Találatok a következő kifejezésre: Milyen az sex (46 db)

Milyden az ha egy csaj "elmegy"? Sex nélkül (ujjazásnál) is el lehet menni? Milyen érzés?

Legjobb válasz: Én még nem mentem el szex közben. Milyen már az hogy a közepén felállok, otthagyom babinénit és kimegyek a szobából? kész röhely... DancsiBácsi 45F

Én még nem mentem el szex közben. Milyen már az hogy a közepén felállok, otthagyom babinénit és kimegyek a szobából? kész röhely... DancsiBácsi 45F
el lehet menni, és fingom sincs milyen érzés.. gondolom kXrva jó.. 22/f
téged ez miért érdekel fiú létedre??? am a csajok nehezen szoktak elmenni, ujjazástól ritkán.
eszméletlen jó;) 15L
Ugyanolyan érzés mint amikor szex közben megyek el. Orgazmus az orgazmus. Egyébként fantasztikus érzés, de ha fiú vagy gondolom te is valami hasonlót élsz át.
jó érzés, és igen, el lehet menni.. én csak ugy tudok.. :)

Milyen az elso sex? Es fajdalmas-e a paros noi tagjanak?

Legjobb válasz: Milyen helyesen Egyébként igen, fájdalmas. Nekem az volt és nemcsak az elsõ, hanem utána még a következõ néhány alkalom is. Én rengeteget vért vesztettem a legelsõ alkalommal ráadásul.

Milyen helyesen Egyébként igen, fájdalmas. Nekem az volt és nemcsak az elsõ, hanem utána még a következõ néhány alkalom is. Én rengeteget vért vesztettem a legelsõ alkalommal ráadásul.
Nem volt neki fájdalmas, mert nagyon óvatosan csináltam az elsõ alkalommal. Aztán, miután azt hittem, hogy ezen túl vagyunk, második alkalommal kutyában úgy megrántottam hátulról szegényt.. Akkor szakadt fel igazán , csak úgy spriccelt a vér belõle Akkor kicsit sziszegett
nekem nem fájt.
Attol függ hogy csinálja neki a srác. AZ sem árt ha kicsit tapasztaltabbb mert akkor jobban tudja, hogyan kerülheti el azt, hogy fájdalmat okozzon, de a vérzést nem igazán lehet elkerülni, habár egy-két csepp vérnél nem nagyon fog töb kicsordulni a hüvelybõl. Remélem segitettem:)

Lányok, nektek milyen az anális sex? Miért nem engeditek sokan a pasiknak? Van lány, aki szereti?

Legjobb válasz: Mint a szarás. Mert nincs semmi izgató a szarásban. Van.

Mint a szarás. Mert nincs semmi izgató a szarásban. Van.
Én szeretem és engedem a partneremnek. Ettõl durvább dolgok is vannak, ha megfelelõen elõkészül az ember és az együttlét közben is minden úgy zajlik ahogy annak lennie kell, akkor egy élvezets dolog....számomra :)
Én többnyire magamnak szoktam segédeszközökkel, de alkalomadtán beengedek élõ dolgot is :) ja, mert jó :)
Én szeretem, de persze nem minden nõ élvezi, ezért sem engedi.
ott nem kell vigyázni, abból nem leszel terhes. havi 1-2 alkalommal elmegy a móka. Jó is tud az lenni, ha a pasi is nem vadorzózik.

Milyen az a férfi sex terén, akire azt mondják, hogy rosszfiú?

Egy igazi rosszfiú, aki ha kell, nagyszájú, határozott, szemtelen, de mindenellett érzéki, izgató tekintettel. Csipkelõdik, 2értelmû megjegyzéseket tesz, izgalmas helyeken érinti meg a nõt, célozgat arra hogy egyszer sex lesz a vége. Páran ezt már a sexuális zaklatás kategóriába tennék, de nekem nagyon bejön ez mostanság. Régen a szépfiúk jöttek be, de mostanság a rosszfiúk. Nem a tinikorosztály érdekel, hanem a tapasztalt, felnõtt rosszférfiak :)

Legjobb válasz: Nekem sok ilyen pasim volt mar. Agyban semmi elojatek, bedugja, egy perc alatt elmegy, fingik kettot es bealszik. 22L

