Találatok a következő kifejezésre: Milyen az ember (1445 db)

Milyenek az emberek ezekben az országokban? (lent)

Legfőképp az érdekelne,hogy -milyenek a férfiak/nők? (hogy néznek ki, milyen természetüek) -szeretik-e a magyarokat? -hogyan viszonyulnak a turistákhoz? Ezekben az országokban : Spanyolország, Németország, Anglia, Franciaország, Olaszország, Hollandia, Norvégia, Ukrajna, Szerbia, Oroszország, Belgium, Kína, Svédország, Görögország, Törökország, Finnország

Legjobb válasz: Folytatom :D Olaszorszag : Nagyon klassz hely, jofejek az emberek is a kajak istenifinomak, a nok szepek, a pasik jokepuek, bar egy tanacs, ha lany vagy : sose kezdj olasz pasival! Imadjak a magyar noket, de csak szexre kellesz nekik! Tapasztalat! Hollandia : Helyes pasik, szep nok, kedves emberek, szeretik a magyarokat, Amszterdam szep. Roviden ennyi. Norvégia : Eleg szelsoseges orszag, mar ami az embereket illeti, a kozertbol johogynem kidobott minket az elado, mert szovatettem, hogy kokemeny a kifli, ehhez kepest a pub-ban orakig beszelgettem a csapos sraccal, o iszonyatosan cuki volt :) Az orszag maga nagyon szep, bar az arak eleg huzosak. De osszessegeben jo hely. Ukrajna : Szerintem jofejek az ukranok, a nok nem szepek, a pasik kozott viszont lehet talalni helyeseket. Van is egy baratom, aki felig ukran, na o peldaul nagyon szexi :D Az orszag gyonyoru, foleg Kijev. Oroszorszag : A nok nagyon szepek, mindig festik magukat :) A sracok nem annyira, elvetve lehet talalni 1-2-ot, de inkabb a fiatalok kozott. Szep orszag csak nagyon draga, es nem annyira vendegszeretoek. Svedorszag : Imadom oket, nagyon kedvesek, a csajok szepek, a pasik helyesek, nagyon sok sved baratom lett egy het alatt, veluk ma is zartom a kapcsolatot, csodalatos az orszaguk, az etelek isteniek, aaa imadom :)) Gorogorszag : Csodalatos festoi szepsegu orszag, iszonyatos aranyos emberek, mindenkit imadnak, aki odamegy az orszagjukba, nagyon vendegszeretoek, a kajak szuperek, csupa jot tudok mondani :) Finnorszag : NAGYON tunderi emberek, imadjak a magyarokat, imadnak inni(:D) kedvesek a turistakkal, ja es nagyon szokek :))) A tobbi orszagrol sajnos nem tudok nyilatkozni, azokban meg nem jartam. Ja es termeszetesen ez a sajat velemenyem, nem biztos, hogy tenyleg igy van, en igy lattam. 19/L

Folytatom :D Olaszorszag : Nagyon klassz hely, jofejek az emberek is a kajak istenifinomak, a nok szepek, a pasik jokepuek, bar egy tanacs, ha lany vagy : sose kezdj olasz pasival! Imadjak a magyar noket, de csak szexre kellesz nekik! Tapasztalat! Hollandia : Helyes pasik, szep nok, kedves emberek, szeretik a magyarokat, Amszterdam szep. Roviden ennyi. Norvégia : Eleg szelsoseges orszag, mar ami az embereket illeti, a kozertbol johogynem kidobott minket az elado, mert szovatettem, hogy kokemeny a kifli, ehhez kepest a pub-ban orakig beszelgettem a csapos sraccal, o iszonyatosan cuki volt :) Az orszag maga nagyon szep, bar az arak eleg huzosak. De osszessegeben jo hely. Ukrajna : Szerintem jofejek az ukranok, a nok nem szepek, a pasik kozott viszont lehet talalni helyeseket. Van is egy baratom, aki felig ukran, na o peldaul nagyon szexi :D Az orszag gyonyoru, foleg Kijev. Oroszorszag : A nok nagyon szepek, mindig festik magukat :) A sracok nem annyira, elvetve lehet talalni 1-2-ot, de inkabb a fiatalok kozott. Szep orszag csak nagyon draga, es nem annyira vendegszeretoek. Svedorszag : Imadom oket, nagyon kedvesek, a csajok szepek, a pasik helyesek, nagyon sok sved baratom lett egy het alatt, veluk ma is zartom a kapcsolatot, csodalatos az orszaguk, az etelek isteniek, aaa imadom :) ) Gorogorszag : Csodalatos festoi szepsegu orszag, iszonyatos aranyos emberek, mindenkit imadnak, aki odamegy az orszagjukba, nagyon vendegszeretoek, a kajak szuperek, csupa jot tudok mondani :) Finnorszag : NAGYON tunderi emberek, imadjak a magyarokat, imadnak inni(:D) kedvesek a turistakkal, ja es nagyon szokek :) )) A tobbi orszagrol sajnos nem tudok nyilatkozni, azokban meg nem jartam. Ja es termeszetesen ez a sajat velemenyem, nem biztos, hogy tenyleg igy van, en igy lattam. 19/L
# 2: Ausztriában nem jártál véletlenül? Ott szeretnék élni a közeljövõben és érdekelne, hogy mire számíthatok. Németországgal egyet értek. Én is jártam ott és szerettek az ottaniak, nem nagyon beszéltem akkor még a nyelvet, de nagyon rendesek voltak velem.
#3 : Rengetegszer jartam Ausztriaban, a jelenlegi baratom felig osztrak, igy sokat jarunk at :) En azt tapasztaltam, hogy nem sokban ter el Magyarorszagtol, a benzin tuti olcsobb, de nagyjabol hasonloak az arak.(legalabbis Becsben, nem tudom, Te hova keszulsz) A politikai helyzetrol nem sokat tudok, bar ketlem, hogy van annal rosszabb, ami most nalunk megy. :D Az emberek sokkal turelmesebbek es nyugodtabbak, mondjuk sokkal zarkozottabbak is. Ha valami meg erdejel, irj privit nyugodtan.
A kérdező hozzászólása: A hercegnönek köszönöm :) Aki tud hasonlókat a többi országról, irjatok!!

