Találatok a következő kifejezésre: Milyen az és milyen a már (550 db)

Már korábban is. És simára.
12 évesen, és csakis saját magam miatt, mert egyszerûen igénytelen dolognak tartom, ha egy nõnek szõrõs a puncija. ja, és teljesen csupaszra :D
16 évesen úgy emlékszem, tengerparti nyaralás miatt
14 évesen, nem alkalomra, hanem csak úgy, és teljesen simára.
12 évesen, és simára
Az kimaradt, hogy simáraXD
Hát nekem a nunim 13 évesen kezdett pihésedni és én rögtön szedtem:) )
korábban is, simára, és 13 évesen :DD
Kb. 14 évesen, és kísérletezgettem a "fazonokkal". Csík, háromszög, pici pamacs, kopasz...
Nem rég kezdtem.Simára.
Jóval elõtte, 14 évesen. Unokatestvérem mesélte, hogy leborotválta magának, én meg kíváncsiságból kipróbáltam. Leszedtem teljesen. A különbözõ mintákkal csak késõbb próbálkoztam.
11 évesen.Simára:D
11 évesen próáltam csak úgy unalomból simára borotváltam
Meg
még szép :P
igen
Meg szoktuk kérdezni igen, de nem mindegy, hogy mikor teszed fel a kérdést, én a közepén, vége felé beszélgetnék ilyesmirõl, nem az elején. 23/F
nem (volt aki mondta kérdés nélkül is)
Nem. Esetleg ha kíváncsi vagyok valami szokatlanra, rákérdezek, hogy ezt vagy azt próbálta-e már. (de nem azt, hogy kivel, mikor, hol, stb...)

Ha mindig, amikor bekapcsolom a tévét/porszívót az alsó szomszéd feljön és felháborodva beszél velem 10 percig, hogy milyen vagyok, és én ezért már rettegek bármit csinálni itthon, tehetek valamit ellene?

Hivatalosan gondoltam. Egyszerűen félek hazajönni,félek mosni,porszívózni,zuhanyozni,tévézni,zenét hallgatni,egyáltalán lépkedni a padlón. Komoly stresszt és lelki problémát okoz,mert érzékeny ember vagyok. Nem hallgatok hangosan zenét,nem hangos a TV,nem fúrok,nem klopfolok,csak élni szeretnék normális hangerővel,de egyszerűen képtelen vagyok rá,mert már egyből az a gondolat tör rám hazafelé is,hogy ott fog állni az ajtóban. Mit tudok tenni a költözésen kívül?

Legjobb válasz: Egyedül élsz? Kérj meg egy határozottabb személyiségû, keményebb embert, hogy õ nyisson neki ajtót. Nekem is ilyen édesanyám. Félt az alattunk lakótól, de miután én nyitottam neki ajtót, nem mert többet feljönni.

Egyedül élsz? Kérj meg egy határozottabb személyiségû, keményebb embert, hogy õ nyisson neki ajtót. Nekem is ilyen édesanyám. Félt az alattunk lakótól, de miután én nyitottam neki ajtót, nem mert többet feljönni.
Ez azért már felháborító, hogy a normál életviteledben korlátoz le valaki. Fel kell jelenteni! Itt a hozzá kapcsolódó jogszabály: BTK 176/A.§ (1) Aki abból a célból, hogy mást megfélemlítsen, vagy más magánéletébe, illetõleg mindennapi életvitelébe önkényesen beavatkozzon, rendszeresen vagy tartósan mást háborgat, így különösen mással, annak akarata ellenére telekommunikációs eszköz útján vagy személyesen rendszeresen kapcsolatot teremteni törekszik, ha súlyosabb bûncselekmény nem valósul meg, vétséget követ el, és egy évig terjedõ szabadságvesztéssel, közérdekû munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendõ.
Feltétlenül tegyél valamit szerintem is hivatalosan, ez jó ötlet tõled. Nehogy az egész életedet ilyen stresszben éld. Megpróbálhatod felvenni a kapcsolatot ez ügyben valamilyen ingyenes jogsegély szolgálattal vagy családsegítõvel elõször, ott biztosan tudnak segíteni az elsõ lépésekben. Tájékozódj náluk, hogy milyen lehetõségeid vannak. Ne hagyd magad. Az általad is leírt személyiségû arrogáns emberekbõl van mindenfelé, de ne legyél áldozat. Van ügyvéd ismerõsöd? Megkérdezhetnéd tõle, hogy mit tegyél, ha nincs, akkor a jogsegély szolgálattól. Nagyon együtt érzek veled és szurkolok, hogy sikerüljön számodra pozitívan megoldanod a helyzetet! Ahogyan leírtad, amit a szomszédod mûvel, szerintem az már zaklatás vagy valami olyasmi, feltétlenül kérj hivatalos helyrõl tájékoztatást és segítséget!
Nyugodtan tegyél ellene valamit. Én mondjuk az arcát beverném, de nyílván ahogy írtad, te nem ilyen vagy. Kérj meg egy határozottabb embert, hogy kicsit beszélgessen el vele. 19/f
Biztos idegbeteg a szomszédod. Ne foglalkoztasson, hogy mit gondol. A napi dolgaid elvégzéséhez alanyi jogod van. Fõleg ha nem is zajoskodsz.

