Találatok a következő kifejezésre: Milyen az stilus (125 db)

Aki tornacipőt hord annak milyen a stílusa? Ha állandóan tornacipőt hordok az milyen stílus?

Arra gondolok, hogy vannak ezek a táncos stílusok meg ilyenek

Legjobb válasz: A tornacipõ manapság már egy olyan általános dolog lett, amit mindenki, minden stílusú, férfi-nõ hord. Hordják öltönyhöz is, utcai ruhához mindenre. Egy tömeg cipõ. Szóval csak tornacipõ alapján nem lehet pontosan meghatározni egy ember stílusát.

A tornacipõ manapság már egy olyan általános dolog lett, amit mindenki, minden stílusú, férfi-nõ hord. Hordják öltönyhöz is, utcai ruhához mindenre. Egy tömeg cipõ. Szóval csak tornacipõ alapján nem lehet pontosan meghatározni egy ember stílusát.
A kérdező hozzászólása: általában csõfarmerrel hordom, meg inggel vagy pólóval, sállal.

Milyen az öltözködési stílus Londonban?

Legjobb válasz: Pedig az elsõ ha nyersen is de jól írta. Nincs semmiféle öltözködési stílus.Mindenki úgy öltözik ahogy akar,és amiben jól érzi magát..Ezért ezerféle stílussal találkozol nap mint nap.Angliában soha senki nem szólja meg a másikat az öltözködése miatt még akkor sem ha 100 kilós hölgyike topban és miniben sétál,és akkor sem ha az anorexiás csõnadrágot húz magára.. De ha konkrét választ vársz akkor azt mondom hogy "hogyan öltözzünk minél pocsékabbul" stílus van --

Pedig az elsõ ha nyersen is de jól írta. Nincs semmiféle öltözködési stílus.Mindenki úgy öltözik ahogy akar, és amiben jól érzi magát..Ezért ezerféle stílussal találkozol nap mint nap.Angliában soha senki nem szólja meg a másikat az öltözködése miatt még akkor sem ha 100 kilós hölgyike topban és miniben sétál, és akkor sem ha az anorexiás csõnadrágot húz magára.. De ha konkrét választ vársz akkor azt mondom hogy "hogyan öltözzünk minél pocsékabbul" stílus van --
Az elozonek teljesen igaza van, stilus nulla. Mindenki felvesz mindent mindennel. Altalaban ezekben az uzletekben vasarolnak ruhakat: River Islands, Next, Topshop, Primark Ezeknek a honlapjan megtudod nezni a draga bo, kopott cuccokat.
ez így tök nem igaz, szerintem a londoni lányok nagyon része öltözik divatosan, mint nálunk... és az õ stílusuk igenis érdekes és izgalmasabb mint a magyar tucatdivat
tegnap 16:38 6 éve élek kint, és nekem sem tûnt fel, hogy van a nõknek öltözködési stílusuk. Egyesek borzalmasan öltözködnek. Én például otthon Magyarországon még nem láttam olyat hogy egy lány a vékony macskanadrágot csak úgy magában hordja. Fõleg ha simán átüt rajta a bugyi amit visel.

Milyen rajz stílusok vannak? És milyen stílus az, amikor olyan úgymond "groteszkebb" a rajz, és sok feketét használnak? És az ilyen rajzokhoz milyen eszközöket ajánlotok?

Bocsi a sok kérdésért, de nem akartam mind a hármat külön megkérdezni… :-)

Legjobb válasz: A ,,groteszkebbrõl" tudnál képet linkelni? így kicsit zavaros. A többi stílusról: mindenkinek egyedi, legfeljebb besorolják valahová a hasonlókat.

A , , groteszkebbrõl" tudnál képet linkelni? így kicsit zavaros. A többi stílusról: mindenkinek egyedi, legfeljebb besorolják valahová a hasonlókat.
A kérdező hozzászólása: [link]
A kérdező hozzászólása: [link]
A kérdező hozzászólása: Ilyesmik pl...
hát egyik sem éppen groteszk. Az elsõ fényképrõl másolt ceruzarajz amihez bátran hozzá foghatsz, mert nem nagy kunszt. A második élõ modellesnek tûnik, szénnel készült tanulmányrajz. A stílusa pedig a mûvész sajátja.