Mongóliában milyenek az emberek, milyen ott az élet, és mennyire fejlett az ország?

Legjobb válasz: Nem voltam még ott, de egyszer elszeretnék menni engem is érdekel. A Nationalben olvastam hogy fõváros fejlett, de sok a nyomornegyed, az emberek szegények, nincs nagyon munka. Kb. mint Magyarország. Ha megteheted szerintem menj el, élményekkel biztos hogy gazdagabb leszel majd oszd meg velem is lécci :) . Az emberek pedig barátságosak, és nyitottak az újra ahogy a neten olvastam, szerintem googlén néz utána te is, szoktak lenni utazóknak élménybeszámolói.

Nem voltam még ott, de egyszer elszeretnék menni engem is érdekel. A Nationalben olvastam hogy fõváros fejlett, de sok a nyomornegyed, az emberek szegények, nincs nagyon munka. Kb. mint Magyarország. Ha megteheted szerintem menj el, élményekkel biztos hogy gazdagabb leszel majd oszd meg velem is lécci :) . Az emberek pedig barátságosak, és nyitottak az újra ahogy a neten olvastam, szerintem googlén néz utána te is, szoktak lenni utazóknak élménybeszámolói.
Én egy hónapja érekeztem ide, és régóta írom az útjaimról a blogot. MOst fél évig leszek itt, és tervezek egy pont ezzel foglalkozó bejegyzést is, elsõ benyomások, hogyan képzeljük el az országot, stb. De már eddig is jópár bejegyzés született, szóval ajánlom figyelmedbe. http://backpacking-kaland.blogspot.com

Milyen az élet Pécsen? Úgy értem milyen a környék, milyenek az emberek? Meg úgy általában. Továbbtanulás szempontjából érdekelne

Legjobb válasz: Hát, ha vannak barátaid, ismerõseid itt akkor jó, egyedül szerintem nagyon unalmas, de sok a szép hely, van lehetõség kikapcsolódásra is, jó koncertek, programok vannak, fõleg nyáron. Az egyetemi élet meg olyan mint máshol szerintem, aljas ittasodás szorgalmi idõszakban és végnélküli tanulás vizsgaidõszakban. Az emberek pedig olyanok mint máshol:P egy pécsi egyetemista:)

Hát, ha vannak barátaid, ismerõseid itt akkor jó, egyedül szerintem nagyon unalmas, de sok a szép hely, van lehetõség kikapcsolódásra is, jó koncertek, programok vannak, fõleg nyáron. Az egyetemi élet meg olyan mint máshol szerintem, aljas ittasodás szorgalmi idõszakban és végnélküli tanulás vizsgaidõszakban. Az emberek pedig olyanok mint máshol:P egy pécsi egyetemista:)
Szerintem nagyon jó hely, könnyen el tudod foglalni magad itt. Sokat nem tudok, mondani, mert itt növök fel ( még folyamatban van) és nekem nem extra, ami másoknak az. Egy pécsi "õslakos" . 13/L

Milyen London? Milyen az emberek?

4 hónapra fogok kimenni,és érdekelne,hogy milyenek az emberek.Rengeteg információ áll rendelkezésre az interneten Londonról,de személyes tapasztalatokra lennék kíváncsi.

