Találatok a következő kifejezésre: Milyen az halvány (14 db)

Mégis milyen az a halványan pozitív teszt?

Legjobb válasz: Egy erõs csík, és a terhességet jelzõ csík halványan látszik. Nekem legalábbis ilyen volt 2x.

Egy erõs csík, és a terhességet jelzõ csík halványan látszik. Nekem legalábbis ilyen volt 2x.
Nekem nagyon, de nagyon halvány volt.Én azt hittem nincs is ott, de a férjem látta, és tényleg poz.lett. 13 heteske
szia én már négyet csináltam mind a négy halvány volt, de sajna nekem még az orvos nem látott semmit.
A tesztvonal helyén színes második vonal, de alig láthatóan. Ha nincs színe, akkor szellemcsík, vagyis nem pozitív.
A kérdező hozzászólása: Csak mert már kiborít ez a bizonytalanság..Ovu utáni 19. napon vagyok.Tegnapelõtt 10 es teszten halványan valami..mai 25 -ös Gabriel teszten rögtön halványan valami..Mensim nincs, mert Utrogestant szedek, s állítólag addig nem jön meg, míg abba nem hagyom.De mi van ha abbahagyom, mert a tesztek nem mutatják egyértelmûen a babát, de mégis ott van..?Elegem van a tesztelésbõl!Már 6 tesztet lõttem el!Hõm 37 napok óta, mellfájás, derékfájás, mensis érzés, fáradtság..Mit csináljak?:(
Várj még egy-két napot, és menj el egy olyan dokihoz, akinek van hüvelyi uh-ja! Ugyanis ha az ovu utáni 19-ik napon vagy, akkor már lassan látszani fog a petezsák. Viszont nem akarlak elkeseríteni, ne legyen igazam, de pl a sárgatest ciszta "csinálhat" álpozitív tesztet. Igaz, azt nem tudom, hogy az Utrogestan csinálhat-e sárgatest cisztát. Remélem, nem voltam nagyon körülményes, bocsi.

Egy nagyon halvány pozit teszteltem, és egy hete késik. , holnap tesztelek újra, 10 hónap után összejött volna? Milyenek az esélyeim?

Ma vagyok a 33-ik napon kb. 26-28 napos szokott lenni a ciklusom, és most készültem endokrinológushoz, lehet hogy most összejött volna?

Legjobb válasz: Nagyon szurkolok Neked! Igen, lehet hogy most jött össze :) Drukk drukk

