Találatok a következő kifejezésre: Milyen az a MÁV (22 db)

Mikor, hol és milyen feltételekkel tudok bekerülni a MÁV- hoz jegyvizsgálónak? Sajnos az érettségim még várat magára egy évet, mert úgy tudom, hogy csak azzal lehet bekerülni.

Ellenben van vasúti el?képzettségem, voltam kocsirendez?, Iparhálózaton meg mozdonyvezet?. Kérem ha valaki tud, az segítsen. Köszönöm.

Legjobb válasz: Itt van a válasz: http://www.mav.hu/kr_allas.php

Itt van a válasz: http://www.mav.hu/kr_allas.php
Ekkora hiányszakma lett ez, hogy mostanában hetente egyszer tutira, néha naponta kétszer is bekerül a kérdésekbe, vagy (kedves kérdezõ, hozzád szólok) nincs itt senki, aki tudna rá épkézláb választ? Én javaslom a legjobb megoldást: FEL KELL ÕKET HÍVNI!
A kérdező hozzászólása: Kedves válaszadó. Feltételezem, hogy a kérdés nem hozzád szólt. (Válaszadó! Hozzád szólok!) Nagyon sajnálom, hogy itt kell levezetned a felesleges energiádat. Az értelmesebb rétegtõl kérdeztem :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.

A MÁV kórház szülészete érdekelne, mik a tapasztalatok? Hogy van ott a látogatás? És milyen az ottani gárda?

Én a terhespatológián fogok szülni programozott császárral.

Legjobb válasz: Szia! Én 2010. júliusában szültem a MÁV-ban, akkor még máshogy volt, mint most. Leírom, akkor mi volt. Két hetet benn voltam a terhespatológián is. Nagyon aranyosak, segítõkészek az ottani szülésznõk is. Akkor amikor én szültem, az Apuka bemehetett a kórterembe azt hiszem, 3-5 között, de ha nem akkor jött sem szóltak. Azóta úgy tudom már az Apák sem mehetnek be. 3 ágyas, külön fürdõszobásak a kórtermek, tiszták. Naponta van takarítás. Én sómentes diétán voltam, de viszonylag jó volt a kaja. A szülészeten is nagyon kedvesek a szülésznõk, odafigyelnek. Ügyeletes orvosnál szültem, nagyon odafigyelt Õ is. Kinél szülsz? Ha van kérdésed, írj, ha tudok segítek.

Szia! Én 2010. júliusában szültem a MÁV-ban, akkor még máshogy volt, mint most. Leírom, akkor mi volt. Két hetet benn voltam a terhespatológián is. Nagyon aranyosak, segítõkészek az ottani szülésznõk is. Akkor amikor én szültem, az Apuka bemehetett a kórterembe azt hiszem, 3-5 között, de ha nem akkor jött sem szóltak. Azóta úgy tudom már az Apák sem mehetnek be. 3 ágyas, külön fürdõszobásak a kórtermek, tiszták. Naponta van takarítás. Én sómentes diétán voltam, de viszonylag jó volt a kaja. A szülészeten is nagyon kedvesek a szülésznõk, odafigyelnek. Ügyeletes orvosnál szültem, nagyon odafigyelt Õ is. Kinél szülsz? Ha van kérdésed, írj, ha tudok segítek.
A kérdező hozzászólása: nagyon köszi:)


Nem fizeti vissza.
Nem fogja visszafizetni, nekem azt a tájékoztatást adták, hogy elõbb a károsultak kárát térítik meg és ha még ezek után is marad a budge-be akkor jöhetnek azok akik elõre kifizették a biztosítási díjat...de mindannyian tudjuk, hogy ez nem fog bekövetkezni! És ha netán mégis maradna pénz a kasszában akkor mi alapján döntenék el, hogy elõször kinek fizetik vissz a biztosítási díját? Ha annyi pénzük lenne hogy mindent és mindenkit ki tudnának fizetni akkor nem mentek volna csõdbe! Úgyhogy ágyõ pénz....soha többé nem fizetek ki féléves díjat egyetlen biztosítónak se!

Milyen az ellátás a MÁV kórházban Budapesten?

