Találatok a következő kifejezésre: Milyen az egy (5175 db)

Milyen az egy éjszakás kaland?

Biztos vannak itt olyan lányok akik belemennek az ilyen egy éjszakás kalandokba!nekem semmi bajom velük,csak nekem az nem megy!de ha viszont barátom van akkor mindíg más kéne:)miért van ez?

Legjobb válasz: Nekem volt egyéjszakás kalandom, igaz így utólag egy kicsit megbántam a dolgot! Épp akkor szakított velem a barátom és elkezdtem csetelgetni pár nap után. Kicsit feldobódtam, hogy mégsem vagyok én olyan rossz nõ! Megismertem a srácot, beszéltünk msn-en, meg telefonon is, megbeszéltük, hogy mi szexelni fogunk! Meg is történt a dolog és kész! Nincs folytatás! Abban az idõszakban olyan voltam, hogy rám sem lehetett ismerni! Teljesen kifordultam önmagamból, mintha nem is én lettem volna! Az elõtt én is azt vallottam, hogy egyéjszakásat soha! De ha kíváncsi az ember, akkor ki kell próbálni, mert utána tud véleményt mondani! Valakinek jó és csinálja tovább, addig, amíg ki nem ég! De nekem rossz élmények maradtak és így legalább azt mondhatom, hogy "igen kipróbáltam és nem csinálom többet"!

Nekem volt egyéjszakás kalandom, igaz így utólag egy kicsit megbántam a dolgot! Épp akkor szakított velem a barátom és elkezdtem csetelgetni pár nap után. Kicsit feldobódtam, hogy mégsem vagyok én olyan rossz nõ! Megismertem a srácot, beszéltünk msn-en, meg telefonon is, megbeszéltük, hogy mi szexelni fogunk! Meg is történt a dolog és kész! Nincs folytatás! Abban az idõszakban olyan voltam, hogy rám sem lehetett ismerni! Teljesen kifordultam önmagamból, mintha nem is én lettem volna! Az elõtt én is azt vallottam, hogy egyéjszakásat soha! De ha kíváncsi az ember, akkor ki kell próbálni, mert utána tud véleményt mondani! Valakinek jó és csinálja tovább, addig, amíg ki nem ég! De nekem rossz élmények maradtak és így legalább azt mondhatom, hogy "igen kipróbáltam és nem csinálom többet"!
Olyan mint EGY pasival több éjszaka, csak ez egy éjszaka történik meg és utánna nem!
Nekem volt már ilyen egyéjszakás kalandom és nem bántam meg. Elsõ látásra megfogott a pasiban valami, egy fagyizóban ült oda hozzánk a barátjával. Addig incselkedtünk, jártuk együtt a várost - akkor már kettesben, hogy besötétedett. Teljesen bezsongtunk, vibrált a levegõ, semmi másra nem tudtunk gondolni, csak arra, hogy azonnal szét akarjuk tépni egymást. Eszméletlen volt, azt hittem, csak a filmeken van ilyen!! Elmentünk hozzá és egymásnak estünk. Nagyon-nagyon jó volt!!! Következõ héten összefutottunk, kicsit furi volt a helyzet, de úgy csináltunk, mintha semmi nem történt volna. Ugyanis - tudom, hogy most sokan felhördülnek - mindkettõnk kapcsolatban élt.. Többet nem találkoztunk, de jó visszagondolni arra, hogy mit éreztem akkor, ahogy a józan ész már nem számított, csak a vágy - most is beleborzongok!!!!
Én lány vagyok és biztos nem mennék bele egy éjszakás kalandokba. Akinek jó, az csinálja, de a pasiknak is megvan az ilyen lányokról a véleménye. Én csak azzal tudok lefeküdni, akit ismerek (valamennyire) és szeretek. Mindenféle ismeretlennel el nem tudnám képzelni...
nekem a mostani kapcsim egy egyéjszakás kalandból indult ki.Nyáron megismerkedtünk, egymásnak eszünk, majd felvettük a kapcsolatot és azóta is együtt vagyunk:D
Az egyéjszakás kalandban az lehet a jó, hogy gátlások nélkül megtehetsz bármit a szexben. Nem kell 2-3 nap múlva pirulva a szemébe nézni. Nekem az a bajom az egyéjszakás kaland gondolatával, hogy ugye a tartós kapcsolatban megismeritek egymást. A fiú tudja, mivel okoz neked örömet. Vagyis egy idõ után minden aktus jó lesz neked is. Na de egy egyéjszakásban? Mire megtanítgatnád arra, mi esik jól neked, felkel a nap ;) Na meg ugye a tartós kapcsolat biztonságérzetet ad. Tudom, ha hirtelen kimarad és avédekezés ellenére terhes maradok, tudom kinek az ajtaján kell kopogtatnom. És ha jól választottam fiút, akkor az vállalja is a tettei következményeit. Na de egy egyéjszakás kaland után, hetekkel késõbb, ugyan hol kopogtatsz??? Nem szólva arról, hogy az a fiú, aki csak szexet akar tõled, tuti nem vállalja majd a szex következényét. És akkor ha a gyereked egyszer megkérdezi, ki volt az apám, mit felesz majd neki???? Na szóval akkor el lehet dönteni, az a pár óra felszabadult, feleõsségek és (valószínûleg) gátlások nélküli szex megéri e ezt??? Na meg utána a pasi szemébe neked nem kell többször nézni. De a tükörbe igen.....
Döntsd el magad. :) Varga Endre-szavai: "Az embert a kapcsolat teszi naggyá, melyben részt vesz, s a szerep, melyet felvállal. A kapcsolatot pedig az áldozat teszi naggyá, melyet meghoznak érte." "A szeretet a másik ember vélekedésének, gondolatainak és álmainak tisztelete, együttérzés a hibáiban, és az az elv, hogy kisebb áldozatot hozunk azért, hogy neki ne kelljen nagyobb áldozatot hoznia." A nagy kérdés: mit gondolsz az egyéjszakás kalandokról és magadról ennek tükrében. :) Ezt Neked kell eldöntened.

