Találatok a következő kifejezésre: Milyen az orvosnál szülni (2 db)

Milyen az ügyeletes orvosnál szülni? Érhet-e valami hátrány?

Tudom, hogy ez a dolga, de mégis... Szegedi tapasztalat érdekel a legjobban, de mindenki véleményére kíváncsi vagyok.

Legjobb válasz: Én ügyeletes dokinál szültem és maximálisan meg voltam vele elégedve. Hátrány csak az lehet, hogy annál szülsz aki bennt van. De ha nincs olyan doki akinél esetleg nem szeretnél szülni akkor semmi probléma. Üdv

Én ügyeletes dokinál szültem és maximálisan meg voltam vele elégedve. Hátrány csak az lehet, hogy annál szülsz aki bennt van. De ha nincs olyan doki akinél esetleg nem szeretnél szülni akkor semmi probléma. Üdv
akkor az ügyeletes dokiknak nem kell fizetni?
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó válaszoló! Ha máshogy nem, priviben elküldenéd annak az orvosnak a nevét? Félek, esélyes nála a szülés, mivel Szegeden összevonták a 2 kórházat. Köszi a válaszokat!
Nekem választott orvosom volt, de csak azért mert egy doki volt a kórházban akinél nem voltam hajlandó szülni. Õ a szegedi II. kórházból járt ki ügyelni hozzánk a vidéki kiskorházba. Ha ott szülsz, inkább válassz, nehogy hozzákerüljél. Nekem volt egy "szobatársam" a kórházban aki nála szült, és azt mondta, neki sose volt választott orvosa (3-szor szült), de ez a doki borzalmas. Nõvérem meg Szegeden fogta ki a II-ben, azt mondta legkzelebb itthon fog szülni, de mióta ide jár ügyelni, inkább itt is választott orvost.
Szia! Én is ügyeletes dokinál szültem igaz én Gyõrben, elõször féltem kicsit mert császározni kellett, meg a terhesgondozás alatt sok dokit láttam de aki mûtött csak egyszer és nem volt túl szimpi, de nagyon kedves volt, még viccelõdött is a mûtét alatt, mi nem adtunk neki pénzt, mégis úgy kiszedte a varratokat hogy észre sem vettem, és a szülésznõk is nagyon sokat segítettek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Igaz Békéscsaba nem Szeged, de én is csak jó tapasztaltokat tudok átadni. Az ügyeletes orvos és a szülésznõ is végig mellettem volt, (elsõ szülés)csak áradozni tudok róluk. Én ugyan adtam az orvosnak pénzt, utólag, mert tényleg hálás voltam ezért az élményért.
Hát azért nem kell félni, nem keres rosszul, nálam tuti jobban keres, pedig aztán én is tanultam eleget...
Nem gondolom, hogy egy korhazi doki a fizetesevel megtomné a zsebét. :O) Én nem mernék nem választani dokit vagy szülésznõt, mert volt már olyan dokihoz szerencsém, akihez képest a mészáros ovodás...:o( de vannak jó hallott "élményeim" is...sztem, ha a szegedi kórházba az áltag doki kedves es lelkiismeretes, nyugodtan bevállalható, mert hallomásból ismered õket! Én útálom, h fizetnem kell, de nem merek mást tenni....:O((
Nyugodtan szülj az ügyeletes orvosnál! Én is annál szültem, és teljese meg voltam elégedve, a doki még örült is nekem, hogy végre van valami dolga, amúgy tök fiatal volt, és nagyon ügyes! Nekem nagyon jó élmény volt, pedig tudta, hogy nem fogok fizetni. És igen, véget kell vetni annak, hogy a "gazdagok" kiváltsága legyen a tisztességes ellátás. Amúgy is, ez nem igaz, hát az ügyeletes orvos is tökéletesen el tud látni, azt kell megszüntetni, hogy valaki ugyan azért a munkáért kétszer is megtömje a zsebét.
A kérdező hozzászólása: Egyetértek a 2. válaszolóval: ennek véget kellene vetni. nem érzéketlenségbõl és nem anyagi, hanem erkölcsi okok miatt nem vagyok hajlandó plusz pénzt fizetni.
Semmi hátrány nem fog érni! Nyugodtan vállald be!! Sokan nem fogadnak orvost. VAn már több kórház, ahol nem mehet be az az orvos a kórházba, aki nem doglozik éppen, és ez fog végetvetni a "fogadott orvos" intézményének. Hál istennek!!!
A kérdező hozzászólása: Szerintem az ügyeletesnek nem kell, de "lehet". (Én biztos nem fogok...)

