Találatok a következő kifejezésre: Milyen az randi, ha (17 db)

Milyen az első randi, ha neten ismeri meg az ember másikat? Mondjuk talalka.hu, love.hu? Melyik a jobb? És hány emberrel találkozik az ember gyereke? És, ha csalódás az első randi?

Legjobb válasz: Én is ismerkedtem neten. És már volt netrõl kapcsolatom. :) Volt elsõ randin is csók. Nem értem miért vannak ilyen szabályok, hogy elsõ randin még nem szabad csókolózni. Ha szimpatikus a másik és érzed hogy megmozgatod benned valamit, akkor miért ne. :) Ha pedig csalódás, akkor nyíltan meg kell neki mondanod elõször, aztán keresgélni tovább. Sajnos elõfordul ez is.

Én is ismerkedtem neten. És már volt netrõl kapcsolatom. :) Volt elsõ randin is csók. Nem értem miért vannak ilyen szabályok, hogy elsõ randin még nem szabad csókolózni. Ha szimpatikus a másik és érzed hogy megmozgatod benned valamit, akkor miért ne. :) Ha pedig csalódás, akkor nyíltan meg kell neki mondanod elõször, aztán keresgélni tovább. Sajnos elõfordul ez is.
Könnyebb az elsõ randi ha már ismered netrõl, és beszélgettél vele, hiszen megismerted valamennyire és nem egy teljesen idegen akinek azt sem tudod mirõl beszélj ami érdekli is. Nekem még sosem volt csalódás az ilyen találkozó, meg kell válogatni kivel találkozol, volt olyan aki külsõre nem tetszett de egyébként nagyon jó fej, szóval azt sem bántam meg. Ha más nem barátok maradtok és semmi több. Csak sose hazudj, mond az igazat ha a véleményedre kíváncsi hogy milyennek tartod élõben.
A én is neten ismertem meg a barátom, 10 hónappal ezelõtt. Szerintem az ilyen randikon is az a legfontosabb hogy add magad, mert ha késõbb lenne is folytatás, már az elején elronthatod azzal, hogy másnak akartál látszani mint aki vagy. Szerintem ilyen randikor alap hogy legyen nálad: 1, pénz ( nem bizos hogy meghív ha beültök vhova) 2, telefon( beszéld meg vmelyik bnõddel hogy ha nagyon gáz a helyzet te megcsörgeted, õ meg hívjon vissza , és így meg tudsz "szökni" ) 3, rágó(sok sétálgatás közben megérkezhet a kellemetlen szájszag) 4, és a legfontosabb, a randi elõtti készülõdésben ne változtass semmit(ne aznap menj fodrászhoz/körmöshöz, vagy próbálj ki új sminket, mert az balul sülhet el) A csókról annyit hogy attól hogy tetszik valaki, találkozol vele, attól még nem kell a nyakába borulnod az elsõ randin, tehát szerintem azzal még várj. (magánvélemények voltak) Sok szerencsét a randihoz!
én neten ismerkedtem emg a barátommal és már több mitn 1 éve együtt vagyunk! az 1. randin még ne csókolózzatok még ha tetszik neked akkor se. a 2. randin már lehet csók. Ha csalódás akkor azzal meg nem kell foglalkozni, majd jön 1 másik :) Ja és add magadat!!!

Ha van egy srác aki úgy érzem különlegesebb az átlagnál, egy ilyen sráccal milyen különleges randit lehetne szervezni?

Ne legyen átlagos mozi, séta, stb. Valami izgi, valami speckó. Tippek? Ne hülyeségeket!

Legjobb válasz: menjetek el egy politikai tüntetésre :) viccet félretéve, én nem tanácsolom h megszervezd a randit elõre. mert ilyenkor már van egy elvárásod, és ha nem aszerint mennek a dolgok negativan itéled meg az egészet. szerintem önmagad add, ismerd meg az érdeklõdési körét, pár ügyes krédésbõl ki lehet deríteni. Ha szerencséd van tudsz olyat mondani ami érdekessé tesz téged számára. Nem a randinak kell érdekesnek lennie hanem neked :)