Valaki elmesélni milyen az egy éjszakás kaland?

Sose volt még ilyenben részem,de kíváncsi vagyok..:)

Legjobb válasz: Élõben megsúgom.

Élõben megsúgom.
jöttem dugtam mentem
Lelevelezzük, találkozunk, ungabunga, szevasz.
A kérdező hozzászólása: Akkor úgy mondom, meséljétek el ha volt egy éjszakás kalandotok, az milyen volt? hogy történt?:)
Én nem mesélni valami jól.
Háááát... az egy éjszakás kaland, az olyan... hogy hogy mondjam magának, hogy mondjuk egy buliban vagy mittudomén hol megismerkedik egy férfi és egy nõ, és hát utána... hát hogy is akarjam kifejezni, hát hogy szexelnek!
Tényleg így történt (#3)
vannak pl éjszakai túrák a Bükkben..ilyesmire gondolsz? Jó buli.
Ahajtól és az illetõtõl is függ.


Van egy tomos T15-ös hengerem, előre frizírozott, 39-es furatú. Ha azt egy tomos apn-re rátenném dellorto karburátorral, elektronic hajtókarral, meteor dugattyúval. Akkor az hogy működne, milyen sebességet érne el kb?

Legjobb válasz: Csáó! A végsebesség nem csak ezeken múlik... Rengeteg függ az áttéten, hogy milyen lánckerekeid vannak fent, kipufogón, hogy milyet szeretnél feltenni... Múltkor keresgéltem és találtam egy szépen elmagyarázott, képekkel illusztrált "kézikönyvet", hogy hogyan is tuningolhatod az apn motorodat. Egy a gond, mivel hogy Jugoszláv eredetû a motor, ezért az egész szerbül van. Mindenesetre itt a link: ***** Remélem segítettem * Automatikusan eltávolított tartalom.

Csáó! A végsebesség nem csak ezeken múlik... Rengeteg függ az áttéten, hogy milyen lánckerekeid vannak fent, kipufogón, hogy milyet szeretnél feltenni... Múltkor keresgéltem és találtam egy szépen elmagyarázott, képekkel illusztrált "kézikönyvet", hogy hogyan is tuningolhatod az apn motorodat. Egy a gond, mivel hogy Jugoszláv eredetû a motor, ezért az egész szerbül van. Mindenesetre itt a link: ***** Remélem segítettem* Automatikusan eltávolított tartalom.
sokat :D
A kérdező hozzászólása: Hát kösz!! De egy kicsit bõvebb választ vártam volna
Ki kel probálni! 85 töl 100 ig!

Galoppverseny, vagy díjugratás? Milyen lovaknak jó az egyik, és milyeneknek a másik, és mi szerint dől el, hogy egy ló mire a legjobb?

Legjobb válasz: A galopp és az ugrólovakat célirányosan tenyésztik a sportra. A szülõk általában meghatározzák, hogy a csikó milyen sportra lesz alkalmas. A galopplovak angol telivérek, az ugrólovak általában német fajták (pl.: hannoveri), mivel a fajtájukat célirányosan is erre tenyésztették. Ugró és díjlovaknál a képzésük során derül ki, hogy miben jók. Az ugróló jól, szívesen ugorja az akadályt. A díjlovaknak pedig szép, dinamikus, akciós mozgás kell. A késõbbiekben meg képzés ill. gyakorlás kérdése, hogy egy ló milyen szintre jut el.

