Találatok a következő kifejezésre: Milyen az maszti (5 db)

Milyen az igazi maszti? mármint mivel jobb vibri élkűl? és hogy kell csinálni?

Legjobb válasz: Hát most ezt neked kell tudni, neked kell érezni hogy hogy jó neked. Erre rá kell érezni. Szerintem elõbb próbáld a csiklódat izgatni, mielõtt bármit is bedugdosnál. Volt már orgazmusod? Gondolom még nem. Addig ne dugdoss semmit se magadba, mert nem fogsz elélvezni tõle.

Hát most ezt neked kell tudni, neked kell érezni hogy hogy jó neked. Erre rá kell érezni. Szerintem elõbb próbáld a csiklódat izgatni, mielõtt bármit is bedugdosnál. Volt már orgazmusod? Gondolom még nem. Addig ne dugdoss semmit se magadba, mert nem fogsz elélvezni tõle.

Csajok ti meddig bírjátok ki az önmegtartóztatást? (se szex se maszti) Milyen jeleket tapasztaltok magatokon ilyenkor, és milyen érzés az első orgazmus a kihagyás után?

Legjobb válasz: Maszti nélkül max. 1 hétig bírom... De azt is nehezen. Ideges, agresszív, gorombább vagyok, mint általában. Aztán az orgazmus pedig olyan, mint a megváltás. :) Nem tudom visszatartani olyankor a sikolyom. 21/N.

Maszti nélkül max. 1 hétig bírom... De azt is nehezen. Ideges, agresszív, gorombább vagyok, mint általában. Aztán az orgazmus pedig olyan, mint a megváltás. :) Nem tudom visszatartani olyankor a sikolyom. 21/N.
nem tudom mert én 1nap 2-szer masztizok
1 napig bírom szex nélkül...
Nálam változó, van, hogy két hét is eltelik anélkül, hogy kívánnám, de olyan is van, hogy egy nap többször, meg a hét szinte minden napján. A hormoningadozások hozzájárulnak a vágy meglétéhez vagy hiányához. Csak mert régen volt orgazmusom, nem feltétlen lesz jobb, nagyobb az élvezet.
Múltkor kibírtam sex nélkül 3 hónapig! Döbbenetes. De Mr.Jobbkéz nélkül nem menne az biztos!
Nekem még szexuális életem nincs..de masztizni sem szoktam annyira sûrûn.Van hogy 2hónapig semmi, aztán amikor "rám jön" akkor naponta 10000x is szoktam.
Van, hogy hónapok eszembe sem jut az egész...
*hónapokig
nem szeretek masztizni jobb pasival de midig hiányom van amúgy én is kibírom hónapokig

Lányok! Milyen tárgyakat/segédeszközöket használtok/használtatok eddig maszti közben? Mi volt eddig a leg extrémebb? Vagy mi lenne az, amin már gondolkodtál, hogy kipróbálnád?

Még az is érdekelne, hogy hol szoktad csinálni? Mármint midnig otthon begubózva, vagy volt-e esetlg olyan eset, hogy nyilvános helyen...?

Legjobb válasz: Vagy az ujjammal, vagy a vibrátorommal szoktam. Általában vagy otthon fürdés közben, vagy az ágyamban. De volt egyszer a suli mosdójában. Valahogy úgy rámjött:)

Vagy az ujjammal, vagy a vibrátorommal szoktam. Általában vagy otthon fürdés közben, vagy az ágyamban. De volt egyszer a suli mosdójában. Valahogy úgy rámjött:)
Én majdnem midnig az ujjaimat. :) Pont pénteken csináltam "azt" az éjszakai járatos buszon, de szerencsére az a nagy üléses busz volt, így senki sem látott semmi olyat, amit nem kellet volna. :P :) Bár az arcom picit árulkodó lehetett :D Van egy pici henger alakú niveás samponom, amit néha fürdés közben használok... amikor már majdnem a végén vagyok meg szoktam nyomni, és egy pici belém kerül, és olyankor kicsit csíp... olyankor szokott végem lenni. :) )
szóval hogyha valaki "frissen rgisztrál" akkor már megvan szabva, hogy hova mit irhat??? jó tudni. :P de megnyugtatlak akkor mostantl sehova sem irok. 1ébként eddig is olvastam, de most kedvem lett kiadni magambol, és leirtam.
:D :P :)
Kicsit se furcsa, hogy a "kettes válaszoló" hasznossági mutató nélkül áll, tehát viszonylag friss regisztrációval rendelkezik, de rögtön egy perverz kérdéshez ír. Nice try.
Láncfûrészt.
2-es te te pajzán istennõ, de beleharapnék most a popsidba.....
niveás pussy, finom

Hogyan tudnám elérni masztival a spriccelős orgazmust? Mert rendes orgazmusom az van ám, olyat élvezek akkor :DD de ki akarom próbálni már hogy milyen a spriccelős.