Legjobb válasz: szia..elvileg én is ott fogok szülni..én csak jot hallottam rola..

szia..elvileg én is ott fogok szülni..én csak jot hallottam rola..
A kérdező hozzászólása: Szio!Hallottam hogy bababarát kórház csak hogy mennyire igaz ez!?Neked ki az orvosod?Lesz fogadott szülésznöd?Azt se tudom hogy kell e egyáltalán fogadni!?
szia..én vagyok az elsö hozzászolo..bár én még csak 6 hetes terhes vagyok.de utána jártam.az orovosom a kerületi sztk-ban van..nagyon aranyos, rendes...Dr.Mannah Rodwan.Egy másik kismama mondta hogy a máv tart szülést .és csak jokat hallottam rola..söt a neten képek is vannak a szülöszöbárol..van kád, laba, bordásfal, bent lehet veled az apa, és peresze plussz pénzért akár ott is aludhat veletek családi szobában amig bent vagytok.bár én azt nem szeretném..hadd ünnepeljen majd apácska.és ugye az hogy a baba a nap 24 orájában melletted lesz...irj privibe ha akarsz..sok sikert
A kérdező hozzászólása: Én már lassan megtudom milyen is belülröl a kórház mert én 36hetes vagyok!Majd megirom a tapasztalatom ha tul leszek a szülésen!Én másik dokihoz járok de nagyon meg vagyok elégedve vele!Na majd meglátjuk milyen lesz:) !Neked is sok sikert!Puxa
Én 2009-11 hónapban szültem!!!!! Egy igazi görények voltak a csecsemõsök!!SOHA többet nem mennék abba a korházba szülni
2010 FEBRUÁRBAN SZÜLTEM, CSÁSZÁROS VOLTAM A BABA VELEM LEHETETT, SZERENCSÉRE MERT AZOKRA A NÕVÉREKRE NEM SZIVESEN HAGYTAM VOLNA. NAGYON TELE VOLT AZ OSZTÁLY FELKAPOTT HELY A MÁV SZÜLÉSZET, DE MÁR NEM A RÉGI! A DOKIK JÓK, DE MAGA AZ OSZTÁLY OLYAN, HOGY ALIG VÁRTAM HAZA MEHESSÜNK. SAJNOS AZ ÉN PICIMET IS BESÁRGULVA VITTÜK HAZA, ÉS 3HÓNAPIG KÍNLÓDTUNK A GYEREK DOKIVAL EZ MIATT.
2012. januárjában szültem a MÁV kórházban és nem jó érzéssel gondolok vissza az ott töltött idõkre. Császárral szültem és hasonlóan az elõttem szólóhoz, az én kötésemet és az ágynemûmet is nehezen cserélték ki a kismamákkal foglalkozó nõvérek (1-2 nõvért kivéve). A csecsemõs nõvérek (ott is 1-2 kivételrõl tudnék beszélni) flegmák voltak és egyáltalán nem voltak segítõkészek. Az infóért kuncsorogni kellett (még jó, hogy voltak a szobában tapasztalt anyukák). Kedvenc megmaradt emlékem, amikor a nõvérszobában ültek vagy hatan és ott beszélgettek, amivel nincs is semmi baj, de mint említettem nem erõltették meg magukat. Köldök takarítást és egyéb információt otthon a védénéni mondta el rendesen (a flegmaság miatt nagyon nem is szívesen kérdezett az ember...).

A MÁV-nál milyen végzettség vagy mi kell ahhoz, hogy pálya munkás legyen az ember és az milyen meló?

Legjobb válasz: Nem vagyok vasutas, de szerintem a (sín)pálya-munkás, aki nyáron a sínek mellõl a gazt és egyéb szemetet, télen a havat, jeget takarítja. Persze az is munka, és biztonsági szempontból igen fontos.

Nem vagyok vasutas, de szerintem a (sín)pálya-munkás, aki nyáron a sínek mellõl a gazt és egyéb szemetet, télen a havat, jeget takarítja. Persze az is munka, és biztonsági szempontból igen fontos.
Ha el tudod fütyülni a MÁV-szignált, akkor nyerõ vagy...:)

Milyen vicces ellenőrző beírásokat ismeretek? Ill. milyen beírást kaptatok már életetekben? Nekem volt ilyen: A fia az osztályteremben MÁV bemondásokat hallatott melyben a rólam elnevezett szerelvény közeledtére figyelmeztetett.

Az örök klasszikus az, h gyermeke a tanórák közötti szünetben a nemiszervét az osztálytársának étkezési célokra ajánlotta fel ezért szaktanári figyelmeztetésben részesítem.

