Találatok a következő kifejezésre: Milyen az a hüvely (52 db)

Milyen az a hüvelyi ultrahang?

Mi a menete,hogy csinálják /részletes leírás is jöhet/,mikor alkalmazzák,mennyire kellemetlen,és mit sz?rnek/néznek vele?

Legjobb válasz: Az ember lánya szégyenkezik kicsit, olyan mint egy mûfütyi, amikor feldugják és forgatják benned, de ki lehet bírni, nem fáj. Nekem szerencsére nõ csinálta.

Az ember lánya szégyenkezik kicsit, olyan mint egy mûfütyi, amikor feldugják és forgatják benned, de ki lehet bírni, nem fáj. Nekem szerencsére nõ csinálta.
Akkor alkalmazzák, ha a méhed és a petefészek állapotát akarják látni. Kb. annyira kellemetlen, mint a nõgyógyászati vizsgálat többi része. Egy nem túl vastag rudat beléd dugnak, és a monitoron látszik a méhed és a petefészkeid. Nem tart sokáig.
A kérdező hozzászólása: Értem és köszi!
A kérdező hozzászólása: nekem semmi gondom a férfi nõgyógyászokkal sem, sõt jobban is szeretm, sokkal kíméletesebb.

Milyen az a hüvelyi UH? Fáj?

Legjobb válasz: Nem fáj, ha a doki ügyes, nem is érzed szinte! Amúgy mielõtt vizsgál vele bekeni ilyen síkosító anyaggal is.. kb egy 15 cm-es vékony kis rudacska...

Nem fáj, ha a doki ügyes, nem is érzed szinte! Amúgy mielõtt vizsgál vele bekeni ilyen síkosító anyaggal is.. kb egy 15 cm-es vékony kis rudacska...
A kérdező hozzászólása: huh..hát remélem ügyes lesz : P kösz a választ
Nekem csinálta már párszor (pedig még nem is szültem)!! Nem fáj..egyátalán..tényleg olyan mit amikor vizsgál a doki (csak nem nyomogatja közben a hasad).
... és még gumit is húz az Uh fejre, nagyon mókás! Tényleg nem kellemetlen, csak nagyon ciki:)
Ha normálisan csinálja, nem fáj. Nekem sajnos van rossz tapasztalatom is, de tény, hogy akkor egyrészt nem voltam terhes (terhesekre szerintem minden doki jobban odafigyel), másrészt meg be volt gyulladva a hüvelyem, tehát nem volt nehéz fájdalmat okozni...
Nekem nemrég volt az elsõ ilyen vizsgálat és közel sem olyan kellemetlen mint a rákszûrés. Nekem mutatta közben a monitoron, hogy mit néz éppen, így még a figyelmem is elvette. És cikinek sem ciki, ahogy elõttem írta valaki.
Hát nekem a rákszûrés egy cseppet sem kellemetlen. Igaz, hogy nagyon finoman csinál mindent az orvosom. Felmelegíti a kacsát, mielõtt bevezeti...
háát, a hüvelyi uh meg a rákszûrés az nem egy...

Milyen érzés a hüvelyi orgazmus? Akinek volt már mennyi idõ kellett, hogy megtapasztalja az elsõt? Mit kell érezni magamban, ha már közel állok hozzá és milyen érzéssel kezdõdik?

Még sosem éltem át ilyet, de már sokszor jó szex közben, mert kellemes érzést érzek, csak elmúlik és ez többször is így van aktus alatt. Mit tanácsoltok, milyen technika lenne a leghatásosabb a hüvelyorgazmus elérésére?

Legjobb válasz: Megsütöd a pitét.

Megsütöd a pitét.
Èlvezd a szexet!!, ujjazas..
Nekem álmomban volt többször, biztos hogy nem értem a csiklómhoz. Nekem ugyan olyannak tûnt, mint a csiklói. Nem hiszem, hogy ezen kellene erõlködni, de ismerd meg a tested, csináld ami jól esik, szexben ne hagyd, hogy félmunkát végezzenek rajtad, én ennyit gondolok :)

Milyen az a fogamzásgátló amit a hüvelybe kell helyezni? Jobb mint a tabletta?

Csak mert én már szedtem tablettát majdnem 9 hónapig..féléve hagytam abba kb.És hiztam t?le akkoriban ...most megint van egy komoly kapcsolatom ..és nem tudom érdemes e megint bekavarni a hormonoknak.

Legjobb válasz: Hát, ha minden hónapban idegeskedni akarsz, hogy mikor jön már meg, akkor használd ezeket a termékeket! Többfajta létezik, krém, tampon, kúp, tabletta, de nagyon oda kell figyelni, hogy betartsd a szabályokat, mert sok velük a macera. A tabit meg csak be kell venni és kész!

