Találatok a következő kifejezésre: Milyen az Care (8 db)

Milyen az Angel Care 401-es légzésfigyelő?

Van valakinek ilyen.Ilyet vettünk még csak teszteltük.A boltban mindenáron a 301esre akartak rávenni minket mondván az tuti megbízható,de végül is azt mondták ez sem lehet rossz csak még annyira új,hogy nincs visszajelzésük.Tud valaki ebben segíteni?Az érzékenységet ,hogy állítjátok be,legérzékenyebbre-újszülöttnél?Köszi a segítséget.

Legjobb válasz: Szia! Én az tapasztaltam, bármelyikrõl is legyen szó, hogy FELESLEGESEK! A baba egy pillanat alatt lemászik róla, újszülött még nem, de 1hónap múlva simán!, te pedig napi több infarktust kapsz feleslegesen. Visít az a szar, te rohansz mint az õrült, a gyerek pedig édesen alszik 2cm-e az érzékelõtõl. A másodikat várom, de nála tutira nem fogom használni! Ha egészséges a pici, szeintem felesleges! A mi fejünk alatt sem volt ugye, azt' még is itt vagyunk! :)))) Érzékenyre ne állítsd, tényleg iszonyat érzés amikor megszólal és nemtudod miért!

Szia! Én az tapasztaltam, bármelyikrõl is legyen szó, hogy FELESLEGESEK! A baba egy pillanat alatt lemászik róla, újszülött még nem, de 1hónap múlva simán!, te pedig napi több infarktust kapsz feleslegesen. Visít az a szar, te rohansz mint az õrült, a gyerek pedig édesen alszik 2cm-e az érzékelõtõl. A másodikat várom, de nála tutira nem fogom használni! Ha egészséges a pici, szeintem felesleges! A mi fejünk alatt sem volt ugye, azt' még is itt vagyunk! :) ))) Érzékenyre ne állítsd, tényleg iszonyat érzés amikor megszólal és nemtudod miért!
Szerintem is felesleges elõre megvenni. Csak akkor vegyél, ha az orvosod ajánlja, ha teljesen egészségesen születik a pici, akkor ne.
Nekünk 301 van, és folyton beriaszt, de én mégis nyugodtabb vagyok, hogy van. Most állítottam át az érzékenységet 4-re, hátha így jobb lesz.

Cara Develingének milyen az arcformája?

https://www.google.hu/search?q=cara+delevingne&um=1&ie=UTF-8..

Legjobb válasz: Talán négyzetes

Talán négyzetes


Milyen az Angel Care pelenkatartó vödör?

A benne lév? zsákot ki kell üríteni, ha tele lesz, vagy azzal együtt kidobni? Mennyi pelus fér bele kb.? Egy doboz utántölt? kazetta mennyi ideig jó? Meg vagytok elégedve magával a termékkel?

Legjobb válasz: szia kölcsönben volt nálunk, nem pontosan emlékszem, mert nagyon kellett tuszkolni bele a pelenkát, ezért visszaadtuk. úgy emlékszem zacskóval együtt kell kidobni Hagyományos kiskukát használunk, de valóban büdösebb.

