Találatok a következő kifejezésre: Milyen az pecsételő (9 db)

Milyen aza pecsételő vérzés? Miben különbözik a normáltól?

Legjobb válasz: Amikor menstruálunk, akkor bizony jön bõséggel. De pecsételõ vérzés lehet peteéréskor is!

Amikor menstruálunk, akkor bizony jön bõséggel. De pecsételõ vérzés lehet peteéréskor is!

Korai terhességben (4 hét és 1-2 nap) milyen az a pecsételő vérzés, ami akár rosszat is jelenthet?

2 nap késés után teszteltem negatívat. Ma viszont megjött délel?tt, de egész nap szinte semmi nincs, bocsi a részletekért, de a betéten hol rózsaszínes, hol halványbarnás foltok vannak, és inkébb vizes-folyásos az egész, semmiképp nem nevezném normális mensinek! És a hasam sem fáj!

Legjobb válasz: A pecsételõ vérzés olyan, mint mikor csak kis foltokban vérzel, nem nagy mennyiségben. De vérzés terhesség alatt akkor is felléphet, ha a babának semmi baja, fõleg a korai szakaszban. Ha úgy érzed, hogy nem olyan a mennyisége vagy az állaga, mint szokott, akkor menj el dokihoz. UH-n látni még nem fog semmit szerintem, nekem az 5. héten csak a petezsákot látta, de hátha meg tud nyugtatni, õ jobban ért ezekhez a vérzéses dolgokhoz, mint mi itt. Szorítok, hogy ott legyen a baba. 21 hetes kismama

A pecsételõ vérzés olyan, mint mikor csak kis foltokban vérzel, nem nagy mennyiségben. De vérzés terhesség alatt akkor is felléphet, ha a babának semmi baja, fõleg a korai szakaszban. Ha úgy érzed, hogy nem olyan a mennyisége vagy az állaga, mint szokott, akkor menj el dokihoz. UH-n látni még nem fog semmit szerintem, nekem az 5. héten csak a petezsákot látta, de hátha meg tud nyugtatni, õ jobban ért ezekhez a vérzéses dolgokhoz, mint mi itt. Szorítok, hogy ott legyen a baba. 21 hetes kismama
Én úgy tudom hogy akkor van baj ha a vérzés élénk piros színû.Ha csak pecsételõ és barnás, még lehetsz terhes és nem biztos hogy baj van.
Nem értek egyet az utólsó válaszolóval. Nekem egyetlen barnás foltom volt, másnap csináltak ultrahangot, ahol kiderült, hogy a baba már régen nem él ez a 11. héten volt minden görcs nélkül.
Hát... még bármi lehet. Pár nap múlva tesztelj újra a reggeli elsõbõl, bár szerintem meg fog jönni.
A kérdező hozzászólása: ... bocsánat, valami hiba lépett a mûveletbe! :-) Szóval, szerintetek megjön normálisan, vagy lehet hogy mégis baba, csak a teszt még nem mutatta? 15 napja volt peteérésem!

Milyen az áttörő, pecsételő vérzés?

Legjobb válasz: Szai! A pecsételõ vérzés az, amikor egy kis mennyiségû, általában barnás vérzés jelentkezik, azért hívják így mert kisebb foltokat hagy az alsónemûn. Ez elõfordulhat menszesz elõtt és után, vagy terhesség esetén, illetve mikor fogamzásgátlót kezd el szedni valaki és a gyógyszer szedése alatt jelentkezhet ilyen. Valamint elõfordul hogy a legelsõ menszesz csak ilyen képpen jelentkezik és nem rendes vérzéssel.

