Találatok a következő kifejezésre: Milyen az a pasi (252 db)

Milyen az a pasi, aki 4 felvételt (. ) is készít a barátnője engedélye nélkül?

A férfi 29 éves, 1 évet és 8 hónapot járt a 19 éves lánnyal. Párszor kérte, hogy csináljanak házi videót, de a barátn? visszautasította erélyesen, a pasi mégis rögzítette a dolgot és szakítás után mondta meg a lánynak.

Legjobb válasz: milyen lenne? bunkó. lehet megkeresném és lenyomnám a torkán a videoit.

milyen lenne? bunkó. lehet megkeresném és lenyomnám a torkán a videoit.
egy utolsó tapló köcsög, próbálj meg jóban maradni vele addig, amíg elintézed, hogy törli a videót.
Ez még hagyján, de milyen lehet az a nõ, amelyik egy ilyen pasival is összefekszik?
Személyiségi jogok megsértése. Be is perelheted. Én a helyedben nem várnám meg míg visszaél a videókkal.
Vagy egy perverz szexualitású japó stílû kis köcsög, aki saját maga készítette videóra szereti verni a f*szát, vagy egy orbitálisan bunkó szemét disznó aki ki akar csöszni a szegény csajjal. Javasolt megoldások:leszúrni, fejét beverni fokossal-fejszável- baseballütõvel, vagy ami kéznél van, leönteni marószódával, vagy csábítsa el a kiscsaj megint, és egyszerüen szopás közben harapja le a farkát.
Az biztos hogy átmennék és elintézném a srácot az biztos hogy lehet ilyen köcsög????:S Ráadásul 1 év 8 hónap után?:S pff szemét állat...ne hagyd annyiban!!!!
Volt 1 pasi, akivel találkozgattam és az elsõ együttlétünk után megkért, hogy csináljunk felvételt. Elutasítottam és többé nem találkoztam vele, féltem, hogy titokba megcsinálja.
A kérdező hozzászólása: Mi együtt jártunk hónapokig mikor megemlítette a témát, szeretett nagyon, az tuti...eszem ágában nem volt, hogy ezt fogja tenni. Az elején próbált zsarolni, most pedig azt mondta törülni fogja...

Milyen az a pasi, aki egyből a szexet ajánlja fel? Gyanúsan könnyelmű vagy görcsösen féltékeny/csalódott típus? Egy komolyabb nőnek hogyan kell ezt helyesen értelmeznie?

Mi lehet nagyjából a garancia arra, hogy pár év múlva meg fog komolyodni a pasi és készen áll megfelelő érzelmi intelligenciával egy kiegyensúlyozott kapcsolatra/házasságra és nem lapozza fel a régi repertoárját vagy facebook-ját/egyéb társkeresőket? Sajnos olyan aranyos, kedves, jó fej, művelt pasik is, akikkel pl. el lehetne képzelni hosszú távú kapcsolatot, egyből ezt ajánlják fel, szinkronban. Régebben is (pl. '90 előtt) is voltak ilyen férfiak? Vagy ez csak manapság lett ennyire divatos? Átlagosan öltözködő, külsőre és viselkedésben is visszafogottabb vagyok.

Legjobb válasz: kanos

kanos
bármi lehet az oka és nincs rá garancia hogy meg fog változni
ilyen típusú volt, van és lesz õ csak szexet akar, másra ne számíts, sõt nem akarlak elkeseríteni, de az is lehet van párja a beszélõkéje kiváló, TE meg nem arra figyelsz mirõl dumáltok, - pedig ez lenen a lényeg!!- hanem elájulsz tõle szóval amit leírták nem helytálló, a szövegre figyelj, mirõl mer beszélni, ha csak szex, minden más téren zár beszédben, akkor amit leírtam ez a valós, sajnálom amúgy alamuszi macska nagyot ugrik, ez az élet
Elsõsorban a kielégülést keresik, mert a pénisz nagy úr. Vannak olyan emberek, akiknek alapvetõen ilyen a beállítottsága, de például én is úgy szerettem bele a võlegényembe annak idején, hogy a gimnázium alatt baráti viszonyban voltunk, és kisegítettük egymást némi szexszel...
"aranyos, kedves, jó fej, mûvelt pasik is, akikkel pl. el lehetne képzelni hosszú távú kapcsolatot, egybõl ezt ajánlják fel" Hol az ellentmondás? Szexkapcsolat is lehet hosszutávu. Nem csak olyan van, hogy minden nap mással esetleg minden orában)!
Na vajon melyik? biztosan görcsösen féltékeny/csalódot. :DDDDD Naná h könnyûvérû, az meg hogy megváltozik-e hát jó kérdés. Vagy igen vagy nem, ki tudja mit hoz a jövõ....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, mindezeket olvasva sok "miért" meg van válaszolva.