szia kölcsönben volt nálunk, nem pontosan emlékszem, mert nagyon kellett tuszkolni bele a pelenkát, ezért visszaadtuk. úgy emlékszem zacskóval együtt kell kidobni Hagyományos kiskukát használunk, de valóban büdösebb.
Jó! mi csak kakás pelushoz használtuk úgy gazdaságosabb . egy gyereknél egy évre elég egy három csomagos zsák utántöltõ kb. 6000, - / év bele kell tenni a zsákot tartó gyürüt abból kell lehúzni a zsákot meg kell csomózni és mehet ha megtelt elkötni és mehet a kukába. kb. 30 pelus fér bele kb. sose számoltam de mi havonta üritettük. egy utántöltö gyürü nekünk egy évszak -4 hónap- igen!!!!!! nagyon szeretem ! tényleg szagzáró. megéri az árát!
Én 20 hónapja használom és nagyon szeretem. Tényleg szagmentes. Havi 1 kazettát használtunk az elején, de a vateráról rendeltem utántöltõt és azzal mûködik mostanság. (Sokkal olcsóbb!!!) A megtelt zacskót csak levágod a még üres részrõl, összecsomózod és mehet a kukába! Egyszerû és gyors. Kb. 20-30 db fér a zsákba egyszerre, de ez azért függ a pelenka fajtájától, méretétõl és attól hogy mi a tartalma.:-)
Nekem a fehér tetejû van. Eleinte vettünk hozzá utántöltõt, de rohadt drága sajnos. Úgyhogy elég régóta sima 60 literes fekete kukazsákkal használjuk. Egy kifogyott utántöltõ kazettát kettévágtunk, az egyik felét belerakom, áthúzom rajta a kukazacsit, kihajtogatom körbe a gyûrûbe, majd a kazetta másik felével lerögzítem. :) Így egy kicsit olcsóbb megoldás. Viszont a kakis pelusokat mi nem dobjuk bele, mert annyira azért nem zárja el a szagot, hogy ne érezzük (vagy a kisfiam kakkant extra büdöset). A kakis pelusokat uzsizacsiba rakom, és azonnal a kertben lévõ nagy kukánkba dobom bele.
Nagyon szeretem én is. Mi is csak egyszer vettük meg a kazettát, azóta szemetes zacsit rakok bele, így olcsóbb és ugyanazt tudja. Kb 1 perc alatt beletuszkolom és három-négy napra elég.
Én is szeretem, és én is kukazsákot rakok bele, ha kakis a pelus azt pluszba belerakom egy kissebb zacsiba, és igy semmi szag nem jön ki ha kinyitom.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! A Libero Klubnál lehet most kapni 25 pontért, és nagyon tetszik. Az elsõ babánknál sima zárható vödröt használtunk (hivatalosan az is pelenkatartó vödör), de annak tényleg olyan szaga volt, hogy kb. két hónappal a kicsi születése után már egyáltalán semmi kedvem nem volt kinyitni sem, mert az egész lakásban terjengett utána a szag. Szóval akkor ez az Angel Care megéri! Örömmel hallom! :-)

Az advanced system care milyen op rendszerhez ajánlott feltenni?

Legjobb válasz: Windows Xp-tõl felfele. http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/advanced_system_care_5...

A Pampers Premium Care pelenka a 4-es mérettől milyen? A háló hiányáról tudok, de egy izgő mozgó babánál már nem jelent gondot, az hogy a hátulja nem gumis?

Nagyon szerettem ezt a pelenkát,most 4-es méretre váltok. Az anyaga nagyon pihe puha.

Legjobb válasz: Nekünk most 5-ös van, és hátul sajnos nem gumis. Csalódtam benne. Az anyaga szupi, éjszakára használjuk, de elég fura így, hogy nem elég rugalmas, nem szeretem már annyira. A 4-esen talán még volt, de nem emlékeszem, bocs.

Nekünk most 5-ös van, és hátul sajnos nem gumis. Csalódtam benne. Az anyaga szupi, éjszakára használjuk, de elég fura így, hogy nem elég rugalmas, nem szeretem már annyira. A 4-esen talán még volt, de nem emlékeszem, bocs.
Én a sima pampers-t vettem múlt hónapban a 4-es méretben, azon nem volt. Nem nagyon jött be 1 pisi után már úgy nézett ki, mint akin órák óta rajta van a pelus. A Liberonak ez az "új" pelusa nagyon tetszik. Vékony, nem zavarja hogy rajta van és gumis a hátulja :)
Én maximálisan elégedett vagyok az AngelCare-el.Nekünk az AC401 van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat!Még apával is átrágjuk még egyszer, de most a Baby control felé hajlok.
Nekünk angelcare van, a régi változat, még 2006-ban vettem használtan, számtalan gyereket kiszolgált már. Akitõl vettük ott kettõt, nálunk kettõt, barátnõmnél kettõt és most jön vissza hozzánk. Soha nem volt téves riasztása. :)
Én is sokáig vacilláltam, végül Baby Controlt vettem, két laposat. Még nem próbáltuk, mert még bent van a kisfiam. :)
Nekem megnyugtató volt, hogy amíg az udvaron van is hallom ha baj van.Szerencsére nem volt.
A kérdező hozzászólása: Mert én is nézegettem hogy 2 vagy 3 lapos-e a jobb, akkor érdemesebb 3 laposat venni?Megnyugtatóbb?
Másodok vagyok.Amíg nagyon pici volt(tavaly nyári baba)az egyik lapot a babakocsiban is alá tudtam tenni ha az udvaron aludt.Csak a jelzõt kellett átdugnom.
A kérdező hozzászólása: Uha, 1-1 az állás:) !Sógornõm is mindkettõt használta, bevált neki mindegyik.Ezért is vagyok bizonytalan így elsõ babásan!Köszi a válaszaitokat!:)
Nekünk a három lapos baby control van.Téves riasztásunk nem volt.Elégedett vagyok vele.
Mi Angel Care-t használtunk, 3 laposat, hál' isten, sosem volt semmilyen riasztás! Most újra babát várok, maradok ennél a márkánál, engem meggyõzött! Boldog babavárást! :)
Nekünk 3lapos Baby Controll van, már a második babánk használja. Én mindenkinek ezt ajánlom.
A kérdező hozzászólása: Maradunk a Baby controlnál!Mindenkinek köszönöm a válaszát, jó babavárást!!