Legjobb válasz: Szerinted nincsen különbség az amerikai és a brit kiejtés között?Gondolom ezt tréfának szántad.Számomra sokkal nehezebb megérteni az angol filmeket.De nem tudom mennyire lehet megszokni.(Az amerikai angol sokkal érthetõbb) Nem ismerõsökhöz megyek,hanem dolgozni,és egyedül megyek. Lehet,hogy lesz*rnak,de ha a munkahelyen kiutálnak mert Kelet Európai vagyok,jó lenne elõre tudni,mire számíthatok.Minden félét hall az ember.Egyik ismerõsöm állítása szerint látott olyan táblát Londonban,hogy magyarok,cigányok,ne lopjatok :) Ez nem túl bíztató :) VÁROK MÉG VÁLASZOKAT :) ha lehet,személyes tapasztalatokat.(mikor ki ment,mit tapasztalt)

A kérdező hozzászólása: Szerinted nincsen különbség az amerikai és a brit kiejtés között?Gondolom ezt tréfának szántad.Számomra sokkal nehezebb megérteni az angol filmeket.De nem tudom mennyire lehet megszokni.(Az amerikai angol sokkal érthetõbb) Nem ismerõsökhöz megyek, hanem dolgozni, és egyedül megyek. Lehet, hogy lesz*rnak, de ha a munkahelyen kiutálnak mert Kelet Európai vagyok, jó lenne elõre tudni, mire számíthatok.Minden félét hall az ember.Egyik ismerõsöm állítása szerint látott olyan táblát Londonban, hogy magyarok, cigányok, ne lopjatok :) Ez nem túl bíztató :) VÁROK MÉG VÁLASZOKAT :) ha lehet, személyes tapasztalatokat.(mikor ki ment, mit tapasztalt)
A munkahelyeken a beilleszkedés csak rajtad függ! Rengeteg nemzet van Londonban, de alapjában véve teljes könnyen ve lehet illeszkedni. Nekem a kollégaim többsége angol, együtt járunk inni, focimeccsre, stb. Bunkó, elutasító emberek itt is vannak, de nem kell velük foglalkozni.
Én Londonban lakom. fiu vagy lány vagy?

Hétvégén utazom Hamburgba, milyen város az, mit érdemes megnézni, milyenek az emberek, a környék?

Legjobb válasz: Már vagy 4 éve voltam ott, így nem nagyon emlékszem, de arra igen, hogy mint minden északi és nyugati országban, az emberek itt is sokkal kedvesebbek, nyugodtabbak és nyitottabbak, mint itthon. Emlékszem, hogy van ott egy szép növénykert, az nagyon tetszett. Nem vagyok múzeumpárti, így oda nem mentem.

Már vagy 4 éve voltam ott, így nem nagyon emlékszem, de arra igen, hogy mint minden északi és nyugati országban, az emberek itt is sokkal kedvesebbek, nyugodtabbak és nyitottabbak, mint itthon. Emlékszem, hogy van ott egy szép növénykert, az nagyon tetszett. Nem vagyok múzeumpárti, így oda nem mentem.
a Beatlest itt fedezték fel, valahol a piros lámpás negyedben :-) nézd meg azt
A kikötõt és a Reeperbahn-t mindenképpen ajánlom!

Milyenek az emberek Párizsban? És milyen az élet, a város stbstb? Írjatok le mindent (csak azok, akik már voltak ott! )

Legjobb válasz: Az élet nyüzsgõ! Az emberek is nyüzsögnek, de kedvesek, segítõkészek. A forgalom óriási, kevés a parkolóhely, de pl ott bevett szokás, hogy egy-egy autót orral arrébbnyomnak, hogy beférjenek egy parkolóhelyre, így az autók nagy része meg van horpadva itt-ott, de ez ott nem számít nagy dolognak.