Nekem sok ilyen pasim volt mar. Agyban semmi elojatek, bedugja, egy perc alatt elmegy, fingik kettot es bealszik. 22L
hu én ismerek egy rosszfiút, gengszterkedik, sefftelget, de nagyon macho, a nõknek beszól, de az ágyban meg olyan érzelmes, meg gyengéd, sõt pl olyat, hogy orális, kérni sem mer, csak halkan, hogy nem e esetleg és a nem-et természetesnek veszi :) egy másik ilyen srác meg volt hogy egy csajjal nem ment neki, mert zavarban volt :) szóval a látszat az csak látszat
Aki rendesen leírja a szex szót.
A kérdező hozzászólása: 4. Neked aztán van egyfajta hozzáállásod :) 35 évesen már nem az a férfitípus jön be, aki 20 évesen, ennyi. Ja, és nem hiszem hogy a súlyommal gond lenne, bár lehet, hogy Neked a 173 cm magasságomhoz még az 54 kgm is sok...
elõzõ, ezzel csak az a gond, hogy másodjára már nem meglepi tõle, csak mástól..legalábbis nálam
Nekem az a férfi, aki vadul elkapja a nyakamat, majd a mosógépre feltesz és jól megdug. :)
ja az ilyen srácok 1 éjszakára bármire hajlandóak egy lányért :D
Szóval újabban egy olyan szépfiút szeretnél, aki ugyan a szemedbe vágja, hogy le kellene adnod pár kilót, de azért megdugna? Nem nagy különbség.
ELSÕ!!!! Ettõl nagyobb igazságot még nem hallottam!
Kössz, ezt bóknak veszem ;) Azt meg, hogy nagy-e a segged akkor tudom eldönteni, ha látom, a számaid hidegen hagynak

Milyen az amikor egy pasi NEM CSAK a sexre megy?

Hogy lehet azt kiszűrni h nem egyészakára tervez mint a többi pasi ... Mert sokan leírták meg tudom h milyen ha egy pasi egy éjszakára megy de én most a másik tábort szeretném felkutatni ... :D értelmes VÁLASZOKAT PLEASE

Legjobb válasz: Na ez egy jó kérdés.Én pasi vagyok úgyhogy tudnom kéne de fogalmam sincs.

