Találatok a következő kifejezésre: Milyen az iskola (431 db)

Milyen középiskolák vannak Celdömörkön. És melyik iskola milyen? Mit lehet ott tanulni és milyen az iskola átlaga - milyen tanulók járnak oda?

Legjobb válasz: elõször tanuld meg helyesen leírni CELLDÖMÖLK nevét, elvégre ott akarsz tanulni...

elõször tanuld meg helyesen leírni CELLDÖMÖLK nevét, elvégre ott akarsz tanulni...
A kérdező hozzászólása: Nem akarok ott tanulni, a húgom akar oda menni és engem teljesen hidegen hagy, csak kíváncsi lettem volna, mik vannak ott. Különben meg azt sem tudom, hogy merre van.

Mennyi az ezotéria topicba (rendszeresen) írók átlagéletkora, valamint milyen az iskolai végzettségük szintje?

A statisztikai adatokra vagyok kíváncsi,már ha vannak ilyenek...

Legjobb válasz: Az átlag életkorom: 25, és az iskolai végzettségi szintem: fõiskola. És nõ vagyok, a szkeptikus csoportból.

Az átlag életkorom: 25, és az iskolai végzettségi szintem: fõiskola. És nõ vagyok, a szkeptikus csoportból.
15 éves fiú vagyok, szkeptikus csoport
Az mondjuk vicces, hogy az evolúciót és a keresztény vallást együtt emlegetik. A Római Katolikus Egyház már a 90-es években elismerte az evoluciót, csak bizonyos szekták tartják az Isten teremtett minket így, ahogy vagyunk nézetet. Tehát valaki nyugodtan olvasgathatja a Bibliát, és taníthatja a modern tudomány anélkül, hogy a vallásával szembe menne.
engem is érdekel a dolog :) -természettudományi szak, egyetemi diploma, még csak BSc, -24 év, én a szkeptikus-elfogadó kategórába sorolnám magam, vannak dolgok, amiket bõdületes hülyeségnek tartok, de vannak olyanok, amiket természettudományosan megalapozott világképembe elég jól be tudok illeszteni.
Szerintem itt nincs olyan, hogy statisztikai adat, ezért kaptad az enyémet. :)
Azért a teológiát és a pszichológiát nehogy már csak "csúfolják" tudománynak...
48, nõ felsõfokú végzettséggel. (szellemsebészet és asztrális negroplasztika)
19, érettségi, és hiszek pár ezotériával kapcsolatos dologban. cxy, viszont, nem értem, mit írtál az elõzõ válaszolónak. Az a szomorú, hogy hisz? Mert szerintem az a szomorú, hogy akik nem hisznek, ide járkálnak, ott van nektek a tudományos fórum, hagyjatok minket békén!
15:44 jól összefoglalta... :D
Én viszont azt nem értem, miért nem lehet megérteni, hogy sértõ, ha az én világnézetemre megjegyzést teszel
Hmmm... 22 éves nõ, három nyelvvizsgával, jelenleg egyetemista, ún. "büfészakon", ami esetemben pszichológiát jelent. Egy dolgot nem értek egyébként. Ateistáknak ott a "Valláskritika", ez rendben is van. De az ezotéria rovatba miért jár be az, aki csak mocskolódni akar? Komolyan szebb lesz a napotok ettõl? Ugye feltûnik lassacskán, hogy attól, hogy a személyes sérelmeiteket (a névtelenséget kihasználva persze ultranagy pofával) kivetítitek másokra, akiknek van miért és van miben hinniük (ne adj Isten még tapasztaltak is ilyen téren), attól nem mi leszünk szánalmasak, hanem Ti?
Kedves utolsó, én tökéletesen egyetértek veled. 24/N
39 éves nõ vagyok, fõiskolai végzettséggel. Érdekel az ezotéria! :)
50N, felsõfokú végzettséggel. Érdekel az ezotéria, kíváncsi vagyok, magyarázatokat keresek arra, amire nehéz megtalálni.
30, 5/N 1 fõiskolai diploma és 8 OKJ "gondolkodva elfogadók" csoportja, és "ezoterikus tevékenységeket gyakorlók" csoportja
Ez egy örök harc ami folyik a két társaság között, nincs mit tenni. :) Nem egyszer buktattam már le itt fake videót, képet, hogy törölték végül az oldalról. De hiába aki hisz természet-, földönkívüli dolgokban annak nem elég. Ugyanakkor meg mindig tõlünk követelik a bizonyítást... a semmit nem lehet bebizonyítani, hogy nem létezik. Inkább azt kéne bizonyítani, hogy léteznek ilyen dolgok. Remélem értetek, bocs ha zavaros, késõ van már. :)