menjetek el egy politikai tüntetésre :) viccet félretéve, én nem tanácsolom h megszervezd a randit elõre. mert ilyenkor már van egy elvárásod, és ha nem aszerint mennek a dolgok negativan itéled meg az egészet. szerintem önmagad add, ismerd meg az érdeklõdési körét, pár ügyes krédésbõl ki lehet deríteni. Ha szerencséd van tudsz olyat mondani ami érdekessé tesz téged számára. Nem a randinak kell érdekesnek lennie hanem neked :)
menjetek el 1 égõ moziba, vagy 1 düledezõ étterembe.:)
arra kiváncsi lennék, miben nyilvánul meg a különlegessége ? szimplán csak jól néz ki nem ?
Az attol fugg, hogy mi a hobbid, es az ove.Van aki szeret muzeumban talalkozni, vannak akik elmennek strandra, nehanyan hazibuliba mennek, es vannak akik lemerik, hogy mennyi ideig tudnak csokolozni megszakitas nelkul.Lehet sportolni pl;vizszintes kocogas.
A kérdező hozzászólása: Én önmagam leszek, ezt értem, vágom... de csak van más lehetõség mint egy hülye séta a parkban :) .
Ejtõernyõzés, paintball, monociklizés
A kérdező hozzászólása: Most már csak abban reménykedek, hogy a fiú kreatívabb lesz mint én vagy ti :'D
Menjetek el gyerekkorod kedvenc játszóerére.
szerintem a monokinizést jobban díjazná :P
A kérdező hozzászólása: Nem az a tipikus helyes srác, aki minden csajnak bejön.. olyan rejtett "szépség" inkább :D. Egyébként a tekintetében van valami ami megfogott, és vonzz nagyon. Ilyet ritkán érzek.

Milyen programot szervezhetek, ha az első randink télen lesz?

Tudom, hogy korai ezen gondolkozni, de jobb el?re felkészülni és nem akkor tökölni majd, a kiszemelt most külföldön van, decemberben jön vissza.

Legjobb válasz: egy vacsi az egyik étteremben, mozi, színház, esetleg mind2-en jól fölöltöztök és elmentek egyet sétálni és ha fáztok egymáshoz tudtok bújni... :) Vagy ha lesz hó akkor egy hogolyózást vagy szánkózást is belehet szervezni. Vagy korcsolya

egy vacsi az egyik étteremben, mozi, színház, esetleg mind2-en jól fölöltöztök és elmentek egyet sétálni és ha fáztok egymáshoz tudtok bújni... :) Vagy ha lesz hó akkor egy hogolyózást vagy szánkózást is belehet szervezni. Vagy korcsolya
A kérdező hozzászólása: 17 évesen (ezt elfelejtettem mondani) nem fogja magát egy kicsit kínosan érezni ha vacsorázni hívom?
Elmehetnétek mondjuk jégkorcsolyázni:)
vacsora, pompás ötlet ;) hidd el.
Én is télen szeretném a lányt elhívni valahova, akibe szerelmes vagyok. Szerintem elõször csak elhívom sétálni, hóesésben 98% siker. Remélem mindkettõnknek sikerül, sok sikert! :)
Nem fogja... barátnõm is 17 éves, mégis étterembe vittem valentinnapon... és nagyon tetszett neki szóval nem hinném hogy baja lenne vele
ejha, én is külföldön vk és decemberben megyek haza:D csak nem engem akarsz randira hívni:P. bár én már nem vk 17...:) . szerintem a korcsolyázás egy cuki program, ha tud akkor is, ha nem akkor meg ari, ha tanítgatod, meg én imádtam forró teázgatva beszélgetni a koripályán. Amugy szerintem nem érezné magát rosszul egy vacsorától, fõleg ha romantikus alkat.meg akkor nem kell nagyon elegáns helyre vinned, hanem egy kellemesebb, csendesebb helyre. de sétálhattok egy egész rövidet és utána beülni felmelegedni egy kis teázó helyre pl. sajnos hó nem hiszem h túl sok lesz, de a hógolyózásból is kisülhetnek jó dolgok:)
õõõ sztem hóesés ben én nem mennék sétálni de ha szereles vok akk igen de a telet nem szeretem az õsz még elmegy...nah akk hívd el(Y)


Milyen apró jelekből tudni az első randin, ha bejövök a srácnak?

El?ször látjuk 1mást él?ben..

Legjobb válasz: Onnan, hogy elhívott bazeg.