A galopp és az ugrólovakat célirányosan tenyésztik a sportra. A szülõk általában meghatározzák, hogy a csikó milyen sportra lesz alkalmas. A galopplovak angol telivérek, az ugrólovak általában német fajták (pl.: hannoveri), mivel a fajtájukat célirányosan is erre tenyésztették. Ugró és díjlovaknál a képzésük során derül ki, hogy miben jók. Az ugróló jól, szívesen ugorja az akadályt. A díjlovaknak pedig szép, dinamikus, akciós mozgás kell. A késõbbiekben meg képzés ill. gyakorlás kérdése, hogy egy ló milyen szintre jut el.
A kérdező hozzászólása: 1.És ha a paci személyiségt nézzük? 2. Egyébként van olyan, hogy egyszerre lehet egy ló versenyló és díjugrató ló?
A galopplovaknak más a kiképzési szintjük, mint a sportlovaknak. (díjló, ugróló) . A galoppnál a gyorsaság, állóképesség számít leginkább, még a díjugratásban számít , hogy minél jobban összhangba legyen a lovas a lóval, magas szinten idomított legyen a ló stb. Ami még fontos meghatározó tényezõ az alkalmasságot illetõen, az nem más , mint a küllem. Minden szakág megkíván egy adott küllemet, ami szükségeltetik az adott feladatok megoldásához.
1. A ló személyisége igazéból mind1, ha pl.: nagyon jól ugrik. Tehát lehet hogy egy ló elég bonyolult természet, vagy nehezen lovagolható, de mivel alapvetõen jó lovasok kerülnek rá csak, azért ez elhanyagolható. De pl.: hobby, ill. iskolalovaknál nagyon fontos a ló viselkedése, hogy nyugodt, nem ijedõs, könnyen kezelhetõ legyen. 2. Ilyet még nem hallottam, egyrészt mert a versenypályán futó lovak fiatalok, nem is túlzottan jó nekik a megerõltetõ ugrómunka, másrészt nincsenek is olyan szinten belovagolva hogy komolyabb díjugró versenyen felvegyék a versenyt a jól idomított társaikkal. Persze rendeznek olyan galopp futamokat is, ahol a lónak alacsonyabb sövényt kell átugrani, de az csak átviszi és jó'van alapon megy, nem is magasság igazából, amit ugranak. De ha megnézed, általában a galoppbalesetek ilyen versenyeken szoktak lenni. A másik még, hogy olyan viszont lehet, hogy a versenypályáról kerül le egy ló, amit aztán átlovagolnak, és ha okésak a lábai ill. jól ugrik a késõbbekben ugratnak, versenyeznek vele. De ha megnézed a nagyobb versenyeket, nem nagyon látsz telivéreket.

Milyen az olyan nő, aki 42 éves korára egy ebédet nem tud megfőzni, mert túl elfoglalt?

20 éve házas n?r?l van szó, van 2 gyerek: 19 és 15 évesek. A n? soha sem szokott f?zni, mert egy boltban dolgozik és ha hazaér akkor már túl fáradt. Reggel 8-16ig dolgozik. Az édesanyja f?z a férjére + gyerekekre + 5 emberre még. Magyarul a nagyi f?z 65 évesen 9 feln?tt emberre, és még csomagol is nekik mindig kaját hogy otthon is legyen mit enniük. Ez nem fura? Hétvégén mikor meg nem dolgozik, akkor az anyósáéknál esznek.

Legjobb válasz: Milyen nõ? Elfoglalt, vagy nem tud fõzni. Amúgy senki nem tudhatja, milyen lehet az õ helyében lenni, mert ha ezt egy húsz éves látja hibának, az biztos, hogy magából indul ki. Nem úgy mûködik már semmi idõsebben, ráadásul van sok összetevõje az életnek. Olyan is, amit egy kívülálló nem ismer. Gondolok itt olyanra, hogy esetleg fikázták a kaját, amit csinált és dicsérték másét és esetleg ebbõl elege lett, megfogadta, hogy nem fõz többé.

