Találatok a következő kifejezésre: Milyen az halvány 2. csík (2 db)

A Clearblue-n milyen a halvány 2. vonalatok? Olyan vékony csík, nem széles, az már pozitív?

Nekem csak egy nagyon vékony kék csík jelent meg függ?legesen. Az is picit halvány de egyértelm?en ott van.

Legjobb válasz: Ha van függõleges csík, akkor bizony baba is van! :) sokszor csináltam már clearbluet, és mindig egyértelmû volt az eredmény. Aztán kedden egyszer csak nekem is megjelent az a bizonyos függõleges :) Akkor közepesen erõs volt, és szélesebb, de már estére sokkal halványabb lett, és keskeny. sõt, mostanra még halványabb, mint volt. (eltettem ugyanis :-) ) Szerintem pár nap múlva csinálj még egyet, és akkor össze tudod majd hasonlítani. Hány nap késéssel csináltad?

Én is gratulálok! És olyanra ne is gondolj, hogy nem vastagszik a csík. Meg semmi negatívra! Éljenek a pozitív gondolatok! (meg tesztek :o) )
Ha van függõleges csík, akkor bizony baba is van! :) sokszor csináltam már clearbluet, és mindig egyértelmû volt az eredmény. Aztán kedden egyszer csak nekem is megjelent az a bizonyos függõleges :) Akkor közepesen erõs volt, és szélesebb, de már estére sokkal halványabb lett, és keskeny. sõt, mostanra még halványabb, mint volt. (eltettem ugyanis :-) ) Szerintem pár nap múlva csinálj még egyet, és akkor össze tudod majd hasonlítani. Hány nap késéssel csináltad?
A kérdező hozzászólása: 3 nap késéssel csináltam. De nem vastag mint a vizszintes hanem vékony. Jaj remélem baba van! Köszönöm a válaszodat!!!!
A Clearblue-nál egy + jel kell, hogy megjelenjen ha terhes vagy és nem egy vonal. Olvasd el a tájékoztatót!Ez a teszt más mint a többi, itt nem csak egy vonalat kell látnod, hanem egy összeadás jelet!
A Clearblue a piacon kapható legócskább teszt, ennek ellenére a legdrágább, vszinüleg mert nyugati gyártmány.50 es érzékenységû.Végy 10 v 20 as érzékenységût, és azzal tesztelj, egyértelmûbb lesz az eredmény!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Én is csinálok majd még1et hátha vastagszik. Csak félek ha nem fog... A dokihoz amúgy is csak 2hét múlva tudnék menni! Gratulálok Neked!
Nekem se volt olyan vastag, mint a vízszintes, még a legvastagabb állapotában sem. Én mensi esedékessége elõtti reggelen csináltam. És nyugodj meg, a csík az csík! :) Ha vékony, ha halvány. Azt gondoltam, jövõ héten csinálok még egyet, hogy lássam, vastagodik-e. Mindenesetre ne rohanj rögtön dokihoz, mert úgyse látna még semmit, várj két hetet minimum. Legalábbis én ezt a tanácsot kaptam.
A kérdező hozzászólása: Senkinek semmi tapasztalata?
A kérdező hozzászólása: Azt tudom, a + jel függõleges részére gondoltam nem arra ami alapjában ott van! Tehát van egy + csak a 3. vonal ami megjelent rajta az nagyon vékony, nem vastag. Így értettem
Szerintem nem ócska, nekem mensi elõtti napon már pozitív lett. Ami pozitív, az pozitív!

Milyen az a halvány 2. csík? Szabad szemmel jól látható? Vagy vizslatni kell egy ideig, hogy meglássuk, amolyan szürke és extrahalványrózsaszín közötti?

Többen írtátok már, hogy nagyon halvány lett, de igazából nem hisztek neki.

Legjobb válasz: Elvileg ha nem jelez akkor sasszem sem látja, mert nézz csak meg egy steril tesztet ott sem látható.. A biztosan úgy tudod meg ha megismétled egy-két nap múlva, mert akkor baba esetén erõsebb.

Elvileg ha nem jelez akkor sasszem sem látja, mert nézz csak meg egy steril tesztet ott sem látható.. A biztosan úgy tudod meg ha megismétled egy-két nap múlva, mert akkor baba esetén erõsebb.
attól függ, hogy milyen tesztet használtál! egyszer én is azt hittem, hogy látszik a második csík is, de csak meghajlott az a vékony mûanyag ami a kijelzõn van!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!