Találatok a következő kifejezésre: Milyen az barnás (13 db)

Milyen az a barnás folyás és mi okozza?

sokan irtok ilyenrol, en nem tapasztaltam sosem de szeretem tudni mi ez?mindenkinek van ilyenje?vagy menjek orvoshoz, mert nekem nincs?

Legjobb válasz: Barnás folyás lehet egy gombás fertõzés,vagy a mens kezdõdhet ill végzõdhet így,peteéréskor jelentkezhet,esetleg beágyazódáskor.A gombás fertõzésen kívül sztem a többi a vérzéssel van kapcsolatban.Ha nincs ilyened nem baj(nekem se volt még)viszont,ha hosszabb ideig vav érdemes orvoshoz menni.

Barnás folyás lehet egy gombás fertõzés, vagy a mens kezdõdhet ill végzõdhet így, peteéréskor jelentkezhet, esetleg beágyazódáskor.A gombás fertõzésen kívül sztem a többi a vérzéssel van kapcsolatban.Ha nincs ilyened nem baj(nekem se volt még)viszont, ha hosszabb ideig vav érdemes orvoshoz menni.
Barnás folyás lehet menses elõtt pár nappal ami át is megy vérzésbe mikor megjön, lehet a menses végén, az utolsó pár napba, vagy középtájt, peteérés gyanánt, felfázásnál, gyulladásnál, terhesség létrejötténél menses helyett.Nincs mindenkinek, ha nem menses környékén van akkor nem is egészséges, szóval örülj, hogy neked ninc silyen gondod:-).

Kismamik, akinek volt beágyazódásos vérzése az milyen volt, (barnás, rózsaszínes) és hány napig tartott?

Nagyon félek, hogy nálam ez inkább mensi jele lesz, de hátha nem, negyedik napja tart, de csak a papírt színezi meg kicsit, els? nap rózsaszínes volt azóta barnás, halvány..hétvégére nem várom..(hormonok rendbe vannak.)Leírnátok a tapasztalataitokat..reményt adna..

Legjobb válasz: Azt szeretném kérdezni, hogy azoknak akiknek volt ilyen, azoknak volt e vmilyen tüneteitek?

Azt szeretném kérdezni, hogy azoknak akiknek volt ilyen, azoknak volt e vmilyen tüneteitek?
Nekem csak a mindjárt megjön érzés volt, se mellfeszülés, se más.
Szia! Nekem a nemvárt elött pár nappal volt 2-3 napig barnázás.De csak pár folt volt a tiszt.betéten!Azt hittem, hogy majd megjön elöbb.1 hétre rá pozítivat teszteltel:) Sok sikert! 25+4h km.
teszteltem:)
Nekem egyszer volt a wc papíron egy élénkpiros vérfolt, meg is állapítottam, hogy megjött, és nem foglalkoztam vele tovább. Aztán nem volt több, de nem mertem reménykedni így sem, ezért vártam másfél hetet a teszttel. Mondjuk így a második csík már azelõtt kijött szinte, hogy belemártottam volna, és majd leugrott a papírról.:)
A kérdező hozzászólása: Gratulálok nektek:) köszönöm, hogy írtatok..reményt ad mert csak ebbe tudok kapaszkodni addig amíg ki nem derül az igazság:) tesztelni nem is merek..majd:)
Nekem is csak egy élénkpiros folt volt. Aztán alig tudtam lerángatni a száraz tampont. :) )) Két nap múlva pozitív lett a teszt. Szorítok!

Aki volt 4d-n az mit látott? Fekete fehér vagy barnás fotót? Illetve a monitoron milyen színbe látta a babáját?

Legjobb válasz: A 2D felvételek ugyanolyanok, mint a nõgyógyásznál, fekete-fehér, a 3Ds képek viszont olyan sárgás-barnásak, a monitoron is.

A 2D felvételek ugyanolyanok, mint a nõgyógyásznál, fekete-fehér, a 3Ds képek viszont olyan sárgás-barnásak, a monitoron is.

Ez fonalas alga? A kép a leírásban. Ill. az akvárium falán is vannak szürkés, barnás foltok, ezek algák, ha igen milyen? Kép szintén lentebb. A fonalas alga tényleg a kiegyensúlyozott akváriumban fejlődnek?

http://kepfeltoltes.hu/view/120313/SNC00274_www.kepfeltoltes..

Legjobb válasz: A fonalas az zöld, ez inkább Staghorn alga nem? http://www.google.hu/search?q=Staghorn+alga&hl=hu&client=fir.. Ilyen algám még nem volt, nem tudom hogy kell kiírtani, hát szedd le a növényekrõl és próbálj sûrûn vízcserét csinálni és ne tápozd a növényeket, hátha eltûnik. Vagy mártsd egy enyhe hypós vízbe a növényeket 1 percre, aztán osd le és tedd vissza. Ez a kis fertõtlenítés is talán kinyírja az algát. Nem tudom sajnos, de ez nem szép látvány.