Milyen nõ? Elfoglalt, vagy nem tud fõzni. Amúgy senki nem tudhatja, milyen lehet az õ helyében lenni, mert ha ezt egy húsz éves látja hibának, az biztos, hogy magából indul ki. Nem úgy mûködik már semmi idõsebben, ráadásul van sok összetevõje az életnek. Olyan is, amit egy kívülálló nem ismer. Gondolok itt olyanra, hogy esetleg fikázták a kaját, amit csinált és dicsérték másét és esetleg ebbõl elege lett, megfogadta, hogy nem fõz többé.
Olyan 15 éve, amikor még az én nagyim volt ennyi idõs, együtt laktunk, és mindig õ fõzött. Így volt jó. Most 80, már nem teljesen egészséges, de ha teheti, hétköznap õ fõz, hétvégén meg apukám. Anyukám tud fõzni, de nem akar. A többiek meg igen. És? Mégis kinek mi köze hozzá?
Kenyelmes, es megteheti! Mint irod is, hogy ez a csaladjukban igy elfogadott, s a Mama is szivesen vegzi ezt, tehat ez igy jo, mivel a Nagymama is elvan foglalva, es orommel szolgalja ki a csaladjat! Sok csaladban igy kene, ha van egy otthon ulo, aranyos nagymama, Aki ezt igy elis vegzi! Miert ne?
Az a baj hogy nagyi megcsinálja helyetõk a 19-15 éves "gyerköc" is az anyukára ütött hisz ebben a korban már ettethenék ök is a családot vagy csak magukat. Az apuka se magatehetetlen a nagyi is vaskosan benne van a dologban mert önként "cselédkedik". Mindenki túl kényelmes a családban.
De fura. Na és? Az õ dolguk, az õ életük.
A nõk ugyanannyit dolgoznak, mint a férfiak, azzal a különbséggel, hogy utána még ott a háztartás, meg a gyerekek. A férj munka után meccset néz, stb. Fõzhet õ is...
Egyébként nagyon bírom a kitalált, válaszindító kérdéseket. Különben meg, honnan tudod, hogy a Mamának ez olyan kellemetlen? Addig a hölgy valószínûleg mást csinál, esetleg nagy a kert, messzire kell menni bevásárolni, eltartja a nagyit sok apanázzsal, stb. Hm?
Hülye kérdésre hülye kérdés: milyen ember az, aki olyasvalamiért szapul valakit, amihez senki köze? Ennyire ráérsz?
Tuti, hogy anyukádról írsz. Te melyik gyerek vagy, a 19 éves, vagy a 15 éves? Akármelyik is, már elég nagy vagy ahhoz, hogy te fõzzél, és ne siránkozz.
Az én anyukám gyárban dolgozott futószalag mellett három mûszak, teljesítménybér plusz két másodállás. És mindig be volt vásárolva és volt kaja fõzve. Hozzáállás kérdése. Késõbb mentem neki segíteni, mikor nagyobb lettem és segítettem bevásárolni takarítani stb. Mert így voltam tanítva. Elé ciki, hogy ennyire se képes. A mai nõk még a negyvenesek is fingjuk nincs mi az az igazi fáradság túl kényelmesek. Tisztelet a kivételnek mert vannak. Nyolctól négyig átlagmelóba nehogy már belerokkanjon. Én is dolgoztam boltban nyolc órát ácsorogtam kikészítettek a vevõk, mégis elvégeztem , amit el kellett. Pihentem egy kicsit, nem kell azonnal nekiugrani a fazéknak, de minden megvolt. Nem tudom mit csinálna ez a spiné ha kivágnák a káposztaföldre kapálni. Nagyikám tsz-be kapált majd jött a saját kert plusz házimunka. Három gyerek, részeges férj majd késõbb unokák garmadája. Csókolom. Õket lehet tisztelni. És lehet tõlük tanulni mi a dolga egy családanyának. /gondoskodás, otthonépítés stb./.Mit fog így továbbadni a gyerekeinek? Nem azt mondom, hogy gebedjen meg a konyhában egy életen keresztül mert meg lehet enni a másnapos ételt is és akkor foglalkozhat magával is na de azért mindennek van határa. Akkor minek szült ha nem tud hiteles anyaképet mutatni? Az ilyenre felnéznek a gyerekek? Nem csak õ az egyetlen nõi melós. Sokan vagyunk kölykökkel, háztartással, munkával és megoldjuk. Csak akarni kell.
23.30-nak: mit szívóskodsz? 3 generációval ezelõtt más volt az élet. A részeges férj leírása csak azt jelenti, hogy annyival nehezebb volt az élete. Te szerencsétlen. Ettõl még nem kell a szegény boldogult nagyit szidnod. Pfuj!
"A nõk ugyanannyit dolgoznak, mint a férfiak, azzal a különbséggel, hogy utána még ott a háztartás, meg a gyerekek. A férj munka után meccset néz, stb. Fõzhet õ is..." Jajj, de jó az általánosítás! "meccset néz" – már aki szokott, ugye. Képzeld el, hogy vannak férfiak, akik nem sportb.zik és utálják a meccset. Egybõl egy tehát kilõve. Ezek után már csak arra kérnélek, fejtsd ki, mit takar az általad leírt "stb". Mert ezt a szót olyankor szokás leírni, ha már nem jut eszünkbe semmi több. Tehát: Mit csinálnak a gonosz, náci, önzõ férjek munka után, míg az asszonynak meg kell gebedni a háztartásban?
Azaz most látom szóval csak az elõzõ oldalon.
Jaj! Tessék kérem szelektálni és figyelmesen olvasni.Én a 40-es férj vagyok csak ezen az oldalon. Mártírka más tészta én a kérdezõre kommenteltem de sokban osztom Mártírka véleményét még ha kissé sarkalatosan is fogalmazott. Ne legyünk már ilyen gonoszak. Sajnos én is hajlamos vagyok bõ lére ereszteni de már dolgozom rajta senki se tökéletes.Bocs.
Sajnos a mai meghülyült világban, nem sikk, ha tud fõzni egy nõ. Nem csak, hogy nem tud, de nem is akar! A legtöbb nõ elvárja, hogy eltartsa a pasija, amíg õ otthon -gyesen- egész nap a brazil tv-sorozatokat nézi. Azután amikor meg hazajön fáradtan a férje, akkor még álljon neki fõzni, meg mosogatni, mert ha nem, akkor beír a gyik-ba, hogy "milyen lusta pasija van". Persze a többi otthonülõ agyhalott is rögtön a pártját fogja, mert õk is egész nap a brazil Don Padrafos-t bámulják!!
