Találatok a következő kifejezésre: Milyen az genetikai uh mikor (3 db)

Milyen az a genetikai uh mikor csinálják?

Legjobb válasz: Ugyanolyan,mint egy rendes UH,csak ez valami spec. gép,és alkalmas a genetikai rendellenességek okozta fejlõdési zavarok kiszûrésére. 12. héten van az elsõ,ez hüvelyi. 18-20. héten AFP eredménnyel a második,de ez már hasi.

Ugyanolyan, mint egy rendes UH, csak ez valami spec. gép, és alkalmas a genetikai rendellenességek okozta fejlõdési zavarok kiszûrésére. 12. héten van az elsõ, ez hüvelyi. 18-20. héten AFP eredménnyel a második, de ez már hasi.
Nálunk hasi uh volt a 12. heti
nálam is hasi volt

18 hetes kismama vagyok! Mennyire alaposak Szentendrén Pro vitaban 4d genetikai uh-on? Mennyi ideig tart, miket mérnek, milyenek az orvosok?

2 d már voltam de a biztonság kedvéért szeretnék elmenni 4d re is

Legjobb válasz: A 4d-re a 20. hét elõtt ne menj..inkább a 22. héttõl , mert olyan kis csontos a bébi, hogy alig látható valami, de ha csak a biztonság kedvéért akarsz menni,akkor bármikor menj..mindent mérnek, mindent elmondanak amit akarsz..a teljes idõ alatt csak veled foglalkoznak és a babával. Mérés: Fej, ha kar, láb, gyomor vese, szív, szívhang..szóval minden, plusz a méhlepény stb állapota..

A 4d-re a 20. hét elõtt ne menj..inkább a 22. héttõl , mert olyan kis csontos a bébi, hogy alig látható valami, de ha csak a biztonság kedvéért akarsz menni, akkor bármikor menj..mindent mérnek, mindent elmondanak amit akarsz..a teljes idõ alatt csak veled foglalkoznak és a babával. Mérés: Fej, ha kar, láb, gyomor vese, szív, szívhang..szóval minden, plusz a méhlepény stb állapota..

A Géndiagnosztikai Központban az Istenhegyi úton milyen árakon dolgoznak? Hova érdemes fordulni ismételt genetikai UH-ra ami speciális hely? És hogy zajlik a placentából a mintavétel? Mi a menete egy ilyen komplett vizsgálatnak?

Legjobb válasz: Szia! A férjemmel jártunk az Istenhegyi úton, kromoszomavizsgálatra kellett mennünk, 10.000,-Ft/fõ volt a dija. A többi vizsgálat árát sajnos nem tudom, de ugy tudom,hogy van honlapjuk. Próbálj utána nézni ott.

Szia! A férjemmel jártunk az Istenhegyi úton, kromoszomavizsgálatra kellett mennünk, 10.000, -Ft/fõ volt a dija. A többi vizsgálat árát sajnos nem tudom, de ugy tudom, hogy van honlapjuk. Próbálj utána nézni ott.
Nekünk 28000Ft volt a vizsgálat, vért vettek, egy óra múlva volt eredmény Down-ra, és más markerekre.Addig amíg vártunk, volt egy ultrahang, kaptunk dvd-t is a 12. hetes bébinkrõl(12.héten esedékes).
Bocsánat, azt nem írtam, hogy szintén az Istenhegyi úton!Sok sikert: elõzõ hozzászóló kismama


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!