Milyen az a ruha, amiben ha megláttok egy lányt arra gondoltok hogy: "Azta, ennek a csajnak aztán van stílusa! Gyönyörűen öltözködik. "?

Legjobb válasz: A goth stílus nekem is nagyon tetszik, ha nem nagyon fekete hozzá ä smink. De nem is igazán ez a stílus tetszik, hanem a múltszázadbelik, vagy a még régebbiek. Amikor még nõies volt egy nõ, még, ha akkoriban nem is igazán kényelmes ruhákban. És simán hordanám ezeket a ruhákat, csak egyelõre nem keresek annyit, hogy ( a vásárlást vagy varrást) finanszírozni tudjam ezt a vonzalmamat. :)

A goth stílus nekem is nagyon tetszik, ha nem nagyon fekete hozzá ä smink. De nem is igazán ez a stílus tetszik, hanem a múltszázadbelik, vagy a még régebbiek. Amikor még nõies volt egy nõ, még, ha akkoriban nem is igazán kényelmes ruhákban. És simán hordanám ezeket a ruhákat, csak egyelõre nem keresek annyit, hogy ( a vásárlást vagy varrást) finanszírozni tudjam ezt a vonzalmamat. :)
utolsó! nem értem mi bajod van vele, fõleg azért mert az emberek ízlése nem egyforma. (hál' istennek) amiket linkelt valóban STÍLUS és nem egyforma robotok. amúgy nem tudom, nagyon sokszor hiába mondanék hogy ez a stílus tetszik meg ez egy emberen, de akkor is lenne olyan akin iszonyat hülyén nézne ki.
Mért, tudtommal az emberek különböznek, így mindenkinek más az ízlése. Egészen valószínû a reakciód alapján, hogy én azoktól a lányoktól nem lennék lenyûgözve, akik neked tetszenek.
utcsó ezt ugye nem gondoltad komolyan? !
Múltkor láttam egy lányt, szép matt csizma (térdig érõ, alacsony sarkú), kicsit térd alá érõ vastag téli szoknya, nem tudom milyen anyagból, sötétzöld szövetkabát, bõrkesztyû, szép sál. Nagyon nõies volt.
ez jó kérdés. :) engem is érdekel.
*utolsó elõtti, bocsi :D
Nyáron például én azt szeretem, ha egy nõ feszülõs mini farmer shortban van, ráfeszül a gyönyörû kerek popsijára, meg látható teljes egészében a gyönyörû bársonyos combjai. Hozzá egy trikó, és megvett kilóra. Imádom. Szép, természetes, és mindig trendi. nem az a trottyosseggû basagatyás idióta kinézet, amivel mostanában nyomulnak, borzasztó. Egyébként meg a feszülõs farmer ilyen bokáig érõ csukával /nem sportcsuka/ nem tudom hogy hívják azt a nõi cipót, az jól néz ki egy rövid dzsekivel például. A tarkabarka , flancos vackokat nem annyira kedvelem nõkön.

Nem tudom hogy milyen a stílusom. Senkinek nem tetszik a hajam, az öltözködésem mit csináljak?

Legjobb válasz: Mondd el milyen a stílusod, és talán lehetne rajta segíteni ,mert így nem sok mindenre tudok következtetni.

Mondd el milyen a stílusod, és talán lehetne rajta segíteni , mert így nem sok mindenre tudok következtetni.
Elsõ jól mondja, és ne hagyd , hogy más mondja meg neked , hogy milyen legyél. tegyél rájuk egy nagy lapáttal és legyél olyan amilyen te akarsz lenni. :)

Milyen az a glamour stílus?

Legjobb válasz: Az angol glamour szó magyarul annyit tesz: “ragyogás” vagy “káprázat”, s e stílus éltetõ eleme a fantázia. A hagyományos értelemben vett glamourhoz feltétlenül hozzátartozik a fényûzés, a csillogás, a gazdagság és a letûnt korokat idézõ luxus, de a mindig meglepetéseket okozó irányzat idõnként visszafogott, máskor szertelen, aztán meg kifinomult vagy határozottan modern.