Milyen az a pasi, aki helyes és jóképű?

Legjobb válasz: Kérdésedben a válasz.

Kérdésedben a válasz.
Milyen az a csaj, aki okos? Biztosan nem olyan, mint te.
Itt egy példa: http://www.eszaon.hu/kepek/Kepek%20a%20cikkek%20tartalmabol/.. De ez mndenkinek más...
olyan, mint Francisco Lachowski :) )
olyan mint én :$
Foglalt :D
Ó, hát az én vagyok
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/52937.. ilyen! ez én vagyok, látod milyen jó?

Csajok! Milyen az a pasi aki akármilyen helyes, de a személyisége miatt nem jönnétek össze vele?

Milyen személyiség forma az ami taszít titeket egy pasiban?

Legjobb válasz: 1. Nagypofájú egoista f.aszkalap. 2. Romantikus trubadúr lovag. 3. Szobamamusz 4. Mûveletlen agresszív vadbarom. 28/N

1. Nagypofájú egoista f.aszkalap. 2. Romantikus trubadúr lovag. 3. Szobamamusz 4. Mûveletlen agresszív vadbarom. 28/N
Lemaradt, 19/L
Szia! Az én ex párom, magában egy taszitó alak:) Képes volt órákon át nézni magát a tükörben, kozmetikai szerbõl ha 100 fajta nem volt otthon.Beképzelt volt, mindig azt mondta hogy ami jó az jó:) Eltartatta magát, vagyis mikor összejöttünk felhagyott a munkával, a házi szolgájának nézett, ergo nekem 24 óra munka után is ki kellett nyalnoma seggét:) Ha elmentünk bárhova mindig a legdrágább kajákat vette meg magának nem zavarta hogy én már enni sem tudtam mert kifosztott a vagyonomból:) Szõke herceg volt, télleg helyes volt, viszont belül egy nagy nulla!!
Az elsõ hozzászólást még kiegészíteném azzal, hogy az is idegesítõ tud lenni, mikor valaki folyton okoskodik pfff... Fõleg akkor, mikor alapvetõ dolgokat mond el, és ezek után hiszi azt, hogy okosat mondott:D
Ja, lemaradt, 20/L, bocsi(:
Csatlakozom az elõttem szólóhoz! 27/L
1, 2-hoz már volt szerencsém!!! :S Vagy egy egoista p*cs tényleg, mert tudja magárol, hogy "túl jó" -.-" Vagy vmi Arturkirály lovagja, aki éjszaka közepén felkelt és szerelemet vall telefonon keresztül :S. 16L.
Hát, lehet én félreértem a kérdést de nekem nincs ilyen. Ha adva van egy pasi aki külsõre tökéletes, pont olyan, amilyen nekem az esetem akkor tõlem lehet akármilyen bunkó, buta, nyálas, okoskodó, stb-stb. engem nem zavar. Jó, nyilván nem tervezek egy életre mert a belsõ értékek is fontosak de egy ideig simán elszórakoznék vele. Én merek nem-et mondani így ha valami olyat akar, ami nekem nem tetszik simán közlöm vele, hogy nem felejtse el. Ha bunkó akkor én is az vagyok vele, nem ügy. Ha okoskodik akkor megmondom untat, maradjon inkább csendben. Nem értem mi ezzel a probléma :D engem az se zavar, ha nekem kell fizetni, el tudom dönteni elõtte, hogy megér-e nekem annyit. Szóval nálam az a helyzet, hogy ha külsõre 100%ban bejön akkor viselkedhet bárhogy, egy pár hetet (hónapot...) mindenképpen adok neki :D Emellett rengeteg mindent utálok, sok dolog van ami kizáró ok. De
"Vagy vmi Arturkirály lovagja, aki éjszaka közepén felkelt és szerelemet vall telefonon keresztül " :D. Azért örülnél te egy lovagnak :D. Gondolom milyen sok jóképû lovaghoz volt eddig szerencséd :D.
Az elsõ válasz mindent elmondott (: Én még azt tenném hozzá, hogy sose jönnék össze olyannal, akirõl 100 méterrõl már ordít, hogy milyen zenét hallgat.. Szóval az ilyen zenefanatikusokkal. Valamiért taszítanak. 16L
Sajnos én összejöttem vele. Már vagy tizenkét éve. És hogy milyen? Egoista f*szkalap. ÉNÉNÉNÉN...
Jujj!Elég sokat ismerek! 1. tipus aki tudja, hogy milyen jó pasi, és csak játszdozik a lányokkal, meg széditi õket, meg csak dugni akar, szóval az a PARTYARC-ufff ez a legrosszabb 2. tipus a hõs szerelmes, aki már annyira bizonygatja, hogy szeret, hogy minden 10-20 percben-még éjjel is- vagy sms-t ir, vagy felhiv-nah ez baromi idegesitõ-Szerintem semmit sem kell túlzásba vinni! 3. a kis stréber, okoskodó, aki mindig mindent tud, mindenkinél jobban 4. a paraszt aki társaságba nem tud viselkedni 5. a zsugori aki veled fizetteti ki a vacsit-nah ez azért durva
Jaj, még nem akartam elküldeni. Szóval vannak kizáró okok, amiket nem tudok tolerálni, de ha valaki nagyon jól néz ki akkor eltûrök sokmindent. Nyilván, ha annyira nem szép akkor kevesebbet. Akkor nem árt, ha belsõre különleges, azzal úgyis jobban meg tud fogni hosszútávra. (20)