Nagyon szurkolok Neked! Igen, lehet hogy most jött össze :) Drukk drukk
A halvány pozi is pozi. Halkad gratulálok!! Majd írd meg hogy mi lett. Szép napot!
Gratulálok:) ))
Gratulálok kismama :) Nagyon irigyellek :$ Sok-sok boldogságot és jó egészséget kívánok nektek :)
A kérdező hozzászólása: Májusban meghalt sajnos anyósom, és ez most minden figyelmemet lekötötte, és mivel én ápoltam, ezért a temetés után sürgõsen munkát kellett találnom, ezért el voltam foglalva más gondolatokkal..
Mensis görcsre gondoltam, de köszi :D:D:D Szabad tudni, h mi vonta el a figyelmed?:P Mona
A kérdező hozzászólása: Ha mensi görcsre gondolsz akkor igen! Még most is görcsölök, olyan mintha meg akarna mindjárt jönni... Ha a rágörcsölésre gondolsz, akkor igen, a kezdetektõl görcsöltem, most kb 3 hónappal ezelõttig.., mert most volt más ami elvonja a figyelmemet.. :D
Gratulálok:) ))))) És írj majd:) )) (Én is csütörtökön tesztelek...Te görcsöltél elõtte?) Mona
A kérdező hozzászólása: Jaj köszönöm, olyan boldog vagyok! Köszönöm nektek, 12 cikluson keresztül annyi mindenre kaptam itt választ, és már tényleg azt hittem, hogy nem... és akkor most... komolyan nem hiszem el.. :D De majd írok még csütörtökön is :D
Hát hogyne lenne :P Illetve ott van: kerekded képlet:) )))) Van ott valami:) )))) Mona
A kérdező hozzászólása: Ma reggel voltam a dokinál elküldött újra ultrahangra és vérvételre és mondta, hogy kérdezzem meg mikorra lesz meg a vérvétel és akkor menjek vissza hozzájuk. Elmentem és az ultrahangos nõbõl annyit sikerült kiszednem, hogy a Hcg 75 volt 2 napja, azt se tudom, hogy ez most jó vagy rossz, meg hogy minden változatlan.. Viszont tegnap csináltam egy újabb tesztet kíváncsiságból és dupla olyan erõs lett mint a 2 nappal ezelõtti.. Majd olyan 3 fele megyek vissza és akkor remélem már tudnak valamit mondani, mert most már nagyon félek.. :(
Nagyon gratulálok neked és nagyon jó babázást kívánok!!!!! Sok örömöt, boldogságot!!! Ami ugye már van is most is! :) )))))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a gratulációt, de sajnos nagy rá az esély hogy méhen kívüli terhességrõl van szó.. ma délután tudom meg, hogy mi történt..
Szia! Mit mondott a doki?
A kérdező hozzászólása: Nagyon jó híreim vannak!! Igaz még majd most megyek vissza az orvoshoz, még a mai véreredményemet sem tudom, de az ultrahangon nagyon megleptek! :D Mondta az ultrahangos, hogy 13 mm-es méhnyálkahártyámban talált egy 4 mm-es felritkulást :D:D:D:D:D Igaz még petezsák nem látszik, de ez lesz a helye :D El is sírtam magam egybõl! És kérdeztem, hogy akkor mi volt az a petevezetékben? Mondta, hogy valószínûleg egy elpukkant ciszta, amit szerintem már nem is látott :D De majd még ha lesz papírom délután akkor azt is leírom amit a doki mond! :D Nem méhen kívüli :D:D Hurráááááá :D
A kérdező hozzászólása: Nah, megvannak az eredmények :D Béta Hcg: 431, 4 Ultrahang: R. nagy uterus afv-ben endometrium vaskos, 13 mm, benne 4 mm-es echomentes terület. Mko. norm. ovarium. Szabad folyadék nincs. A Doktor Úr is meg ultrahangozott és azt mondta, hogy még csütörtökön egyszer menjek vissza és addigra már mindent lezárunk. Õ még egy mini petezsákot is látott fejlõdõben :D
jajj de jó, örülök neked. Remélem hamarosan én is ilyen hírekkel számolhatok be, 2, 5 év után de jó lenne. :) Írj ha még lesz infód.
A kérdező hozzászólása: A történet vége vetélés lett sajnos...
Nagyon sajnálom :( Sajnos ez gyakran megesik, de legalább tudod hogy lehet babátok! Drukkolok hogy minél hamarabb jöjjön a Picuri!
A kérdező hozzászólása: Akkor az már jó jel ugye, ha a méhnyálkahártya vastag? Kár hogy mást nem látott :D
Az ovárium pedig a petefészked:)
A kérdező hozzászólása: Igazából azért nem merek remélni mert a párom nem látja a csíkot csak én, ezért is vagyok megõrülve, már lassan 3-4 napja, mert már alig varom hogy újra teszteljek :)
Tedd csak ide fel a képet, mi szakértõ szemmel a leghalványabb csíkot is meglátjuk! :)
A kérdező hozzászólása: Mindenképp megírom az eredményt, és feltöltök majd képet is.. :)
A kérdező hozzászólása: Ezt a tesztet már kidobtam sajnos, de mondom holnap csinálok újat arról majd töltök fel képet, akármilyen is lesz :D
Nyugodj meg. Ha biztosra mondod, hogy ott a halvány csík, akkor az valószínûleg ott van, csak a párod nem látja :) Gondolj arra, hogy holnap már biztosan tudod az eredményt. Felesleges emiatt görcsölni. Nagyon drukkolok :)
megy a drukk! írj ha teszteltél.
Mi ujság? Csináltál tesztet? :)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! csináltam tesztet és halvány pozitív lett :D El se hittem, csak sírtam... Mindjárt töltök fel képet egy perc.. :) Csak elkövettem egy hibát, és elmentem az orvoshoz a párom kérésére, de természetesen nem látott még semmit..
Jajj.. nagyon örülök. :) Tedd fel a képet! Hétvégére már egyértelmû pozi lesz, hidd el :) Gratulálok :)
A kérdező hozzászólása: Nah itt a kép, sõt még az elõzõt is kihalásztam a kukából, de mint mondtam nem látszik rajta képen semmi... http://kepfeltoltes.hu/view/120703/1341326523440_www.kepfelt.. http://kepfeltoltes.hu/view/120703/1341327206629_www.kepfelt..
Én látok rajta valamit... :) ))
A kérdező hozzászólása: Azonnal elküldött, ultrahangra, meg vérvételre is, de mondta, hogy 2 nap múlva menjek vissza újabb vérvételre, és akkor majd látjuk, hogy mi van, mert mondta, hogy annyit lát, hogy lesz belõle valami, de petezsákról szó se esett.. :(
A kérdező hozzászólása: De ugye nem baj, hogy még nem lát semmit? Hiszen még a teszt is nagyon halvány... ?? :( Csak azt hittem hogy legalább petezsákot már láthat..
A kérdező hozzászólása: Egyébként, nem tudom, hogy valaki kíváncsi-e rá, hogy honnan tudtam, hogy most lesz valami, mert az elõzõ 12 ciklusban is mindig úgy éreztem :D De most olyan dolog történt ami máskor soha... :) Igaz elég mulatságos, de hát na A lényeg hogy nem tudtam nagydolgozni a wc-n, pedig nekem napi 2 a minimum..., de most 2 napig szorulásom volt... na ilyen még soha nem fordult elõ velem :D
A kérdező hozzászólása: Ezt írta a doki: R. nagy uterus afv-ben, endometrium vaskos, 11 mm. Jobb ovarium mellett szorosan 8x8 mm-es kerekded képlet. Ha valaki tudja ez mit jelent akkor segítsen légyszi.. :D
Endometrium a méhnyálkahártya:) Szép vastag:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Most még ugye nem lehet pár hónapig próbálkozni, de utána szerintem össze fog jönni hamar.. :)