Onnan, hogy elhívott bazeg.
az utolsónál a pont amúgy tényleg ha nem jönnél be neki akk nem hívott volna el
A melleidet bámulja.
le akar cidázni például
Le akar fektetni?...

Milyen, egy tökéletes randi? Hallgathat, az ember, az ösztöneire? Baj, ha az első randin megtörtént? Elrontottam mindent, ezzel?

Nagyon jól sikerült az els? randi!

Legjobb válasz: Hát... ha korábban már ismerted esetleg haver vagy barát, akkor teljesen rendben van. Ha elõtte nem ismerted már kevésbé, de az sem baj, hidd el. :) Hallottam több olyan párról, akik így jöttek össze, hogy rögtön ágyba bújtak. :)

Hát... ha korábban már ismerted esetleg haver vagy barát, akkor teljesen rendben van. Ha elõtte nem ismerted már kevésbé, de az sem baj, hidd el. :) Hallottam több olyan párról, akik így jöttek össze, hogy rögtön ágyba bújtak. :)
nekem nem lenne semmi bajom azza hogy rögtön megadta a csaj magát, nagyobb az esélyed mintha 3.4után is csak a kezed foghatná. El rontottál volna e valamit???? ...... majd ki derül, de jobb lett volna mégegyet várni ha hosszab ideig tervezel.
Hát akkor nincs semmi gáz :D Végülis ha elsõ randi volt, akkor veszíteni valód nem nagyon van, maximum nem hív fel többet...de ez nem hiszem, hogy így lesz, végülis ha jól kijöttetek egymással, lát benned fantáziát a srác, és még a szex is jó volt, akkor szerintem lesz folytatása.De ne csak errõl szóljon, és kicsit vedd lejjebb a tempót...
én is az elsõ randin feküdtem le a barátommal és féltem, hogy nem érdeklem többet, de azóta is együtt vagyunk... (2 hónapja)
ne hívd randira
A kérdező hozzászólása: De akkor mi a fenét akar? Azt írja van kedve ismerkedni, nincs barátja, szimpatikus vagyok neki. De méééég nem szeretne találkozni. Maaaaajd.
Mondd neki, hogy akkor maaaaaajd írjon, ha akar valamit, addig meg ne is foglalkozz vele.
A kérdező hozzászólása: akkor meg leszar, általában nem írnak :D Ha meg randit kérek túl rámenõsnek tartanak. amúgy jóképû vagyok állítólag jó testem van, minden oké velem. biztos az a baj, hogy kevesen lájkolják a linkjeimet a facebookon :D
Meg akar ismerni egy kicsit.
A kérdező hozzászólása: ja aztán megunja és mással fog találkozni, bullshit.
Küldj neki hervadt virágot vagy redvás szendvicset. "Nesze, túl sokáig várattál."

15-18 éves lányokat kérdezem. Mit vártok el egy fiutól ha már együtt vagytok? Randi milyen legyen vagy stb, szóval az elvárások ilyen kórban.

Legjobb válasz: Én szeretném ha elvinne moziba esetleg mekizni vagy fagyizni vagy csak simán sétálni beszélgetni ehhez hasonlók :) és azt h ne ejtsen át legyen velem mindig õszinte...ne csaljon meg inkább szakítson...és a legfontosabb szeressen és tiszteljen :) kb ennyi :) 19/L