Lányok, milyen az a pasi aki mellett nőnek érzitek magatokat?

Arra gondoltam, hogy független attól hogy néz ki, mert én egy teljesen átlagos 175 magas fazon vagyok mi az amit?l mégis egyedi kisugárzása lesz, és mik azok a tulajdonságok amik leginkább jellemzik?

Legjobb válasz: Minden amit tesz.. ahogy rád néz, ahogy megszólít.. Tudja hogyan kell bánni a nõkkel, tiszteli a nõi nemet.

Minden amit tesz.. ahogy rád néz, ahogy megszólít.. Tudja hogyan kell bánni a nõkkel, tiszteli a nõi nemet.
Magas legyé! ^^ 13/l
hm hát szexuális kisugárzás, udvariasság, figyelmesség, féltés, nekem jöhet a sok sms, mert látszódjon h szinte egész nap a fejében járok, és ha kapcsolatról van szó akkor ne akkarjon mindenben több és jobb lenni nálam, ne akarjon okosabb lenni sokkal, csak 1picit :p jah és ne legyen piperkõc, metroszexuális. este változzon át vadállattá aki jol meg.. :) nayo szokták mondani, az igazi pasi : Nappal marha, éjjel bika!
Szerintem, fontos az, hogy egy pasi az pasi legyen, és ne hisztis kislány, akinek a lelkét folyamatosan ápolgatni kell..sztem ez nagyon kiábrándító...Ezen kívül legyen határozott, és legyen a dolgokról saját elképzelése, ne az legyen minden második szava, hogy "Igen, drágám, ahogy akarod" vagy "Döntsd el te, nekem mind1"... ne írogasson egész nap sms-eket, hogy "Jajj drágám, úgy hiányzol, minden percben rád gondolok", mert sztem ez is borzasztóan idegesítõ egy idõ után. Egy pasi szavaiból ne csöpögjön már a nyál...Jahh és ne hordjon rózsaszín inget se...:P Ennyi...remélem tudtam segíteni...:D
Öööö... én mindig nõnek érzem magam :) Inkább azt írnám, milyen számomra az ideális férfi: elõször is nem számít, hogy magas-e, meg átlagon felüli-e a kinézete, annyi a lényeg, hogy ne legyen rossz ránézni, jószagú legyen, meg ápolt. Nagyon fontos, hogy legyen esze, lehessen vele értelmesen beszélni. És az is, hogy ne akarjon megnevelni, kijöjjön a családommal-barátaimmal, és én is az övéivel. Meg hogy legyen némi felelõsségtudata.