Tényleg ennyire nehéz a felfogásotok? A kérdésben benne van, hogy a nõ nem tesped, hanem dolgozik. És ha két ember ugyanannyit dolgozik, és ugyanolyan fáradtak, akkor miért csak az egyiken van számonkérve, hogy miért nincs kaja?
Pláne, hogy van kaja. Megfõzi a nagyi. Viszont lehet, hogy én mozgok nem normális körökben, de szerintem egy olyan családban, ahol mindkét fél dolgozik, és nincs nagymama, általában mindenki a munkahelyén és az iskolában ebédel, és csak hétvégén van fõzõcskézés.
Nekem is csak max hétvégén fõz édesanyám, mert hétköznap dolgozik 8-tól 18 óráig, nem is várom el, ha van valami, amit el kell készíteni, akkor azt megcsinálom én
"A legtöbb nõ elvárja, hogy eltartsa a pasija, amíg õ otthon -gyesen- egész nap a brazil tv-sorozatokat nézi. " Ne ezt is csak olyan vki írhatta, aki még soha nem volt otthon gyesen! Banyek, mit gondolsz? A gyes abból áll, hogy lerakod az egy-két-három gyermeked, (akik 0 és 5 év közöttiek) a sarokba és ott vannak egész nap, amíg nézed a brazil sorozatokat??? Na neeee! Hol a jó égben élsz te??
Ha megteheti. Amúgy ahol nincs nagyi, úgyis megoldják valahogy.
01:15 Nem tudom, hány éves vagy, és hány családnál láttál sürgõ-forgó nagyit, aki családi cseléd, de én egynél sem. Továbbá szerintem a nagyi, aki kiszolgálja a családot, csak mert nem mer szólni, az nem tiszteletreméltó. Inkább sajnálatra. Felnõtt ember, ha valami nem tetszik, lehet szólni. Ha meg nem szól - na, az a mártírkodás.
miért? és a férjnek nincs keze?...õ nem tudna fõzni?
A mártírkodó válaszadó meg férfi, aki próbálja kiadni magát a házicselédséget szeretõ nõnek. Mindig is sejtettem, hogy az ilyen magasztos kommenteket a nõ családkiszolgáló szerepeirõl, kötelességeirõl elkeseredett pasik írják, akiknek katasztrófa, hogy nekik, becses f.aroktulajdonosoknak meg kell fogniuk egy edényt, vagy fakanalat :D
Azért ne hergeljük fel ennyire magunkat hé.
Ja, egyébként régen a paraszti családokban, ahol együtt élt minimum három generáció, és még jó erõben volt a nagymama, teljesen természetes volt, hogy õ fõzött, míg a család többi tagja a mezõn dolgozott. Mégis volt a gyerekeknek hiteles anyaképük.
A normális család az kapálás, három gyerek, és egy részeges férj? Egyébként én felnézek anyukámra, õt tisztelem a legjobban a világon, de nem azért, mert fõz. Ha nem fõzne, ugyanúgy szeretném.
Nem tudom, de nem is érdekel! Téged miért izgat ennyire? Õ így érzi jól magát, és minden bizonnyal a családját nem zavarja. Egyébként meg a férjem ugyan olyan sûrûn fõz, mint én. na Bummm, máris milyen nõ vagyok? Nem mindig fõzök meg az uramra, meg a gyerekekre..szörnyû!
"Sírvafakadhatsz te szerencsétlen de normál családoknál így szokás mindenkinek meg van a feladata " Bocs elõre is, h kötekedek, de az elõtte lévõ kommentedben egy minregényen keresztül ecsetelted, h nagyid szuperasszony volt! Mindent õ csinált, csoda, h nem rokkant bele. Ennek ponthogy nem így kellett volna történnie!! Aztán közlöd, h normális családoknál mindenkinek megvan a maga feladata.. Na nee, most akkor mi van? Nálatok az a szokás, h a nõk rabszolgák, õk csinálnak mindent, dolgoznak, háztartást vezetnek, gyereket nevelnek, és örülnek, h élnek? Most tulajdonképpen mi a fenérõl beszélsz? Egyik szavad üti a másikat. Sztem egy normális családban munkamegosztás van. Nem mindent a kedves nagyi csinál, vagy az asszony a háznál, hanem ugyan úgy a férj is megfõz, vagy elmosogat! Ennyi.. Tényleg borzalmas mártír vagy!
Ha a nagymamának ez nem gond, akkor másoknak miért az? Mondjuk nem tudom, miért csak az anyukán van számonkérve a fõzés. A család többi tagjának nincs keze, esetleg mindannyian végtagbénulásban szenvednek?
Szerintem te túlságosan túlliheged ezt az egészet! Össze vissza pattogsz, zavart vagy... Nem értem! egyértelmû, hogy túlreagálod!
"A nagymamám vidéken maradt a többi tesómmal ott zsírra uaz megy. Mindenki here-vere õ meg sürög forog. És mindenki azt hitte szereti csinálni. Aztán kifakadt hogy egy rabszolga" Most már totál nem értem! A te nagyid mintakép volt, mintaanya, minta nõ... Minta minta! Mégis here-vere volt otthon? Az elõbb azt mondtad, h ha jó a minta, akkor jók lesznek a gyerekek is, mert ezt látják, ezt tanulják. Aztán most mégse? Most akkor döntsd már el, h mi van!
"Nem csak õ az egyetlen nõi melós. Sokan vagyunk kölykökkel, háztartással, munkával és megoldjuk. Csak akarni kell." Nekem meg mostmár az is gyanús, h egyáltalán tényleg pasi vagy e..mert elõbb írtad, h a nejed ilyen, meg olyan. Viszont elõtte eléggé úgy írtál, mintha te is nõ lennél.(lást fent) Szerintem nõ vagy, csak össze vissza hazudgálsz! Próbálod beállítani magad pasinak, aki felnéz a vasököl feleségére, aki a régimódi értékeket képviseli! Ez beteges.
"A mai fiatal csajok nagy része egy kva rántottát nem tud összeütni de nem is akar mert annyira azért nem fontos a pasi, " Miért az a lényeg, hogy "CSAJOK"? Egy férfi is elég nagy baj, ha nem tud fõzni. Ha egyedül fog lakni, vagy a felesége - ilyen is van - dolgozik, nem ér rá, vagy elválnak, vagy a felesége kórházba kerül, stb. stb. akkor éhen fog halni?
Mért nem fõz a 2 gyerek ebben a korban egy sajtos tejfölös tészta, felteni egy húslevest, hús vagy zöldség kirántás, összedobni alapporból 1 spagettit nem olyan nagy dolog, és délután 2-3 környékén már kint vannak a suliból.

