Találatok a következő kifejezésre: Milyen az kórház (181 db)

Szült vagy fog szülni valaki mostanában a Szent István kórházban? Miket kell a kórházi csomagba rakni? Milyen a kórház, rendesek az orvosok, nővérek? És a szobák? Egy kicsit izgulok, mert elvileg 1 hónapon belül fogok ott szülni.

Legjobb válasz: Szia! Én már három gyereket szültem ott, és 2 vagy 2,5 hét múlva szülöm a negyediket, remélem, szintén ott (programozott lesz). Tulajdonképpen az elsõ válaszoló mindent leírt már. A kórház abszolút bababarát (de kevésbé mamabarát - ahogy õ is írta...). Én voltam már egyágyasban, nyolcágyasban, háromágyasban is, szerintem is a háromágyas a legjobb, saját fürdõvel, ugyanis a folyosón lévõ fürdõ nem túl elit... A babának vigyél mindent 3 napra! Végig veled lehet a baba, de persze, ha akarsz egy kicsit pihenni, be is adhatod az újszülöttosztályra. Ja, és még annyi, hogy a szülõszobák nagyon szépek, otthonosak (bár lehet, hogy azt láttad is már), és nálam egyik szülésnél sem került sor semmiféle beavatkozásra, nekem ez nagyon szimpi volt! Én is szívesen segítek, ha van kérdésed! Sok sikert a szüléshez! (Még az is lehet, hogy találkozunk. :-))

Szia! Én már három gyereket szültem ott, és 2 vagy 2, 5 hét múlva szülöm a negyediket, remélem, szintén ott (programozott lesz). Tulajdonképpen az elsõ válaszoló mindent leírt már. A kórház abszolút bababarát (de kevésbé mamabarát - ahogy õ is írta...). Én voltam már egyágyasban, nyolcágyasban, háromágyasban is, szerintem is a háromágyas a legjobb, saját fürdõvel, ugyanis a folyosón lévõ fürdõ nem túl elit... A babának vigyél mindent 3 napra! Végig veled lehet a baba, de persze, ha akarsz egy kicsit pihenni, be is adhatod az újszülöttosztályra. Ja, és még annyi, hogy a szülõszobák nagyon szépek, otthonosak (bár lehet, hogy azt láttad is már), és nálam egyik szülésnél sem került sor semmiféle beavatkozásra, nekem ez nagyon szimpi volt! Én is szívesen segítek, ha van kérdésed! Sok sikert a szüléshez! (Még az is lehet, hogy találkozunk. :-))
Csatlakozom az elõttem szólókhoz...a 3.babámat is ott tervezem szülni!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, igen hasznosak voltak. Annyi lenne még a kérdésem, hogy a szülõszobai csomagba mit kell tenni? És addig a másik csomagomat hova fogom tenni, míg szülök? Köszönöm!:)
A második válaszoló vagyok. Az eddigi három szülésemnél nem pakoltam külön, hanem a hatalmas sporttáskámat vittem már a szülõszobára is. Most elõször csináltam két pakkot. A szülõszobásba a következõket tettem: hálóing a szüléshez (vagy amiben szeretnél szülni, lehet póló is, vagy bármi, ami kényelmes, és nem baj, ha full véres lesz...), törölközõ, papucs, tusfürdõ a tusoláshoz, tiszta ruha (hálóing v. pizsi) és bugyi szülés utánra, zokni, hajgumi, ásványvíz (mentes), nasi (pl. csoki), szõlõcukor, az elsõ ruci a babának, amit ráadnak születése után (body, rugi, kissapka), kistakaró (ha sajátot akarsz, de ha nincs, majd õk bebugyolálják a babát valamibe), kozmetikumok egy piperetáskában (fogkefe, fogkrém, stb. - amiket amúgy is viszel a kórházi napokra, szerintem ezt érdemes a szülõszobás pakkba tenni), köntös, fényképezõgép/kamera + töltõ, telefon+töltõ, esetleg olvasnivaló, zenei CD, masszázsolaj, ha szeretnél elyeneket használni. Ja, és ha van valami állandó gyógyszered (pl. orrspray), azt is oda tedd, hogy kéznél legyen. Ja, és ami a legfontosabb: terhes kiskönyv + leletek, és személyes iratok! Bocs, talán kicsit összevissza írtam, így jutott eszembe. Remélem, nem hagytam ki semmit. Ha autóval mentek szülni, lent hagyhatod az autóban a nagyobb csomagot, ha nem autóval mentek, akkor pedig nyugodtan felviheted magaddal a szülõszobára.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Akkor ezeket én is külön fogom pakolni, és addig lent hagyjuk a nagy pakkot a csomagtartóban.