A Clearblue-n milyen a halvány 2. vonalatok? Olyan vékony csík, nem széles, az már pozitív?

Nekem csak egy nagyon vékony kék csík jelent meg függ?legesen. Az is picit halvány de egyértelm?en ott van.

Legjobb válasz: Ha van függõleges csík, akkor bizony baba is van! :) sokszor csináltam már clearbluet, és mindig egyértelmû volt az eredmény. Aztán kedden egyszer csak nekem is megjelent az a bizonyos függõleges :) Akkor közepesen erõs volt, és szélesebb, de már estére sokkal halványabb lett, és keskeny. sõt, mostanra még halványabb, mint volt. (eltettem ugyanis :-) ) Szerintem pár nap múlva csinálj még egyet, és akkor össze tudod majd hasonlítani. Hány nap késéssel csináltad?

Én is gratulálok! És olyanra ne is gondolj, hogy nem vastagszik a csík. Meg semmi negatívra! Éljenek a pozitív gondolatok! (meg tesztek :o) )
Ha van függõleges csík, akkor bizony baba is van! :) sokszor csináltam már clearbluet, és mindig egyértelmû volt az eredmény. Aztán kedden egyszer csak nekem is megjelent az a bizonyos függõleges :) Akkor közepesen erõs volt, és szélesebb, de már estére sokkal halványabb lett, és keskeny. sõt, mostanra még halványabb, mint volt. (eltettem ugyanis :-) ) Szerintem pár nap múlva csinálj még egyet, és akkor össze tudod majd hasonlítani. Hány nap késéssel csináltad?
A kérdező hozzászólása: 3 nap késéssel csináltam. De nem vastag mint a vizszintes hanem vékony. Jaj remélem baba van! Köszönöm a válaszodat!!!!
A Clearblue-nál egy + jel kell, hogy megjelenjen ha terhes vagy és nem egy vonal. Olvasd el a tájékoztatót!Ez a teszt más mint a többi, itt nem csak egy vonalat kell látnod, hanem egy összeadás jelet!
A Clearblue a piacon kapható legócskább teszt, ennek ellenére a legdrágább, vszinüleg mert nyugati gyártmány.50 es érzékenységû.Végy 10 v 20 as érzékenységût, és azzal tesztelj, egyértelmûbb lesz az eredmény!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Én is csinálok majd még1et hátha vastagszik. Csak félek ha nem fog... A dokihoz amúgy is csak 2hét múlva tudnék menni! Gratulálok Neked!
Nekem se volt olyan vastag, mint a vízszintes, még a legvastagabb állapotában sem. Én mensi esedékessége elõtti reggelen csináltam. És nyugodj meg, a csík az csík! :) Ha vékony, ha halvány. Azt gondoltam, jövõ héten csinálok még egyet, hogy lássam, vastagodik-e. Mindenesetre ne rohanj rögtön dokihoz, mert úgyse látna még semmit, várj két hetet minimum. Legalábbis én ezt a tanácsot kaptam.
A kérdező hozzászólása: Senkinek semmi tapasztalata?
A kérdező hozzászólása: Azt tudom, a + jel függõleges részére gondoltam nem arra ami alapjában ott van! Tehát van egy + csak a 3. vonal ami megjelent rajta az nagyon vékony, nem vastag. Így értettem
Szerintem nem ócska, nekem mensi elõtti napon már pozitív lett. Ami pozitív, az pozitív!


