Találatok a következő kifejezésre: Milyen az ominozus (2 db)

Sajnos elvesztettem a fejem, és pofon vágtam a szomszéd asszonyt. A hölgyet többször figyelmeztettem, ne dohányozzon a lépcsõházban. Mégis ott cigizett. Veszekedés, majd az ominózus pofon. A nõ feljelentett. Milyen következmények lehetnek rám nézve?

Azért vagyok ennyire dohányzás ellenes, mert már voltam rákos beteg. A bal vesémet távolították el. Ezen kívül asztmás is vagyok, és mind két csípõmben protézis van. Nem szeretnék még tüdõrákot is! A nõ régebben közösképviselõ volt, de az Én javaslatomra leváltották, mert hiányzott a befizetett közösköltségbõl. Ebbõl is adódik a közöttünk lévõ igen feszült viszony.

Legjobb válasz: Elvileg nem lehet dohányozni a lépcsõházban, erre a nem dohányzók védelmében törvény van, tehát õ is törvényt szegett. Gondolkozhatott volna,mielõtt feljelentett.Viszont nem lehet önbíráskodni, mert 3-5 évig terjedõ szabadságvesztés jár érte. Nyugodj meg, mert szerintem egy pofon miatt semmi komoly nem történhet veled.

Elvileg nem lehet dohányozni a lépcsõházban, erre a nem dohányzók védelmében törvény van, tehát õ is törvényt szegett. Gondolkozhatott volna, mielõtt feljelentett.Viszont nem lehet önbíráskodni, mert 3-5 évig terjedõ szabadságvesztés jár érte. Nyugodj meg, mert szerintem egy pofon miatt semmi komoly nem történhet veled.
Hát ez az miért nem voltál képes feljelenteni, nõt megütni ritka buta egy döntés volt. Legközelebb gondolkodj egy kicsit..
Lehet, hogy õ sem férfi!
szerintem senkit se fog érdekelni, bizonyték híján magának tett keresztbe. a rendõrség csak azzal foglalkozik ahol vér folyik vagy nagy értékû lopás történik. sõt, ezzel se foglalkoznak ha nincs kiindulási nyom vagy bizonyíték. azért legközelebb inkább jelentsd fel, hátha csinál valamit a rendõrség. ha nem, akkor tegyél megint belátásod szerint.
"már voltam rákos beteg. A bal vesémet távolították el. Ezen kívül asztmás is vagyok, és mind két csípõmben protézis van. " Szögbe nem léptél..? Méregzsák, jártál volna, ha egy kancsó hideg vízzel leöntöd a csajt, akkor biztos nem dohányzott volna ott többet, neked meg nem kellene rendõrségre járnod. Azért születtél embernek, hogy ésszel intézd el a problémáidat.
Volt tanú? Mert ha nem volt és nem volt orvosi látlelet mert nem volt mirõl , akkor a teljes tagadás a legcélravezetõbb dolog. Egy állítás -egy tagadás , patthelyzet. Felhozhatod a régi sérelmét is amit véleményed szerint így akar megtorolni.
Tanú, látlelet? Nincs? Akkor semmi nem lesz. Ha mégis, lehet bizonyítani, hogy régóta rosszban vagytok. Most is provokált, beszólt neked, megfenyegetett, elakart gáncsolni, megbotlottál ami neked végzetes is lehet... Tanú? Na lám: 1-1

Milyen az az ominozus hasszurka? Hosszantarto allando fajdalom vagy csak idokozonkent fellepo nyillalo erzes?

Legjobb válasz: Idõnként fellépõ nyilalgató érés!Hol jobb oldalt a petefészeknél,hol bal oldalt! Legalábbis nekem!

Idõnként fellépõ nyilalgató érés!Hol jobb oldalt a petefészeknél, hol bal oldalt! Legalábbis nekem!
Bocs, nem érés, hanem érzés!!:o)
Idõnként fellépõ.Nekem például reggel mikor felkelltem az ágybol, vagy mikor hosszabb ideid ültem és felálltam.De hiszem , hogy mindenkinél más, nem vagyunk egyformák.
Nekem alhas tajekan szurkal. Ha ulok, folyamatosan erzem, de nem neveznem fajdalomnak. Ha setalok, akkor nem erzek semmit. Nekem ma kesik 3 napja a mensim, de tesztelni meg nem mertem. Eddig mindig a petefeszkemnel szurkalt, most erzem eloszor alhas tajekon.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!