Az angol glamour szó magyarul annyit tesz: “ragyogás” vagy “káprázat”, s e stílus éltetõ eleme a fantázia. A hagyományos értelemben vett glamourhoz feltétlenül hozzátartozik a fényûzés, a csillogás, a gazdagság és a letûnt korokat idézõ luxus, de a mindig meglepetéseket okozó irányzat idõnként visszafogott, máskor szertelen, aztán meg kifinomult vagy határozottan modern.

Milyen az alpári stílus?

stílus,stilus,az,Milyen

Legjobb válasz: A bunkó, faragatlan emberekre mondják, hogy alpári a stílusuk.

A bunkó, faragatlan emberekre mondják, hogy alpári a stílusuk.
Például Puzsérnak alpári stílusa van.

Milyen az az R&B nevu stilus?

Legjobb válasz: Az egy zenei stílus, semmi köze az öltözködéshez...

Az egy zenei stílus, semmi köze az öltözködéshez...
A kérdező hozzászólása: najo, ezt beneztem akkor..koszi
A kérdező hozzászólása: kedves eloto, kosz :)

Milyen az öltözködési stílusod?

Milyen ruhadarabok részesítel el?nyben, milyen színeket, szabásokat, mennyire követed a divatot? Mennyire vagy egyedi, mennyire érzed, hogy már kialakult saját stílusod van? Hol szoktál vásárolni? Mennyiért kb. egy hónapban ... stb.

Legjobb válasz: Szia! hááát, szeretem a bõ cuccokat, de ami nõies is. Kicsit vadóc cuccokat, kicsit glam rockosat. De általában farmert húzok pólóval, mert kényelmes és normális viselet. Ékszerekbõl utálom a gagyi kinézetûeket. Am bármit képes vagyok felvenni, szóval [email protected] a divatot kb... :D És elég saját stílusom van így. xD Színekben fekete meg piros, narancs, de bármi jöhet, ami nem túl harsány. Vásárolni... turkáló, olcsó butikok, kínai ritkábban, de csóró vagyok, szóval ez van. :D Van, hogy hónapokig nem veszek semmit, van, hogy elköltök 20ezret... Asszem válaszoltam mindenre.