Legjobb válasz: Ezeket olvastam valahol,elvileg megtörténtek. A fia szöllõt(így van leírva!)evett órán,figyelmeztetésben részesítem. Gyermeke órán bontotta a falat,hiába szóltam rá,nem hallotta meg.Kérem vigye el hallásvizsgálatra. (szülõ válasza:)Már elvittem.Ott is bontotta a falat. Fia a padok alatt mászkált irodalom órán,szaktanári figyelmeztetésben részesítem. Ezek elég fárasztóak:D

Ezeket olvastam valahol, elvileg megtörténtek. A fia szöllõt(így van leírva!)evett órán, figyelmeztetésben részesítem. Gyermeke órán bontotta a falat, hiába szóltam rá, nem hallotta meg.Kérem vigye el hallásvizsgálatra. (szülõ válasza:) Már elvittem.Ott is bontotta a falat. Fia a padok alatt mászkált irodalom órán, szaktanári figyelmeztetésben részesítem. Ezek elég fárasztóak:D
Az én ellenõrzõmben volt: "T. Szülõk! Lányuk az órán nyálas papírgalacsinokat köpködött ezért megintem." Amikor mondtam anyukámnak, hogy ez nem is igaz, mert csak egyet köptem és el sem találtam Peitkét, röhögött. Az öcsém esete: Anyu szülõin volt, ahol számon kérték, hogy miért nem írta alá az öcsém intõjét. Óriási lila fejjel jött haza, kérdezte az öcsémtõl, hogy milyen intõt kapott, mire az öcsém: Ez nem intõ, csak figyelmeztetés. A szöveg így volt: "Verekedett, figyelmeztetem."
Középiskolában, egy csoportos lógás után: "a szóbeli figyelmeztetés 'ejnye-bejnye' fokozatában részesítem"
"Józsika ma matekórán lehülyézett" A szülõ válasza: "Panaszkodott már a tanárnõre, de lehet, hogy ez csak egy elhamarkodott vélemény vol..."
"Órán rendetlen voltam, tiszteletlenül beszéltem" - és alatta a tanár aláírása. "Az osztályfõnöki dicséretet még mindig nem íratta alá. Megintem." "T. Szülõ, Pisti a szünetben osztálytársának étkezésre kínálta nemiszervét. Ezért megróvásban részesítem" "Kémia óra folyamán padtársával zümmögött és brummogott." "Gyermekük óra alatt orvul elfogyasztotta padtársa uzsonnáját." "Kémia órán a kísérleti anyagot elfogyasztotta." "Gyermeke az órámon írószer nélkül akart írni." "Lacinak két ellenõrzõje van. Én mosom kezeimet. - Osztályfõnök." "Fia olvashatatlanul ír. Bár párszor még így jár jobban." "Kesztyûben ül az órán, mert fázik a keze és nem írja a szavakat." "Óra alatt kukorékolt!" "A gyerek a szünetben az iskola keretein kívül játszott." "A gyerek az órán beszél, és állandóan jelentkezik." "Körzõjével veszélyeztette társai testi épségét" "Elkobozta társa tízóraiját" "Fia óra alatt a pad sarkával jéghokisat játszott a terem körül, eközben MÁV bemondásokat tartott, melyben a rólam elnevezett szerelvény közeledtére figyelmeztetett" "Fia az órán rágózott, ezért elvettem tõle." "Szellemessége és feltûnési viszketegsége a pofátlanság határait súrolja." "Fia a szünetben sztrájkot szervezett. Letörtük." "Nem elég, hogy a szünetekben állandóan krétacsatákat vív osztálytársaival, ráadásul mindig veszít." "Tûvel látta el barátait, hogy osztálytársait szurkálják." "Gyermeke azt mondta, hogy szerinte jó gondolat lenne az egyik osztálytársát bántalmazni, ezért figyelmeztetem. "T. Szülõ, a gyereke állandóan tõlem kér tollat. Lássa el otthon írószerrel." "Tájékoztatom, hogy gyerekének egy ideje átható kénszaga van." És egy pár méltó szülõi viszontválasz: "Fia az órán szõlõt evett." -- "Kedves tanárnõ, október van, mit egyen a gyerek, banánt?" "Kedves Szülõ, tájékoztatom, hogy Péter az étkezdében többször is kézzel evett evõeszköz helyett." -- "Köszönöm a tájékoztatást, már tanul lábbal is." "A fiú túl sokat foglalkozik a lányokkal." -- "Tanárnõ, kövezzen meg, de én ennek inkább örülök!" "Jancsika rendszeresen nem issza meg az iskolatejet." -- "Kivégzésérõl gondoskodom." "Fia az órán állandóan beszél!" -- "Szerintem az anyjától tanulta. Mindkettõnek ellátom baját!" "Értesítem a T. Szülõket, hogy fiuk történelemkönyve lapokból áll." --"Ellenõriztük, valóban." "Katika nem tud olvasni!" -- "Ha tudna, nem járatnám iskolába." "T. Szülõ! Leánya irodalomórán vihogott. - Tanárnõ" -- "Megdorgáltam. Akkor is vihogott." "T. Szülõ, fia órán neveletlenül beszélt. Figyelmeztetem." -- Szülõi válasz: "Engem?" "Megkérném önöket, hogy ismertessék meg gyerekükkel kulturált vécéhasználat alapjait!" -- Szülõi válasz: "Laci szerint ezt ön neki kevésbé cizelláltan mondta: "Ne szarj az ülõkére, te hülye!" Ez kulturált viselkedés???"