elég jókat irtak már elötte. tényleg legyen férfias, tudja mikor kell beleszólni valamibe, és álljon ki értem.egy egészséges féltékenység is még belefér(de nem kell tulzásba menni, pl az sms, msn es beszéletések...csak rámtartoznak...) ha megölel, megcsokol érezzem biztonsában magam vele, tudjam hogy rá lehet számitani. hûséges, kedves, vicces pasi... figyeljen az apró kis dolgaimra, amiket ugyan nem várok el, de néha megtehet. mint pl kávéthozni reggel, bár nem mondtam neki soha mégis mindig hoz:) legyen igazi lovag... hónap/évfordulóra virág, ajtót nyit ienek. én ezeket nagyon szeretem, és a legtöbb pasi tudja is h ezzel be lehet "vágódni"... meg az apróságok, nem kell h kocsit vegyen, de az apróbb figyelmességek naon jók tudnak lenni. pl csoki, romantikus eggyütt fürdözés...:D én ezeket szeretem:D remélem találsz közte jókat:)
nah ez eddig jó, de mégis: Mitõl érzed magad nõnek? Sok felõl hallani, hogy , , melletted nõnek érzem magam"! De ez konkrétan mit jelent?

Lányok! Milyen az a pasi akit nyálasnak tartotok? Viselkedés, külső bármi alapján?

Legjobb válasz: Ha mindig a seggemben van például. Hoz inni folyamatosan, kiszolgál, totál lealázza magát. Néha hagyni kell a lányt is küzdeni. (szerintem) A rózsaszín pólót nem csíoem. Ne nyávogjon, ne ijedjen meg a férfias dolgoktól, és a lány ne legyen magabiztosabb, mint õ, mert az gáz.

Ha mindig a seggemben van például. Hoz inni folyamatosan, kiszolgál, totál lealázza magát. Néha hagyni kell a lányt is küzdeni. (szerintem) A rózsaszín pólót nem csíoem. Ne nyávogjon, ne ijedjen meg a férfias dolgoktól, és a lány ne legyen magabiztosabb, mint õ, mert az gáz.
Én az ilyen díszhomokos szerû divatfijukat utálom, azokat nyálasnak tartom.Külsõre hányingert keltõ:rózsaszín póló, szõkített nõi haj, leborotvált láb, szoliztatott bõr.Vislekedésre:Nyalizó, lányoz viselkedésû, vékony hangú...stb.
Az a nyálas pasi, aki ilyen gázos metaforákkal próbál levenni a lábamról, mint pl ajkad rózsái, szemed ragyogása, szépséged felülmúlhatatlan utánozhatatlansága xDD
Egyetértek az elözõvel! Meg ne legyen érzékenyebb a lánynál! És ne vágja betéve a csajos sorozatokat!!! Érezzem magam biztonságba mellete! Foci, sör, autók, sex. De legföképpen én érdekeljem!
Puha, izzadós tenyér. Brrrrrr
ne istenitsen! legalábbis azt ne csinálja hogy annyira szeret, istenit (látszik is rajta), hogy már nem mer hozzámérni! :S sajnos találkoztam ilyennel... és ne legyen puhány, naiv és mulya. legyen férfias. :/ és tényleg ne legyenek ömlengõsek, nyálasak a "vallosmásai". :S sajnos ilyenis volt. ugyanaza pasim...
buz!, emos, punk
olyanok mint Márk...