Egy micro ATX-es házba bele megy-e az ATX es lap? Jah ez lenne a gép:AMD Phenom II 710 X3 Gigabyte MA785GT-UD3H Corsair 2x1GB DDR3 1600MHz Hitachi 500GB 16MB SATA2 Codegen M611-CA 400W Ehhez is írjatok h milyen lenne, esetleg tapasztalatokat!

Legjobb válasz: mivel széria igy bele megy de a táp az kevés lessz :) és persze függ attol is hogy a táp hogy helyezkedik el de én nem raknám micro atx házba :) hozzá dobnák még ugy 4 lepsit és vennék normális házat :)

mivel széria igy bele megy de a táp az kevés lessz :) és persze függ attol is hogy a táp hogy helyezkedik el de én nem raknám micro atx házba :) hozzá dobnák még ugy 4 lepsit és vennék normális házat :)
A kérdező hozzászólása: Coolink 450W 14cm S2F14 ezt néztem hozzá elég lenne szerintetek?
nekem E8500, AMD 4870 1GB, 4GB 1066os ram és mindez egy 550es táppal, ebbõl a vga eszik olyan 150-200at sztem... neki meg integrálttal nem hinném h sokat fogyasztana.. a VGAmnak két külön tápforrás is kell teszem hozzá
A kérdező hozzászólása: köszi az inlokat meg a linket:)
nézd meg ezt. http://prohardver.hu/teszt/megateszt_26_tapegyseg_alapos_viz.. szerintem 4-450 W mindenképp elég kell, hogy legyen, de Codegent meg ehhez hasonlót semmiképp ne vegyél.
codegen nekem is jó volt amíg le nem égett :D Összefüstölt az alaplappal...
A kérdező hozzászólása: nekem mostis az van és megvagyok vele elégedve a ház masszív a tápnak nincs baja! de az a baj h 450w os a legnagyobb és nemisolcsó mondjuk az házzal van:)
Üdv elsö vok :) Codegen olcsó és jó :)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!!chieftechen gondolkodok énis:) mert ugye nem keveset kajálnak a cuccok! 90 em van rá ezzela felálással 85k a ház 11táppal abból +5k megengedhetõ!hát összehozom vhogy !még1x köszi
hát, nem tudom, lehet, h akkor egy 550es kéne, de arra ne számolj, h 11ért kapsz kira tápot meg házat is... házat pár ezresél veszel bontóban pl. De akkor is 11ért nem nagyon vesztegetnek 5-600Wos tápot... nekem annó az 500Wos fél noname került 16k-ba.
nézd meg menniy pénzed van rá és úgy keress egy 500W körüli cuccot, én egy Chieftec cuccost ajánlanék, ha belefér, de FSP , Thermaltake , CoolerMaster, Zalman, Corsair, Gigabyte is elég jók... attól függ mennyi pénzed van rá... lehetõleg egy bazi nagy 12es venti pörögjön legalább az alján...és ha van még benne venti az nem gond...
A kérdező hozzászólása: õõõ integrálva van egy ati HD 4200 (directx10.1, picxelshader 4...) komoly cuccos a procival tesztek alapján komoly game-ra is lehet adni am késõbb tervezem h crossfire-vel összekötöm egy hd 4650 el mert kompatibilisek:) jah és tápnál márka chieftech? vagy valami? a ház + táp 11-12 kikéne jöjjön:)
hy! sztem nem fér bele..nem véletlen van ott az matx és atx jelölés... egyébként pofás kis gép ahogy nézem, de a videókártyát nem látom... jah, és a tápot én legalább 100W-al feljebb vinném, mert ennek a konfignak kevés lesz, ha beleül még egy jobb videókártya is...de lehet, h már anélkül is...
A kérdező hozzászólása: köszi a választ!! tápnak esetleg ajánlanál vmit? ami jó de mégis pénztárcabarát:)
Sztem megbízható, és bõven elég lesz akkor is ha veszel egy VGA-t. Az újabb VGA-k amúgy is kevesebbet fogyasztanak, mint a hasonló telj. régiek, köszönhetõen a modernebb technológiának.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!