Találatok a következő kifejezésre: Milyen az stilus Az (125 db)

Aki tornacipőt hord annak milyen a stílusa? Ha állandóan tornacipőt hordok az milyen stílus?

Arra gondolok, hogy vannak ezek a táncos stílusok meg ilyenek

Legjobb válasz: A tornacipõ manapság már egy olyan általános dolog lett, amit mindenki, minden stílusú, férfi-nõ hord. Hordják öltönyhöz is, utcai ruhához mindenre. Egy tömeg cipõ. Szóval csak tornacipõ alapján nem lehet pontosan meghatározni egy ember stílusát.

A tornacipõ manapság már egy olyan általános dolog lett, amit mindenki, minden stílusú, férfi-nõ hord. Hordják öltönyhöz is, utcai ruhához mindenre. Egy tömeg cipõ. Szóval csak tornacipõ alapján nem lehet pontosan meghatározni egy ember stílusát.
A kérdező hozzászólása: általában csõfarmerrel hordom, meg inggel vagy pólóval, sállal.

Milyen az öltözködési stílus Londonban?

Legjobb válasz: Pedig az elsõ ha nyersen is de jól írta. Nincs semmiféle öltözködési stílus.Mindenki úgy öltözik ahogy akar,és amiben jól érzi magát..Ezért ezerféle stílussal találkozol nap mint nap.Angliában soha senki nem szólja meg a másikat az öltözködése miatt még akkor sem ha 100 kilós hölgyike topban és miniben sétál,és akkor sem ha az anorexiás csõnadrágot húz magára.. De ha konkrét választ vársz akkor azt mondom hogy "hogyan öltözzünk minél pocsékabbul" stílus van --

Pedig az elsõ ha nyersen is de jól írta. Nincs semmiféle öltözködési stílus.Mindenki úgy öltözik ahogy akar, és amiben jól érzi magát..Ezért ezerféle stílussal találkozol nap mint nap.Angliában soha senki nem szólja meg a másikat az öltözködése miatt még akkor sem ha 100 kilós hölgyike topban és miniben sétál, és akkor sem ha az anorexiás csõnadrágot húz magára.. De ha konkrét választ vársz akkor azt mondom hogy "hogyan öltözzünk minél pocsékabbul" stílus van --
Az elozonek teljesen igaza van, stilus nulla. Mindenki felvesz mindent mindennel. Altalaban ezekben az uzletekben vasarolnak ruhakat: River Islands, Next, Topshop, Primark Ezeknek a honlapjan megtudod nezni a draga bo, kopott cuccokat.
ez így tök nem igaz, szerintem a londoni lányok nagyon része öltözik divatosan, mint nálunk... és az õ stílusuk igenis érdekes és izgalmasabb mint a magyar tucatdivat
tegnap 16:38 6 éve élek kint, és nekem sem tûnt fel, hogy van a nõknek öltözködési stílusuk. Egyesek borzalmasan öltözködnek. Én például otthon Magyarországon még nem láttam olyat hogy egy lány a vékony macskanadrágot csak úgy magában hordja. Fõleg ha simán átüt rajta a bugyi amit visel.


Milyen rajz stílusok vannak? És milyen stílus az, amikor olyan úgymond "groteszkebb" a rajz, és sok feketét használnak? És az ilyen rajzokhoz milyen eszközöket ajánlotok?

Bocsi a sok kérdésért, de nem akartam mind a hármat külön megkérdezni… :-)

Legjobb válasz: A ,,groteszkebbrõl" tudnál képet linkelni? így kicsit zavaros. A többi stílusról: mindenkinek egyedi, legfeljebb besorolják valahová a hasonlókat.

A , , groteszkebbrõl" tudnál képet linkelni? így kicsit zavaros. A többi stílusról: mindenkinek egyedi, legfeljebb besorolják valahová a hasonlókat.
A kérdező hozzászólása: [link]
A kérdező hozzászólása: [link]
A kérdező hozzászólása: Ilyesmik pl...
hát egyik sem éppen groteszk. Az elsõ fényképrõl másolt ceruzarajz amihez bátran hozzá foghatsz, mert nem nagy kunszt. A második élõ modellesnek tûnik, szénnel készült tanulmányrajz. A stílusa pedig a mûvész sajátja.

Lányok/fiúk (tapasztalat alapján) milyen stílus az amit a 15-25éves lányok nem kedvelnek, magatartás, ruházat?