Hát, ha minden hónapban idegeskedni akarsz, hogy mikor jön már meg, akkor használd ezeket a termékeket! Többfajta létezik, krém, tampon, kúp, tabletta, de nagyon oda kell figyelni, hogy betartsd a szabályokat, mert sok velük a macera. A tabit meg csak be kell venni és kész!
Van valaki aki szinte minden ilyen témájú kérdés kapcsán leírja hogy a tabletta milyen veszélyes és egészségtelen és blabla. Nem kell elhinni. A mai modern tabletták szabályszerû, orvosi ellenõrzés melletti szedése egyáltalán nem káros. Ha odafigyelsz magadra akkor nem hinném hogy attól híznál. A biztonság szempontjából pedig messze ez a legmegbízhatóbb. A helyi hatású spermaölõké meg sem közelíti, én nem ajánlom. Nem beszélve arról milyen macerás és csíphet is. Szerint nyugodtan szedj megint tablettát, próbálj ki más fajtát.
Azok a bizonyos helyileg használható fogamzásgátló módszerek nem olyan megbízhatóak, sõt állítólag meglepõen sok embernél váltanak ki mellékhatásokat? Csípõ, égõ, viszketõ érzés, plussz macerás is.-oda a romantika...
Nem a tablettától híztál, ne kend rá szegényre, kérlek. Több fajta fogamzásgátló módszer is van ahol a hüvelybe kell helyezni valamit. http://www.fogamzasgatlas.hu hirtelen ez a legjobb amit találtam, de Google a barátod. Legjobb lenne ha maradnál a tablettától (amitõl NEM lehet hízni).
Merész kijelentés volt, hogy a nem a tablettától hízott...
A Tabletta a nõ és a nõ méhe szempontjából ROHADTUL egészségtelen, szóval mindenképpen ajánlom a hüvelyi fogamzásgátlást!

Milyenek azok a joslofajasok? 35 hetes vagyok. Neha szoktam erezni a huvelyemben eros szurkalast, az lenne az?

Legjobb válasz: a jósló fájáso olyanok mint a vajúdós fájások. menstruációs jellegú görcsök, szúrkálások. néha hasmenés, gyakori pisilés, hátfájás. amit te érzel az nem jósló fájás. nekem is volt olyan de a doki nem tudta megmondani mi lehetett az.

a jósló fájáso olyanok mint a vajúdós fájások. menstruációs jellegú görcsök, szúrkálások. néha hasmenés, gyakori pisilés, hátfájás. amit te érzel az nem jósló fájás. nekem is volt olyan de a doki nem tudta megmondani mi lehetett az.
biztos, hogy az nem jóslófájás, mert nekem is van ilyen az elmúlt 1 hétben, de én még csak 16 hetes vagyok.
Azok a szurkálások, azok nem jóslófájások.A kisbaba buksija eltalál egy ideget, és te azt érzed szúrkálásnak.A jóslófájás nagyon erõs méhösszehúzódás+a derekad, gerinced, csípõd, mindened fáj.Na ezek azok.Ha pl veszel ilyenkor egy langyos fûrdõt, és elmúlik, az jósló.De a szúrkálás, kis áramütéshez hasonlító érzés, az az elõbb leírtak miatt van.Ne aggódj!

Aki tejsavas irrigálót használ a hüvely bélflóra természetes fenntartása végett, az milyen rendszeresen használja azt? Ez vény nélkül is kapható a patikákban? Milyen árban van?

Legjobb válasz: Hüvely bélflóra?Ez aranyos.:) Szerintem ne használj ilyet. A hüvelyednek magának kell megteremtenie és fenntartania a tejsavas közeget. Ha te kívülrõl viszed be a tejsavat, hosszútávon a hüvelyed nem fog a lactobacillusok által tejsavat termelni, így függõvé válsz egy külsõ szertõl. Ez marketingfogás. Tehát ezt indokolatlanul ne használd. Ha valamilyen fertõzésed volt, és a nõgyógyász tanácsolta, akkor esetleg érdemes, de arra sem ezt szokták ajánlani, hanem a gyógyszertárban kapható valódi tömény tejsavból te készítesz otthon oldatot. De ezt nõgyógyász javaslatára!