T. Szülõ, ezúttal lánya rajz órai munkájának címe "A tanárnõ boncolása". Kérem keressenek fel egy pszichológust. (valami ilyesmi) Nekem ez volt a legjobb amit kaptam, anyám röhögött rajta egy fél napig:D Elõtte is kaptam ilyen beírásokat, mikor kibelezett embereket rajzoltam meg ilyesmi. A váza unalmasnak bizonyult amit rajzolni kellett volna.
pont ma jött egy ilyen körüzi nekem myvipen.....hogy miért azt nem tom,
Annak írom, aki elõttem írt. Ezeket a szövegeket honnan olvastad és honnan írtad ide be?
ja a 09:37-es voltam
Amit ma 09:56-kor írtam, azt annak írtam, aki ma 09:37-kor írt.
Én kiváltképp rossz gyerek voltam és abban az idõben nagyon szigorúan vették a magatartási problémákat. A sok sok közül kettõre emlékszek tisztán: "Tisztelt szülõk! XXYY fiuk testnevelés óra után az osztálytársai elõtt mutogatta nemi szervét és hevesen rázta. Ezután bebújt a tanteremben található szekrénybe, ahonnan nem volt hajlandó egész tanórán elõjönni. Néhány osztálytársa holmijában károkat okozott. Kérem fiuk fegyelmezését és a kár megtérítését!" - ez alsó tagozatos koromban fordult elõ "Tisztelt Szülõk! XXYY fiuk a mellékhelyiségben lévõ villanykapcsolók burkolatait eltávolította és elmondása alapján lehúzta a wc-n, életveszélyt okozva ezzel. Igazgatói intésben részesítem!" -ez felsõ tagozaton történt
Engem és 2 bajtársamat bevittek a tanáriba és leiratták velünk, hogy mit csináltunk az órán:a fiú 10 percig hosszasan szorongatta a ceruzát és nem irt le semmit, a lány azt irta:Nevetgéltem.Nem ültem a helyemen, de a helyemen ültek! Én pedig:Bélgázos hangokkal zavartam az órát. Odaadtuk a tanárnak a lapokat és nagy vihogva kivágtattunk a tanáriból. De a magatartás füzetembe került olyan is hogy kacarásztam, ettem-ittam az órán, beszélgetek, forgok, beszólogatok...
A kérdező hozzászólása: Valami hasonló: Tisztelt Szülõk! Mikor megkérdeztem, mi volt a legkellemesebb emlékük a nyáron a fia azt válaszolta, hogy mikor a sátorban megdugtam egy jó nõt a Szigeten. Ezért szaktanári figylemeztetésben részesítem. Szülõi válasz: Tisztelt tanár úr! Ennél jobb élményt én se tudok elképzelni, de amennyiben a tanár úr másképp gondolja, azonnali hatállyal intézkedem, hogy a fiam egy másik osztályba kerüljön.
ezeket én kaptam... T.szülõ!Krisztián veszélyzteti társai é tanárai testi épségét ezért szaktanári figyelmeztetésben részesítem. T.szülõ!Krisztián az angol órán angolul olyan szavakat használt a mondatba , hogy nem értettem mit mondott, majd visszakérdeztem 2-szer majd azt mondta, ''hagyjuk az egészet biztos a piacon vette a papírját az angol tudásáról'' ezért szaktanári figyelmeztetõben részesítem
XD
Tornaórán ugrált :) - sajnos elveszett az ellenõrzõ, pedig évekig õrizgettem.
"T. Szülõk! ... rajz órán rajzolt, ezért szaktanári figyelmeztetésben részesítem." "T. Szülõk! ... ének órán énekelt, ezért szaktanári figyelmeztetésben részesítem!" Ezeket most sikerült egy napon beszereznem! :D És külön tanártól... Anyám szakadt a röhögéstõl :D
:D
A kérdező hozzászólása: Ilyenrõl hallottam, hogy a fia túlságosan érdeklõdik a lányok iránt, kérem beszéljen vele errõl. Válasz is jött: Tanárnõ én ennek inkább örülök, természetesen megpróbáltam felvilágosítani , de õ világosított fel engem. Beírás: Gyermeke a szexuális felvilágosító óra alatt képregényt olvasott Válasz: akár az anyja. Beírás: A gyerek óra alatt a padon lévõ morzsákat eszegette Válasz: A gyerek este a vacsora után az asztalon lévõ morzsákat eszegette Tanár: Ezt miért írta be? Szülõ: Ugyanazért amiért maga.
Matektanárnõm mindig is irigy volt rám, mert mindig szép, divatos ruháim voltak. Egyik nap volt rajtam egy kis szempillaspirál és szájfény. Elkérte az ellenõrzõm és beírta: "Anna ma úgy nézett ki mint, aki most jött a kozmetkustól." Anyám csak nevetett. :)
"XXXX megette az osztályfõnök tízóraiját, ezért szaktanári figyelmeztetésben részesítem." Forrás: Szilvásbukta (képként van)