Hányszor és mennyi ideig voltál már az usa-ban? Főleg a nyugati part érdekel, kedvesek az emberek? Milyenek a tipikus túristákkal?

Legjobb válasz: Nyugati parton élek, szerintem az emberek nagyon rendesek úgy általában. Most így nem tudom, hogy a turistákkal milyenek, de végülis mindenkivel egyformák, hiszen ez az ország errõl szól. Ja, lehet, hogy hidegebbek, mint az olaszok, de nem vágnak át az éttermekben meg különbözõ helyeken, ahogy az Olaszországban szokás. Rendesek. Délhez és Észak-Kelethez képest sokkal udvariasabbak, normálisabbak.

Nyugati parton élek, szerintem az emberek nagyon rendesek úgy általában. Most így nem tudom, hogy a turistákkal milyenek, de végülis mindenkivel egyformák, hiszen ez az ország errõl szól. Ja, lehet, hogy hidegebbek, mint az olaszok, de nem vágnak át az éttermekben meg különbözõ helyeken, ahogy az Olaszországban szokás. Rendesek. Délhez és Észak-Kelethez képest sokkal udvariasabbak, normálisabbak.
1-szer, 1 hónap, keleti part. Kedvesek, de távolságtartók. Pl. az olaszokhoz képest inkább hidegek.
Sosem jártam még ott...
Egyszer sem, egyszer sem. Nem tudom. Nem tudom.
Egyszer sem, egyszer sem. Nem tudom. Nem tudom.
A kérdező hozzászólása: ez jó hír:-) 10 napra megyek egyenlõre, remélem késõbb végleg is lesz lehetõségem, de most még szeretném kiélvezni mint túrista

Ez már jóslófájás? Milyen az a fájás, aminél már menni kell szülni? Tegnap óta kisebb megszakitásokkal tompán fáj az alhasam olyan mensiszerüen.De ezt nem lehet lemérni hogy hány percesek ugyanis folyamatosan fáj és nem görcsölget. 37 hetes kismama

Legjobb válasz: Valószínûleg még nem az, ha nem rendszeres. De azért figyelj, hogyan változik a fájás jellege, lehet, hogy már valami felvezetõ-féleség. :) Nekem olyan volt, hogy nem lehetett eltéveszteni, hullámokban jött. A fájás maga erõs összerándulásokból állt, ami nem enyhült semmilyen testhelyzetben, utána két fájás között pihenõ, mintha elfújták volna. Nem biztos, hogy neked is ilyen egyértelmû lesz, de szerintem addig nem kell indulni, amíg nem bizonyos idõközönként jelentkeznek. (Persze ha nyugtalan vagy, hívd a szülésznõt, akárhány óra van. Õ majd eldönti.) Nagyon szurkolok neked!

