köszönöm még egyszer nagyon szépen, és legközelebre is lessz idõpontod remélem, , tudom nagyon nehéz bejutni hozzád... sok puszi és köszönet :) ))
A 13.keruletben? A fogatlan nõ szépen elintézte a hajam! Soha többet kupon!

Milyen az, amikor szépen beszél valaki magyarul?

Kíváncsi vagyok a véleményeitekre. A választékosság a fontosabb, vagy a szép artikuláció? Melyik tájszólás szép szerintetek? Hozzatok példákat is, mely ismert emberek beszélik szépen a magyar nyelvet? Én például szépnek tartom azt, ahogy Erdélyben beszélik a magyart. Például T?kés László szerintem (politikai nézeteit?l és beszédének tartalmától függetlenül) szépen beszél. De az ? beszéde viszonylag szokatlan egy budapesti számára. Ha budapestiként úgy kezdenék beszélni, mint egy erdélyi bölcs, az inkább nevetségesen hatna.

Legjobb válasz: A szépség mindig szubjektív, bár azért rendszerint viszonyul egy rendszer szimmetriához a szépre tartott fogalmak (nem mindig), de nyelvi szempontból ezt a videót tudom ajánlani: http://www.youtube.com/watch?v=ef2iwVkZ6mA&feature=player_em..

A szépség mindig szubjektív, bár azért rendszerint viszonyul egy rendszer szimmetriához a szépre tartott fogalmak (nem mindig), de nyelvi szempontból ezt a videót tudom ajánlani: http://www.youtube.com/watch?v=ef2iwVkZ6mA&feature=player_em..
Na azért 89-ben minden második szava az "és" volt Tõkésnek, rossz volt hallgatni. Azóta sokat járt határon innen, és leszokott róla. Nekem a "Nem üti az élit a pénz." tett be :) egy idõs erdélyi bácsitól.
Szerintem Tõkés sohasem beszélt szépen. Tele volt kötõszavakkal, ahogy már írták is. Minden beszéde hemzsegett a fölösleges "és", "de" és hasonló szavaktól. Nagyon szerettem hallgatni Domján Editet, Latinovits Zoltánt, Major Tamást. Nem csak, hogy akcentus nélküli beszédük, de a nyílt és zárt "a" es "e" hangok kiejtése is tökéletes volt. Sajnos, nem tudnék hasonlóan szépen beszélõ, ma élõ színészt mondani.
Én is Latinovitsot tudom példának mondani. Gyönyörûen beszélt. Mind a választékosság, mind az artikuláció nagyon fontos, és nála mindkettõ hibátlan. Tájnyelvet nem tudok és nem is szeretnék kiemelni. Véleményem szerint a tájnyelvek csak az ország egy részéhez kapcsolódnak. A teljes magyarságot az irodalmi magyar nyelv fogja össze, és azt is tartom a legszebbnek mind közül (úgy, hogy egyébként többfajta tájszólást tudok használni, szóval nem a levegõbe beszélek).
Hallgasd meg Mácsai Pált beszélni ( színész, bár mostanság nem túl népszerû) Szerintem Õ nagyon jó példa a szép beszédre. http://www.youtube.com/watch?v=TfaWpmBfesQ
Számomra az szép, amikor valaki tisztán mondja ki a szavakat , érthetõen, tehát nem harapja el a végét, illetve nem mondja a t-t th-nak, meg nem búl-bûl hanem ból-bõl, illetve nem eztet, hanem ezt.
eufórikus érzés! olyan ritka és olyan különleges mint egy trópusi madár! jobb mint az orgazmus!
Borzalmasan beszélt a "tök és" bácsi. A fennkölt-pátoszoskodó, szóf¤só stílus nem igazi erdélyi beszéd.

Hogy tudnék szép párduc mintás körmöt csinálni? Szerintetek az trendi? Milyen színekbe szép?

Legjobb válasz: nekem volt pár éve... nem tudom én sokszínût csináltam, de akkor még nem volt ekkora divat a párducminta. egyébként fogpiszkálóval vagy vékony ecsettel tudsz csinálni

nekem volt pár éve... nem tudom én sokszínût csináltam, de akkor még nem volt ekkora divat a párducminta. egyébként fogpiszkálóval vagy vékony ecsettel tudsz csinálni
Körömnyomda.
1. http://www.youtube.com/watch?v=9I_cCQMg8dU Õ asszem körömtussal csinálja, vagy, hogy hívják:) Olyasmi, mint a díszítõ körömlakk, ez akkor hasznos, ha jó a kézügyességet, szép vonalakat tudsz húzni:) http://www.youtube.com/watch?v=dXq3OcQEvGQ vagy ezt meg akár egy vékony fogpiszkálóval is húzhatod:) 2.http://www.youtube.com/watch?v=NIFLPKq3mgA körömnyomdával:) Igen, nekem is tetszik, meg mostanában nagyon menõ:) Hát nekem legjobban a rózsaszín körmön fekete foltok tetszenek:) De nagyon sok szép van köztük:) 14L

Mit jelent az, hogy valakinek szép a lábán a köröm? Ez egy adottság nem? A nézetetekben milyen egy szép lábköröm?