A MÁV kórházban, aki nem fogadott orvost a szüléshez, azzal hogy bántak? Milyen volt az éppen aktuális ügyeletes orvos? (Főleg szakmailag érdekelne, de emberileg is! )

Nekem ugyan van orvosom, akihez terhesgondozásra járok, de ő már nem tud vállalni. Kíváncsi vagyok, mire számíthatok így...? Mennyi az esélye, hogy jó, vagy hogy rossz orvost fogok ki? Előre is köszönöm!

Legjobb válasz: 2010. júliusába szültem ott ügyeletesnél. Nagyon jó volt az ügyeletes, szakmailag és emberileg is. Ha lenne még egy babám, nála szülnék megint. Szakmailag szerintem mindegyik nagyon jó, emberileg nem mindegyik volt szimpatikus. 2 hetet feküdtem szülés elõtt benn, volt idõm az összes orvost megismerni :-(

2010. júliusába szültem ott ügyeletesnél. Nagyon jó volt az ügyeletes, szakmailag és emberileg is. Ha lenne még egy babám, nála szülnék megint. Szakmailag szerintem mindegyik nagyon jó, emberileg nem mindegyik volt szimpatikus. 2 hetet feküdtem szülés elõtt benn, volt idõm az összes orvost megismerni :-(
Igaz nekem volt fogadott orvosom, de a 37. héten amikor bekerültem pont elment egy hét szabira, így az egy hét alatt amíg vissza nem jött volt idõm megismerni a többit is. Ahogy az elsõ válaszoló is leírta, szakmailag jók viszont emberileg nem mindegyik volt szimpi, de ugye nem vagyunk egyformák, nekik sem biztos hogy jó napjuk volt.. szóval... Megkérdezhetem kihez jársz terhesgondozásra? A szülés, szülészet miatt ne aggódj, az egyik legjobb gárda van ott!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat, várok még tapasztalatokat! Kedves 2., Bálint Koppány doktor úr nem tudta elvállalni a szülést, így csak terhesgondozásra járok hozzá. Nagyon rendes, és jó orvosnak tûnik. :) Még az elején vagyok a terhességnek, de remélem, most is minden rendben lesz, mint a lányommal, aki teljesen természetes úton született, semmi segítség és ilyesmi nem kellett a szüléshez. Így reménykedem, hogy most is könnyû dolgom lesz... Szóval ezek miatt annyira nem vagyok megijedve, de azért egy kicsit jól esne tudni, hogy így is jó kezekben leszek! :)
Bálint Koppány nekem is szimpi volt, nagyon lelkiismeretesnek tûnt nekem, velem, a párommal (volt nálunk egyéb más gond is, ami miatt az összeomlás körül jártam) õ nagyon rendes volt, többször beszélt velünk stb. Éles helyzetben szerintem értik a dolgukat, az már egy más kérdés hogy valaki furcsa emberileg, meg elsõre olyan hidegnek tûnik, meg olyan érdektelennek, de ha arról van szó, akkor ugranak õk is. Remélem minden rendben lesz Veletek! :) Májusban megyek újra, majd utána tudok írni, hogy mi az aktuális helyzet ott. :) Szép babavárást! (2es voltam)
A kérdező hozzászólása: Kedves 2-es, köszönöm szépen a válaszodat! :) Remélem én is, hogy mindeen rendben lesz velünk, de ha Te májusban mész, akkor menjen veletek is minden jól!!! :) Majd írj, hogy mi volt! Neked se lesz fogadott orvosod?