Na ez egy jó kérdés.Én pasi vagyok úgyhogy tudnom kéne de fogalmam sincs.
Nem mondja azt, hogy le akar feküdni veled, hanem csak veled van, találkoztok, jól érzitek magatokat, ilyesmik, és nem feszegeti, hogy ezt meg azt akarna még, lehetne-e. Ha nem hozza szóba, ez a kulcs.
egyszerû: egy pasinál a cselekvései az árulkodók. Soha nem azt kell náluk nézni, mit mondanak, hanem azt mit tesznek. És az a cselekvésük a legárulkodóbb, amikor saját kényelmüket áldozzák fel azért, hogy téged boldoggá tegyenek. Erre egy szerelmes férfi minden kérvény nélkül, egy szoknya pecér pedig egyáltalán nem képes.
Kedves kérdezõ, az a nagy helyzet, hogy azok a férfiak, akiknek vannak érzelmei, nem csak a szexre mennek, normális kapcsolatot és normális életet szeretnének nemes egyszerûséggel nem kellenek nektek. Mert az unalmas szerintetek.
Ha nem is egyéjszakára akar, akkor is csak a szexre hajt. Mi mást adhatnál neki, amit a barátai nem tudnak. Beszélgetni nem tud a barátaival? Szórakozni nem tud a barátaival? DE. Mit nem tud a barátaival, amit veled igen? Szexelni. Akkor mit akar tõled? Szexet. Ennyi. Hogy ez egyéjszaka, egy hónap, egy év. Az teljesen mindegy. Néhány évnél több együttlétre ne is számolj.
Rólam onnan tudod, hogy neked pl. akár hónapokig is udvarlok és várok rád.
Csatlakozok az elõttem szólóhoz! Én 9 évig fûztem a csajt mire összejött!
Elõzõ vagyok. Ha megtörtént az elsõ alkalom, akkor hagyj idõt a következõig. Találkozzatok úgy, hogy csókon kívül nincs más köztetek. Ha ezt elfogadja a pasi, akkor megnyugodhatsz!
Ha több alkalommal is szívesen van Veled minden fajta testi kapcsolat nélkül, akkor tényleg szeret.
Észreveszed... Ha valaki nem csak a melled nézi, ha nem adja a menõ fickót, hanem szívesen beszélget bármirõl... Úgy jár a kedvedben, hogy nem érezteti, hogy " vazz ezen a helyen ez egy 900ft-os kávé..." Ha érdeklõdéssel hallgatja a sztorikat amiket mesélsz, és akkor is tisztelettudóan, nõként kezel, ha épp otthagyod a fenébe míg régi ismerõsökkel beszélsz két szót, és nem szúró szemmel tekint. Illetve az alap feltételek: 1: Ha nem csak okosan bólogat. 2: Ha akkor is figyel rád, ha úgy látja, hogy mással alakul valami. 3: 1+2+Észre veszed ha figyelsz...
Bocs, de nem lehet tudni. A sex szerves resze egy kapcsolatnak. En csak egyuttlet utan eldonteni, hogy akarok-e maradni vagy nem? Persze nem csak a szex de nekem olyan 35-40%-ban szamit.
nemtom miket írtak eddig, de szerintem: -nem az a lényeg mit mond, mondani bármit lehet, még viccbõl is. -azt nézd miket és hogy cselekszik amikor veled van. -és az hogy folyamatosan kedveskedik, nem jelenti azt hogy csak megfektetni akar. -egy érintés elárulja az érzésit. eddig milyen a kapcsolatotok?
A kérdező hozzászólása: én két emberrõl duálok akik eldöntötték h együt akarnak maradni :D és nem a törtvényekrõl :D és persze h a kapcsoalt az külömbözteti meg a többiektõl h sexelsz azzal akivel eggyüt vagy :D én ezt megértem .. :D de én az egyéjszakásokra céloztam azzal amit mondtam
"mi a fenének találták ki a szerelmet" Nem tudom, ezt a nõktõl kell megkérdezni, õk találták ki. Amúgy a szerelem is csak egy ideiglenes érzés, néhány év után elmúlik és akkor szokott vége lenni a kapcsolatoknak. Ne viccelj már velem hogy nincs értelme az életnek ha nincs mellettem egy nõ vagy melletted egy férfi. Ugye ez csak vicc volt? remélem hogy nem vagy annyira buta, hogy ezt komolyan mondtad.
Hát, a házasságnak nincs is értelme. Azt nem a természet hanem az ember kreálta...
Csak azt tudom mondani, amit a hármas.
A kérdező hozzászólása: bocs már de én irtam is H NEM CSAK SZEXRE NAGY BETÛKKEL HA NEM TÜNNE FEL és amm is .. ne haragudj meg de ha ne számoljunk egy évnél többre akkor mi a fenének találták ki a szerelmet meg a hátaságot meg az elkötelezõdést MERT AKKOR NINCS ÉRTELME semminek azé letnek se ha nem hiszunk abban h két ember kiköthet egymás mellet akár életûk végéig is és nem azért hiszek benne mert naiv vagyok bocs már
A kérdező hozzászólása: értem a tettek a lényegek az jelent valamit h monjduk ne megy helyen lakunk több mint 100 km van közöttünk õ mégis lejön ha meg akar ismerni vagy milyen tettek számitanak ? :D
Az attól is függ hogy a nõ is mennyire komoly szándékú és akar-e ismerkedni! Én szeretnék komoly kapcsolatot de nincs hozzá partner! Eddig minden ismerkedés kudarc! Társkeresõkön is és máshol is!
Pl ha elsõ randi után egybõl felhív a lakására masszázsra ! akkor biztosan nem akar szexet

Milyen az anális sex?

lány vagyok és még soha nem próbáltam,de érdekel hogy milyen.

Legjobb válasz: aaaaaah Erre csak ennyit

aaaaaah Erre csak ennyit
olyan mint a sertéshájban párolt, velõvel töltött, káposztás ökörmócsing :D
szar :DDDD
Próbáld ki, aztán döntsd el, vagy ne. Még ilyen szubjektív kérdéseket!
Hmmmmmm...jóóóó :D
Nekem fura és semmilyen. Képtelen lennék úgy elélvezni, állítólag lehet. De nekem nem menne.
Isteni!
Szerintem nagyon jó érzés. :) Mondjuk én fiú vagyok és heteró, ennélfogva csak adni szoktam a csajoknak. :D
én lány vagyok, és én nagyon nagyon nagyon szeretem :P

Milyen az a neuron sex?

Legjobb válasz: Felb*sszák az agyad.

Felb*sszák az agyad.
Egyetertek az elso hozzaszoloval.
A kérdező hozzászólása: x"D

Milyen az első sex? (Fiuk)

Legjobb válasz: Nagyon izgalmas. Fel vagy izgulva. Mint egy cséplõgép. És törnél-zúznál. Aztán rádöbbensz, hogy ez csak szex. És nem is biztos, hogy sokat jelent. Meg szüzesség elvesztése? Ugyan. Szerintem cikibb, ha valaki pl. irodalomszûz.