Milyen az a halvány 2. csík? Szabad szemmel jól látható? Vagy vizslatni kell egy ideig, hogy meglássuk, amolyan szürke és extrahalványrózsaszín közötti?

Többen írtátok már, hogy nagyon halvány lett, de igazából nem hisztek neki.

Legjobb válasz: Elvileg ha nem jelez akkor sasszem sem látja, mert nézz csak meg egy steril tesztet ott sem látható.. A biztosan úgy tudod meg ha megismétled egy-két nap múlva, mert akkor baba esetén erõsebb.

Elvileg ha nem jelez akkor sasszem sem látja, mert nézz csak meg egy steril tesztet ott sem látható.. A biztosan úgy tudod meg ha megismétled egy-két nap múlva, mert akkor baba esetén erõsebb.
attól függ, hogy milyen tesztet használtál! egyszer én is azt hittem, hogy látszik a második csík is, de csak meghajlott az a vékony mûanyag ami a kijelzõn van!

Milyen az a barnázás? Sötét barna folyás? Egyértelmüen el lehet dönteni? 6 hetes terhes vagyok a t. betétemen néha nagyon erös sárga v nagyon halvány barna folyás van.

A kérdésem nagyon furcsa lesz de engem néha elgondolkodtat.

Legjobb válasz: A barnázás az, amikor kicsit barnára színezõdik a folyás, az erõs barna pedig inkább kissé darabos, én azt hívom "csokinak". A nagyon erõs sárga és a barna között azért észre lehet venni a különbséget.

A barnázás az, amikor kicsit barnára színezõdik a folyás, az erõs barna pedig inkább kissé darabos, én azt hívom "csokinak". A nagyon erõs sárga és a barna között azért észre lehet venni a különbséget.
Nekem most 11 hetesen volt vetelesem.A barnara meg azt monndjak hogy normalis.De ha kicsit is elkezdesz gorcsolni vagy kicsi is atmegy pirosas arnyalatba azonnal menj orvoshoz mert elmehet!!!!!! De remelem minden rendben lesz veled!Minden jot!!!
Szia! Nekem is igy kezdödött, aztán 5 hetesen és 3 naposan erõsebb lett ez a "barna folyás". Én felkerestem a dokimat aki gyógyszert irt fel /volt már elhalt terhességem/ és pihenést javasolt. A köv. héten már láttam a petezsákot és a szikholyagot. A legjobb ha felkeresel egy orvost.

Hétfőn teszteltem gabriel teszttel reggel, azon nagyon nagyon halvány második csík jelent meg! Szerdán reggel gravi hcg-vel szintén nagyon nagyon halvány csík jelent meg! Szerintetek mikor teszteljek újra hogy biztos eredményt kapjak? Milyen tesztel?

Feb 19-én voltunk együtt a párommal, még nem mutathat semmit az ultrahang? Ha közbe megjönne attól még lehetek terhes?

Legjobb válasz: A halvány csík is csík. Szerintem babás vagy!! :) Hétvégén csinálj új tesztet reggeli vizeletbõl, annak már biztos eredményt kell mutatnia!

A halvány csík is csík. Szerintem babás vagy!! :) Hétvégén csinálj új tesztet reggeli vizeletbõl, annak már biztos eredményt kell mutatnia!
Ez is biztos eredmény, mivel álpozitív nincs, csak álnegatív. A halvány csík is HCG jelenlétét jelzi a szervezetben, ami csak terhesség esetén fordul elõ. A csík erõssége a HCG koncentrációjától függ, napról napra erõsebb, szerinteme egy hét múlva már nagyon erõs lesz. AZ ultrahang az elmaradó mensruáció idején még csak megvastagodott nyálkahártyát mutat, petezsákot, szívhangot csak a 6. hét körül.
Ez 2 pozitív tesz, terhes vagy. Akkor is, ha megjön.
Én szerintem terhes vagy. De egy hét múlva csinálj mégegy tesztet... Remélem, nem nemkívánt a baba :)
A kérdező hozzászólása: Nem! Nagyon akarjuk a babát! És érdekes lenne ha rögtön elsõre össze jönne! Igazából ma kellett volna megjönnie! Idáig nem jött! Bár lehet hogy az miatt van hogy 1 hónapja hagytam abba a gyógyszert, és így felborult

5 hetes 4 napos terhes vagyok, ma azonban nagyon pici nagyon-nagyon halvány barnázást vettem észre. Utrogestant is szedek és holnapo megyek dokihoz uh-ra. Ha valaki barnázik az milyen színű? Nekem tényleg nagyon halvány volt.