Szóval arra lennék kiváncsi ,hogy szerintetek milyen ruha vagy stílus az amivel a mai lányok nem igazán egyeznek ki és ha valaki olyan akkor már meg se akarják ismerni ,tehát nem mély dolgokra kell gondolni,külsõ és felszínes tulajdonságok jellem vonások...

Legjobb válasz: Páwa és metroszexuális stílus, legalábbis nekem ezek, amik már taszítóak. Vagy még a deszkás és a hipster stílus is idetartozik.

Páwa és metroszexuális stílus, legalábbis nekem ezek, amik már taszítóak. Vagy még a deszkás és a hipster stílus is idetartozik.
Ne legyél kedves, megértõ, udvarias, aranyos, értelmes, vékony, csúnya vagy átlagos sem lehetsz kinézetre.Lehetne még sorolni, de ezek a legfontosabbak náluk.
Úgyis lekerül a ruha... Éppen ezért nekem nem fontos.
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy a saját tapasztalataim is ezt bizonyítják, mármint , nekem ilyesmivel nincs problémám, de azért kiváncsi lennék , hogy ha olyan stílusom lenne(megváltoztatnám a mostanit) ami a nagyobb átlagnak bejön akkor mennyivel többen probálkoznának.Viszont a haverjaim elmondásabol szerzett indfok alapján igazatok van.A rocker az nem jo se a rapper, romantikus ne legyen , ne legyen kedves és értelmes, de amikor ugy gondolják akkor legyen mindenkinél okosabb... A válaszokat továbbra is várom
A kérdező hozzászólása: Tûz... tetszik a hozzáállásod, bár gondolom a higiénikus megjelenést azért elvárod.
El.
Nem bírom a pávákat, és a túlzásokat, a tucatos pasikat, és a nem stílusos stílusú pasikat! Izléses, ápolt, némi stílusérzékkel rendelkezõ pasik bejönnek. 19/L

Milyen az a ruha, amiben ha megláttok egy lányt arra gondoltok hogy: "Azta, ennek a csajnak aztán van stílusa! Gyönyörűen öltözködik. "?

Legjobb válasz: A goth stílus nekem is nagyon tetszik, ha nem nagyon fekete hozzá ä smink. De nem is igazán ez a stílus tetszik, hanem a múltszázadbelik, vagy a még régebbiek. Amikor még nõies volt egy nõ, még, ha akkoriban nem is igazán kényelmes ruhákban. És simán hordanám ezeket a ruhákat, csak egyelõre nem keresek annyit, hogy ( a vásárlást vagy varrást) finanszírozni tudjam ezt a vonzalmamat. :)

A goth stílus nekem is nagyon tetszik, ha nem nagyon fekete hozzá ä smink. De nem is igazán ez a stílus tetszik, hanem a múltszázadbelik, vagy a még régebbiek. Amikor még nõies volt egy nõ, még, ha akkoriban nem is igazán kényelmes ruhákban. És simán hordanám ezeket a ruhákat, csak egyelõre nem keresek annyit, hogy ( a vásárlást vagy varrást) finanszírozni tudjam ezt a vonzalmamat. :)
utolsó! nem értem mi bajod van vele, fõleg azért mert az emberek ízlése nem egyforma. (hál' istennek) amiket linkelt valóban STÍLUS és nem egyforma robotok. amúgy nem tudom, nagyon sokszor hiába mondanék hogy ez a stílus tetszik meg ez egy emberen, de akkor is lenne olyan akin iszonyat hülyén nézne ki.
Mért, tudtommal az emberek különböznek, így mindenkinek más az ízlése. Egészen valószínû a reakciód alapján, hogy én azoktól a lányoktól nem lennék lenyûgözve, akik neked tetszenek.
utcsó ezt ugye nem gondoltad komolyan? !
Múltkor láttam egy lányt, szép matt csizma (térdig érõ, alacsony sarkú), kicsit térd alá érõ vastag téli szoknya, nem tudom milyen anyagból, sötétzöld szövetkabát, bõrkesztyû, szép sál. Nagyon nõies volt.
ez jó kérdés. :) engem is érdekel.
*utolsó elõtti, bocsi :D
Nyáron például én azt szeretem, ha egy nõ feszülõs mini farmer shortban van, ráfeszül a gyönyörû kerek popsijára, meg látható teljes egészében a gyönyörû bársonyos combjai. Hozzá egy trikó, és megvett kilóra. Imádom. Szép, természetes, és mindig trendi. nem az a trottyosseggû basagatyás idióta kinézet, amivel mostanában nyomulnak, borzasztó. Egyébként meg a feszülõs farmer ilyen bokáig érõ csukával /nem sportcsuka/ nem tudom hogy hívják azt a nõi cipót, az jól néz ki egy rövid dzsekivel például. A tarkabarka , flancos vackokat nem annyira kedvelem nõkön.