Milyen az orvosi ellátás a MÁV kórházban? Milyen Pesten Dr. Turcsányi Attila Árpád szülész-nőgyógyász?

Jól jönne egy-két info róla.

Legjobb válasz: Én ott fogok szülni, de van fogadott orvosom és a magánrendelésére járok, de múltkor bementünk "körülnézni", a szülõszobák, tiszták, elég jól felszereltek, ott van a mûtõ is, ha bármi gond lenne, és a doki elmondása szerint mindig van orvos, szülésznõ, mûtõs, és anesztes, így itt 24 órás a fájdalomcsillapítás lehetõsége is, (más kórházban mondták hogy elõre el kell döntened, mert csak 1 ember adhat EDA-t) a szobák is kulturáltak, de sajna már nincs magánszoba. Bababarát a kórház, dokik közül én csak a sajátomat ismerem (dr Gulyás István) de vele nagyon meg vagyok elégedve szakmailag és emberileg is. Remélem segítettem.

Én ott fogok szülni, de van fogadott orvosom és a magánrendelésére járok, de múltkor bementünk "körülnézni", a szülõszobák, tiszták, elég jól felszereltek, ott van a mûtõ is, ha bármi gond lenne, és a doki elmondása szerint mindig van orvos, szülésznõ, mûtõs, és anesztes, így itt 24 órás a fájdalomcsillapítás lehetõsége is, (más kórházban mondták hogy elõre el kell döntened, mert csak 1 ember adhat EDA-t) a szobák is kulturáltak, de sajna már nincs magánszoba. Bababarát a kórház, dokik közül én csak a sajátomat ismerem (dr Gulyás István) de vele nagyon meg vagyok elégedve szakmailag és emberileg is. Remélem segítettem.

A miskolci vasgyöri kórhazba szeretnék menni majd 4d-s uh-ra Januárba. Szeretnék idöpontot kérni mi a szamuk? Milyen az uh? Tapasztalatok?

Legjobb válasz: Szia! Én oda járok genetikai ultrahangokra kéthetente és az ottani szonográfus Biri Zsuzsanna, aki nagyon rendes és érti a dolgát csinál 4D-t is, de nem a kórházban, hanem a diósgyõri SZTK-ban. Mi jõvõhét csütörtökön megyünk. Egy írható CD-t kell vinni, és ha jól tudom 9000 Ft lesz. A mobilját tudom: 06 30 531-0222. Délutánonként 14 órától lehet menni, csak idõpontot kell kérni. Amúgy bent a kórházban nem tudom csinálnak e 4D-t.

Szia! Én oda járok genetikai ultrahangokra kéthetente és az ottani szonográfus Biri Zsuzsanna, aki nagyon rendes és érti a dolgát csinál 4D-t is, de nem a kórházban, hanem a diósgyõri SZTK-ban. Mi jõvõhét csütörtökön megyünk. Egy írható CD-t kell vinni, és ha jól tudom 9000 Ft lesz. A mobilját tudom: 06 30 531-0222. Délutánonként 14 órától lehet menni, csak idõpontot kell kérni. Amúgy bent a kórházban nem tudom csinálnak e 4D-t.

Székesfehérvári korház milyen? Azon belül a nőgyògyászat?

melyik orvost ajànlanàtok m?téthez?

Legjobb válasz: Én az sztk-s nõgyógyászokat ismerem, de õk általában dolgoznak a kórházban is. Milyen mûtéted lesz? Nekem laparoszkópiás mûtétem volt 4 éve, engem a Kalamász Nikolett mûtét, szerintem õ nagyon jó orvos! Mûtét után is érdeklõdött felõlem :) De tudom még ajánlani a Berzsenyi Tibort, Fazekas Andreát, õket csak sztk-s rendelésrõl ismerem, de mindketten nagyon lelkiismeretes, figyelmes emberek. Csak egy orvost tudok mondani, akit én elkerülök és úgy általában a nõk többsége itt Fehérváron és az a Kecskés József. Õt nem igazán szokták szeretni, mert kicsit bunkó a stílusa és durvábban vizsgál.