Az élet nyüzsgõ! Az emberek is nyüzsögnek, de kedvesek, segítõkészek. A forgalom óriási, kevés a parkolóhely, de pl ott bevett szokás, hogy egy-egy autót orral arrébbnyomnak, hogy beférjenek egy parkolóhelyre, így az autók nagy része meg van horpadva itt-ott, de ez ott nem számít nagy dolognak.
Hát én túristaként voltam ott két hétre, és roppant segítõkészek voltak mindenhol. Igaz, a kifejezetten túristáknak létrejött boltok (szuvenírboltok, pl) eladói kicsit türelmetlenebbek voltak és nem foglalkoztak velünk, gondolom mert egy nap ötezer vásárlójuk van, és nincs erõ mindegyikkel jópofizni... Az olyan boltokat el is kerültem. De nekem jó tapasztalataim voltak, az viszont tény, hogy a Cote D'Azur-ön (délen, atengernél) még kedvesebbek voltak, ott még jobbak voltak a tapasztalatok. Hát a magyar virtushoz képest Párizs is egy kánaán ebbõl a szempontból :) Elsõ voltam.
A kérdező hozzászólása: Tényleg kedvesek és segítõkészek?: O Pedig én mindenhol úgy olvastam, hogy b*nkóak, gorombák.:S most akkor mi az igaz?:S
Mi gyakran járunk Párizsba városnézésre, mert nagyon szeretem Párizst. Régebben nagyon bunkók voltak a franciák, ha angolul szólaltál meg , akkor nem is válaszoltak , vagy válaszoltak franciául. Értettek mindent, de derogált nekik angolul válaszolni. Manapság (olyan 3-4 éve) már válaszolnak angolul is, ha franciául szólalunk meg és nem tökéletes, akkor is megértik (régen azt sem akarták megérteni, pedig lehetett volna, tehát nem értelmetlen volt, csak esetleg a kiejtés nem volt tökéletes) és kedélyesen válaszolnak. Szóval sokat változtak az utóbbi években. A parkolás tényleg úgy van, ahogy az elsõ írta, a legkisebb helyre is beállnak és tologatják egymást. Viszont a városban kevés autó van, hiszen van 14 metróvonaluk, a parkolás a városban nagyon drága, inkább mindenki a külvárosban parkol és metrózik.
Mi tavaly õsszel voltunk, és én is kíváncsian vártam, milyenek lesznek, mert nekem is voltak elõítéleteim! Mivel olcsón akartuk megúszni, egy olyan belvárosi részen volt a szállásunk, (ami egyébként szerintem eredetileg ilyen piros lámpás ház és környék lehetett, )ahol fehér embert nemigen láttunk! Ráadásul amikor megérkeztünk a metróval, pont valami meccsnek volt vége, kora este, tele volt az utca, mi meg ott bolyongtunk a kis gurulós bõröndünkkel! Elõször félelmetes volt ott a sok nagyhangú, cifránöltözött fekete és a boltokban kajáldákban nyüzsgõ mindenféle nációjú között, de aztán megnyugodtam, senki nem bántott, piszkált bennünket, sõt, akit megkérdeztünk, segítõkész volt!A szoba icipici volt, de tiszta, és én azt olvastam, hogy ez jellemzõ Párizsra, hogy a szobák a panziókban, túristaszállodákban falatnyiak, helytakarékosak!A következõ napokban természetesen mi is bejártuk Párizst (amennyire lehetséges volt), elmentünk "jobb környékre is", ahol meg csak fehérek voltak, ott ebédeltünk egy kis étteremben, nem beszéltek csak franciául, de kézzel-lábbal elmagyarázták az étlapot, és végül nagyon finom, hatalmas adag kaját hoztak ki, olyan áron, mintha itthon ettünk volna egy étteremben. Szóval kellemes csalódás volt, és persze úgy tervezzük, hogy visszamegyünk még, mert egy csomó mindent még szeretnénk megnézni, felderíteni! Én egyébként nem mondanám, hogy szebb, mint Budapest, egyszerûen más! Például a Szajna-partot nem értettem, miért misztifikálják. Aztán amikor ott sétálgattunk, a szép színes fák alatt, egyik kis hídtól a másikig, a mindenféle ember- és a bóvliárusok portékái között bámészkodva, baguettett majszolva, valahogy én is rettenetesen jól éreztem magam az egész hangulattól! Pedig a Szajna meglepõen kicsi, legalábbis a Dunához képest! Készülsz Párizsba, azért kérded?
A kérdező hozzászólása: Nem készülök, csak nagyon érdekel, én is nagyon szeretnék elmenni!

Lehetséges, hogy nekem ez a legelső életem? Milyen az ember, aki a legelső életét éli? Vagy még csak nagyon kevés volt neki?

Legjobb válasz: Helló. Szerintem az ember jelleme mutatja meg, kinek milyen fiatal a lelke. Minél erkölcsösebb/önzetlenebb valaki, annál "fejlettebb"/öregebb. Ez nem azt jelenti, hogy aki nagyon önzõ az értéktelenebb lenne...nem, ilyenrõl szó sincs, csupán nem élt még meg annyit, hogy észrevegye, az önzés a "rossz". :) ui.: Namaste. Kíváncsi vagyok a segítségedre én is. Ha megengeded elküldöm én is a születési dátumomat neked. Jelezz ha oké. :) üdv 25/F LastOne.Left