Hmm... Bundeswehr bakancs, BDU madrágok, zenekarok vagy egyéb mintás fekete alapú pólók és kapucnis pulóverek, MA1 Bomber dzseki.
Szia! hááát, szeretem a bõ cuccokat, de ami nõies is. Kicsit vadóc cuccokat, kicsit glam rockosat. De általában farmert húzok pólóval, mert kényelmes és normális viselet. Ékszerekbõl utálom a gagyi kinézetûeket. Am bármit képes vagyok felvenni, szóval [email protected] a divatot kb... :D És elég saját stílusom van így. xD Színekben fekete meg piros, narancs, de bármi jöhet, ami nem túl harsány. Vásárolni... turkáló, olcsó butikok, kínai ritkábban, de csóró vagyok, szóval ez van. :D Van, hogy hónapokig nem veszek semmit, van, hogy elköltök 20ezret... Asszem válaszoltam mindenre.
Am 20/l második, és még idézõjelesen sem vagyok idõs! :P Ja igen: rajzfigurás cuccokat és vicces feliratokat is szeretem. És néha a gyerekosztályról válogatok, a 160centimmel még megtehetem. xD
háát ilyen deszkás stilus igazábol:) de a giccs amit messze kerülök. utálom a csilivili feliratos gyémántos polokat. gyémánt nyakláncokat megmitomén. csõgatyát hordok amit eléggé letolok de ugy h nelegyen kint a seggem. szép pasztell szinû polokat amit feldobok vmi rüvidujju kapucnis csikos pulcsival. karkõtõk vannak ilyen gumi meg mitomén. és deszkáscipõõ:DD de van amikor kicsit nõiesebben szal papucs pl nyáron de ritka inkább ilyen laza-deszkásat szeretem:) és deszkázni is meg fogok tanulni jee:D 16l
*minta nélküli
én fiu vok de én csõgatyákat hordok (mert deszkás az sítlusom
A kérdező hozzászólása: "amikor kell valami, akkor sosincs a boltokban :D" - ezzel egyetértek :) :P Köszi, mindenkinek megy a zöld kéz ;)
sportosan öltözködöm, nem szeretem a túlságosan nõies cuccokat, persze azért van kivétel. a szoknyát egyenesen utálom, csak akkor veszem fel, ha kötelezõ. sok fekete pólóm van, de nagyon szeretem a színeket is. meg a vicces feliratokat, mintákat. csõgatyát hordok edzõcipõvel. télen csizmát :D általában össze van fogva a hajam, mert úgy kényelmesebb, de néha szétengedem. akkor vásárolok, amikor megtetszik valami, nem szoktam ilyen nagybevásárlásokat tartani, mert amikor kell valami, akkor sosincs a boltokban :D 17L
hátén deszkás rocker keverék vagyok jelenlegi öltözékem, fekete deszkás cipõ neonzöld fûzõvel, fekete csõfarmer és mustársárga pulcsi kapucnis, egy motoroslánc a gatyámra(mmitn úgy motoros hogy motorlánc) alá pedig 1 a sok zenekaros pólóm közül^^ 13/f
A stilusom: egyszerû, divatos, nõies! Suliban csõgatyákat hordok (fõként világosabb szinûeket) Egyszerû mégis izléses toppokat és fehér bõrdzsekit. Legtöbb ruhadarabom: Lila, pink, fehér, szürke. A divatot mindig követem, de nem azért mert pont az a divat hanem mert tetszik is! Legtöbb bolt ahol vásárolok: Tally Weijl, New Yorker, Pimkie, Zara, Harlem Mennyit szoktam költeni? Nadrágokat:6-7-8000 ft-ért Toppokat:3-4000ft-ért Bõrdzsekim:10000ft volt 1 hónapban kb. 15-20000 ft-ot költök ruhákra.
Rockeres cuccokat, mivel az vagyok. A feketét részesítem elõnyben, de néha felvélhetõ rajtam valami más szín is. Szegecses cuccok kiegészítõnek.Fasza bakancs.A divatot nem követem, nem is nagyon tetszik, max máson talán jól néz ki, a stílusom egyedi.
A kérdező hozzászólása: ez az utolsó gondolatod mennyire igaz :) köszi Neked is!
A kérdező hozzászólása: köszi, mindenkinek járt a zöld kéz, szívesen fogadom a további hozzászólásokat is ;)
Nem követem a divatot! Éppen ami megtetszik és jól is áll rajtam azt veszem meg általában turkáló, de nem ilyen gagyi büdi turkálóba járok hanem ahol minõségi ruhák vannak (angol turi), vagy kínai, kisebb butikok! -szoknya: aminek anyaga általában farmer, vagy len de könnyebb anyagok, színei pedig hát farmerbõl van világosabb sötétebb, kék, mintás fehér kék, világosbarna, zöld, fehér, a hosszúságok kicsit térde felé ill. alá érõk! vannak vastagabbak is amiket õsszel ill. tavasszal hordok! -Felsõk: atléták, pólók, vékony pántosak és mind pamut:) sok féle színû van:) a szoknyákhoz illõen veszem fel õket! Nõiesebb darabok szeretem ha