Én az sztk-s nõgyógyászokat ismerem, de õk általában dolgoznak a kórházban is. Milyen mûtéted lesz? Nekem laparoszkópiás mûtétem volt 4 éve, engem a Kalamász Nikolett mûtét, szerintem õ nagyon jó orvos! Mûtét után is érdeklõdött felõlem :) De tudom még ajánlani a Berzsenyi Tibort, Fazekas Andreát, õket csak sztk-s rendelésrõl ismerem, de mindketten nagyon lelkiismeretes, figyelmes emberek. Csak egy orvost tudok mondani, akit én elkerülök és úgy általában a nõk többsége itt Fehérváron és az a Kecskés József. Õt nem igazán szokták szeretni, mert kicsit bunkó a stílusa és durvábban vizsgál.
A kérdező hozzászólása: Szia! Laporoszkópiás mûtétem lenne nekem is, és nem akarom itt Dunaújvárosban csináltatni. Húú de jó hogy írtál :)
A kérdező hozzászólása: hány centis volt a cisztád?
A kérdező hozzászólása: Neked hol volt a ciszta? Mikor fájt? Menszesz elõtt után, vagy mindíg?
A kérdező hozzászólása: Hétfõre kaptam idõpontot ide egy dunaújvárosi magán dokihoz, de azt monják inkánn menjek olyanhoz akinek köze sincs a városhoz..
Én is ezt mondom, mert lehet az õ álláspontját befolyásolja, hogy mit mond egy közeli kollégája.
A kérdező hozzászólása: úgy megyek a dokihoz h nem emlitem a papirokat....annyi pénzért kivàncsi vagyok az önállo diagnòzisra... màr vàrom mert enyhén fàj bal oldalt...de nem annyira h fâjdalomcsillapitò kelljen. pihengetek mert a 26mm-er eltérés miatt nem akarok mûtétet.
A kérdező hozzászólása: Augmentint írt fel a doki mert gyulladásban van a méhfal is. A doki szerint ettõl fájhat ennyire. 30% esély-t mondott hogy segít a gyógyszeres kezelés.
Hát akkor még mindig nagy esély van a mûtétre :/ De csak segít a gyógyszer :)
:)
A kérdező hozzászólása: Az lessz :-) örülök hogy írtál :-) köszönöm.remélem holnapra kapok idõpontot..
Nekem kívül, lehet én azért nem éreztem különösebb fájdalmat. Lehet tényleg az lenne a legjobb papírok nélkül odaállítani, hogy úgy érzed fáj valamid, de nem tudod biztosan. Akkor tuti nem fogja mások véleménye befolyásolni a döntését.
A kérdező hozzászólása: Értem. Nekem benne van a petefészekbe .... Mindig menzesz elõtt fáj. Olyankor az együttlét sem megy. Mikor elmentem a sürgõsséggire, és megvizsgáltak iszonyatosan fájt. De tegnap ahogy voltam magán dokinál össze vissza nyomkodott, már csak akkor fájt mikor már a kezével majdnem átszakította a hasfalam. Ezzel azt akarom mondani ha így vizsgáltak volna meg menzesz elõtt akkor tuti lerugom az orvost a fájdalomtól..most pedig..nem is értem. Lehet azért 5, 26cm mert megvolt vastagodva a menzesz miatt. Most papírok nélkül elmegyek ismét magán dokihoz hogy hátha õ mást mond...