Helló. Szerintem az ember jelleme mutatja meg, kinek milyen fiatal a lelke. Minél erkölcsösebb/önzetlenebb valaki, annál "fejlettebb"/öregebb. Ez nem azt jelenti, hogy aki nagyon önzõ az értéktelenebb lenne...nem, ilyenrõl szó sincs, csupán nem élt még meg annyit, hogy észrevegye, az önzés a "rossz". :) ui.: Namaste. Kíváncsi vagyok a segítségedre én is. Ha megengeded elküldöm én is a születési dátumomat neked. Jelezz ha oké. :) üdv 25/F LastOne.Left
nos erre egy mondás ha nem haragszol...:) Az ördög legnagyobb trükkje az volt, hogy elhitette, nem létezik. :) ui.:minden ember önzõ...de van akinek akad elég lelki ereje, érettsége, ami a lelke "korából" adódik ugye, hogy felülkerekedjen cselekedeteiben ezen az önzésen, és egy idõ után, ha folyamatosan figyeli magát az ember, akkor az önzõ gondolatok helyett, az önzetlen vesz át a helyet. :) Nevezhetjük ezt a harcot az emberben, Isten és Sátán harcának. :) üdv 25/F LastOne.Left
Igen lehetséges. Ahogy mindenki másnak is.
Figyelj kérdezõ... Csak az emberiség halhatatlan, az ember viszont halandó... Ezért élünk, szaporodunk (egyesek, mint a nyulak), hogy ez a végtelen vonal fennmaradjon... A logika és az ésszerûség minden alapját nélkülözi a lélekvándorlás, meg a reinkarnáció... Bizonyos szempontból nézve az ember a legjobban megtervezett gép a földön... Élünk, alkotunk, maradandót hozunk létre, és bizony néha hibázunk... Ez benne van a pakliban... Badarság lenne azt feltételezni, hogy lesz egy következõ, és egy azt követõ (és így tovább) életünk... Egyszer élünk... Tegyük ezt emlékezetessé, és maradandóvá azzal, hogy a késõbbi generációk is emlékezzenek rá... Csak a történelem, és a mûvépszetek tesznek halhatatlanná...
Privátban küldd el a születési dátumodat ha érdekel és segítek. Namaste
Mindenkinek csak 1 élete van. Megszületünk majd meghalunk. Ennyi. Szeretném hinni, hogy nem így van, de sajnos ezek a tények. Aki mást mond magát ámítja. Ettõl én még hívõ vagyok. Csak ebben nem hiszek.
Na most aki itt a Bibliával dobálózik, azoknak mondanám, hogy a Biblia nem takony, hogy a szád íze szerint tekergesd, mint amikor húzod elõ a számgolyókat... Nem lehet többféleképpen értelmezni... A Biblia, és a vallás pedig tagadj az ezoterika létét is... Lélekvándorlásról, meg reinkarnációról pedig szó sincs, sõt, ezek kifejezetten a Bibliában leírtakkal szöges ellentétben vannak... A Bibliában az van benne, hogy mindenki meghal, és az arra érdemeseket majd Isten feltámasztja... De szó nincs arról, hogy a lélek többször élne... A lélek csak egyszer él, és majd a feltámadás után örökre... Ezt nem lehet másként értelmezni... Az pedig nagyfokú és abszurd egoizmusra vall, hogy valaki csak így saját kútfõbõl elkezdje magyarázni a Bibliát... Azt hagyjuk meg a teológusoknak...
Aki szó szerint értelmezi a Bibliát, az buta és tudatlan ember... Az pedig, hogy kinek mennyi idõt ad az Úr/kinek mennyi idõ jut a földi léten, az bölcsesség, és mûveltség szinten nem számít... Van aki ha 200 évig éklne, sem lenne olyan bölcs, mint az aki csak 30 évig élt... Egyáltalán nem az idõ hoszán múlik... Másrészt a szeretet és a megbocsátás feltétel nélküli, tehát senkinek sem kell úgymond teljesíteni valamit... Az, hogy egyesek az úr helyett gondolkodnak, abszurd... Én élem az életemet, ahogy nekem tetszik, és majd elvál, hogy üdvözülök-e vagy nem... Nem tudom, hogy Istennek milyen elvárásai vannak, de vélni sejtem, hogy nem gerinctelen, gyáva, úgymond erkölcsöseket akar maga köré, aki pusztán azért nem tesz meg dolgokat, mert fél, hogy nem fog üdvözülni... Ez pont olyan, mint az eleve elrendeltetés... Mert ha van, és mindenkinek a sorsa meg van írva, akkor nem jogos a büntetés... Ha viszont nincs, akkor jogos a büntetés...
A Bibliában azért nem hiszek, mert nem tudom ki írta. Persze tudom, hogy mit mondanak, hogy ki írta, de bizonyosságom nincs róla. Azt viszont tudom, hogy próbáltam elképzelni, milyen lenne nem lenni. Becsuktam a szemem, és próbáltam elképzelni, hogy nem vagyok. És nem tudtam. A tudatomat nem tudom nemlétezõnek elképzelni. Aztán rátaláltam a szcientológiára, és azóta szcientológus vagyok. Azóta meglehetõs bizonyosságom van róla, hogy van reinkarnáció. Azzal kapcsolatban pedig, hogy ez-e az elsõ életed: valószínûleg nem az, mivel a Föld egy speciális hely, ahová a rendetlenkedõk kerülnek, (a lelkük, ha úgy tetszik, mivel nálunk azonos vagy a lelkeddel, és van egy tested) akik nem "illeszkedtek be". Legalábbis ezt olvastam. Errõl még nincs bizonyosságom, de mindenesetre jól hangzik.
Ha az elsõ életedet élnéd, akkor valószínûleg egy egészen kiemelkedõ személyiség lennél, egy híresség, vagy az egész világra hatást gyakorló személy (akit aztán a csürhe valószínûleg gyors úton megpróbálna eltiporni), a Szcientológia írásai szerint ugyanis a lélek (azaz te magad) mindezidáig nem fejlõdött, hanem hosszú hosszú ideje hanyatlott a szabad, azaz optimális állapotából.