Nagyon izgalmas. Fel vagy izgulva. Mint egy cséplõgép. És törnél-zúznál. Aztán rádöbbensz, hogy ez csak szex. És nem is biztos, hogy sokat jelent. Meg szüzesség elvesztése? Ugyan. Szerintem cikibb, ha valaki pl. irodalomszûz.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek:)
Jó volt, csak gyors :)
11:00 aha persze 15 évesen ezt csak álmodtad!
olyan mint az elsõ csók
Nekem az elsõ nagyon görcsös volt az az kicsit ideges is voltam! mire elveszitettem addigra én is tudtam mindent a nökrõl csak pont azt nem hogy elötte felkell izgatni öket mivel szárazon nagyon kellemetlen(kicsit fájni is tud) Nekem kb 2 óra hosszánát tartott és nem bírtam elmenni(kicsi idegesség) de másnap éjjel elmentem 1óra alatt és nagyon jó wolt! 15F
nekem isteni volt, leginkább agyban még nem hittem el, hogy végre megtörtént :D de poénos is volt egy kicsit...tényleg MINDENT tudtam már addigra a nõkrõl, de egy dolgot nem....mi az a nedvesség? :) ))) de nagy volt :D
ez elsö szerintem mindenkinek szar :D én a 3-4nél kezdtem élvezni kb :D
ez így van :D az 1. alkalommal 2x csináltuk ugyanis elsõre hamar elmentem.
Õszintén? Nehéz. Tul nagy hatással van olyankor a nõ, és komoly erõfeszítésbe telik, hogy fél percnél tovább tartson.
Persze hogy igy volt nem kamu, nem álmodtam! Persze mindenki más, ez van :D

Milyen az a "pisi, kaki-sex"?

Fogalmam sincs,ez mit takar...

Legjobb válasz: belehugyoznak a szádba, rász.rnak a melledre, és elverik rajta biciklilánccal :D

belehugyoznak a szádba, rász.rnak a melledre, és elverik rajta biciklilánccal :D
Ez egy olyan perverzio, aminek ez az elnevezese megteveszto. Mert nem szexualis tevekenysegrol van szo, de a resztvevok mégis ebben élnek át szexulais élményeket, mert valami oknal fogva ezek keltenek bennuk szexualis gyönyört. Az elso valaszolo irta le amugy egy-két "fogását" a tevékenységnek.:)
"A pisilõ kaki - írta Leopold Butters Stotch"
Asszem az elsõ válaszoló kifejtette a lényegét.
igazság szerint az nem igazi széklet. Ami a pornó filmekben van az mûszéklet. Kitakarítják a beleket pl beöntéssel és feltöltik azzal a széklethez hasonlító anyaggal. Az igazi széklet mérgezõ.....
Nem akarod tudni mi ez! El fogod felejteni ezt a témát! Az összes ilyen jellegû dolgot elfelejted! Nem ezek azok a droidok, amiket keresel!
2 girls 1 cup - csak ennyit mondok
Hát hogy mongyuk ha a fiú megszexeli a lányt, akkor belepisil, vagy ilyesmi..
A kérdező hozzászólása: Kössz, azt hiszem kihagynám. Csak érdekelt, hogy ez most mi......
Nézz videót róla! De komolyan! Ennyi!
Nem tudom, de nem is érdekel.
Próbáld ki, megtudod.
Barátnõm kimegy és elintézi de nem pisil. Amikor kinyaltam a fenekét akkor a számba pisil. Ja, a danontól nem keményet kakál ezért nem csak a luka hanem a két partja is nyalni való lesz.

Milyen az első sex?

Legjobb válasz: Nem rossz, bár néha annyira kell hugyoznom reggelente, hogy az elsõt inkább késõbbre halasztanám. Az esti felvonásokat jobban szeretem. Ott az elsõ gyorsabb és a másodikat húzom tovább (a harmadikhoz már öreg vagyok :D). 33F

Nem rossz, bár néha annyira kell hugyoznom reggelente, hogy az elsõt inkább késõbbre halasztanám. Az esti felvonásokat jobban szeretem. Ott az elsõ gyorsabb és a másodikat húzom tovább (a harmadikhoz már öreg vagyok :D). 33F
Az elsõ sexre nem emlékszem, viszont az elsõ pettingem az beleégett a memóriámba, pedig már 8éve történt.
Hát nekem nagyon jó volt az elsõ, igaz kicsit fájt de kibírható volt.:DD A lényeg hogy azzal csináld akit szeretsz és észre sem veszed a kellemetlenségeket.:) 18L
izgalmas
én 18évesen vesztettem el, már untam a szûzséget és elmentem egy prostihoz. sokan jöttek elõtte a rizsával hogy ne csináljam, mert várjam meg az igazit blablabla. de nem bántam meg, nagyon jó volt. furcsa volt elsõre, de izgalmas és jó
Olyan, mint a második.
Felejthetetlen.Gyönyörû. A lelki élmény óriási. A testi, az késõbb, ha már "megtanultuk" egymást lehet jobb.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!