Valószínûleg még nem az, ha nem rendszeres. De azért figyelj, hogyan változik a fájás jellege, lehet, hogy már valami felvezetõ-féleség. :) Nekem olyan volt, hogy nem lehetett eltéveszteni, hullámokban jött. A fájás maga erõs összerándulásokból állt, ami nem enyhült semmilyen testhelyzetben, utána két fájás között pihenõ, mintha elfújták volna. Nem biztos, hogy neked is ilyen egyértelmû lesz, de szerintem addig nem kell indulni, amíg nem bizonyos idõközönként jelentkeznek. (Persze ha nyugtalan vagy, hívd a szülésznõt, akárhány óra van. Õ majd eldönti.) Nagyon szurkolok neked!
Ez meg nem az.Nekem is volt ilyen egy hettel ezelott, reggel ugy ebredtem es megallas nelkul fajt az alhasam es derekam, mensi szeruen egesz estig.Este egy apolono mondta hogy ha nem mulik masnap, harmadnap sem menjek orvohoz, de amugy ez nem szulesi fajas.Masnap elmult azota sincs.En is a 37hetben vagyok.Akkor kell bemenni a korhazba mikor nem folyamatosan hanem idokozonkent van a fajas.
Készülõdik a picuri ezek jósló fájások, eltarthat akár a40-41-42.hétig is felkészít a szervezeted a szülésre. Az igazi fájásokat ösztönösen érezni fogod, hogy EZ már az!! Bízz az ösztöneidben!! Hullámszerüen jönnek majd és amikor 10 vagy 5 percenként nagyon fog fájni de ez már úgy is a végén van és utána meg is lesz a picike. Sok sikert!!

Nem tudom milyen az alakom, mert a legtöbb oldal mást mond és már nem tudom eldönteni. Valaki?

Sziasztok ! Szeretném tudni, hogy milyen alakom van,mert több oldalt is olvastam már. 2 alakot hozott elõ a körte és a homokóra alakot. Segítenétek benne ? köszönöm.

Legjobb válasz: Kép nélkül nehéz.

Kép nélkül nehéz.
Az emberek nem szabócentivel és fürdõszobamérleggel mászkálnak napközben, rakj fel képet, ahogy az elsõ is írta!
Nem lenne.rossz.60as.derékkal
képet...
Centrifuga.
Egyenes/téglalap.
Szerintem is egyenes, és baromi husi lehetsz.
képet!
hordó

Evett már valaki mogyorókrémes lekváros szendvicset? Milyen az íze? És a tejes teának (angolosan)?

Legjobb válasz: MogyoróVAJAS. Az benne a pláne hogy a mogyoróvaj sós. Megkóstoltam, nem rossz de nem is jó. Tejes teát ittam egy ideig, de most már nem tudnám meginni. Az nagyon fura az biztos.

MogyoróVAJAS. Az benne a pláne hogy a mogyoróvaj sós. Megkóstoltam, nem rossz de nem is jó. Tejes teát ittam egy ideig, de most már nem tudnám meginni. Az nagyon fura az biztos.
Mi van akkor, ha valoban mogyorokremmel -pl Nutellas- lekváros kenyérre gondolt?
Én ettem és imádom :) az egyik kedvencem. Magyarországon valamiért nem nagyon elterjedt, eleve kevés helyen van mogyoróvaj.
jut eszembe a mogyoróvajak lekváros kenyér is nagyon finom. Érdekes íze van.
én csak a teáról tudok nyilatkozni: szerintem nagyon finom tejjel, próbáld ki, nem lehet mivel összehasonlítani, sokkal lágyabb, krémesebb lesz tõle az íze :)
Én mindig tejjel iszom a teát. Olyankor nem kell bele citromlé, mert összeugrik a tej. Szerintem jobban kihozza a tea ízét.
Én mikor elõször megízleltem a mogyoróvajat egy nagy cslaódás volt. Valamiért én édes ízre számítottam de olyan tömény sós. Viszont lekváros mogyoróvajaas palacisntát ettem már az ízlet mert a lekvár felhozta az édes ízt a mogyoróvaj emg olyan krémes volt, de nem leeht belõle sokat enni mert olyan tömény. Tejes tea gondolatra is megborzongtat még nem próbáltam.
A tejes tea szerintem finom, mogyoróVAJAS-lekváros kenyeret még nem ettem.
1-es vagyok. Úgy értem a mogyoróvajas lekváros kenyér semmi extra. Teljesen ehetõ.
8: sparban elég emberi áron van.

Korai terhesség esetén mit jelent a barnázás? Milyen állagú és milyen mennyiségű az "anyag"? Már 2. napja késik, barna és nyúlós folyásféleségem van. Lehetek terhes? Vagy most ennyi a menszesz?

Legjobb válasz: Terhesség esetén a barnázás nem igazán jelent jót. Csinálj tesztet, menj dokihoz, õ tudja igazán, mi ilyenkor a teendõ. Aztán lehet egy kis hormonzavar is, úgyhogy szerintem elõször teszt!

