Találatok a következő kifejezésre: Milyen az nyaki ér (2 db)

Milyen az a nyaki ér uh?

Olyan, mint egy sima uh? Kicsit félek t?le...

Legjobb válasz: Nem nyaki redõ a 12. héten? Hogyha nem akkor sem kell tõle félni, hiszen az Uh nem fáj.Nyugi és boldog babavárást. 24 hetes kismami

Nem nyaki redõ a 12. héten? Hogyha nem akkor sem kell tõle félni, hiszen az Uh nem fáj.Nyugi és boldog babavárást. 24 hetes kismami

Ki volt az a versenyző és milyen számban indult, aki amikor megnyerte (ha jól emlékszem) az aranyérmet és a nyakába akasztották, egyszerűen lesétált, levette az érmét lerakta a földre és kiment?

Ezt csak véletelnül láttam a Wattsban de tényleg így volt és érdekelne, ki tette és miért?

Legjobb válasz: egy 84 kilós birkózó volt, a nevét nem tudom, de csak bronzérmet nyert, és lebaszta a földre. ez tegnap volt pekingben lehet hogy nem erre gondolsz.

egy 84 kilós birkózó volt, a nevét nem tudom, de csak bronzérmet nyert, és lebaszta a földre. ez tegnap volt pekingben lehet hogy nem erre gondolsz.
a birkózásban két bronzérem van, tehát ez nem különleges eset, azért van, mert ha csak egy lenne akkor a bronzérmesnek több meccset kéne nyernie mint annak aki elsõ lesz.
ha jól emlékszem, ott kettenen kaptak bronzot, az miért volt?
a nemzetközi olimpiai bizottság sportszerûtlen viselkedés miatt elvette tõle az érmet. úgy kell neki.
egy 84 kg torok birkozo volt aki nem tudta elviselni hogy kikapott a magyartol.de ne agogy ezek mar nincsenek esznel hidd el nem az elso ijen huzas
84kg kötöttfogású birkózás, egy svéd srác. A "lerakta a földre" picit finom, mondhatnánk úgy is, hogy leb*szta, és kijelentette, hogy neki ez a szar nem kell.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)
A kérdező hozzászólása: Ezt azért csinálta mert nem aranyat nyert vagy esetleg mert a bíró kicseszett vele? Köszönöm a választ, szerintem õ volt igen.:)
ahha, köszi! birkózásban soha nem voltam otthon, de az olimpiát nem lehet kihagyni!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!