Legjobb válasz: Egyszer volt nekem is :D Hát állati volt :D Nincs jobb szóra. Ha totál fel vagy izgulva, akkor szerintem menni fog neked is. Nekem ülõ helyzetben volt, ha számít valamit :D

Egyszer volt nekem is :D Hát állati volt :D Nincs jobb szóra. Ha totál fel vagy izgulva, akkor szerintem menni fog neked is. Nekem ülõ helyzetben volt, ha számít valamit :D
A kérdező hozzászólása: Oké de ülõhelyzetbe hogy csináltad, vagy mit csináltál??? :D
ujjaztam magam, meg a csiklómmal is játszottam a világ meg fog fordulni veled de ne ijedj meg :D
A kérdező hozzászólása: tuti hogy nem fog sikerülni...
Ez alkat kérdése is. Haverom barátnõje pl mindig így... Nyalásnál kicsit kellemetlen is volt számára
Amit rühelsz benne az az érték, becsüld meg 61 F
falra akkor mászok, ha nincs közös beszédtémánk.
A menyasszonyomban imádom hogy lehet vele hülyülni de komolyan is beszélni.Rühellem viszont hogy nem társasági ember, nem szeret ismerkedni, eljárkálni és hogy féltékeny.
Õszinte, bátor , vad . Ne hisztériázzon, ne keressen ötpercenként, ne féltékenykedjen. A feleségemben ez mind megvan :)
Amitõl utálok az a kényesség, és a magabiztosság hiánya 18/F
:D ti is jól elvagytok
utolsó!!!te egy tipikus kis pö.cs vagy!!!Akasztani kellene a fajtádat.
szûk punci
A jó dolgok: - szexben bevállalós - egyéniség - sok közös téma, értelem - önállóság, tervek az önmegvalósításra, bátorság - a szelídség és a vadság egészséges keveréke - és még valami, amit nem tudok megfogalmazni, "a villámcsapás:) " Nem jó dolgok - tartózkodás a szextõl - válogatás nélküli divatmajmolás (pl pléhboj) - kényesség nehezebb, vagy piszkosabb helyzetekben - elhanyagoltság, pöttyedtség (külsõ eredménye van, de belsõ oka) - ha tõlem várja, hogy felépítsem a jövõjét, a ruhácskát meg a cipõcskét én vegyem meg. Jogukban áll dolgozni, teremtsék meg maguknak.
Amit díjazok egy nõben: rendet tart, jókat fõz, egyszóval vezeti a háztartást, ha az ember este haza megy a melóból nem úgy kezdi menyünk vásárolni ide oda amoda hanem megértõ és tudomásul veszi hogy fáradt ilyenkor és ehhez nincs sok kedve de ha mégis elmegy vele és nem úgy alakul ahogy ö várta akkor ne támadjon mert ez az egyik legidegesítõbb nõi szokás hogy ha hibáznak nem azt mondják bocs elba... hanem jön a támadás hogy akkor is a te hibád.Vagy elõhoznak mást amit a férfi rontott el.
Jó: Merészség. Egészséges mértékû könnyûvérûség! Legyen érzéki, Bátor és kemény, de törékeny és óvnivaló! Alázatos, odaadó, és nagyon megértõ, megbocsátó! Rossz: Kötekedõ, hazug, nyavajgós, önzõ, agresszív, bunkó, tapló, nagyképû stb!
utolsó tipikus férfi -.- :D
imádom: hûség, megbízhatóság, önfeláldozás, gondoskodás, nimfománia, megértés...stb. utálom: ha ezeket tõlem várja el :D
k: õszinteség fm: anyáskodás
Kedvelem: õszinteség öntudat Utálom: ha könnyen adja magát trehány nem tud viselkedni
*Amit :D
he az nem belsõ tulajdonság? gondolkozz elõbb!!!
Az önfeláldozás egyáltalán nem jó. Azaz csak rövid távon. Kapcsolatok és házasságok mentek már tönkre e miatt. Inkább egy erõs jellem, mint egy szolga.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!