Az egyik barátnőmnek mindig megy a gépe de a monitor semmit nem ír ki hanem egy nagy semmit. Segíteni szeretnék neki . MILYEN GOMBOT KELL ILYENKOR LENYOMNI?

Legjobb válasz: "monitor semmit nem ír ki hanem egy nagy semmi" ezzel sokat segítettél:D esetleg valami adatod athatnál..milyen a géped?OP.rendszer?be van kapcsolva a monitor?össze van kötve a géppel?milyen régi?..stb?

"monitor semmit nem ír ki hanem egy nagy semmi" ezzel sokat segítettél:D esetleg valami adatod athatnál..milyen a géped?OP.rendszer?be van kapcsolva a monitor?össze van kötve a géppel?milyen régi?..stb?
Ha be van kapcsolva, be van dugva, jól be van állítva, satöbbi, akkor esetleg az illesztõprogrammal van baj.
A kérdező hozzászólása: OP.:windows 7 több adatot nem tudok de megkérdezem tõle.

Beleszerettem az egyik barátomba. Bizonytalan vagyok: ő vajon mit érez? Milyen "jeleket" küldhetnék felé?

18 évesek vagyunk mind ketten(én ugye lány ? fiú) és nagyon jó barátok vagyunk több éve, de most úgy érzem beleszerettem, és úgy érzem már ? is többet érez mint barátság, de nem vagyok biztos benne. Rárontani nem szeretnék ezzel, hanem csak valamiféle jeleket szeretnék neki küldeni hogy ez van... Ebben kérem a segítségeteket:D köszi el?re is:))

Legjobb válasz: Elõször szerintem mindenképp bizonyosodj meg róla, hogy tényleg szereted e(legalábbis, ha nagyon jó barátok vagytok) , mert ha egyszer "elindul" a dolog,és õ viszont szeret, majd meggondolod magad, akkor már késõ lesz... Amúgymeg, szerintem tök egyszerû jelek is elegendõek... ha barátok vagytok gondolom nem sokszor dicsérted a külsejét, max azt h milyen okos, vagy h milyen aranyosan áll a haja... tehát ha utalsz a külsejére, biztosan feltûnik neki majd (ha nem egy szépség, akkor mond neki hogy szép a szeme...) Vagy... egy egy olyan pillanatban érintsd vele össze a kezed, és ne vedd el....(nálam utoljára ez volt... és igencsak sikersvolt..ha elég "jól" csinálod, akkor szinte "elülteted" a fiúban a kérdést, hogy "vajon ez most mit jelent?" -és akkor csak ezen fog gondolkodni...ami elõbb utóbb arra vezet, hogy belédszeret :D elég fura.. Több dolgot nemtudok... mosolyogj rá.. úgyértem ne csak mosolyogj, hanem mosolyogj RÁ! A szemébe! lássa, hogy azért vagy vidám mert õ ottvan, hogy miatta mosolyogsz! :) Ha van valami eredmény akkor mindenképp írj, kíváncsi vagyok :)