Legjobb válasz: Egyébként van pár ismerõsöm, akinek olyan fura. Maga a körömágy nagyon tömzsi és rövid,kb. fele olyan hosszú, mint az átlag és a másik felén még a bõr van. Láttatok már ilyet ? Nem tudom, hogy van-e neve, de van egy ilyen típus.Eddig csak 4-5 ismerõsömön láttam.

Egyébként van pár ismerõsöm, akinek olyan fura. Maga a körömágy nagyon tömzsi és rövid, kb. fele olyan hosszú, mint az átlag és a másik felén még a bõr van. Láttatok már ilyet ? Nem tudom, hogy van-e neve, de van egy ilyen típus.Eddig csak 4-5 ismerõsömön láttam.
szerintem a lábköröm akkor szép, hogyha azon is meg van hagyva a körömne az a fehér része, és nincs lelakkozva.Szerintem a lakkozott lábkörömnél nincs gusztustalanabb dolog
szerintem akkor szép, ha látszik hogy "gondozott", le van reszelve , és egy szolid francia pedikûr.

Milyen az a lány aki szép?

Pl:Ördög Nóra?

Legjobb válasz: Ördög Nóra egyáltalán nem szép. xD

Ördög Nóra egyáltalán nem szép. xD
Az a szép, az a szép, akinek a szeme kék... :D
Ezt nem lehet cm pontossággal meghatározni. Mindenkinek egyedi az ízlése. A többség ha megnézed a minnél átlagosabb, arányosabb formákkal rendelkezõket tartja szépnek. Ez viszont nem határozza meg azt hogy egy bizonyos férfiank vagy nõnek ki az abszulút tökéletes.
Utolsónak van igaza.
sokat számít a kisugárzás, nagyon fontos, hogy egy lány mosolygós, kedves, aranyos legyen, azzal sokat tud "dobni" magán. alapból szimpatikusabb lesz a férfiaknak és azért nem minden a külsõ. egy bizonyos szint után már nem számít az, hogy nézel ki, inkább az, hogy lehet veled kijönni. szerintem egy átlagos lány aki nagyon kedves, aranyos, értelmes, jobban tetszik a férfiaknak mint aki sokkal szebb, de csak a külsejével foglalkozik.
Sarah Michelle Gellar. Külföldi sztárok közül õ tetszik nekem a legjobban. Igaz már már nem 20 éves de GYÖNYÖRÛ! Ördög Nóra szerintem szép. Ha egy nõ külseje már olyan mint az övé az bõven elég, ha a belsõ is rendben van akkor irány az oltár :)
14:19es hez csatlakozom.
Ördög Nóra szerintem egyáltalán nem szép, de azt szokták mondani: az a szép, aki smink nélkül is szép vagy aki még hajnali 3-kor is.
szerintem meg nagyon is szép, nagyon aranyos kedves lánynak tûnik a vacsoracsata alapján :) nekem nagyon bejön 22f
Ördög Nóra se mindenkinek szép... Nekem pl. nem az. Ez ízlés dolga, de nagy mértékben befolyásoló a személyiség is.
Nekem pl a barna, nagy szemû lányok jönnek be, telt ajkakkal. Barna legyen a haja is. Persze ettõl még egy szõke is lehet szép, de nem vonzanak különösebben.
Megan Fox, Jessica Alba de sztem Ordog Nora is nagyon szep
Ez szubjektív. De mindenféleképpen legyen természetes.
nahh mondjuk ez tényleg izlés dolga.....elõzõ mondjuk nekem nem tetszik. :)
Ördögh Nóra nem szép.. Akik szépek_ -Nicole Kidman - Liv tyler -Elizabeth Taylor (amikor fiatal volt) - Sandra Bullock
ne legyen tele pattanasokkal ne legyen anorexias de tul kover sem...es ersze belulrol is legyen szep azaz kedves meg minden extra^.^


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!