Hüvely bélflóra?Ez aranyos.:) Szerintem ne használj ilyet. A hüvelyednek magának kell megteremtenie és fenntartania a tejsavas közeget. Ha te kívülrõl viszed be a tejsavat, hosszútávon a hüvelyed nem fog a lactobacillusok által tejsavat termelni, így függõvé válsz egy külsõ szertõl. Ez marketingfogás. Tehát ezt indokolatlanul ne használd. Ha valamilyen fertõzésed volt, és a nõgyógyász tanácsolta, akkor esetleg érdemes, de arra sem ezt szokták ajánlani, hanem a gyógyszertárban kapható valódi tömény tejsavból te készítesz otthon oldatot. De ezt nõgyógyász javaslatára!
Hüvelyi bélflóra :DDDDDD
Ha nincs semmi bajod, és elkezded használni, tönkre vágod a hüvelyflórád, és után elkapsz mindent. HA beteg vagy akkor sem kell, ki kell kúrálni magad azzal, amit az orvos írt, és után rendben lesz. A hüvely öntisztuló szerv.
A kérdező hozzászólása: Nagyon sok mindent írt már fel az orvos és mégis még mindig erõs folyásom van. Nem múlik el.
Nekem is nagyon erõs a folyásom és nem múlik el, de a nõgyógyász semmit sem talált! Pedig 2-õ is megvizsgált bár nem volt semmi probléma kaptam kúpot meg gyógyszert amíg használtam jó volt utána szart se ért! Ezt meg kell érteni, h vannak nõk akiknek több van és vannak akiknek kevés! Addig míg nem büdös nem viszket és minden évben egyszer eljársz rákszûrõre nem lesz baj!
Mit diagnosztizál az orvos? Vesz kenetet, és azt mondja gomba? Vagy hogy van ez? Ha nem, akkor szerintem semmi bajod, hanem egyszerûen összekevered a váladékot a folyással. Van akinek erõsebb, van, akinek alig észlelhetõ a cervixváladéka. A ciklus alatt ez folyamatosan változik, a peteérés alatt pl sok van. Nem lehet ez a verzió?
ha csak a hüvelyedet izgattad, a csiklódat nem, akkor ez hüvelyi orgazmus volt. Gratulálok hozzá!
Az volt. De nem értem, miért szakítod át magadnak a szûzhártyádat, miért nem vársz meg vele egy pasit...
Hát ahhoz elég hosszú ujjak kellenének h átszakítsa a szûzhártyáját!!!
A kérdező hozzászólása: mert ez most azt jelenti h átszakítottam? 2 ujjal csináltam és egyeltalán nem fájt, ha átszakítottam vna akk az fájt vna nem?
Nem feltétlenül fáj. Nekem sem fájt. De ujjal nem szakítod át. Az nem rögtön a hüvely elején van. Ha tárgyat használsz. Valami hoszabbat, akk átszakadhat. De így...
Szerintem mindjárt jelentkezik pár kommenter, hogy átszakítsa. Amúgy igen az volt. Az elsõ barátnõmnél nyelvvel is el tudtam érni, hogy hüvelyi orgazmusa legyen, persze közel sem volt neki annyira jó, mint amikor végigértem benne, úgyhogy még te sem tudod, hogy valójában milyen.
Második válaszoló vagyok: Szûzhártya "A szûzhártya gyermekkorban a hüvelybemenet peremén húzódó vékony hártya, mely részben eltakarja a hüvelyt. Felnõtt korban ennek a hártyának maradványai gyûrûszerû képletet alkotnak." Szóval?!
Hú baddd meg!!! Akk én már 5 éves korom óta nem vagyok szûz. Egyszer megvakartam a bejáratnál uh júúúúúúj.

Milyen a hüvelyi ultrahang? Mit lát ilyenkor az orvos?

Legjobb válasz: Hüvelyi UH-ot akkor csinálnak, ha a hasin nem jól látható. Nekem még a 12. heti is hüvelyi volt, mert úgy feküdt a baba. A vizsgálófej vékony, nekem nem okozott fájdalmat. Most nézem, terhesség elõttire vagy kíváncsi. Ebben az esetben a méhnyálkahártyát, petefészkeket tudják átnézni vele.

Hüvelyi UH-ot akkor csinálnak, ha a hasin nem jól látható. Nekem még a 12. heti is hüvelyi volt, mert úgy feküdt a baba. A vizsgálófej vékony, nekem nem okozott fájdalmat. Most nézem, terhesség elõttire vagy kíváncsi. Ebben az esetben a méhnyálkahártyát, petefészkeket tudják átnézni vele.
Méh nyálkahártyát, méhet, petefészkeket néznek, láthatják vele a tüszõérést, a babát, de a miómát és cisztát is ki tudják vele mutatni. Nem fájdalmas.

Milyen érzés az amikor egy nönek a hüvelyében két férfi nemi szerv van?

Én nö vagyok. Milyen lehet az?

Legjobb válasz: Hát elvileg be kell hogy férjen, ha egyszer már egy gyereknek is ki kell ott férni. De szerintem aki nincs edzésben, annak tuti fáj. Én már szültem, és nagyon emlékszem arra, amikor a fiam fejének csak a felsõ csücske volt kint, iszonyat módon feszített, már ordítottam az orvossal, hogy piszkálja ki de azonnal, nem érdekel, hogy meg kell várni a következõ fájást. Hát ha ennyire nem is, de biztos eléggé kényelmetlen lehet, ha két pénisz van bent a hüvelyben. Szerintem nem a hüvely fáj ilyenkor belül, hanem a "bejárat". De ha valaki már nem elõször csinálja, és eléggé ki van már tágulva, akkor biztos nem ilyen borzalom érzés, akár még jó is lehet.