Csajok milyen az a pasi aki pusztán a látványával lázba hozz?

A sztárok közül melyik az a kinézet? pasi akit ha meglátnátok az utcán akkor nem tudnátok levenni róla a szemetek? És a legfontosabb hogy megindokoljátok mi is tetszik a külsejében de csak ?szintén... :)

Legjobb válasz: nagy bajban lehetsz ha ennyire nem ismered a nõket... nem maga a kinézet fogja meg a lányokat hanem maga a férfi, a kisugárzás, a testbeszéd, meg a hasonlók attól hogy valakinek olyan a feje mint a brad pittnek nem lesz 30millió nõje, viszont ha olyan magabiztos mint barney stinson akkor lesz

nagy bajban lehetsz ha ennyire nem ismered a nõket... nem maga a kinézet fogja meg a lányokat hanem maga a férfi, a kisugárzás, a testbeszéd, meg a hasonlók attól hogy valakinek olyan a feje mint a brad pittnek nem lesz 30millió nõje, viszont ha olyan magabiztos mint barney stinson akkor lesz
Christian Bale
Három-négyet.
Mindenkibõl csak egy van :) esetleg ha ikrek akkor több is :) Nálam nincs olyan, hogy barna hajú, barna szemû .... Elsõ pillantásra fogjon meg benne vmi és nem fontos Brad Pittnek lennie, mert volt már álom pasim, amilyet gyurmázni sem lehetett volna jobbat, viszont egy tutyimutyi balfék volt , én hordtam a nadrágot és mellesleg pocsék volt az ágyban ! Ha megfog benne vmi jöhet, megismerem a lehetõ legközelebbrõl, még mínusz centikben is :) ) ha nem fog meg benne semmi nem akarom megismerni és ennyi !
Aki azt írta h Ian Somerhalder, annak osztom a véleményét :D De én csak annyit mondok h nézd meg a Tróját---> Átnedvesedek ha csak meglátom a kigyúrt, szexis, szöszi Brad Pittet. Baromi szexi, ehhez kétség sem fér. (L)(L)<3<3
Nekem Brad Pitt csak a Tizenkét majomban tetszett:>
23.18 vagyok természetesen ismerem ezt a pua dolgot. Olvasgattam elég sok ilyen puás dolgot (magyarokat legalábbis) de szerintem nem hangsúlyozzák eléggé hogy a tapasztalat a leglényegesebb tényezõ. Az embernek le kell dobni a gátlásait, és odamenni és kommunikálni.
ma 00:15 Én írtam! Igazad van! Trója --> Brad Pitt ..... uuuuhhhhhh :D
Én C.Ronaldo látványától biztos megtorpannék hirtelen....de ha megszólalna tovább is mennék. :DD Tehát nem a külsõ a legfontosabb. Viszont, ha már focistáról beszélek, nekem Xavi külsõleg-belsõleg bejönne. (Spanyol videókból ítélve) 2. kérdésedre csak annyit, hogy felénk nem sok jó pasi mászkál sajnos.
Ti erre veritek? (bocsi ujjazátok magatokat) most komolyan..."Hány ilyen pasit láttok az utcán?" "hármat négyet" ahamm persze...egyet sem!
A kérdező hozzászólása: Na jó lányok egy újabb kérdés... Hány ilyen pasit láttok az utcán nap mint nap? :)
Ha az Így jártam anyátokkal-ból választhatnék egy pasit, az Ted lenne.
hát... engem az hoz lázba, de nagyon, akit szeretek a szerelmem nem jóképû, nem kigyúrt, nem álompasi, de nekem õ a minden és ha csak a szemébe nézek kééész vagyok
Todd a Dokikból: tetszik a haja és a felsõteste.
chh. úristen http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:LUiZKnytipFDXM:http://fil.. elérhetetlen pasik kellenek nektek...
Ryan Reynolds!!!!!! Eszméletlenül jóképû és fantasztikus teste van!!! Ian Somerhalder-t is száj tátva bámulnám mert nagyon nagyon sexi
chuck norris
http://www.youtube.com/watch?v=a81eP2E8MEQ Nekem Jay Sean a sztárok közül az a pasi aki úgy ahogy van bejön !!! Ahogy kinéz, a stílusa, szenvedélyes, imádni való:)
A kérdező hozzászólása: félreértesz nem vagyok én bajban épp ellenkezõleg... amúgy igazad van a magabiztossággal kapcsolatban meg stb. de viszont be kell látnod hogy ha jóképûbb vagy az átlagnál akkor korántsem kell annyit kurbliznod egy csajnál mint úgy általában...
A kérdező hozzászólása: hmmmm.... jut eszembe... 23.18 barney stinson mond valamit neked a pua szó??? :)
Hadd tudjam jobban, hogy én mennyit látok.