kicsit dekoltáltak de nem köldökig:) csak szolidan:) -Cipõk: ritkán magas sarkú fapapucs, van fekete ill fehér (nagyon szépek), balerina abból több színû is megtalálható, papucs van strand papucsom de egyszerû lapos papucsom is, sport cipõ, boka csizma, térd alá érõ kicsit magas sarkú csizma, bundás vastagabb csizma :, pár db magas sarkú( fekete, fehér, ezüst, barna, piros, rózsaszínes) -Farmer nadrágok :) imádom õket de nem a csõ meg répa gatyákat hanem egy kicsit trapézos illetve egyenes szárúakat, meg kicsit bõvebbeket! De van len nadrágom is, szövet nadrágom is! - Pulcsi: nõiesebb darabok pl: csónak nyakú meg iylen karcsúsított vagy blézerek, kardigánok. Kicsit sportos kicsit nõies attól függ milyen a hangulatom! 20/L
Elõzõ vagyok: Azt elfelejtettem írni, hogy nem minden hónapban vásárolok, és az, hogy mennyit költök nagyban függ attól, hogy mit veszek. Nem szeretek túlzottan vásárolni, de ha megyek, akkor általában sohasem céllal, vagy ha igen, akkor tuti nem azt veszem, amiért mentem, hanem azokat a darabokat, amikbe beleszeretek éppen. Szóval van olyan hónap, amikor 20 ezret is költök ruhára (amikor épp megyek vásárolni na és van épp pénzem erre), van amikor 5-öt, és van amikor semmit (mint pl ebben a hónapban). Sokat vásárolok turiban, ismerõsöktõl és egy csomó mindent magamnak varrok, mivel varrónõnek tanultam, fõleg olyanokat, amiket amúgy nem engedhetnék meg magamnak, ha meg akarnám venni, de megvarrva ugye csak pár ezer ft maximum...
Általában az egyszerûbb darabokat szeretem. Hordok néha letisztultabb designer darabokat is, de sztem nem különösebben egyedi a stílusom, legalábbis ezen a téren még lenne rajta mit csiszolni. Szerintem nincs olyan, hogy kialakul egy stílus, vagyis én azt nem tartom jónak, szerintem az a jó, hogyha az ember stílusa folyamatosan fejlõdik, de persze ezen belül mindenkinek vannak korszakai. Most legutóbb nekem farmeros-pólós korszakom volt vagy 2 évig, de ezt úgy kell elképzelni, hogy farmerszabású nacik sok színben, bólók sokféle fazonban, leginkább szürkés és földszínekben. Amúgy alapvetõen nõies típus vagyok, sokat hordok szoknyát is, és mostanában kezdek egyre többet magassarkút. Ja, õsszel pedig szeretek nõiesebb bõrdzsekit hordani, meg mindenféle kardigánokat, néha kapucnis cipzárosat is. 26/N
A kérdező hozzászólása: köszi lányok a válaszokat; írhattok még páran, ha van kedvetek ;)
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a válaszokat (természetesen mind hasznos), amúgy azért utaltam a korosztályra az idõs szóval, mert itt már annyi kislány írogat, hogy az már nekem 19 éves fejjel furcsa :S:) tehát hozzájuk képest idõs :P várom a további válaszokat.
Alter Punk. Póló : általában valami egyszerû minta, vagy minta nélkül. Esetenként azonban ez a domináns darab: pl. a retro Rolling Stones-os Ing: Egyszínû, fekete és fehér ingeket kedvelem. Kiegészítõ darabok. Pulóver: Kapucnis, laza, visszafogott. Fekete-fehér-szürke színek. Kiegészítõ. Kabát: -Bõrdzseki. Fekete-vörös-fehér. Naggggyon cool. -Fekete szövet. Elegánsan vad. -Drappszínû, rövidített. Õszre-tavaszra. Öv: Díszes. Egyik fõ kiegészítõ. Színes, kék-drapp, fekete-fehér, vörös-fekete. Nadrág: (koptatott, szakadt)Farmer, kicsit szûkebb a normálisnál. Szép lábaim vannak, úgy hogy nem is baj. Zokni: Egyszerû, fekete-fehér. Cipõ: Kínai alap, saját díszítés. Egyedi, és nagyon jól néz ki. Kiegészítõk: - Fogpiszkáló a szájban: egy szó: BADASS. - Napszemüveg: Retro, barnás-sárgás, nagydarab üveg. - Fejhallgató a nyakban. TnD CSROCK edition, nagyon mutatós, és egyedi. Eddig még senki máson nem láttam. - Karkötõ: Fa, jamaica színû. - Nyaklánc: Fa, jamaica színû. - Sál: Háromszög alakú, rojtos végû. Amikor nem a fejhallgató játszik. Haj: Fekete, félhosszú, tépett-tüsis fazon. Rohadt nehéz megcsinálni, de megéri, igazán jól mutat. Esetenként fekete szemceruzával a szem kihúzása, a stílustól függõen ( amikor inkább alteresen öltözök ) Remélem mindent leírtam 14F


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!