Én azt hallottam, bár ez nembiztos h nagyon idetartozik, h az ember úgy reinkarnálódik h minden életében ugyan az van tehát pl ha egyik életedben elválsz és sosem sikerül együtt maradnod vkivel akkor azt az életmódot addig éled meg a következõ életeidben míg nem sikerül végre megtartanod vki-t . Ha sikerül elérsz egy újjabb lépcsõfokot és a következõ életedben pedig egy másikféle hibát kell kijavítanod .
Igen, nem, vagy nem tudom. S.
Ennyire nehéz lenne ráhibázni a lényegre? Mért nem fordultok kérdésetekkel ahoz aki a szivrk, és a vesék vizsgálója? Sok tanítása között ez is ott volt: "Amit nem akarsz magadnak, nr tedd másnak". Most azt gondolod talán , ez ennyire egyszerû... Próbáld meg, aztán már nem kérdezel...
"Nincs tudományosan alátámasztva ez az egész! De az evolúció viszont igen! És az amit én tanulok az is szintén! Ajánlom neked a Titok címû filmet " Ezen a gondolatmeneten jól szórakoztam. Isten , a reinkarnáció, és a Titok tudományos szempontból egyenértékû bizonyítottsággal bír.
Már az elõzõ életeimben sem hittem a lélekvándorlásban....
még 5 sornyi fejtegetés, és tutira befordulok. én tuti ûrhajós voltam elõzõ életemben, ezért tudok, olyan jó magasról szarni az egészre :D egyébként se azzal foglalkozz, hogy mi voltál kvázi elõzõ életedben, hanem, hogy ebben mi lehetsz, miket szeretnél elérni, stb. egyébként, ha az illetõnek ez az elsõ élete, és mindjárt magyar béke nóbel-díjas lesz, akkor az egész teória hülyeség, vagy csak a gyors fejlõdés képességével született emberünk? :)
25/f Szeretem a kommentjeidet, általában egyetértek velük. A Bibliában van utalás a reinkarnációra (lélekvándorlás az más, rossz szó) A reinkarnáció motorja a karma. Annak pedig a szellemi fejlõdés. A bibliában ott az eredendõ (áteredõ) bûn. Mi ez ha nem a karma más néven? :) Egy olyan bûnt amiért "én szenvedek" pedig egy korábbi - velem egy szellemi közösségbe tartzó - életben követték el. Namaste
A kérdező hozzászólása: Bocsi, azt elfelejtettem leírni, hogy aki nem hisz a lélekvándorlásban, az ne válaszoljon! :-) Köszönöm :-) (utálom a hittérítõket :S)
A kérdező hozzászólása: Köszi!:) Hát azért kifejezetten önzõ éppen nem vagyok, de önzetlennek se nevezném magamat... Még mi utal az ember jellemében a fejletlenségre ezen kívül? Vagy csak ezek? Erkölcsösnek szerintem erkölcsös vagyok, például soha nem szoktam csalni, vagy ilyesmi.
A kérdező hozzászólása: Köszi :) Hát mindig nagy "belsõ csatákat" vívok magamban az önzõségem miatt, mert végülis én néha szeretnék önzetlen lenni, meg tudok is nagynehezen, de igazából én önzõ vagyok. És néha nem is akarok önzetlen lenni egyáltalán.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)
Miért ne születnénk újjá? Ha meghalunk a lelkünk hova tûnik? Nem illanhat csak úgy el... Annyiszor születünk újá ahányszor dolgunk van a földön. Aztán ha elértük azt a szintet, hogy mindent megéltünk már, hogy nincs több dolgunk a földön akkor szellemi segítõ formájában jövünk vissza a földre ma 04:16 Én azért megcáfolnálak Én egyáltalán nem hiszek istenben. Mi értelme van annak, hogy egy valami megteremtette Ádámost és Évát aztán õk nézesítették be a földet vagy mi... Ha így lenne akkor nem lennének a különbözõ rasszok... Nincs tudományosan alátámasztva ez az egész! De az evolúció viszont igen! És az amit én tanulok az is szintén! Ajánlom neked a Titok címû filmet vagy ha olvasni jobban szeretsz akkor könyv formájában is megtalálhatod A kérdezõnek pedig a Kis Buddhát ajánlanám... Abba sok mindent meg lehet tudni a reinkarnációról
A kérdező hozzászólása: Bocsi, hogy beleszólok a vitátokba, de amit te mondasz, az miért cáfolja meg azt, amit Te mondasz? :D Akik Ádámban és Évában hisznek, azok a Bibliában hisznek, ami meg ugyebár nem mondja, hogy van reinkarnáció. Meg fordítva is igaz, aki hisz a reinkarnációban, az valószínûleg nem hisz Ádámban és Évában (mint pl én). De lehet, hogy rosszul tudom, de akkorse értem a kommentedet :S Egyáltalán hogy jön ide Ádám és Éva, mikor itt lélekvándorlásról volt szó? :O
A kérdező hozzászólása: vagyis amit õ mond nem tudom, hogy akartam megfogalmazni már, bocsi
Egy korábbi válaszoló vagyok. Ádám és Éva csak kép a Bibliában, és a Biblia sem zárja ki a reinkarnációt, viszont említést sem tesz róla. Persze vannak olyan idézetek, amikbõl a lélekvándorlás lehet tagadónak értelmezni, de minden relatív...szóval fordítva is. Egyébként a lélekvándorlás nem úgy zajlik, hogy a lélek vándorol...a lélek nem mozog...csak új test generálódik méghozzá Isten segítségével. :P üdv 25/F LastOne.Left
Ha túlzottan egocentrikus vagy és nem tudsz beilleszkedni a társadalomba.