Legjobb válasz: Elõszõr is nyugodj meg, holnap megnéz az orvos!!!Azt nem tudom, hogy milyen színû, mert a terhességem alatt nem történt velem ilyen, de egy kis barnázás nem hiszem, hogy baj lehet!!!

Elõszõr is nyugodj meg, holnap megnéz az orvos!!!Azt nem tudom, hogy milyen színû, mert a terhességem alatt nem történt velem ilyen, de egy kis barnázás nem hiszem, hogy baj lehet!!!
Szia! Nálam is ez volt a helyzet és minden oké.Ne aggódj!30 hetes kismama
Szia! Nálam is hasonló a helyzet, két gyermekem van, akikkel problámamentes volt a terhességem, ám a mostaninál minden másképp megy! A terhességem legelején már barnáztam, kaptam utrogestant, de a barnázás maradt és a dokim felemelte 3x2-re és elmúlt! A 12. hétig kellett szednem és kicsit féltam tõle, hogy mi lesz, ha már nem kell bevennem. A dokim azt mondta, hogy mostmár elég nagy a babám és nyugodjak meg minden rendben lesz. Így is volt. Amikor barnáztam, akkor az vagy egészen halványbarna vagy olyan is volt, hogy élénk rózsaszínes volt. A babám mindezek ellenére teljesen jól van és 1 héttel ídõsebbnek ír az uh, mint amennyi hetes terhes egyébként vagyok. A legjobbakat ! Egy 13 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat! A barnázás elmúlt. Lehet aznap kicsit lecsökkent a progeszteronszintem. Mondtam a dokinak, mert tegnap voltam vizsgálaton...nem mondott rá semmit. Ma megyek UH-ra. Már nagyon várom, hogy tudjam minden ok.

Ha van egy olyan felsőm aminek az eleje halvány rózsaszín (műszálas) a hátulja meg fekete csipke, akkor azt milyen színűekkel kell mosni? Halvány rózsaszín vagy fekete?

Legjobb válasz: Én külön, kézzel kimosnám. Ez kb 5 percet vesz igénybe és biztos lehetsz benne, hogy nem történik baleset. Sem a világosakhoz, sem a sötétekhez nem tanácsos tenni.

Én külön, kézzel kimosnám. Ez kb 5 percet vesz igénybe és biztos lehetsz benne, hogy nem történik baleset. Sem a világosakhoz, sem a sötétekhez nem tanácsos tenni.
Egyetértek az elsõvel, külön kézzel.

A mindennapos folyás ha tényleg csak teljesen halványan sárgás, de inkább fehér, csak nem teljesen az már baj? És milyen mennyiség a normális?

Legjobb válasz: Ha fehér vagy átlátszó, nem túrós, nem büdös, és semmi tünetet nem okoz akkor normális. Akkor is normális, ha a bugyin vagy a betéten megszáradva sárgás. Viszont ha frissen sárga, akkor az fertõzés jele.

Ha fehér vagy átlátszó, nem túrós, nem büdös, és semmi tünetet nem okoz akkor normális. Akkor is normális, ha a bugyin vagy a betéten megszáradva sárgás. Viszont ha frissen sárga, akkor az fertõzés jele.
Nem baj, a mennyisége meg ciklustól függõen változhat. Ne aggódj, semmi bajod nincs. Étkezési és higiénés szokásokon is múlik a dolog. Ha pl sok szénhidrátot eszel, akkor több a folyásod, ha meg pl ph4-es intim lemosót használsz (pl. frezyderm), akkor kevesebb.
A kérdező hozzászólása: Csak amikor megszárad, akkor sárgás, a wc papíron teljesen átlátszó, fehér.. De egyébként mik a tünetei a fertõzésnek??
akkor az ge_ci lesz.
A kérdező hozzászólása: ??
"akkor az ge_ci lesz" utolsó te se vagy normális. nálam is volt már megszáradva sárgás színû de wc papíron átlátszó. szerintem ez még ok.
Nálunk múltkor piros volt durván.
A kérdező hozzászólása: A piros víz nem ritka jelenség, állítólag a csövet tisztítják és a vastartalomtól van. Engem az idegesít, hogy mi a fene lehet az a kék dolog ami színezi.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!