Hát elvileg be kell hogy férjen, ha egyszer már egy gyereknek is ki kell ott férni. De szerintem aki nincs edzésben, annak tuti fáj. Én már szültem, és nagyon emlékszem arra, amikor a fiam fejének csak a felsõ csücske volt kint, iszonyat módon feszített, már ordítottam az orvossal, hogy piszkálja ki de azonnal, nem érdekel, hogy meg kell várni a következõ fájást. Hát ha ennyire nem is, de biztos eléggé kényelmetlen lehet, ha két pénisz van bent a hüvelyben. Szerintem nem a hüvely fáj ilyenkor belül, hanem a "bejárat". De ha valaki már nem elõször csinálja, és eléggé ki van már tágulva, akkor biztos nem ilyen borzalom érzés, akár még jó is lehet.
Hát az inkább pornósoknak jó akik baromira tágak...normális nõnek inkább fájdalmas lenne...meg aztán hogy férnének el ott kette, mert a férfi nem csak péniszbõl áll, egyszerûen megoldhatatlan hogy olyan közle simuljanak egymáshoz, hogy mindketten elférjenek, és egyszerre tegyék amit tenniük kell...Vagy csak az én fantáziám szegényes?
A feleségemmel sok mindent kipróbáltunk már, többek között ezt is. Õ már kétszer szült, ezért elég tág a puncija. Volt egy jó barátunk, aki elõtt nem sokat szégyenlõsködtünk, megkérdeztük, hogy bevállalná-e velünk hármasban. Persze, vállalta. Ahogy fent írtam, erre is sor került. Teljesen odavolt érte, azt mondta, nagyon jól kitöltöttük, hatalmasat élvezett. Ugyanezt mondta amikor egyikünk popsiba, a másikunk punciban volt... A fiúknak eléggé kell koncentrálni a lányra, mert meglehetõsen buzis dolog, ahogy a két zacsi összeér, meg az arcodba liheg egy másik fiú :) , de megéri, azóta is szép emlék :)
A pornósok egy kis vegyszeres 'rásegítést' szoktak alkalmazni az ilyen és a sörösüveges/vázás akciók elõtt. Enélkül milyen érzés? Visítós... de ha még nem szültél, és elõtte ki akarod próbálni, arra jó.
Hmm... szerintem elég macerás lenne már azonnal kettõvel behatolni. De amint tudjuk, semmi sem lehetetlen. De azért nem próbálnám ki... a kérdésre visszatérve, nem hiszem, hogyha már bent van, borzasztó lenne. De ezt ki kell próbálni, másképp nem tudod meg. :) Hisz akinek tetszik az hiába cicomázza, csak annyit tud mondani, hogy jó, akinek meg nem, az meg csak annyit, hogy nem jó. :)
Én is nõ vagyok...deee hogy is mondjam...valahogy nem vágyom rá. Eléggé 'érdekes' lehet.
Hát kb, mint ha egy ló tenné beléd. De próbáld ki, dugj fel egy nagyobb vázát pl. És akkor már biztos el tudod képzelni.
Szerintem nem lehet rossz a csajnak ha már teljesen odáig van amúgy is, de persze ha nem élvezi akkor egy is sok.Csak a két hapsi hogy mutat egymásnak feszülve ..bleeee.
Gondolom elég fájdalmas:S.
jo lehet

10 hetes kismami vagyok, és már két napja viszket a hüvelyem. Utrogestant szedek ami hüvelyen keresztül kell alkalmazni, folyást azt nem tudom meghatározni, hogy milyen, mert kijön a gyógyszer is csak oldott állapotban. Lehet ez az oka?

Pedig mindíg kezet mosok, miel?tt felhelyezném.

Legjobb válasz: Én sem hinném, hogy az Utrogestantól van. Nekem 3-szor 1-et kellett szednem, és semmi ilyen panaszom nem volt. Inkább szólj a dokidnak.

Én sem hinném, hogy az Utrogestantól van. Nekem 3-szor 1-et kellett szednem, és semmi ilyen panaszom nem volt. Inkább szólj a dokidnak.
Lehet, hogy ez a gyógyszer egyik mellékhatása, de érdemes rákérdezni a dokitól, Boldog babavárást, 19 hetes kismama:)
Szia! Nekem nem okozott ilyen gondot, pedig 3*2-öt használtam, lehet inkább valami fertõzés. Dokival beszélj mindenképpen szerintem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!