Én szeretném ha elvinne moziba esetleg mekizni vagy fagyizni vagy csak simán sétálni beszélgetni ehhez hasonlók :) és azt h ne ejtsen át legyen velem mindig õszinte...ne csaljon meg inkább szakítson...és a legfontosabb szeressen és tiszteljen :) kb ennyi :) 19/L
A kérdező hozzászólása: köszi :)
"Mit vártok el egy fiutól ha már együtt vagytok? "-pl.: 1. legyen õszinte!:) Tudom ez olyan alap dolog egy kapcsolatban, de most olyanokra is gondolok, mint pl.ha a haverjaival szeretné tölteni a délutánt/hétvégét, akkor mondja meg nyugodtan, emiatt nem harapnám le a fejét stb.:D csak legyen õszinte és ne kamuzzon, hogy jaj szarul van és ne is kerteljen ilyennel kapcsolatban 2.Megértem ha vannak elfoglaltságai, de azért szakítson rám is idõt...egyik barátommal hónapokig jártunk de sajnos annyi elfoglaltsága volt, hogy szinte alig tudtunk találkozni.. 3.Nagyon tetszik az is, ha bemutat a haverjainak...:) akik általában olyankor, már majdnem a fél életemet tudják:D szóval tetszik ha tudom, hogy beszélt már rólam nekik is..igaz ezek alap dolgok:) de nekem valahogy ezek fontosak..és szerintem/remélem nem csak én vagyok ezzel így:D "Randi milyen legyen vagy stb, szóval az elvárások ilyen kórban."- nincsenek nagy elvárásaim:) Volt már elég jómódú családból(vagy hogy is mondjam) barátom, és volt már picit szegényebb családba tartozó barátom is..és tényleg nincsenek nagy elvárásaim..bõven elég ha otthon filmezgetünk, sétálgatunk ebben a jó idõben, nyáron strand, közös bulik..hirtelen most csak ennyi jutott eszembe:D
attól függ ki milyen:) aki szeret mozogni az örül annak ha elviszik mondjuk Bowling-ozni táncolni egy klubba vagy ilyesmik:) mások akik nem igazán szeretik a mozgást azokat viheted fagyizni , sütizni, moziba. romantikus lányokat sötétba sétálni meglepni rózsával , vacsorázni. kb ez az elvárás. és ha már együtt vagy a csajjal neked kell tudni h melyik kategóriába is tartozik.:)
A kérdező hozzászólása: Hát ezzel már sokat segítettetek :) köszönöm a válaszokat :D

Szerintetek ha áthívtam egy srácot magamhoz, az ugye ilyen randi felleng és szerintetek milyen ruhát kellene felvennem?

Legjobb válasz: ha 13 éves vagy akkor macinacit és pulcsit :D ha idõsebb akkor valami nagyon szexi kihívó ruhát :)

ha 13 éves vagy akkor macinacit és pulcsit :D ha idõsebb akkor valami nagyon szexi kihívó ruhát :)
felleng?:D
szerintem mindenféleképpen szoknyát, az tuti felleng. :)
bugyit ne vegyél te se!
legjobb ha ruha nélkül várod!xD Na jó, ez csak vicc volt... Am, igen valamilyen sexi...vagy derítsd ki, hogyan szereti:D
A kérdező hozzászólása: még adjatok ötleteket légyszike
rövidnaci meg valami dekoltos póló
Nekem az tetszene, ha magasarkú papucsban lennél meg valami nagyon rövid naciban meg topban. De a magasarkú papucs csak akkor, ha ápolt a lábad:D
A kérdező hozzászólása: 16 éves vagyok :)
Egyébként ápolt a lábfejed? Meg lesz az ápolt lábfej FEELING? Bár szerintem a kérdezõ talpa már a plafont bámulja:D

Miből derül ki az ha egy randit csak udvariasságból fogad el egy lány? Milyen jelei vannak?

Értem ezalatt hogy nem szól hozzám vagy micsoda? Normális választ légyszí! 15/F

Legjobb válasz: szerintem nincs olyan, hogy udvariasságból elfogad. Hidd el, nem érdekli õket, hogy mekkora bunkóságot követnek el, ha nem akarják, nem mennek bele