A bal petefészkemen volt, és nem volt abba a hónapban igazi menzeszem, mert vhogy a petevezetéken feküdt a ciszta. Rá talán egy hétre jött egyik percbõl a másikra egy tompa szúró fájdalom, ami nem akart szûnni. A fájdalmat 10-es skálán olyan 0, 5nek éreztem, de marhára idegesített, hogy nem akart elmúlni és nem tudtam megmagyarázni, hogy mitõl van. A szüleim tanácsára elmentem a házidokihoz, aki szerint vakbél gyulladásom vagy méhen kívüli terhességem volt. Tulajdonképpen így kerültem be a kórházba, ahol ultrahang után mondták, hogy mûtenek, mihelyt lesz hely. Még a mûtét napján este megjött a menstruációm rendesen.Szóval, ha nem hallgatok a szüleimre, akkor nem tudom mi lett volna, a kórházban (még mûtét elõtt) már el is múlt az az enyhe fájdalom is.
Gyere el Fehérvárra, itt is vannak magándokik és kérd ki valamelyikük véleményét. Aztán lehet itt is azt mondják, hogy mûtét, nálam fel se merült a gyógyszeres kezelés, mert eleve fájdalmakkal kerültem kórházba. De megmondom õszintén a mûtét se olyan vészes, heg se marad utána nagyon.
A kérdező hozzászólása: 5, 26cm széles. a magasság sehol nincs írva.mármint nem találom se a papíron se a fotón nyálkahártya vastagság 9mm -volt de menszesz elõtt voltam 5nappal a vizsgálatkor. A határ 5centi ha ezt túllépi akkor mûtét. De könyörgöm még esélyt se akarnak adni arra hogy gyógyszeres kezelés legyen a mert nem 5cm hanem 5, 26 Most járunk rengeteg magán dokihoz hogy ne kelljen mûteni. De tegnap is kifogtam egy olyan magán dokit itt Dunaújvárosban aki a kórházban dolgozikk és persze a Bazsa írányítása alatt. Így õ nem is csinált Uh-t csak megvizsgálr és "igen drága menjem mûtétre" Ebbe nem tudok belenyugodni.
5x4 centis. Jajj sajnálom, hogy Neked is ez a bajod! De nyugi, minden rendben lesz :) Neked hány centis? Biztos, hogy mûteni kell és nem lehet gyógyszerrel meggyógyítani?
A kérdező hozzászólása: Sajnos igen...De ha hiszek benne akkor még megúszhatom :) Hiszek a gyógyszerben ...és hátha zsugorodik..most óvatosan csinálok mindent.
Szia! A Kismama Magazin novemberi számában ezt a kórházat mutatják be. Nekem szimpatikus a cikk alapján.
Szia, Én 5hónapja szültem ott. A szülészet szép és kényelmes. Hátrány nem ért, nem volt fogadott orvosom. Csak ne teltházas idõben szülj:D akkor mindenki nyûgös. A szobák gázosak, meg a fürdõ, valahogy arra nem jut pénz:S:S:S, kivéve a csaszis szobát, 3000ft/napra lehet alapítványi szobába menni(azt nem ismerem), vannak jó és kevésbé jófej dolgozók ott. Közlekedés, amíg vizsgálatra mész, bár nem tudom van e terhesgondozás(nem oda jártam) akkor HÉV Örsrõl, vagy a régi3as út autóval(bár azon a sok kanyart elvétném) van busz is, azt hiszem 92es. nem macerás elérni. (már külön van Kerepes és Kis- és Nagytarcsa, így ez már Kistarcsai Megyei Kórház)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Úgy tudom, a Rókusban van a terhesgondozás.