Szia! Én 2 éve szülte ott, és bár volt fogadott orvosom, azt vettem észre, hogy 1 dokin kívül (aki az orvosom kérésére kiszedte a csövet császár után a hasamból) le sem tojtak :( a reggeli vizitrõl nem is tudtam, hogy lesz... kimentem reggelizni, majd mikor mentem vissza a szobába, pont jött ki az ügyeletes doki, és letolt, hogy mit képzelek magamról, hogy vizit ideje alatt nem a szobában vagyok, és ez nem egy hotel :( nagyon rosszul esett. Sajna pénteken császároztak, a dokimat, onnantól nem láttam, és hétfõn sem, amikor mehettünk du-án haza, mert lebetegedett... pedig jó lett volna! Egyébként szerintem az egész osztályon mindenki nagyon rendes, és 1-2 doki kivételével, emberileg nincs is gond, szakmailag meg senkivel sem volt probléma :) Én jövõ hónapra várom a 2. babámat! És te??

A MÁV-nál az ütemes menetrendek előtt milyen menetrend volt?

Legjobb válasz: Össze-vissza. A vonatok teljesen alkalomszerûen közlekedtek (volt, hogy félóráként, volt, hogy kétóránként). Persze annyi logika volt benne, hogy vasárnap este és hétfõ délután, valamint hétköznap reggel és délután 4 után sûrûbben jártak, de az sem jött össze mindig.

Össze-vissza. A vonatok teljesen alkalomszerûen közlekedtek (volt, hogy félóráként, volt, hogy kétóránként). Persze annyi logika volt benne, hogy vasárnap este és hétfõ délután, valamint hétköznap reggel és délután 4 után sûrûbben jártak, de az sem jött össze mindig.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ.

Milyen az orvosi ellátás a MÁV kórházban? Milyen Pesten Dr. Turcsányi Attila Árpád szülész-nőgyógyász?

Jól jönne egy-két info róla.

Legjobb válasz: Én ott fogok szülni, de van fogadott orvosom és a magánrendelésére járok, de múltkor bementünk "körülnézni", a szülõszobák, tiszták, elég jól felszereltek, ott van a mûtõ is, ha bármi gond lenne, és a doki elmondása szerint mindig van orvos, szülésznõ, mûtõs, és anesztes, így itt 24 órás a fájdalomcsillapítás lehetõsége is, (más kórházban mondták hogy elõre el kell döntened, mert csak 1 ember adhat EDA-t) a szobák is kulturáltak, de sajna már nincs magánszoba. Bababarát a kórház, dokik közül én csak a sajátomat ismerem (dr Gulyás István) de vele nagyon meg vagyok elégedve szakmailag és emberileg is. Remélem segítettem.

Én ott fogok szülni, de van fogadott orvosom és a magánrendelésére járok, de múltkor bementünk "körülnézni", a szülõszobák, tiszták, elég jól felszereltek, ott van a mûtõ is, ha bármi gond lenne, és a doki elmondása szerint mindig van orvos, szülésznõ, mûtõs, és anesztes, így itt 24 órás a fájdalomcsillapítás lehetõsége is, (más kórházban mondták hogy elõre el kell döntened, mert csak 1 ember adhat EDA-t) a szobák is kulturáltak, de sajna már nincs magánszoba. Bababarát a kórház, dokik közül én csak a sajátomat ismerem (dr Gulyás István) de vele nagyon meg vagyok elégedve szakmailag és emberileg is. Remélem segítettem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!