Milyen a tökéletes pasi? Milyen az a regény/film alak akibe azonnal beleszerettek?

-sportos/okos

Legjobb válasz:
Film? Ugyan, ott a színész bármit alakít, egy elhízott hatvanas senkit, akkor is imádni fogom a karaktert, ha AZ a színész játssza. Egyébként nincsenek általános kategóriák, milyen legyen. Helyzete és a regény (film) szemszöge válogatja. Az meg, hogy nekem épp mi az ideálom, huszadrangú szempont. A szerzõ írja meg úgy azt a karaktert, hogy azt mondjam, igen, ez aztán a pasi! Egyébként két dolgot kell "tudnia" egy álomférfi-karakternek: legyen szimpatikus (az olvasónak, vagyis a nézõpontkarakternek/narrátornak, és ez érzõdjön, tehát a narratíva tényleg szimpatizáljon vele, kimondatlanul) és legyen lényegi szereplõ, tudjon valamit, legyen kiemelkedõ. Nem kell szó szerint tökéletesnek lennie, csak tegyen valamit, ami kiemeli a szürkeségbõl, hogy az olvasó érezze, az iránta érzett szimpátia jogos. (Különben csak nyáladzás a nagy semmire.) Illetve az is bevált módszer, hogy nem õ a nézõpontkarakter, csak közel áll hozzá, mert a titokzatosság valahogy az álompasik szokásos jellemzõje.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Film? Ugyan, ott a színész bármit alakít, egy elhízott hatvanas senkit, akkor is imádni fogom a karaktert, ha AZ a színész játssza. Egyébként nincsenek általános kategóriák, milyen legyen. Helyzete és a regény (film) szemszöge válogatja. Az meg, hogy nekem épp mi az ideálom, huszadrangú szempont. A szerzõ írja meg úgy azt a karaktert, hogy azt mondjam, igen, ez aztán a pasi! Egyébként két dolgot kell "tudnia" egy álomférfi-karakternek: legyen szimpatikus (az olvasónak, vagyis a nézõpontkarakternek/narrátornak, és ez érzõdjön, tehát a narratíva tényleg szimpatizáljon vele, kimondatlanul) és legyen lényegi szereplõ, tudjon valamit, legyen kiemelkedõ. Nem kell szó szerint tökéletesnek lennie, csak tegyen valamit, ami kiemeli a szürkeségbõl, hogy az olvasó érezze, az iránta érzett szimpátia jogos. (Különben csak nyáladzás a nagy semmire.) Illetve az is bevált módszer, hogy nem õ a nézõpontkarakter, csak közel áll hozzá, mert a titokzatosság valahogy az álompasik szokásos jellemzõje.

Fiúk és Csajok is! Milyen az a nő, aki 1 hét után lefekszik a pasijával, de már ez a 2. ilyen eset de előtte volt egy 4éves kapcsolata?