A Dél-pesti kórházban hogy zajlik a császármetszés? És milyen az ellátás? Segítenek a nővérek utána?

Faros a kislányom és a dokim mondta,hogy ennek császár lesz a vége. Van okom aggódni vagy nem olyan vészes? 33 hetes kismama

Legjobb válasz: átlagos állami kórház!semmi különös!vannak ott is jobb,kedvesebb növérek,és kevésbé kedvesek is! Nincs okod aggódni!el leszel látva,a gyereked is!

átlagos állami kórház!semmi különös!vannak ott is jobb, kedvesebb növérek, és kevésbé kedvesek is! Nincs okod aggódni!el leszel látva, a gyereked is!

István kórházban most szült kismamik! Milyen az idő a kórházban, hogy készüljek? És a szülőszobák? Klíma van esetleg?

2-3 hét múlva jön a baba, és nem tudom, mennyire vigyek neki meleg ruhácskákat. Illetve vastag, vagy vékony takarót adnak? (nekem) Pongyolára szükségem lesz?

Legjobb válasz: szia, én pont két éve szültem ott és pár hét múlva megint ott fogok, remélem azért nem baj ha leírom a tapasztalataimat. Nagyon meleg van a szobákban szerintem, elsõ nap még badi+rugi volt a kisfiamon, de másnap a nõvérek tanácsár már csak egy kis ujjatlan badiban volt és csak estére adtam rá a rugit. Szóval ha kánikulában szülsz, szerintem elég ha vékony pamut rugit, viszel, meg egy vékony takarót. Nekem meleg paplant adtak, pongyola/ fürdõköpeny jó jöhet ha teltház van épp, fürdés után pl

szia, én pont két éve szültem ott és pár hét múlva megint ott fogok, remélem azért nem baj ha leírom a tapasztalataimat. Nagyon meleg van a szobákban szerintem, elsõ nap még badi+rugi volt a kisfiamon, de másnap a nõvérek tanácsár már csak egy kis ujjatlan badiban volt és csak estére adtam rá a rugit. Szóval ha kánikulában szülsz, szerintem elég ha vékony pamut rugit, viszel, meg egy vékony takarót. Nekem meleg paplant adtak, pongyola/ fürdõköpeny jó jöhet ha teltház van épp, fürdés után pl
Május 25-én szültem ott, épp nagy meleg volt. Nagyon hõség van a szobákban, ha meg ablakot nyitsz, nagy a huzat. Elég egy body bõven. Takaró és vékony rugi éjjelre, esetleg sapi, ha a huzatos folyosón sétálsz vele. Szülõszoba dettó, meleg van. Én pongyolát nem vettem fel egyszer sem, sõt a kórteremben szinte meztelen voltunk a szoptatás miatt.. a paplannal takartam magam... Éjjel a babával aludtam, és õt is az én paplanommal takartam, a takarója pedig háttámaszként szolgált neki. Mögötte meg egy széktámla :-)
Utolsó vagyok, vastag paplan volt akkor, elég szakadt, a párnahuzat egy rongyos lepedõ volt, ami állandóan lejött, a párna pedig használhatatlanul lelakott volt :-(((
A kérdező hozzászólása: Köszi! Sajnos ettõl féltem... Már most is, itthon melegem van, üres huzattal takarózva is. Szegény babóca... Na, mind1, mindenki túléli :)

Milyen az orosházi korház szülészete? Én sajnos nagyon sok rosszat hallottam róla! De a közelbben máshol nem lehet. Szeged pedig nagyon messze van. Esetleg Hódmezővásárhely de ott lehet hogy nincs is szülészet?

Legjobb válasz: Én már jó pár éve szültem Orosházán, így ez irányú tapasztalataim nem igazán napra készek. Rosszat illetve jót is hallhatsz bármelyik szülészetrõl, csak ez alapján nehéz választani. Általában orvost választ az ember amihez kapja a kórházat. Hódmezõn van szülészet szerintem, de hasonló távolságra van Szentes illetve Békéscsaba is.

Én már jó pár éve szültem Orosházán, így ez irányú tapasztalataim nem igazán napra készek. Rosszat illetve jót is hallhatsz bármelyik szülészetrõl, csak ez alapján nehéz választani. Általában orvost választ az ember amihez kapja a kórházat. Hódmezõn van szülészet szerintem, de hasonló távolságra van Szentes illetve Békéscsaba is.
8 éve Orosházán szültem, rá 4 évre ujra babát vártunk de a doki-magándoki-nem vette észre hogy baj van még akkor sem amikor 3xjártam a 5.-6.hetet.A 4D-n derült ki hogy baj van amikor már meguntam a modositgatásokat azóta Szegedre járok.70km, de megéri 2és fél éve ott szültem és mindenben ég és föld.Most is oda járok mert 13 hetes multam.Ha érdekel valami konkrétan irj privibe.
Én Orosházán szültem 10 hónapja és csak jót tudok mondani mind az orvosokról, a szülésznõkrõl és a csecsemõs nõvérekrõl is, persze mindenhol vannak olyanok akiket nem lehet elviselni.Nagyon rendes volt velünk mindenki, pedig nem volt fogadott orvosom és még csak nem is tartozunk orosházához.Amikor bekerültem a kórházba meg is lepõdtem, hogy hányan vannak a városunkból és ráadásul kevesen voltak akiknek fogadott orvosuk volt.Az pedig, hogy milyenek a körülmények, az országos probléma.
Elõzõ vagyok.Én a következõ babámat is ott szeretném megszülni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Örülök hogy valakinek jó véleménye is van OH. kórházról.

32 hetes vagyok Kedden kell mennem a kórházba magas lett e cukrom, van valami diéta amivel tudnám addig csökkenteni? és milyen az a vércukorprofil vizsgálat?