Annak írom, aki nem ért itt egyes dolgokat: IGEN! szebb lesz a napunk attól, hogy értelmetlen teóriák gyenge pontjaira mutatunk rá, vagy csak simán elvicceljük a kérdést. Segít kiadni a feszültséget, és az anonimitás miatt nincs semmi következménye. Hogy ez szánalmas? És? 16F szkeptikus, bár viszonylag ritkán írok ide.
Mert úgy gondolja, h bolond vagy, ha el mered hinni, h van túlvilág, vannak angyalok, stb, ez az õ életébe nem fér bele, és nem érti, h neked erre miért van szükség. Azon kívül azt gondolja, h neked kár volt diploma, mert ugyanolyan buta maradtál... Hangsúlyozom, ez az õ véleménye.
Miért? Mi a szomorú, bocs, de nem értem.
szerintem a hit sosem kor- és végzettségfüggõ. sok olyan biológus ismerõsöm van, akik már végeztek, és annak ellenére, amit tanultak az evolúcióról, hithû keresztények, és a Bibliát veszik elõ elsõnek, és csak azután a bioszkönyveket. hidd el, ez ugyanígy van az ezotériával, hinni bármiben lehet, bármilyen mélységig. nyilván a vámpíros kérdéseket tinédzserek teszik fel, kedvtelésbõl, komolyan, vagy butaságból, ezeket ne vedd figyelembe :)
A kérdező hozzászólása: Az is különbözõ egyes egyéneknél, ki milyen mélyen hisz a tudományban, és ki milyen mélyen a vallásban. Nyilván a keresztény teóriát meg képes érteni többszáz millió bugyuta kilátástalan helyzetû földmûves is, a kvantummechanikát azonban jelentõsen kevesebben. Mindenki abba az irányba kezdi belefektetni a hitét, amilyenre az agya befogadóképessége determinálja.Ezt valahogy így látom.
A kérdező hozzászólása: Továbbá, a végzettség és az ezotériához való viszonyulás nem áll szoros összefüggésben egymással. Ma már többek közt a teológiát, természetgyógyászatot, pszichológiát is tudománynak csúfolják, amibõl dimplomákat is osztogatnak...
A kérdező hozzászólása: Ha a kérdésnél maradunk.... (?)
- 22 év - biológia bsc diploma (nem tanári) - szkeptikus vagyok, de nem akarok minden jelenséget megmagyarázni
"Azért a teológiát és a pszichológiát nehogy már csak "csúfolják" tudománynak" Milyen tudományok azok amik feltételezésekbõl építkeznek egyetlen konkrét bizonyítható tétel nélkül? Egy ételt nem lehet megsózni feltételezéssel!Mit gondolsz jópár "szakot" miért hívnak büfészaknak? Mert egy büfét esetleg el lehet vezetni az ott szerzett "tudással"!
Akkor szerinted például a filozófia sem tudomány? Más kérdés, h nem egzakt, de tudomány. És a csillagászok? Õk sem kézzel fogható dolgokkal foglalkoznak, azt sem lehet kenyérre kenni, de azért csak tudomány, nem? Büfészak, hát csak annyit róla, h például a könyvtárszak, az büfészak, de azért nem emlegetném egyikkel sem egy lapon.
17 éves lány középiskola utolsó éve (szóval jelen pillanatban a végzettségem még csak általános iskola)
25, egyetemi diploma, szkeptikus. Ja, a filozófia szerintem is büfészak.
Ajaj, nem is értem, mit keresek itt a sok szkeptikus között. (vagy õk mit keresnek itt, ha úgysem hisznek) fõiskolai végzettség, 24 És igen, én hiszek a szellemekben, a kísértetekben, a tündérekben, és nagyon sok olyan dologban, amit sokan csak úgy elutasítanak.
23:26 ez elég szomorú
Hamis képek, videók vannak, na és?Bármilyen tudományágban lehetnek tévedések, hamisítások, tréfák meg egyebek, és vannak is.Aki némileg jártas a témában és figyelmes az hamar leleplezi az ilyeneket.Ez nem ok rá, hogy az egész témakört lehúzzuk emiatt. Viszont rengeteg ember van, akinek vannak különös tapasztalatai, ami bizony nem hallucináció.Értelmes ember kutatja az ismeretlent, ostoba meg kiröhögi. A tudománynak is inkább vizsgálnia kéne a ma még csak természetfelettinek titulált jelenségeket, de mivel túl nagy falat a tudósoknak, ezért inkább cinikusan kiröhögik.Szánalom...

Zrínyi Ilona Gimnázium Miskolc. Milyen az iskola?