A fonalas az zöld, ez inkább Staghorn alga nem? http://www.google.hu/search?q=Staghorn+alga&hl=hu&client=fir.. Ilyen algám még nem volt, nem tudom hogy kell kiírtani, hát szedd le a növényekrõl és próbálj sûrûn vízcserét csinálni és ne tápozd a növényeket, hátha eltûnik. Vagy mártsd egy enyhe hypós vízbe a növényeket 1 percre, aztán osd le és tedd vissza. Ez a kis fertõtlenítés is talán kinyírja az algát. Nem tudom sajnos, de ez nem szép látvány.
A kérdező hozzászólása: Ami sajnos kis méretû szûrõszivacsa miatt nem volt a legjobb választás, a szükséges baktérium állomány kialakítására való korlátozott volta miatt.
A kérdező hozzászólása: aquael fan mini plus
de a szûrést nem írtad hogy milyen
A kérdező hozzászólása: Még annyi, ha lényeges, hogy eddig kevés zöldalga volt benne, nem vészes mennyiség, de engem zavart ezért vettem törpe szívóharcsákat, akik kb. 2 nap alatt szépen meg is tisztították, és rá kb. egy-másfél hétre jelent meg ez a fonál szerû, meg az üvegen foltokban az alga. Erre viszont rá sem bagóznak a szívóharcsák.
A kérdező hozzászólása: 45 literes akvárium, viszonylag új, 2 hónapos. 2 nagy tõ fodroslevelû vizikehely van benne(kb 10 nagy levél, meg néhány kicsi van rajta), meg egy tõ alacsony növésû, bokros cryptocoryne, meg egy gömbmoha. Megvilágítás csak a közvetlenül fölötte lévõ szoba világítására szolgáló falilámpa, kb 11-13 óra/nap a világítás. EasyLife Profitot adok napi 1 ml-t.
Egy kevés alga minden egészséges akváriumban van. A kiegyensúlyozatlanban meg elszaporodnak mint a bolondgomba. Nagy általánosságban a fény és az ammónia aránya a felelõs érte. Minél több az ammónia, annál kevesebb fény is elég az algáknak, tehát minél jobban meg van világítva az akváriumod, annál kritikusabb a szûrés és a vízminõség szerepe. A képek nagyon rosszak, de én az elsõt fonalas kovamoszatnak, a másodikat bevonatképzõ kovamoszatnak tippelem. Mindkettõ új akváriumban általános jelenség, vagy ha hirtelen nagyon leromlik az akvárium vízminõsége. Ha új az akvárium, akkor csak várni kell és eltûnnek, az algaevõk is szeretik megenni ezeket. Ha már megvan egy ideje, akkor nem ártana leírnod az akvárium adatait, és akkor ki tudjuk sakkozni, mit lehetne változtatni hogy eltûnjenek.
Az elsõ valamilyen fonalas, sokféle van azokból is. A második inkább barna algának tûnik, a lerakódás is olyan, mint annál. Semmilyen alga nem nõ kiegyensúlyozottság miatt. Inkább úgy mondanám, hogy a kiegyensúlyozatlanságtól nõ, a kiegyensúlyozottság miatt, afelé törekedve. És ez mindegyikre igaz. Viszont a kiegyensúlyozottságot neked kéne megteremteni, mert az algákra nem lehet rábízni ezt a melót.
osd le >helyett > mosd le.
Én 45 literbe a Fan-1 -et használtam és még az sem volt valami erõs. Az éppenhogy jó bele. A helyedben a mini mellé beraknék egy fan 1-et is.

Clostyt szedek, ez az első hónapom. A 28 napon, azaz péntektől va 1-2 csepp barnás vér és ennyi. Lehet baba? Clostysok nektek milyen szokott lenni a menzitek tőle? Pénteken - tesztem lett.

Legjobb válasz: Nekem barnázás nem volt mensi elött és nem is tolta ki a ciklusom, hanem inkább elörébb hozta. 2 clostis hónapom volt, most szünetet kell tartani, mert visszamaradt egy meg nem repedt tüszõ :( . Azt tudod mikor volt tüszõrepedésed? Mert az alapján ki lehetne számolni, hogy mikor kellene megjönnie. Lehet korán teszteltél. Gondolom a doki követte uh-n a ciklusod.