Szai! A pecsételõ vérzés az, amikor egy kis mennyiségû, általában barnás vérzés jelentkezik, azért hívják így mert kisebb foltokat hagy az alsónemûn. Ez elõfordulhat menszesz elõtt és után, vagy terhesség esetén, illetve mikor fogamzásgátlót kezd el szedni valaki és a gyógyszer szedése alatt jelentkezhet ilyen. Valamint elõfordul hogy a legelsõ menszesz csak ilyen képpen jelentkezik és nem rendes vérzéssel.
nem tudom, ez mire vonatkozik?!
A kérdező hozzászólása: Terhesség alatt jelentkezik ez, de szeretnék én is többet tudni róla mert most hallom elõször.
hát kedvesem, és állapotos vagyok, de nem volt ilyenem, ez nem természetes dolog, azonnali orvost igényel.
A pecsételõ vérzés az, mikor inkább csak folt van a bugyin, betéten, általában rózsaszínes, barnás, nem élénkpiros, szemben a mensihez. Mikor már betétet vagy tampont kell használni, az már nem pecsételõ.
na várj, a beágyazódási vérzés más, mint ami terhesség alatt jelentkezhet, ezt jó lenne pontosítanod, mert az elõbbi normális, az utóbbi meg nem
pecsételõ vérzéssel is max annyit mond a doki, hogy pihenés, meg magnézium, és amíg nem élénkpiros, meg nincsenek görcsök, addig nem kell aggódni. A kismamák elég nagy hányadának van a terhesség alatt. Viszont ha valaki nem terhes, és mensi elõtt, után és ciklus közben is gyakori a pecsételés, az hormonproblémákra utalhat.

Milyen az a pecsételő vérzés? és mennyi ideig tart? miben különbözik a rendes mensitől?

Legjobb válasz: Szia! Ilyenem nekem is volt, mégpedig a tabi szedésének 2. hónapjában. Tudtam, hogy lehet ilyen, mert elolvastam a tájékoztatóban, mégis nagyon megijedtem. Nos, ez a tabi szedése alatt jelentkezik (tehát nem a 7 napos szünetben, amikor menstruálni kéne). Nekem csak kb fél napig tartott és nagyon kevés volt. Aztán amilyen hirtelen jött, el is múlt. Annyiban különbözik, hogy kevesebb ideig tart, és nem akkor jelentkezik, amikor számítanál rá ;-)

Szia! Ilyenem nekem is volt, mégpedig a tabi szedésének 2. hónapjában. Tudtam, hogy lehet ilyen, mert elolvastam a tájékoztatóban, mégis nagyon megijedtem. Nos, ez a tabi szedése alatt jelentkezik (tehát nem a 7 napos szünetben, amikor menstruálni kéne). Nekem csak kb fél napig tartott és nagyon kevés volt. Aztán amilyen hirtelen jött, el is múlt. Annyiban különbözik, hogy kevesebb ideig tart, és nem akkor jelentkezik, amikor számítanál rá ;-)
nekem is ilyenem volt...és most várom hogy megjöjjön..ilyenkor egyáltalán megjön emgint??vagy már nem??(én nem szedek/szedtem tabit)léccy írjatok
Szia! Én az elsõ válaszadó vagyok. Nos, ha nem szedsz tabit, akkor nincsen szerintem pecsételõ vérzés - hiszen ez a hormonháztatás változása miatt van.. Akkor ez sima mensi (csak kicsit elöbb jött meg). Nem tudom hány éves vagy, de lehet, h még nem állt be a vérzésed és csak szimplán elõbb jött meg neked.
Azért hívják így, mert pecsétet hagy a bugyidon, azaz kicsi mennyiségû, lehet csak pár foltocska, esetleg 1-2 napig és általában sötétebb mint a menszi. Én nem állítanám, hogy csak tabletta szedésekor van ilyen, persze olyankor elõfordulhat, ez egy tünet, de máskor is lehet ilyen. Pl ha terhes valaki, akkor jelentkezhet ilyen akkor mikor az eredeti menszije lenne.
A kérdező hozzászólása: értem és köszönöm mindenkinek:)
és ha nem akkor jön ez a pecsételõ vérzés amikor a rendes mensinek kéne jönnie akkor nem lehetek terhes nem???mert nekem a 20.nap környékén jött ilyesmi....és most meg még a 36.napon vagyok és még nem jött meg..de a mellem..a hasam nagyon fáj...
Az elõttem lévõ válaszadónak írok... Vegyél egy terhességi tesztet sürgõsen, anyukámnál is így volt, hogy csak 1 napig jött meg neki és nem akkor amikor kellett volna, hanem elõbb, és akkor már terhes volt...

Milyen az a pecsételő vérzés?

Legjobb válasz: CSekély mennyisségû,szinte csak egy-egy foltot hagy maga után.

CSekély mennyisségû, szinte csak egy-egy foltot hagy maga után.

Milyen és mennyi az a pecsételő vérzés? Illetve színe? Esetleg keveredik a barna nyákkal? Terhesség első szakaszában?