Legjobb válasz: elõzõnek igaza van.Becsuszhat ilyen pesze aki rendzsresen igy teszi arrol meg lesz a vélemény,a pasiknak is.Én 1pár hetet mindig vártam és bejött mert hosszu kapcsolat lett mindegyikbõl és utolag mind azt mondta hogy ha "egybõl"megkapott volna nemitt tartanánk

elõzõnek igaza van.Becsuszhat ilyen pesze aki rendzsresen igy teszi arrol meg lesz a vélemény, a pasiknak is.Én 1pár hetet mindig vártam és bejött mert hosszu kapcsolat lett mindegyikbõl és utolag mind azt mondta hogy ha "egybõl"megkapott volna nemitt tartanánk
mármint 07:27nek:) közben megelõztek:D
szokványos, de miért kérdezed?
Én nem ítélném el az ilyen nõt sem, lehet, hogy csak ki akarta élni magát utána, vagy éppen megkívánta a dolgot. Ja és, hogy milyen nõ? Azt mi itt nem tudjuk ezek alapján neked elmondani, hisz egy nõt nem(csak) az határoz meg, hogy 2x lefeküdt a pasival 1 hét után. szerintem.
Én ribinek tartom, akinek semmi önbecsülése nincs. 27/F
A kérdező hozzászólása: Na van aki itt nem nagyon érti. Szakítottak a több éves kapcsolatában lévõ fiúval. Összejött egy másikkal, aki csak hülyítette késõbb kiderült a lány már kezdte meg szeretni.Na és ugyanígy van a másik is azt persze még nem lehet tudni hogy ez mit akarhat valójában.
Hallod - szinte ugyanez a helyzet velem is. Elvileeeeeeg bnõmnek mostanság derült ki hogy én vagyok a 7. az életében - ez mondjuk csöppet zavar.. Ok nemkicsit - nagyon - mert nekem is lett volna lehetõségem sok csajjal lefeküdni de nemtettem, nekem õ a 2. Elõttem volt 3 komolyabb 1-2 éves kapcsolata majd több rövidebb ( ez 1, 5 év alatt ) én úgy saccolom a Fõsuli alatt feküdt le a másik 3 sráccal akik nem voltak komoly kapcsolatai - csak 1-3 hónap ilyesmi. Mi 2 hónapja vagyunk együtt és velem 1 hét után lefeküdt - azóta kisebb nagyobb hullámvölgybe kerültünk és azóta nem feküdtünk le - de most kezd alakulgatni minden megint. Próbálok úgy gondolni kettõnkre hogy mind1 mivolt elõttem, az a lényeg ami azóta van hogy együtt vagyunk. (Ezt akarom de nem tudok nem törõdni a pasizásait illetõen) Lehet én vagyok az aki megváltoztatja. De majd lesz valahogy - nekem õ a 9. akivel járok - megtanultam lazábbra venni egy kapcsolatot és ezáltal kezelem könyebben. Ha megoldódik a problémánk minden fasza lesz - ha nem akkor így jártam. Persze nagyon szeretem - és elvileg õ is engem- és mindketten komolyan gondoljuk a kapcsolatunkat. De a kérdésre válaszolva - hááát- megfordult ez az a fejemben - mármint 1-2 vélemény õt illetõen 22F
Éhezett

Lányok ti milyen 16-17 év körüli srácokba szerettek bele? Milyen az a tipikus pasi akivel összejönnétek, és nem csak a barátot látjátok benne?

Legjobb válasz: Vicces, laza, kedves, törõdõ és érdeklõdõ, ha belsõre gondoltál.:)) De nem éri meg rájátszani, hosszútávon úgyis elõtörne az igazi éned, ha nem ilyen vagy.

Vicces, laza, kedves, törõdõ és érdeklõdõ, ha belsõre gondoltál.:) ) De nem éri meg rájátszani, hosszútávon úgyis elõtörne az igazi éned, ha nem ilyen vagy.
én pont az vagyok :D amit az elõzõ írt :D 17f
A kérdező hozzászólása: én is pont ilyen vagyok, de mégis a legtöbb lány csak barátként néz rám :S
Lehet, hogy mert barátként viselkedsz velük.:D Ezen csak te tudsz változatni. Lehet, hogy rossz helyen keresgélsz amúgy. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!