Legjobb válasz: Szia! Amikor kórházban feküdtem, a szobatársamnak csináltak vércukorprofilt, ami azt jelentette, hogy egy nap többször is vettek tõle vért (azt hiszem 7-szer), meghatározott idõközönként, és természetesen legelõször éhgyomorra. Meg volt határozva, hogy aznap pontosan mit és mennyit ehet, és azt mikor kell elfogyasztania. Azt nem tudom, hogy ezt a vizsgálatot mindenütt ugyanúgy csinálják-e. A diétában nem tudok segíteni, mert szerencsére engem nem érint, de ha itt rákeresel, sok tapasztalatot találhatsz! Minden jót: 32 hetes kismama

Szia! Amikor kórházban feküdtem, a szobatársamnak csináltak vércukorprofilt, ami azt jelentette, hogy egy nap többször is vettek tõle vért (azt hiszem 7-szer), meghatározott idõközönként, és természetesen legelõször éhgyomorra. Meg volt határozva, hogy aznap pontosan mit és mennyit ehet, és azt mikor kell elfogyasztania. Azt nem tudom, hogy ezt a vizsgálatot mindenütt ugyanúgy csinálják-e. A diétában nem tudok segíteni, mert szerencsére engem nem érint, de ha itt rákeresel, sok tapasztalatot találhatsz! Minden jót: 32 hetes kismama
Szia.Én 29hetes vagyok, nekem is rosz lett a cukrom, én már voltam vércukorprofil vizsgálaton.Ez azt jelenti, hogy 1 nap alatt 6szor vesznek vért vénából.Oda kell menni éhgyomorra, akkor vért vesznek, aztán kell vinned a reggelidet, majd reggeli után 1 órával megint vért vesznek.Ugyanezt az ebédnél, és ugyanezt a vacsoránál...Nem kellemes, de ki lehet bírni.Ja de ha jól értem, neked be kell feküdnöd?Akkor meg csak annyi a dolgod, hogy megedd amit adnak, aztán étkezések elõtt, és után 1órával vért vesznek, és ennyi az egész.
köszönöm a válaszokat.6x vagy 7x fognak vért venni? Hû már rosszul is vagyok. Na Megpróbálok utána nézni a neten ennek a diétának, eddig is azt tettem csak sajna nem találtam konkrét diétás táblázatot és azt hittem hogy majd itt tudnak nekem küldeni vagy címet adni ahonnan konkrét cukor diétás receptek vannak. De így is sokat segítettetek nekem! Köszönöm! Mindenkinek jó babavárást!
6*vesznek vért.A 3 fõ étkezés elõtt és után.Nézegesd át a kérdéseket mert nagyon sok, jó étrend le lett már itt írva.Egyébként én 5 hete diétázok, de nem a kapott mintaétrendeket eszem, hanem szinte mindent megeszek amit megkívánok(a fõ tiltott dolgok kivételével, csak éppen belekalkulálom az étrendembe, beleszámolom a szénhidrátját..A cukrom pedig tök jó....
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! Már egyszer megköszöntem csak nem vettem észre hogy a párom belépõjével történt és így mint válaszoló ment el a komment. :-) na és nem fogok bekómázni?

Milyen az ellátás a MÁV kórházban?

Segít?készek a n?vérek? Jók a dokik?

Legjobb válasz: mint a többi korházban az egyik osztály ilyen a másik olyan.

mint a többi korházban az egyik osztály ilyen a másik olyan.
Hát ez nagyon hasznos válasz volt. Szerintem, ha valaki nem tud normálisan válaszolni, az ne tegye!!!!!!
Én azt olvastam, h a Máv korház szülészete az egyik legjobb Budapesten.A baba veled lehet végig, kivéve a problémás eseteket.A szülészetnek van saját honlapja: http://www.mavszuleszet.hu , itt sok hasznos infót találsz.Remélem segítettem:-)
Ha jól tudom még mindig nem adták át-én is ott akartam szülni (és bár még egy kicsit odébb van) az orvosom aki ott dolgozott már nem vállal ott szülést. Azt mondja a volt mávos csapatból kb. 3-4 orvos maradt ott. Ami igaz az igaz, tényleg nagyon jó szülészet-valóban veled lehet a baba végig (ez máshol is kivitelezhetõ), sõt én úgy hallottam, hogy a fizetõs szobában még az apuka (v. más rokon) is ott aludhat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!