VOltatok már hosszabb ideig OLAszországban? MIlyenek az emberek? CSajok milyenek?

Legjobb válasz: Én egy hónapot, és nagyon kedvesek az emberek, fõleg amikor megtudták, hogy nem olasz vagyok(bár amikor beszéltem gondolom rájöttek) még aranyosabbak voltak, hogy próbálok olaszul beszélni. Nem tudiom, én lány vagyok, de nekem nem igazán tetszettek:D

Én egy hónapot, és nagyon kedvesek az emberek, fõleg amikor megtudták, hogy nem olasz vagyok(bár amikor beszéltem gondolom rájöttek) még aranyosabbak voltak, hogy próbálok olaszul beszélni. Nem tudiom, én lány vagyok, de nekem nem igazán tetszettek:D
én csak egy hétig voltam, de elég jó nõkkel futottam össze, Caorle közelébe:D mikor átvettük az apartman kulcsait, ott volt egy szökõkút, 2 csaj belement:P vizespóló:D jóvolt:) ....
Voltam. Az emberek elképesztõen kedvesek. Annyit segítettek nekem például a boltban. Családnál akiknél voltam lesték minden sóhajomat. Soha nem voltam úgy kiszolgálva, körül rajongva, mint akkor. Hát nem a csajokat néztem...A fiúk számomra fontosabbak. :-P Viszont a magyar lányok szerintem szebbek, de vannak igazán szép olasz lányok. :) De a lány vagy fiú, mindig mindenben a segítségedre vannak. :) Csak jutalmazd õket egy-egy mosollyal. :)
a srácok és csajok szokása, hogy évõdnek egymással, a srácok gyakran megcsipkedik a csajok fenekét, de ez csak játék. ha komolyabbra fordul a dolog, szembe kerülsz a családdal, szóval akkor már vigyáznak a lányra :)

Voltatok mar Erdelyben kirandulni? Es mik a velemenyek? Milyenek az emberek? Es mi tetszett a legjobban?

Legjobb válasz: Az emberek nagyon kedvesek, szimpatikusak (igaz, rosz emberek mindenutt vannak). Én imádom! Erdély pedig egyenesen csodálatos! Ott van pl. a Transzfogaras, a Gyilkos tó, a Szent Anna tó, Fekete tenger, de ez attól függ miket szeretsz! Van pl. a Bran kastély, és sok más látnivaló is! Ha megirod mik érdekelnének, akkor ajánlok helyeket. De a Transzfogarast szerintem ne hagyd ki! Meg a Gyilkos tót és a Békási szorost sem! ERDÉLY CSODÁLATOS!!!