Nem tudom hogy milyen a stílusom. Senkinek nem tetszik a hajam, az öltözködésem mit csináljak?

Legjobb válasz: Mondd el milyen a stílusod, és talán lehetne rajta segíteni ,mert így nem sok mindenre tudok következtetni.

Mondd el milyen a stílusod, és talán lehetne rajta segíteni , mert így nem sok mindenre tudok következtetni.
Elsõ jól mondja, és ne hagyd , hogy más mondja meg neked , hogy milyen legyél. tegyél rájuk egy nagy lapáttal és legyél olyan amilyen te akarsz lenni. :)

Nem tudom, hogy milyen legyen a stílusom. Van ötletetek, hogy milyen ruhák illenének az egyéniségemhez?

Én a mostani divatot követem (cs?farmer, tornacsuka, kockás sál), és már nagyon unom, hogy nincs stílusom:(. Nagyon sokan néznek emonak, mert nagyon imádom a fekete színt, de nem vagyok emo. Inkább a fekete ruhákat kedvelem, vidámabb, színes kiegészít?kkel feldobva. Egyébként vidám vagyok, csak nagyon megtetszett a fekete. Az élénk színeket is kedvelem, Légyszi képeket kuldjetek, és divathoz ért? tinilányok véleményért lennék kíváncsi. Ha nem tudsz értelmesen válaszolni, akkor inkább ne is írj semmit!

Legjobb válasz: Nagyon köszönöm a választ1 Amúgy hordok kék farmert, csak mostanában egy kicsit borúsabb a stílusom. De az szent, hogy olyan táskát nem fogok hordani még nyolc évig, maradok az iskolatáskánál. Állíthatom, hogy még kicsi vagyok az olyan nõies táskához. A színes nadrágot tuti hogy ki fogom próbálni. Amúgy majdnem az összes ruhám színes, csak a suliban nem nagyon hordtam õket, de most nyáron igen.

A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a választ1 Amúgy hordok kék farmert, csak mostanában egy kicsit borúsabb a stílusom. De az szent, hogy olyan táskát nem fogok hordani még nyolc évig, maradok az iskolatáskánál. Állíthatom, hogy még kicsi vagyok az olyan nõies táskához. A színes nadrágot tuti hogy ki fogom próbálni. Amúgy majdnem az összes ruhám színes, csak a suliban nem nagyon hordtam õket, de most nyáron igen.
A kérdező hozzászólása: Az utóbbi válaszolónak írtam egy e-mailt az e-mail címére. Kérlek nézd meg és válaszolj!
Ezek a japánok sosem voltak normálisak, de az elõzõ válaszadó által linkelt még egész visszafogott tõlük:) Szerintem vannak benne csinos, bohém darabok, tetszene, ha lennének ilyen lányok itthon is :)
az elõzõ válaszadó még a 18:38 volt nálam :D
A kérdező hozzászólása: Minden választ koszonok! 14: 39-es Annának hívnak, nem tudom hogy ismersz-e, írj privibe!
nem, sajna nem ismerlek:( pedig azt hittem:)

Milyen az a glamour stílus?

Legjobb válasz: Az angol glamour szó magyarul annyit tesz: “ragyogás” vagy “káprázat”, s e stílus éltetõ eleme a fantázia. A hagyományos értelemben vett glamourhoz feltétlenül hozzátartozik a fényûzés, a csillogás, a gazdagság és a letûnt korokat idézõ luxus, de a mindig meglepetéseket okozó irányzat idõnként visszafogott, máskor szertelen, aztán meg kifinomult vagy határozottan modern.

Az angol glamour szó magyarul annyit tesz: “ragyogás” vagy “káprázat”, s e stílus éltetõ eleme a fantázia. A hagyományos értelemben vett glamourhoz feltétlenül hozzátartozik a fényûzés, a csillogás, a gazdagság és a letûnt korokat idézõ luxus, de a mindig meglepetéseket okozó irányzat idõnként visszafogott, máskor szertelen, aztán meg kifinomult vagy határozottan modern.

Milyen az alpári stílus?

stílus,stilus,az,Milyen

Legjobb válasz: A bunkó, faragatlan emberekre mondják, hogy alpári a stílusuk.

A bunkó, faragatlan emberekre mondják, hogy alpári a stílusuk.
Például Puzsérnak alpári stílusa van.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!