Terhesség esetén a barnázás nem igazán jelent jót. Csinálj tesztet, menj dokihoz, õ tudja igazán, mi ilyenkor a teendõ. Aztán lehet egy kis hormonzavar is, úgyhogy szerintem elõször teszt!
Lehet beágyazódásos váladék. Ha már kialakult terhesség, akkor viszont progreszteron hiány is okozhatja. Teszt és doki sürgõsen!!!
Szeintem terhes vagy:) Nekem is így volt az elsõvel, mensi napján barnázás.Hála nem lett semmi baj, mostmár egy éves.Most újra babát várok, és megint ugyanígy volt.Tehát ha nem nagyon erõs a barnázásod, akkor szerintem nem lesz gond.Majd írj, hogy mi van??????
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Sajnos ma reggelre megjött! Annyira el vagyok keseredve, pedig még csak ez volt az elsõ hónap, hogy próbálkozunk.

Milyen az mikor bekeményedik a pocid, és már MagnaB6-ot szükséges bevenni?

Legjobb válasz: Nem dobta ki az ehhez hasonló kérdést, mert mindig át szoktam nézni. Aztán ha van hasznos válasz, akkor nem írom ki. Amúgy a 18. hét elején járunk, és köszi a választ! Még nem volt ilyen, remélem egy jó darabig még nem is lesz. Csak úgy kérdeztem, hogy ha jelentkezik tudjam, hogy ez már bizony sajna az. Mikortól lehet?

A kérdező hozzászólása: Nem dobta ki az ehhez hasonló kérdést, mert mindig át szoktam nézni. Aztán ha van hasznos válasz, akkor nem írom ki. Amúgy a 18. hét elején járunk, és köszi a választ! Még nem volt ilyen, remélem egy jó darabig még nem is lesz. Csak úgy kérdeztem, hogy ha jelentkezik tudjam, hogy ez már bizony sajna az. Mikortól lehet?
Elég kellemetlen, már volt ehhez hasonló kérdés. A nevében is benne van, keményedés. Érzed, hogy egyszer csak kemény lesz, ezt nem lehet jobban elmagyarázni. Nekem alul szokott a pocakom keményedni, nem lehet összetéveszteni semmivel, hidd el. De jobb ezt megelõzni és annyi magnéziumot szedni, amennyitõl elõ sem jön. egy bizonyos idõ után viszont elõ fog jönni, csak nem annyiszor. Hány hetes vagy? Én nem javaslom a magneB6ot, vannak ennél sokkal jobbak erre a célra, kérj receptet a dokidtól! 32 hkm
A kérdező hozzászólása: *MagneB6
Szia! Nekem 19 hetesen volt az elsõ, de nem tudtam, hogy az, a védõnõm mondta, hogy pedig ez az volt. Úgy tudnám leírni, mint mikor nagyon teleeszed magad, és feszül a pocid tõle. Csak éppen nem ettél semmit! Azóta 3*1 magnesi citricit szedek, nem is nagyon jött elõ újra, talán párszor és teljesen zárt vagyok. (kopp-kopp :-) ) Üdv, 28 hkm
Ez sok dologtól függ: pl. hol tart a terhességed, milyen állapotban van a méhed, volt-e már gyereked... Az egész méh bekeményedik, nem csak az alja, vagy a teteje. (az csak a baba odahúzódása). 0, 5-1 percig tart. Közben érezhetsz furcsákat... akár enyhe hányingert, vagy hogy nem tudod elviselni a hasadon a bugyit-gatyát. Érdemes relaxálni közben, és mindenképpen levegõt venni! ilyenkor a baba amúgy is "szorongatott" helyzetben van, legalább levegõje legyen :) . Ha a terhességed felén túl vagy, napi 4-6 összehúzódás nem gáz, ha nem fáj. Segíti a méh növekedését, felkészül a szülésre. Ha sok, vagy fáj, akkor az sajnos nem jó jel. A Magne-B 6 komolyabb összehúzódásokra semmit sem ér, ilyenkor az orvos erõsebb magnéziumot ír fel. Ha az utolsó hetekben vagy, és kicsit fáj, az már a közeledõ szülést jelzi, jóslófájásnak hívják. Ha megnyomkodod a kezeddel és "felpuhul" akkor ez még nem a szülés lesz! :) Jó egészséget! 2 gyerekes, 25 hkm

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!