Találatok a következő kifejezésre: Milyen az randi, ha neten (2 db)

Milyen az első randi, ha neten ismeri meg az ember másikat? Mondjuk talalka.hu, love.hu? Melyik a jobb? És hány emberrel találkozik az ember gyereke? És, ha csalódás az első randi?

Legjobb válasz: Én is ismerkedtem neten. És már volt netrõl kapcsolatom. :) Volt elsõ randin is csók. Nem értem miért vannak ilyen szabályok, hogy elsõ randin még nem szabad csókolózni. Ha szimpatikus a másik és érzed hogy megmozgatod benned valamit, akkor miért ne. :) Ha pedig csalódás, akkor nyíltan meg kell neki mondanod elõször, aztán keresgélni tovább. Sajnos elõfordul ez is.

Én is ismerkedtem neten. És már volt netrõl kapcsolatom. :) Volt elsõ randin is csók. Nem értem miért vannak ilyen szabályok, hogy elsõ randin még nem szabad csókolózni. Ha szimpatikus a másik és érzed hogy megmozgatod benned valamit, akkor miért ne. :) Ha pedig csalódás, akkor nyíltan meg kell neki mondanod elõször, aztán keresgélni tovább. Sajnos elõfordul ez is.
Könnyebb az elsõ randi ha már ismered netrõl, és beszélgettél vele, hiszen megismerted valamennyire és nem egy teljesen idegen akinek azt sem tudod mirõl beszélj ami érdekli is. Nekem még sosem volt csalódás az ilyen találkozó, meg kell válogatni kivel találkozol, volt olyan aki külsõre nem tetszett de egyébként nagyon jó fej, szóval azt sem bántam meg. Ha más nem barátok maradtok és semmi több. Csak sose hazudj, mond az igazat ha a véleményedre kíváncsi hogy milyennek tartod élõben.
A én is neten ismertem meg a barátom, 10 hónappal ezelõtt. Szerintem az ilyen randikon is az a legfontosabb hogy add magad, mert ha késõbb lenne is folytatás, már az elején elronthatod azzal, hogy másnak akartál látszani mint aki vagy. Szerintem ilyen randikor alap hogy legyen nálad: 1, pénz ( nem bizos hogy meghív ha beültök vhova) 2, telefon( beszéld meg vmelyik bnõddel hogy ha nagyon gáz a helyzet te megcsörgeted, õ meg hívjon vissza , és így meg tudsz "szökni" ) 3, rágó(sok sétálgatás közben megérkezhet a kellemetlen szájszag) 4, és a legfontosabb, a randi elõtti készülõdésben ne változtass semmit(ne aznap menj fodrászhoz/körmöshöz, vagy próbálj ki új sminket, mert az balul sülhet el) A csókról annyit hogy attól hogy tetszik valaki, találkozol vele, attól még nem kell a nyakába borulnod az elsõ randin, tehát szerintem azzal még várj. (magánvélemények voltak) Sok szerencsét a randihoz!
én neten ismerkedtem emg a barátommal és már több mitn 1 éve együtt vagyunk! az 1. randin még ne csókolózzatok még ha tetszik neked akkor se. a 2. randin már lehet csók. Ha csalódás akkor azzal meg nem kell foglalkozni, majd jön 1 másik :) Ja és add magadat!!!

Holnap találkozok egy fiúval, és ez lesz úgymond az elsõ normális randim. Eddig csak neten beszéltünk, de jól kijövünk egymással. Öleléssel vagy 2 puszival köszönjek? És ha kínos szünet van, akkor milyen témát hozzak fel, vagy mit csináljak?

Mellesleg még nem csókolóztam, ès ha randi közben mégis úgy alakulna részemrõl, hogy ebbõl nem lesz semmi, és még is le akarna smárolni, akkor hogy utasítsam vissza, hogy ne bántsam meg nagyon?

Legjobb válasz: csinálj szilvás buktát, mert azt szeretem

csinálj szilvás buktát, mert azt szeretem
2 puszival, ha le akar smárolni simán fordítsd el a fejed.
1-hez kiegészítés: és mondd el, hogy ezt még korainak tartod az elsõ találkozásnál. Ti tudjátok, de szerintem az ölelés is fura elsõ találkozásnál, a két puszi okés, de szerintem azt se muszáj. Kérdezd meg, hogy kínosnak érzi-e a szünetet. :D Engem például nem zavar, ha nem beszélünk órákon keresztül folyamatosan .
A kérdező hozzászólása: Hát de az elég ciki, ha megkérdezem tõle szerintem. Amúgy köszönöm mindkettõtöknek! :)
nem kell megkérdezni, két puszi teljesen oké. és persze ilyenkor szokás bemutatkozni, mégiscsak az elsõ találkozás. ha nincs téma, válassz valamit azok közül amiket korábban beszéltetek, és azt hozd el. ha nem akarsz smárolni, ne add meg neki az esélyt. pl. ne állj vele szemben, közel, egymás szemébe nézve, stb. hanem nézd h jön e már a busz vagy akármi.
A kérdező hozzászólása: Oké, köszi :)
2 puszi és semmi több! Aki az elsõ randin máris smárolni akar, a következõn már ágyba akar vinni! Kicsit gondolkozz már el ezen... Szerintem egy normális kapcsolatot szeretnél, nem pedig egy "fenevad" áldozatává válni. :) Ha pedig ilyen bizonytalan vagy, inkább randizz velem! ;)
A kérdező hozzászólása: Igazad lehet, bár a randit 2x is lemondta. Nem is beszélünk már szerencsére :D
A mai fiatalok már csak a neten tudnak kommunikálni.A személyes találkozásnál meg betojnak.Hogy vinne már ágyba mikor még csak max. a billentyüzettel meg az egérrel érintkezett szexuálisan?:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!