szerintem nincs olyan, hogy udvariasságból elfogad. Hidd el, nem érdekli õket, hogy mekkora bunkóságot követnek el, ha nem akarják, nem mennek bele
egyetértek az elõzõvel, én lány vagyok, ha nem tetszik az illetõ, akkor inkább közlöm vele, de tuti nem megyek el szánalomból vagy udvariasságból..
elõzõ válaszoló: és ha a fiú beb*sz egy óriásit az arcodba, mit tennél?
akkor legalább lezárták :D
A te elõzõ válaszolód vagyok. Tudod drágaságom, lehet számodra ez igen meglepõ tény lesz, de én általában emberi hangnemben szoktam megbeszélni a dolgokat, értem ezalatt a találkozó megbeszélését, vagy akár egy választ.Egyébként abszolút nem értem mi a bajod, szerinted az jobb megoldás, ha igent mondok, aztán csak ott ülök, szegény reménykedik, végül tali után mondom, hogy jó ennyi volt? Gondolom a szánalomból szavam ütötte ki a biztosítékot, nem a srácra céloztam, hogy szánalmas, hanem magára a helyzetre. Ezt így ennyiben le is zárnám.:D
tetszik a válaszod, értelmes vagy, és még egy ilyen agresszor kérdésre is higgadtan válaszoltál. :)
Engem pedig meglep a te válaszod.Én semmilyen reakcióra nem számítottam, fõleg nem ilyenre.:D
Alul öltözöttnek érezném magam. Egyébként magabiztosságot sugall: http://www.youtube.com/watch?v=rA8JHSUygj4
Nekem az öltönyös pasik tetszenek, de nem elõny.
Ha egy nõ mond számodra egy üres bokót azt már készpénznek veszed?
A kérdező hozzászólása: Túl sokan mondták már ahhoz hogy ne vegyem annak:)
Én nagyon nem örülnék neki, de kétségtelenül jól tud állni az öltöny egyes pasikon. Javasolnám, hogy inkább vegyél fel valami hasonló stílusú ruhát, csak ne olyan elegánsat. Szuper zakókat lehet kapni manapság, amiben nem néznél ki úgy a randi helyszínén mint aki épp a szalagavatójáról lépett le a randira.
A kérdező hozzászólása: Ötös, egyértelmûen nem olyan szalagavatós vagy elsõáldozós:) öltözékrõl van szó, kb ehhez tudnám hasonlítani, csak a zakótól egy árnyalattal sötétebb nadrággal: [link] Így mi a véleményed?
Ez így valóban nem szalagavatós:D Nem annyira elegáns, hogy mondjuk komoly üzleti tárgyalást sugalljon, de annyira meg nem hétköznapi, hogy ne legyél túlöltözött a csajhoz. Mondjuk ha valami elegáns étterembe hívna randira valaki, akkor én is kiöltöznék, úgyhogy abszolút beleférne. De elsõ randira senki ne hívjon elegáns étterembe:D Én még mindig ezt a lazább stílust javasolnám, az általad linkelt mellõl. Csak nem ilyen rusnya színekben, és nem olyan nadrággal ami úgy néz ki mint ha telepakolták volna. De szerintem érted mire gondolok:) [link] A bársonyt én nem szeretem, de a zakókat igen:D Fel tudják dobni egy férfi kinézetét nagyon, anélkül, hogy túlöltözött, hatásvadász érzetet keltenének:) [link] De még ez is: [link] Szerintem ami számít, az a zakó, nem is annyira a nadrág. Nem tudom te hogy nézel ki, de egy jó zakó szép széles vállat és mellkast láttat, megadja azt a fajta érzetet, hogy valaki kifejezetten elõnyös testfelépítésû. A nadrág nem annyira mérvadó, csak menjen a zakóhoz:) Kár lenne az embernek a szegény drága öltönyének épségét kockáztatni egy elsõ randi miatt:) És vannak csajok, akik kifejezetten nem csípik az öltönyös pasikat. Most nem a How I met your mother a kiindulási alapom:D Ok, én pl szeretem, de én is csak alkalmakkor, ha olyan az esemény, meg egyéb szituácókban...:P :D De ez csak az én véleményem:)
A kérdező hozzászólása: Köszia bõséges választ!:) Elegáns értelembe elsõ randira? huh Isten ments, mindenképpen olyan helyet szeretek ilyenkor megcéolozni ahol lehet nyugodtan, lazán, társalogni és fel tudjuk mérni, hogy "normálisak vagyunk-e":) egymás ízlésvilágában (ha ez még nem történt meg elõzõleg). Például van itt nem messze egy teázó ami afféle perzsa hangulató és le lehet ülni egy galériás része párnák közé zokniban:) meg hasonlók, sõt akár kényelmesen el is lehet heveredni:) . Elvégre, ha iskola meló vagy egyebek után megy az ember találkozgatni, elõfordulhat, hogy már fáradt, pihentetõ helyet kell választani:) . Igen egyetértek, hogy a zakó a fontosabb, és nagyon köszönöm a linkeket. Egyébként örölök, hogy ennyire felvillanyozott:) ez a kérdés, és errõl jutott eszembe, hogy lenne kedved esetleg véleményezni az említett öltözetet, ha lefényképezem magam ebben a bizonyos zakóban?:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!