Megtetszett ez az iskola. Ezen belül az angol két tanítási nyelvû tagozat. Csak nem tudok sok mindent az iskoláról. Mnt pl.-Hányas átlaggal vesznek fel? -Milyen a közösség? -Vannak-e szakkörök? -És, hogy milyen maga ez a tagozat? Egyéb jó és rossz tapasztalatok. Nyílt napra is fogok menni, de szeretnék az ilyen dolgokkal tisztában lenni. A válaszokat és jó tanácsokat elõre is KÖSZÖNÖM:)

Legjobb válasz: nivos iskalak egyike a varosban mar reg ota. Miert ide akarsz menni? amugy a hnlap mit mond errol? SZtem hivd fel az iskolat s kerdezd meg oket a lehetosegekrol, amiket fent irtal. Ertekelik a celtudatos embereket.

nivos iskalak egyike a varosban mar reg ota. Miert ide akarsz menni? amugy a hnlap mit mond errol? SZtem hivd fel az iskolat s kerdezd meg oket a lehetosegekrol, amiket fent irtal. Ertekelik a celtudatos embereket.
én nagyon szerettem. azt, hogy hányas átlaggal vesznek fel, nem tudom. nem csak az átlag számít. a közösség szerintem nagyon jó. szakkörök... nem tudom pontosan, hogy milyenre gondolsz, viszont vannak lehetõségek. a tagozatról nem sokat tudok nyilatkozni, nem angol kéttanos voltam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:) Most már csak a levelet várom, hogy felvettel-e:)
Felvettek?:)
A kérdező hozzászólása: Igen felvettek:) azt hittem nem fognak de az elsök között voltam:) mar csak helyt kell állni és megvalosul az almom:)
Honnan tudtad azt hogy elsõk között? :D


Sos! Melyik az az iskola Budapesten, és szolnokon ahol légiutaskisérőnek tanulnak. És milyen az iskola?

Most vagyok 8.os és légiutaskisérő szetetnék lenni, és már hallottam a pesti és a szolnokirol is de senki se tudja a suli nevé. Mi suli neve??

Legjobb válasz: Beírod google-be h légiutaskísérõ/stewardess képzés és megkapod õket. A nagyon jó nyelvtudás az szükséges, lehetõleg több nyelvbõl és nem árt ha csinos vagy meg könnyûvérû.

Beírod google-be h légiutaskísérõ/stewardess képzés és megkapod õket. A nagyon jó nyelvtudás az szükséges, lehetõleg több nyelvbõl és nem árt ha csinos vagy meg könnyûvérû.
Budapesten a Számalk nevû iskolának van OKJ-s légiutas-kísérõ képzése, de ezt csak érettségi után lehet elvégezni. Középiskola nem hinném, hogy van. Elég az érettségi ahhoz, hogy ez legyél illetve a jó angol tudás, min. középfokú nyelvvizsga.
A kérdező hozzászólása: A Számlakot ismerem. De van vmi szolnoki és pesti közlekedési középiskola ahol ezt lehet tanulni. De a google ba nem találtam.
Konkrétan szar.
Nagyon szar! A tanárok bunkók és elvannak szállva maguktól, semmi segítséget nem kapsz, csak még jobban lehúznak. Én oda jártam 2 évig, aztán el is mentem, mert ki készítettek idegileg.
Nem tudom... én a Nyíregyházi Fõsuliról még jót nem hallottam. Azt mondják, hogy nem túl színvonalas.
Én is megyek fél évre, és semmit nem tudok róla! még azt sem, hogy hogy jutok el oda
Mázlista! Nekem is írhatsz privit errõl :P Jó lenne kimenni
Szent Laci angol tagozata. :)
A kérdező hozzászólása: igen csak az a baj hogy csak 4 az átlagom:) így szerintem nem veszen fel?Szerinted??Ha 8-ra felviszem az átlagomat akkor felvesznek szerinted??
Ha belehúzol biztosan, viszont ahhoz jónak kell lennie az írásbelidnek, mivel eléggé keményen szortíroznak, szóval ha nem írod meg jól akkor be se hívnak. Viszont ha jól sikerül és a szóbelit se rontod el(nagyon szimpatikusak voltak a tanárok, akkor bent vagy. :)
A kérdező hozzászólása: értem esetleg tudnál más angol tagozat iskolát mondani ahol fontos a nyelv ?
Karinthy, annak van normál tagozata, ami 4 éves és csak heti 4-5 angol óra van (nem tudom pontosan), és van a kéttanos tagozat, ahol angolul megy az oktatás is, de az 5 éves, mivel van egy angol nulladik. :) Amúgy a Karinthy az egyik nagy "tanuljunk nyelvet" iskola.
A kérdező hozzászólása: Értem és mit tudsz a berzsenyi angol-francia-német-olasz tagozatokrról??
Arról viszont semmit.. :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!