Elõször szerintem mindenképp bizonyosodj meg róla, hogy tényleg szereted e(legalábbis, ha nagyon jó barátok vagytok) , mert ha egyszer "elindul" a dolog, és õ viszont szeret, majd meggondolod magad, akkor már késõ lesz... Amúgymeg, szerintem tök egyszerû jelek is elegendõek... ha barátok vagytok gondolom nem sokszor dicsérted a külsejét, max azt h milyen okos, vagy h milyen aranyosan áll a haja... tehát ha utalsz a külsejére, biztosan feltûnik neki majd (ha nem egy szépség, akkor mond neki hogy szép a szeme...) Vagy... egy egy olyan pillanatban érintsd vele össze a kezed, és ne vedd el....(nálam utoljára ez volt... és igencsak sikersvolt..ha elég "jól" csinálod, akkor szinte "elülteted" a fiúban a kérdést, hogy "vajon ez most mit jelent?" -és akkor csak ezen fog gondolkodni...ami elõbb utóbb arra vezet, hogy belédszeret :D elég fura.. Több dolgot nemtudok... mosolyogj rá.. úgyértem ne csak mosolyogj, hanem mosolyogj RÁ! A szemébe! lássa, hogy azért vagy vidám mert õ ottvan, hogy miatta mosolyogsz! :) Ha van valami eredmény akkor mindenképp írj, kíváncsi vagyok :)
gyakran beszélj meg vele találkozot hangsulyozd hogy csak vele akarsz találkozni ugy hogy nincs körülötetek a többi barát. néha csak úgy hívd fel ilyenkor ne mondj semmi konkrétat csak hogy épp eszedbe jutott stb :)
ja ja és írd majd meg nekünk hogy alakult a dolog :) sok sok sok szerencsét :)
Ultraviola, esetleg -ibolya. Az is lehet, hogy szimplán retardált vagy, amiért 18 évesen még csak ötleted sincs, mit kezdj egy efféle szituval. Életképtelen ringyó vagy, remélem, nem jön össze.
A kérdező hozzászólása: igen ez igaz. Akkor szerinted mit kéne most csinálnom?:)
hát.. :) mivel már fogjátok egymás kezét.. ezért a kézösszeérintõsmódszerem nemigazán idõszerû.. :D viszont a határozott "érte" mosolygás a szemében, szerintem még mindig jól beválna... és esetleg utalhatsz arra, hogy nem szívesen engeded el a kezét.. arra hogy milyen jó, hogy melletted van, és bár így lenne mindig...(ne mondj ki h barátként, mert akk vége az egésznek)... mond neki, h nem szeretnéd ha egy másik emberrel meg kéne osztoznod rajta.. (bár ez már elég egyértelmû utalás) egyébként meg teljesen mindegy mit mondasz neki, csak az érzéseiddel kell nyitnod, és minden rendben lesz! Próbálj meg minnél több idõt csak vele tölteni! Mikor velem történ az eset, nagyonnagyon örültem annak, hogy a lány, amikor velem beszélgetett, semmi és senki más nem számított neki. "Csak nekem létezett"... ez szerintem nagyon jó, és én nagyra tudom értékelni is... Szóval... csak simán add önmagad, és a saját érzéseidet :) ;)
A kérdező hozzászólása: Hát igyekszem majd. :) mondjuk nem nagyon merek úgy "nyomulni" rá mert elég tapasztalatlan:D és nem biztos hogy értené vagy nemtudom...:S nehéz ez
csak "ügyesen":D annak ellenére h sokan hülye cuccnak tartják, sztemm igenis vannak egyértelmû jelek... annyi az egész h bele kell képzelned magad az õ bõrébe, és meg kell kérdezned 'magadtól', hogy vajon mire figyelnél fel, ha õ lennél :)
A kérdező hozzászólása: Te tudsz valamit! :D HA egy napra férfi lehetnék... Sokkal könnyebb lenne:P
Férfinak lenni nem mindig jó :D Képzeld csak el.. mi van ha nem veszed észre az illetõ lány jeleit, pedig totál belé vagy esve, de mivel még sosem csináltál ilyet, nemigazán mersz kezdeményezni ;) azért ez nem olyan kellemes állapot :D
A kérdező hozzászólása: Jó ez tény :D Nem is lennék az, csak egy napra, csak hogy kb tudjam a dolgokat:P Mer már teljesen össze vagyok zavarodva :D fõleg mikor most msnen írja nekem hogy majd biztos lesz egyszer egy pasi akit szerethetek:O ezt mire véljem..
Szerintem arra, hogy le van törve amiatt, h "nem vagy az övé" és erõs utalást akar tenni arra, h "vedd már észre hogy engem szerethetsz! " sztem igencsak elhitettétek egymással, hogy "csak barátok":D
Teljesen! Én is ezt csináltam... mivel úgy gondoltam, h semmi esélyem nincs nála, simán beszélhettem neki arról h éppen ki tetszik... :) [bár igaz, h így utólag, ezzel csak "rontottam" a dolgon, mivel õ féltékeny volt..] de a lényeg az h ez semmit nem jelent... attól h az utcán látok egy csajt, és megtetszik, még nem leszek belé szerelmes, meg semmi... Gondolom már neked is volt olyan h az utcán láttál egy "jóképû" srácot, de közben már szerelmes voltál vki másba... ;)
A kérdező hozzászólása: Azt mondod?:) Hát remélem igazad van, bár azt nem tudom mire vélni mikor órákat csöpög nekem egy nõrõl akit lát az utcán és bejön neki. vagy ez normális?
Ha hiszed, ha nem, én teljesen ugyan így voltam... totál ugyan ez a helyzet volt, csak én fiú vagyok.. Az, hogy õ azt mondja h "milyen kár, h nincs még egy olyan lány mint te" azt jelenti, hogy egyszerûen imád téged, de nem akarja elrontani a barátságotokat(mert számára, ahogy akkoriban számomra is, nagyon sokat jelentesz, és fél, hogy elveszítene!) szerintem "nyert" ügyed van;)
A kérdező hozzászólása: oh de drága :D
wáh. sikerült totál féreolvasnom az elõbb (én voltam az elõzõ kommentelõ.. mármint nem a legelsõ..) szóval.. azt olvastam h te nemtudod, hogy szereted e... és h te érzel többet mint barátság.. :D (tudjuk be az idõpontnak):D A dolgok amiket írtam többnyire erre az esetre is igazak! :) Csak bátran! ;)
A kérdező hozzászólása: Hát szoktam dicsérni mert amúgy (szerintem) jól néz ki:P Azért vagyok bizonytalan amúgy mert poénból szoktunk így kézenfogva sétálni meg ilyenek :D és most az egy dolog hogy én ezeket a pillanatokat is kiélvezem, de õ vajon mire gondol közben...? :S amúgy köszönöm a bíztatást, bár legközelebb jövõ hétvégén talizunk csak, de majd igyekszem ;o)
"poénból" :) velem is volt ilyen.. :D Hidd el, legalább ugyan annyira élvezi, mint te;)
"mert poénból szoktunk így kézenfogva sétálni meg ilyenek" LOL:-D És az milyen? 18 évesen? Remélhetõleg, majd poénból felcsinál, azt nézhetsz...
mi ez a sok bunkó car ma este? mivan öcsi szombat hajnal van vége a sulinak a hétre és tudsz délig aludni???
Nehéz a szitu. Próbálj közelebb kerülni hozzá!! Próbálj meg õszinte lenni vele. Adj haladékot hogy feldolgozza és eldöntse hogy kell -e ez neki. Ha pedig simán megy minden akkor minden rendben.
A kérdező hozzászólása: Hagyd el, ez egy ilyen tahók napja ;o) Vagy csak féltékenyek, nem lehet tudni :P Lehet hogy õ is élvezi mikor úgy megyünk de nem tudom.. mert mindig arról hisztizik nekem hogy mért nincs még egy olyan érdeklõdésû körû, ugyan olyan "hülye" lány mint én. De gondolom itt csak a belsõ tulajdonságaimra utal, mert neki az olyan csajok tetszenek akik ezek a hogy mondják:D retrosok? szval csõgatya tornacipõ ilyenek... de nem emo:D én meg nem ilyen vagyok... meg ha lát valami csajt aki tetszik neki akkor órákig arról csöpög...
A kérdező hozzászólása: dejó...:D profik vagyunk -.-" na jó, majd ha talizok vele akkor nemtudom megpróbálok valamit :D

