Találatok a következő kifejezésre: Milyen az pecsételő vérzés és (3 db)

Milyen az a pecsételő vérzés? és mennyi ideig tart? miben különbözik a rendes mensitől?

Legjobb válasz: Szia! Ilyenem nekem is volt, mégpedig a tabi szedésének 2. hónapjában. Tudtam, hogy lehet ilyen, mert elolvastam a tájékoztatóban, mégis nagyon megijedtem. Nos, ez a tabi szedése alatt jelentkezik (tehát nem a 7 napos szünetben, amikor menstruálni kéne). Nekem csak kb fél napig tartott és nagyon kevés volt. Aztán amilyen hirtelen jött, el is múlt. Annyiban különbözik, hogy kevesebb ideig tart, és nem akkor jelentkezik, amikor számítanál rá ;-)

Szia! Ilyenem nekem is volt, mégpedig a tabi szedésének 2. hónapjában. Tudtam, hogy lehet ilyen, mert elolvastam a tájékoztatóban, mégis nagyon megijedtem. Nos, ez a tabi szedése alatt jelentkezik (tehát nem a 7 napos szünetben, amikor menstruálni kéne). Nekem csak kb fél napig tartott és nagyon kevés volt. Aztán amilyen hirtelen jött, el is múlt. Annyiban különbözik, hogy kevesebb ideig tart, és nem akkor jelentkezik, amikor számítanál rá ;-)
nekem is ilyenem volt...és most várom hogy megjöjjön..ilyenkor egyáltalán megjön emgint??vagy már nem??(én nem szedek/szedtem tabit)léccy írjatok
Szia! Én az elsõ válaszadó vagyok. Nos, ha nem szedsz tabit, akkor nincsen szerintem pecsételõ vérzés - hiszen ez a hormonháztatás változása miatt van.. Akkor ez sima mensi (csak kicsit elöbb jött meg). Nem tudom hány éves vagy, de lehet, h még nem állt be a vérzésed és csak szimplán elõbb jött meg neked.
Azért hívják így, mert pecsétet hagy a bugyidon, azaz kicsi mennyiségû, lehet csak pár foltocska, esetleg 1-2 napig és általában sötétebb mint a menszi. Én nem állítanám, hogy csak tabletta szedésekor van ilyen, persze olyankor elõfordulhat, ez egy tünet, de máskor is lehet ilyen. Pl ha terhes valaki, akkor jelentkezhet ilyen akkor mikor az eredeti menszije lenne.
A kérdező hozzászólása: értem és köszönöm mindenkinek:)
és ha nem akkor jön ez a pecsételõ vérzés amikor a rendes mensinek kéne jönnie akkor nem lehetek terhes nem???mert nekem a 20.nap környékén jött ilyesmi....és most meg még a 36.napon vagyok és még nem jött meg..de a mellem..a hasam nagyon fáj...
Az elõttem lévõ válaszadónak írok... Vegyél egy terhességi tesztet sürgõsen, anyukámnál is így volt, hogy csak 1 napig jött meg neki és nem akkor amikor kellett volna, hanem elõbb, és akkor már terhes volt...

Milyen és mennyi az a pecsételő vérzés? Illetve színe? Esetleg keveredik a barna nyákkal? Terhesség első szakaszában?

Legjobb válasz: Szerintem semmilyen pecsételõ vérzés nem normális terhesség bármely szakában. Nekem csak a beágyazódáskor volt ilyen pecsételõ vérzés, de az sima egy csepp vérzés volt nem barnás. Azért a nõgyógyászoddal beszélj szerintem, mégis csak õ az orvos!

Szerintem semmilyen pecsételõ vérzés nem normális terhesség bármely szakában. Nekem csak a beágyazódáskor volt ilyen pecsételõ vérzés, de az sima egy csepp vérzés volt nem barnás. Azért a nõgyógyászoddal beszélj szerintem, mégis csak õ az orvos!
Minél elõbb menj dokihoz, mert lehet, hogy kell terhességmegtartó gyógyszer. Nézesd meg magad. Nem normális egyik sem!!!!!!Semmilyen állapotban sem, vérzés nem lehet!!!
Nekem nem csak az elsõ szakaszban hanem a második terhességem alatt 3 alkalommal volt vérzésem. Nem sok, csak egyszeri. A színe barnás pirosas volt. Az elsõnél megijedtem és rohantam az orvoshoz, aki azt mondta semmi baj, minden rendben. A második és harmadik esetnél már csak felhívtam. Azt mondta, erõs hormonális változásnál elõfordul. Ennyi. De persze feltétlen menjél orvoshoz. Ha több napig van pecsét vagy ha csak egyszeri, akkor is.
Nekem is volt pecsételõ vérzésem a terhesség elsõ szakaszában. Engem meg sem vizsgált a doki, csak azt mondta, hogy, ha nem jár semmiféle fájdalommal, akkor ez teljesen normális, és tényleg minden rendben volt. Azért megnyugtatásul kérdezz ki egy orvost.

Korai terhességben (4 hét és 1-2 nap) milyen az a pecsételő vérzés, ami akár rosszat is jelenthet?

2 nap késés után teszteltem negatívat. Ma viszont megjött délel?tt, de egész nap szinte semmi nincs, bocsi a részletekért, de a betéten hol rózsaszínes, hol halványbarnás foltok vannak, és inkébb vizes-folyásos az egész, semmiképp nem nevezném normális mensinek! És a hasam sem fáj!

Legjobb válasz: A pecsételõ vérzés olyan, mint mikor csak kis foltokban vérzel, nem nagy mennyiségben. De vérzés terhesség alatt akkor is felléphet, ha a babának semmi baja, fõleg a korai szakaszban. Ha úgy érzed, hogy nem olyan a mennyisége vagy az állaga, mint szokott, akkor menj el dokihoz. UH-n látni még nem fog semmit szerintem, nekem az 5. héten csak a petezsákot látta, de hátha meg tud nyugtatni, õ jobban ért ezekhez a vérzéses dolgokhoz, mint mi itt. Szorítok, hogy ott legyen a baba. 21 hetes kismama

A pecsételõ vérzés olyan, mint mikor csak kis foltokban vérzel, nem nagy mennyiségben. De vérzés terhesség alatt akkor is felléphet, ha a babának semmi baja, fõleg a korai szakaszban. Ha úgy érzed, hogy nem olyan a mennyisége vagy az állaga, mint szokott, akkor menj el dokihoz. UH-n látni még nem fog semmit szerintem, nekem az 5. héten csak a petezsákot látta, de hátha meg tud nyugtatni, õ jobban ért ezekhez a vérzéses dolgokhoz, mint mi itt. Szorítok, hogy ott legyen a baba. 21 hetes kismama
Én úgy tudom hogy akkor van baj ha a vérzés élénk piros színû.Ha csak pecsételõ és barnás, még lehetsz terhes és nem biztos hogy baj van.
Nem értek egyet az utólsó válaszolóval. Nekem egyetlen barnás foltom volt, másnap csináltak ultrahangot, ahol kiderült, hogy a baba már régen nem él ez a 11. héten volt minden görcs nélkül.
Hát... még bármi lehet. Pár nap múlva tesztelj újra a reggeli elsõbõl, bár szerintem meg fog jönni.
A kérdező hozzászólása: ... bocsánat, valami hiba lépett a mûveletbe! :-) Szóval, szerintetek megjön normálisan, vagy lehet hogy mégis baba, csak a teszt még nem mutatta? 15 napja volt peteérésem!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!