Találatok a következő kifejezésre: Milyen az keményedik a pocak Az (4 db)

Többször olvastam már itt, hogy több mindenkinek is keményedik a pocija. Az milyen? Hol lehet érezni? Mi a következménye?

Legjobb válasz: menstruációs görcs szerû érzés ha nincs majd lessz ne aggódj örülj hogy nem vagy görcsölõs fajta :)könnyû szülést

menstruációs görcs szerû érzés ha nincs majd lessz ne aggódj örülj hogy nem vagy görcsölõs fajta :) könnyû szülést

Leirna valaki milyenek a joslo fajasok? 31 hetes vagyok neha kemenyedik a pocim, de ma kissebb "nyomast" erzek odalent, ezek lennenek azok?

Legjobb válasz: Érdekes, hogy ez már a harmadik szülési fájdalommal kapcsolatos kérdés ma. Nekem jósfájásom nem is volt, 35 évesen szültem. Hirtelen csak beindult az egész egyik óráról a másikra felerõsödött. Ismétlem önmagam ezen az oldalon, de nekem maga a szülés áramütésszerû fájdalmat okozott, ami a gerincem alsó részébõl indult ki és szétterjedt az egész testemben. Nem hasonlított a menstruációs görcshöz, mivel az nekem enyhe szokott lenni.

Érdekes, hogy ez már a harmadik szülési fájdalommal kapcsolatos kérdés ma. Nekem jósfájásom nem is volt, 35 évesen szültem. Hirtelen csak beindult az egész egyik óráról a másikra felerõsödött. Ismétlem önmagam ezen az oldalon, de nekem maga a szülés áramütésszerû fájdalmat okozott, ami a gerincem alsó részébõl indult ki és szétterjedt az egész testemben. Nem hasonlított a menstruációs görcshöz, mivel az nekem enyhe szokott lenni.
ha nyomást érzel odalent az inkább az, hogy kezd behelyezkedni a szülõcsatornába a picid. Ettõl még lehet hogy csak a 40. héten szülsz. A jóslófájás inkább görcsös, esetleg deréktáji fájdalommal jár.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a vaszodat, elsö gyerek kicsit tulaggodom a dolgokat.
ne aggódj, ez nem jóslófájás:) az durvább! Nekem a 29. héttöl van, eddig csak naponta 1-2x erösen, ma viszont elkezdödött délelött, tartott 40 percig, 20 perc szünet, visszajött erösebben, újabb 40 perc, majd megint egy 15 perc után egy harmadik görcs. Ezek iszonyúak! Én alig tudok ilyenkor mozogni annyira fáj, menstruációs fájdalom csak erösebbek, amik ugyanúgy átterjednek a derekadra. Amíg nem érzel ilyeneket, addig az nem az. Én viszont lassan készítem a kórházi cuccaimat, mert ilyenkor már mindenre fel kell készülni. Remélem neked nem lesz!:) 32 hetes

Milyen az ha keményedik a pocak? Az egész has kemény lesz v. csak bizonyos részen?

Nekem csak a hasam alja szokott feszes és kemény lenni,felette nem igazán.Nem tudom, hogy ez most mi.Csak jöv?héten megyek dokihoz, addig segítenétek. 15 hetes kismami.

Legjobb válasz: Nekem eleinte alul volt kemény, aztán már az egész. Mintha betonból lenne. Ilyenkor gyakoroltam a szülés alatt használatos légzást, és segített ellazítani, illetve le is feküdtem ilyenkor. Akkor gond, ha belül is változásokat indít meg, de ezt a doki úgyis megvizsgálja. Ne emelj, erõlködj, lépcsõzz stb.

Nekem eleinte alul volt kemény, aztán már az egész. Mintha betonból lenne. Ilyenkor gyakoroltam a szülés alatt használatos légzást, és segített ellazítani, illetve le is feküdtem ilyenkor. Akkor gond, ha belül is változásokat indít meg, de ezt a doki úgyis megvizsgálja. Ne emelj, erõlködj, lépcsõzz stb.
Szia...termeszetes, hogy csak lent erzed a kemenyseget mert a mehed meg kicsike..ugy ertem meg nem er a koldokod fole..... Vegyel be magneziumot es majd a dokid megmondja mik a teendok:-) Ne izgulj...szerintem normalis jelenseg....igaz nem mindenkinel jelentkezik de az meg nem jelent feltetlenul rosszat. Boldog babavarast:-)25 hetes ksimama
En is 15 hetes kismami vagyok, es engem is pont ez a kerdes foglalkoztat, ugyhogy ha nem gond, nem nyitok meg egy ugyanilyen kerdest, hanem megkerdetem itt: A kemenyedo pocak honnan veheto eszre? (Lehet, hogy nekem akkor meg nem volt) :) Marmint ugy ertem, azon kivul, h megtapintom, jar valamilyen erzessel? Mert en hiaba nezegetem, hogy nehogy kemenyedjen, es idoben be tudjak venni magneziumot, a pocimon levo uszogumi miatt nem igazan erzem a mehet.
Az elõzõ (3.) válaszolónak szeretném írni, hogy én egy kicsit ahhoz tudnám hasonlítani az érzést, mint amikor nagyon tele eszem magam, annyi különbséggel, hogy az alhasamtól egész a köldök feletti részig feszül. Én a 20. hét környékén kezdtem érezni, azóta szedem a magneB6-ot. 24 hetes kismami
Szia! Nekem is feszülni szokott a hasam alja, azt mondta az orvosom, hogy ez a keményedés. Szerinte gyógyszer helyett az a legjobb megoldás, ha ilyenkor lefekszem valamelyik oldalamra, vagy minimum leülök. Próbáld ki, nekem bevált. Jó babavárást. 22 hetes kismama :-)

Milyen az mikor keményedik a poci?

24 hetes vagyok és már pár hete kell szednem a magnéziumot, így sztem nekem nem is keményedik a pocim... Ez ugye nem baj? Csak onnan tudom, h milyen lehet, hogy orgazmus után mindig k? kemény lesz... Ugyan olyat kéne éreznem, ha keményedne többször?

Legjobb válasz: Szia! Én 21 hetes terhes vagyok és nekem már szinte az elsõ hónapoktól keményedett a hasam.Olyasmit kell érezned amit említettél.Én olyankor azt érzem, mintha szét akarna durrani a hasam és rettenetesen feszül.Általában akkor érzem, ha sokat állok...ilyenkor le kell pihenni egy picit és felpóckolni a lábad.Rövid idõn belül elmúlik.

Szia! Én 21 hetes terhes vagyok és nekem már szinte az elsõ hónapoktól keményedett a hasam.Olyasmit kell érezned amit említettél.Én olyankor azt érzem, mintha szét akarna durrani a hasam és rettenetesen feszül.Általában akkor érzem, ha sokat állok...ilyenkor le kell pihenni egy picit és felpóckolni a lábad.Rövid idõn belül elmúlik.
Kemény:-) Én sokáig csak onnan vettem észre, hogy megfogtam a hasam és kõkemény volt. Most már meg is érzem, ha bekeményedik, feszítõ érzés, olyan nagyon nehéz lesz a pocim tõle. BAjnak nem hinném hogy baj, hogy nem érzed, olyankor tágul a méh, és késõbb a szülésra felkészülést jelenti. Késõbb biztos fogod majd érezni...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!