Milyen az élete egy sztriptíz táncoslánynak?

Legjobb válasz: Attol fugg milyen a munkahelye, milyen a fonoke, milyenek a munkahelyen a vendegek, milyen a penz, es milyen a csaj. Szerintem valaki jol jon ki belole, de valaki belebukik, es megkeseriti az eletet.

Attol fugg milyen a munkahelye, milyen a fonoke, milyenek a munkahelyen a vendegek, milyen a penz, es milyen a csaj. Szerintem valaki jol jon ki belole, de valaki belebukik, es megkeseriti az eletet.
Szerintem elöször élvezik majd sok sok alkalom után nyomasztóvá válik(nem tapasztalatból mondom:) )
Attól függ, hogy benne foglaltatik-e a munkában a szex. Ha nem, akkor elég kényelmes, bár fárasztó és egysíkú munkája van, társadalmi megbecsülése nulla, vagy az alatt, de a fizetése kárpótolja, ha normális helyen dolgozik. A szexuális szolgáltatásos változat pedig szörnyen kimerítõ, pszichikailag és testileg megterhelõ és hosszútávon nem mûködõ.
Miert te tancos lany vagy? Kivancsi vagy, mit gondolunk a lanyokrol??:) ))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Teljesen jók...összefoglaltak...írjatok még, mert nagyon jó elolvasni és jó , hogy válaszoltok rá!
A kérdező hozzászólása: Szia!Nem vagyok táncoslány, hiszen akkor nem kérdeznék errõl...mert tudnám milyen és mit gondolnak rólunk.Azért érdekel, mert különbséget tettem valamelyik nap becsületes munka és könnyû munka között.Tehát mennyit fizetnek. Egyszoval...nem tetszik, hogy egy riszálásért milliókat fizetnek és a becsületes , erkölcsös munkát pedig nem fizetik meg...ezért kérdeztem.
A kérdező hozzászólása: na:) ...a rólunk szóba nem kell az n betû...D:D:D:D hülyén jött ki.mi?..véletlen volt.
Nekem van ismerõsöm aki táncol kint külföldön. Egy év alatt 8 országban járt pl.: Mexico, Kuba, Ciprus stb.û Egy éjszaka alatt 600 (!!!) ezret összetáncolt, ha sok volt a vendég, és természetesen ezek luxus bárok, szóval nem 5 Ft. borravalót kapott. Egyébként a legrosszabb "fizetése" 180 ezer Ft volt egy éjszaka. Az a legszebb az egészben, hogy ne egy nagyképû lotyót képzeljetek el, mert kimondottan a könnyû gyors és sok pénzkeresés volt a célja, hát be is jött neki a dolog rendesen. Néha irígylem, hogy elmert indulni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!