Az emberek nagyon kedvesek, szimpatikusak (igaz, rosz emberek mindenutt vannak). Én imádom! Erdély pedig egyenesen csodálatos! Ott van pl. a Transzfogaras, a Gyilkos tó, a Szent Anna tó, Fekete tenger, de ez attól függ miket szeretsz! Van pl. a Bran kastély, és sok más látnivaló is! Ha megirod mik érdekelnének, akkor ajánlok helyeket. De a Transzfogarast szerintem ne hagyd ki! Meg a Gyilkos tót és a Békási szorost sem! ERDÉLY CSODÁLATOS!!!
A magyarok ott sokkal emberségesebbek, mint az itteniek. Hála Istennek jövõ hét végén ismét mehetek. 2x már töltöttem ott 4-5 napot. A nyugdíjas éveimet el tudnám ott képzelni. Tetszik az emberek életfelfogása, az, hogy nem majmolják nyugatot, a falvakban egyszerû életet élnek...szednek a határból gyógynövényt és abból fõzik a teát, maguk sütik a kenyeret, stb. ilyenek. Erdély nagyon szép vidék, rengeteg természeti és (általunk) épített látnivalóval, csak ajánlani tudom!
A kérdező hozzászólása: Nagyon koszonom az otleteket! tobb embertol hallottam az ottani eletrol elet stilusrol es nagyon magavalragadonak tunik. Mindenkeppen ha lehetosegem lesz ellatogatok ezekre a helyekre:-)
én erdélyben lakok. nagyonn szép, persze, azért látszik, hogy a románok kezei alatt van minden. de mindenképpen megéri ellátogatni ide.:)

Ha a kézfogás sejteti, milyen az ember, mért van, hogy a legtöbb nő szinte alig érinti meg a felé nyújtott kezet, de igaz ez a férfiak egy részére is?

Legjobb válasz: Mert sokan egyáltalán nem tudják, hogy ez sejteti az embert, nem beszélve arról, hogy ma már rengetegen cikinek, divatjamúltnak tartják a kézfogást emiatt nem szivesen fognak kezet, csak olyan ha már muszáj essünk túl rajta stilusban. Sokáig én se tudtam, hogy egy kézfogással mennyi mindent elárul magáról az ember. Csak nyújtottam a kezem és kész. Ma már tisztában vagyok a dolgokkal, tudom magamról, hogy talpraesett és határozott vagyok, és fontos is nekem, hogy ezt mindenki levágja, tehát úgyis fogok kezet (erõs de nem durva megszorítás)

Mert sokan egyáltalán nem tudják, hogy ez sejteti az embert, nem beszélve arról, hogy ma már rengetegen cikinek, divatjamúltnak tartják a kézfogást emiatt nem szivesen fognak kezet, csak olyan ha már muszáj essünk túl rajta stilusban. Sokáig én se tudtam, hogy egy kézfogással mennyi mindent elárul magáról az ember. Csak nyújtottam a kezem és kész. Ma már tisztában vagyok a dolgokkal, tudom magamról, hogy talpraesett és határozott vagyok, és fontos is nekem, hogy ezt mindenki levágja, tehát úgyis fogok kezet (erõs de nem durva megszorítás)
Amennyiben a kézfogás gyenge , az a TCM(Kinai Tranc. Med.) szerint visszahúzodik, kissebbség érzete van , valojában -ha engeded megismerni - egy bölcs ember. Természetesen ennek lényegesen több vonzata van. Ez csupán az elöitéletek meggondolása miatt jegyeztem meg. :-)
nem vagyok egy kézfogós tipus, de szerintem ez nagyon személyes jellegü. ha valakit ki akarok tüntetni a szimpátiámmal kezet fogok vele, hiszen ez egy gesztus részemrõl. egyébként az erõtlen , gyenge kézfogást elitélem, bár egy illetõt emiatt megszólitottam és azt válaszlta, hogy nem szeretk kezet fogni. tehát ezért olyan erõtlenek ilyenkor a kézfogások nem?
Én lány vagyok, de nekem határozott a kézfogásom, és én magam is rühellem ha valaki csak így odab*ssza kb a kezét, meg ilyen löttyedten vagy nem is tudom hogy-.- ha már valakit így üdvözlök akkor normálisan tegye, és sztem tényleg meg lehet állapítani már a kézfogásnál hogy nagyjából milyen a személyisége :S
Szerintem sajnos nincsenek ezzel tisztában, az iskolában kéne már errõl beszélni. Ugyanúgy arról is, hogy bemutatkozásnál a másik szemébe nézünk és érthetõen mondjuk a teljes nevünket, vagy ha pl. koccintunk akkor is alap, hogy a másik szemébe kell nézni. Szerintem ezek olyan dolgok, amik nem lesznek idejét múltak soha, ugyanúgy, mint hogy alap, hogy köszönök.
A kérdező hozzászólása: Ezt nem fogadom el:) Én is folyamatosan gyúrok önbizalomra, elõbb vagyok visszahúzódó, de mégis megtisztelem a másikat egy kedves szorítással.
Távolságtartó személyiség.
A kérdező hozzászólása: Pontosan, az ernyedten van a hangsúly!Én nõ vagyok, de nekem is szinte kellemetlen, amikor egy erõtlen, nyamvadt kézfogással kell beérnem.A kézfogás maga, és amit kifejezni akar nagyon szép, de amivé mára alakítottuk, már nem tudom, mit fejez ki.
Én ki nem állhatom, ha egy lány ernyedten fog velem kezet, ennél az is jobb, ha hellózik egyet.
A kérdező hozzászólása: Igen, köszönöm, nem szabad ítélkezni...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!