Legjobb válasz: Szerintem semmilyen pecsételõ vérzés nem normális terhesség bármely szakában. Nekem csak a beágyazódáskor volt ilyen pecsételõ vérzés, de az sima egy csepp vérzés volt nem barnás. Azért a nõgyógyászoddal beszélj szerintem, mégis csak õ az orvos!

Szerintem semmilyen pecsételõ vérzés nem normális terhesség bármely szakában. Nekem csak a beágyazódáskor volt ilyen pecsételõ vérzés, de az sima egy csepp vérzés volt nem barnás. Azért a nõgyógyászoddal beszélj szerintem, mégis csak õ az orvos!
Minél elõbb menj dokihoz, mert lehet, hogy kell terhességmegtartó gyógyszer. Nézesd meg magad. Nem normális egyik sem!!!!!!Semmilyen állapotban sem, vérzés nem lehet!!!
Nekem nem csak az elsõ szakaszban hanem a második terhességem alatt 3 alkalommal volt vérzésem. Nem sok, csak egyszeri. A színe barnás pirosas volt. Az elsõnél megijedtem és rohantam az orvoshoz, aki azt mondta semmi baj, minden rendben. A második és harmadik esetnél már csak felhívtam. Azt mondta, erõs hormonális változásnál elõfordul. Ennyi. De persze feltétlen menjél orvoshoz. Ha több napig van pecsét vagy ha csak egyszeri, akkor is.
Nekem is volt pecsételõ vérzésem a terhesség elsõ szakaszában. Engem meg sem vizsgált a doki, csak azt mondta, hogy, ha nem jár semmiféle fájdalommal, akkor ez teljesen normális, és tényleg minden rendben volt. Azért megnyugtatásul kérdezz ki egy orvost.

A pecsételő érzés pontosan milyen? Mikor kezdi el érezni az ember? Azaz a szeretkezés és a lehetséges megfoganás után mennyivel?

Legjobb válasz: Még annyit hozzáfûznék hogy nagyon szeretnénk babát. A terhesség jelei mikor jelentkeznek?

A kérdező hozzászólása: Még annyit hozzáfûznék hogy nagyon szeretnénk babát. A terhesség jelei mikor jelentkeznek?
Pecsételõ vérzés bármikor elõfordulhat, olyan, mint egy nagyon-nagyon gyenge menstruáció. Éppen csak egy picikét vérzél, elég ha tisztasági betétet használsz. Gyakran csak pisilés után a wc-papíron látsz minimális mennyiségû pirosas váladékot. Okai hormonálisak, jelenthetik például a beágyazódást a peteérés után 4-11 nappal, de rengeteg mást is.

A pecsételő vérzés az milyen? Beágyazódás lehet 12. nap alatt?

Sziasztok! A párommal január 19.-én , és 25.-én voltam együtt. A mensimnek 10.én (nem) kéne megjönnnie,de ma vérzést tapasztaltam, nem olyan s?r? mint a mensim szokott lenni, és nem is sötét szín?, nem rendes folyás, Sima vér!!! ÉS ég az alhasam picit! mit?l lehet? beágyazódástól??

Legjobb válasz: Csinálj egy tesztet, mert én méhen kívülire gondolok, de remélem nem lesz igazam. Ha pozitív lesz, akkor irány a doki, ha negatív, akkor megjött a mensesed.

Csinálj egy tesztet, mert én méhen kívülire gondolok, de remélem nem lesz igazam. Ha pozitív lesz, akkor irány a doki, ha negatív, akkor megjött a mensesed.
A pecsételõ vérzéskor csak összemaszalódik a bugyid, lehet barna és "bordó" is.
Õ is pecsételõ vérzést írt, nem pedig rendes vérzést. Szerintem simán lehet hogy a beágyazódástól van. Ha elmúlik akkor nem mensi volt. Lehetséges ok még esetleges szex melletti sérülés, méhszáj a hámréteg vérzékeny, vagy fogamzásgátló abbahagyása után is jelentkezhet ilyen!
A sima vér nem jó jel.....
Szia!Én méhen kívüli voltam, nekem pont így kezdõdött, nem akarlak ilyesztgetni, de szerintem nézesd meg magad egy dokival, ugyanis én mensiztem, miközben méhen kívüli terhes voltam.De szorítok, hogy beágyazódástól legyen.Egy öreg róka
Nekem 6-án jönne a köv.mensi, 26 naposak a ciklusaim.Ma volt egy barna folt a bugyimon.Ez lehet a beágyazódás?19-én, 22-én voltunk együtt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!