Nekem barnázás nem volt mensi elött és nem is tolta ki a ciklusom, hanem inkább elörébb hozta. 2 clostis hónapom volt, most szünetet kell tartani, mert visszamaradt egy meg nem repedt tüszõ :( . Azt tudod mikor volt tüszõrepedésed? Mert az alapján ki lehetne számolni, hogy mikor kellene megjönnie. Lehet korán teszteltél. Gondolom a doki követte uh-n a ciklusod.
Nekem 29-30 napra jön meg, amióta szedem, és a vérzésem ugyanolyan, mint annak elõtte. Se több, se kevesebb. Elvileg lehetsz babás. A HCG naponta duplázódik, úgyhogy 1-2 nap múlva csinálj még egy tesztet. Remélem sikerül!!
Sajnos nekem is mind a 3 clostis hónapba így volt , sõt azóta is és mindíg megjött. A closti kitolta nekem a ciklusomat 32-34 napra.
3. Clostis hónapom. Az elsõ kettõben sajnos nekem is barnázással kezdõdött a mensi.:(
A kérdező hozzászólása: Július 30-án volt peteérésem, azt tudom.
Nekem is barnázással kezdõdik amióta szedem.
Nem próbáltam még ilyet szerintem kérd fodrász tanácsát
Szerintem elõször festbe sima barnára és utána szõkére! Vagy szivattasd ki a hajad!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ de nem szeretnék szõke hajat, sem kiszivatni csak világosítani rajta hogy világosabb legyen valami újdonságra gondoltam..
A kérdező hozzászólása: Várom a további válaszokat:)
nem fogja meg a szõke a festett hajat. ha csak pár árnyalatot akarsz világosítani, akkor c-vitamin por.
Végül, hogy csinálted mivált be?

Milyen verset írjak egy barnás zöld szemű, barna hajú lánynak? Testalkata nagyon vékony és néha az órán figyelmetlen, de azért okos lány is.

Csütörtökig kell max. 4-5 soros versnek kell lennie! MÉg azt is elfogadom ha nem rímel csak valami ihletet adjatok!

Legjobb válasz: Brigitta nem ér csalni magadtól kell írni! -_-

Brigitta nem ér csalni magadtól kell írni! -_-

Találtunk az udvarba egy kb 5cm-es kis gyíkot. A háta barna és 3 fekete csík fut a hátán. A hasa fekete pöttyös, szélen barnás. Milyen fajta lehet ez? Védett?

Legjobb válasz: Talán fürge gyík...Nem tudom. De, mint minden magyarországi kétéltû és hüllõ, ez is védett.

Talán fürge gyík...Nem tudom. De, mint minden magyarországi kétéltû és hüllõ, ez is védett.
Nem tudom miért kérdezett de minden hüllõ védett nálunk. Ha meg akarod tartani nem ajánlóm mert meghalnak ha nem jól tartod mivel a gyíkok csak élõ bogarakat esznek amiket õk vadásznak le.
Védett, fürgegyík és én elengedném mert a fogság neki egyenlõ a halállal. Ha megtetszettek a hüllõk ajánlom a terrarista.hu honlapot :-)
Szerintem elevenszülõ gyík.És magyarországon minden faj védett.

Ha a mensi elött pár napig barnás folyásom van, az milyen hormonhiányra utal?

És hogy lehet valamivel (tea, hoomeós bogyó, vitamin, stb) pótolni?

Legjobb válasz: sárgatest elégtelenségre utal. ha valóban ez a problémád, ne hanyagold el, mert azt szokta okozni, hogy a megtermékenyített petesejt nem tud beágyazódni, mert idõ elõtt megjön a menstruáció. ha csak 1-2 szer fordult elõ, akkor ne aggódj. ha rendszeres, kérdezz rá orvosnál

sárgatest elégtelenségre utal. ha valóban ez a problémád, ne hanyagold el, mert azt szokta okozni, hogy a megtermékenyített petesejt nem tud beágyazódni, mert idõ elõtt megjön a menstruáció. ha csak 1-2 szer fordult elõ, akkor ne aggódj. ha rendszeres, kérdezz rá orvosnál
Nekem rendszeres és nincs hormonproblémám, nincs sárgatest elégetelenségem, úgyhogy nem kell pánikolni. Ha - nem több, mint 2-3 nap, akkor nem baj - eltelik a peteérés és a mensi között minimum 10 nap, akkor sem baj
A kérdező hozzászólása: Volt hormonvizsgálatom, és rendben volt. Köszi a válaszokat.
szerintem rezvoros
A kérdező hozzászólása: én is azt hittem de nem, mert a rézvörös hajfestékek azok ennél"narancsosabbak"
Szia Az elsõ nem rézvörös, hanem nem tudom milyen :D, talán intenzív vörös. A második, az pedig rézvörös, de az is lehetséges, sõt biztos, hogy fodrász keverte, ebben az esetben bármilyen színekbõl lehet. És egy jó tanács, sose hidd azt, hogy olyan színû lesz a hajad, mint a festékesdobozon, mindíg sötétebb lesz az árnyalat.
A kérdező hozzászólása: köszönöm:) bááár én pont ellenkezõképp jártam...világosabb lett mint a dobozon, pedig barna hajam van...vmi ilyesmi vöröset akrtam, de most úgy néz ki, mintha szõke akartam vna lenni de nem jött össze teljesen:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!