Milyen élmények maradtak bennetek a veszprémi kórház szülészetén? Minden esetben az ügyeletes orvosnál kell szülni és van -e privát szoba?

Kérlek adjatok tanácsot, vagy osszátok meg velem tapasztalataitokat, hogy milyen emlék f?z benneteket a Vp-i kórházhoz, milyenek a szülészn?k, mennyire veszik figyelembe a kéréseidet, milyen szobákba feküdtetek, mennyire humánusak, odaadják -e egyb?l a babát? Ha nincs probléma mennyi id?t kell bent tölteni, kell-e saját hálóing, segítenek a szoptatásban? Stb..

Legjobb válasz: Szia!Mi október 25-én jöttünk haza a kisfiammal!Én nagyon meg vagyok velük elégedve!Mind a szülésznõkkel,mind a csecsemõsökkel.Adnak pelust a babának,napi négyet,ami bõven elég,reggel 6 órától-21 óráig veled lehet a babád,mindent elmagyaráznak,és segítõkészek.Minden képen vigyél be jó vastag betétet,és bimbóvédõt,mellszívót.Babának mindent biztosítanak,én vittem be neki cumit,hogy ne legyen nyûgös.Nagyon szép szülést,és boldog babázást kívánok neked!Üdv Zsuzsa 10 hetes baba mamája.Üdv:Zsuzska

Szia!Mi október 25-én jöttünk haza a kisfiammal!Én nagyon meg vagyok velük elégedve!Mind a szülésznõkkel, mind a csecsemõsökkel.Adnak pelust a babának, napi négyet, ami bõven elég, reggel 6 órától-21 óráig veled lehet a babád, mindent elmagyaráznak, és segítõkészek.Minden képen vigyél be jó vastag betétet, és bimbóvédõt, mellszívót.Babának mindent biztosítanak, én vittem be neki cumit, hogy ne legyen nyûgös.Nagyon szép szülést, és boldog babázást kívánok neked!Üdv Zsuzsa 10 hetes baba mamája.Üdv:Zsuzska
Szia Én december 6.-án szültem és nagyon meg voltam elégedve. Szülésznõk?:Nagyon kedvesek és mindenre szivessen válaszólnak. Csecsemõsök?:Segítenek mindenben, megmutatják hogyan szoptass, pelenkáz és kezeld a köldökcsonkot.Bármikor bármiben segítenek, de ezt majd õk úgyis mondani fogják. Ha nincs gond 3-napig kell bennmaradni. Én 3ágyas szobába voltam, az elsõ nap egyedûl utánna voltak szobatársaim.Megkérdezik majd hogy mikor akarod hogy a baba mindíg veled legyen.Én hajnali 1kor szültem, reggel 6 és 9 kor kihozták szopira 12-tõl pedig mindíg velem volt.Este 10kor kell vissza vinni.Nálam 2doki volt bent a szülésnél mert voltak komplikációk és mind a kettõ nagyon kedves volt.Igaz akkor csak én szültem még a vajúdóban sem volt senki ezért is gondolom hogy azért kaptam sok figyelmet.Ha fájdalomcsillapítót akarsz kérni azt is adnak.Bár én kérdeztem mi van, az EDA-át nem mondta a doki, azt amit kaptam(szuri a fenékbe)nekem nem hasznélt.De nem olyan szörnyû a szülés, fáj de ki lehet bírni.Minden fájdalmat elfelejtesz ha megpillantod a gyermeked.Szép szülést és jó egészséget! 3-hetes bébi édesanyja


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!