Találatok a következő kifejezésre: Milyen az és milyen (10049 db)

Azok akik engedélyeztették a gyermekük nevét, leírnák, hogy melyik nevet, milyen forrásból, és milyen indíttatásból választották? Sikerült, elutasították?

Le írnátok a nevet, és a történetet, miért pont ezt választották.

Legjobb válasz: Nagyon érdekelnek a nevek, és érdekel, ki, miért vállalkozik a név engedélyeztetésre. Magam is elgondolkodtam már ezen lehetõségen. Nagyon érdekelne, ki milyen okból tette, és milyen indoklást írt hozzá.

A kérdező hozzászólása: Nagyon érdekelnek a nevek, és érdekel, ki, miért vállalkozik a név engedélyeztetésre. Magam is elgondolkodtam már ezen lehetõségen. Nagyon érdekelne, ki milyen okból tette, és milyen indoklást írt hozzá.
A kórházban mesélte egy lány, hogy õk a Kamília nevet kérvényezték. Ez nem ugyanaz, mint a Kamélia vagy Kamilla, Romániában ismertebb név. Nekik engedélyezték a nevet, de végül fiú lett a gyerek, így nem "használták fel".

Ha vennék németjuhász kan kölyköt milyen kaját adjak neki? (csont, maradék) ja és néztem azokat a PRO PLAN kutyatápokat is TULAJDONOSOK milyet ajánlotok? , És milyen ház meg milyen dolgokat kéne vegyek a befogadása előtt?

Legjobb válasz: Tényleg ne vegyél Pro Plant az árához képest gagyi. Brit Caret, vagy Brit Premiumot vegyél inkább. Neten tudod rendelni. Kölyöknek a junior largot, késõbb a sima largot. Kutyaház kell ha nem akarod beengedni, de kb 6 hónapos korig jó lenne ha beengednéd a lakásba. Kell még: tál 2 db, póráz, nyakörv, kefe, játék, meg majd menet közben rájösz hogy egy csomó más is.

Tényleg ne vegyél Pro Plant az árához képest gagyi. Brit Caret, vagy Brit Premiumot vegyél inkább. Neten tudod rendelni. Kölyöknek a junior largot, késõbb a sima largot. Kutyaház kell ha nem akarod beengedni, de kb 6 hónapos korig jó lenne ha beengednéd a lakásba. Kell még: tál 2 db, póráz, nyakörv, kefe, játék, meg majd menet közben rájösz hogy egy csomó más is.
A Pro Plan nem olyan jó, mint amilyen drága. Érdemes lenne a Brit tápot megpróbálnod.Még a prémium tápsora is olcsóbb mint a Pro Plan, és minimum olyan jó, sõt!Az ilyen nagy márkáknál a nevet meg a szép csomagolást fizeted meg.
Menhelyeken vannak tök normális kutyák is. Pl meghalt a gazdája, azért került oda. Budapesten ott a Rex meg az Illatos út, mindkettõnek van honlapja, de keress rá a fajtamentésre is, õk is fenn vannak a neten. Felnõtt kutyával még jobban is jársz, ha nem akarsz egy kölyök rosszaságával veszõdni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat. Milyen menhelyek vannak Kispesten? Tényleg jobb ha örökbe fogadok kutyát? a menhelyen nem olyanok vannak nagyrészt aki beteg, nincs meg az egyik testrésze, szeme , megverték....stb
Kutyaház, nyakörv, nyakörvre biléta a telefonszámotokkal. A nyakörvet el ne felejtsétek idõnként levenni és ahogy nõ a kutya, a méretéhez igazítani (minimum hetente nézd meg, a két ujjadnak be kell férni a nyakörv és a kutya nyaka közé). Kell etetõ és itatótál. Friss vize mindig legyen! A kajás tálat is érdemes valami fedett helyre tenni, hogy ne essen bele az esõ, mert az gusztustalan. A tálakat idõnként mosd el, a vizes tálat is. Alap kajának jó a táp. Ha fõzöl, akkor rizs, tészta, hús (a hentesnél kapsz olcsóbb nyesedéket). Zöldség: sárgarépa, borsó, káposzta, spenót, zöldbab, brokkoli, ami épp van otthon. Ha fõztök húslevest, mehet belõle a csont a kutyának. A velõscsontot nagyon szeretik, érdemes azt is adni neki (húslevesben fõzve). A kerítést nézd meg, ne legyen rajta lyuk. Hirtelen ennyi jutott eszembe. Ne felejtsd el beoltatni veszettség ellen. Chip is kell neki.
Kalciumot csak akkor ha a doki ajánlja, inkább zöldkagylót az izületekre.
Nem feltétlenül kell a kutyának hiper-szuper tápot adni. Egy jó, középkategóriás táp már jó lehet: Brit, Josera, Dog Chow, Happy Dog...persze, ha ezek MELLÉ házi kosztot is kap, az is jó. Fõtt hús, csont, zöldségek. Viszont ilyen kölyöknél fontos, hogy kapjon kalciumot, mert a rosszul fejlõdõ csontok egy életre tönkretehetik. Ezt nem szabad megspórolni. Viszont én mindenképpen javaslom, hogy ne vegyél egy kölyköt (kivéve persze, ha van kb 100ezer forintod egy igazi tenyésztõtõl vásárolni), hanem fogadj örökbe. Nézz szét a környékbeli menhelyeken vagy a fajtamentésnél...annyi kutya vár gazdára, ne támogass szaporítókat!
A kérdező hozzászólása: Aki irta(d) milyet vegyek inkább?
A kérdező hozzászólása: Ja nem, nem fordul elõ mert nem ezt kérdeztem.
Mindenképpen menhelyet vagy fajtamentést keress, nagyon-nagyon sok van. Õk már ismerik a védenceiket annyira, hogy tudják, milyen jellem, és hogy illene-e hozzád, a családodba. http://www.nemetjuhaszmentes.hu/

Van valaki itt, aki most fejezi be az építkezést és költözés előtt áll? Milyen pozitív és milyen negatív tapasztalataitok voltak az építkezés során?

Legjobb válasz: nálunk csak lakásfelújítás volt, de már akkor azt mondtam, hogy egy házépítésbe bele is õrülnék. iszonyat, hogy egyes -magukat mesternek nevezõ emberek- milyen link alkoholisták. a pozitív az volt, mikor végre beköltöztünk, és élvezhettük a lakást :D

nálunk csak lakásfelújítás volt, de már akkor azt mondtam, hogy egy házépítésbe bele is õrülnék. iszonyat, hogy egyes -magukat mesternek nevezõ emberek- milyen link alkoholisták. a pozitív az volt, mikor végre beköltöztünk, és élvezhettük a lakást :D
Én burkolatokkal foglalkozom..tudnék mesélni...hogy hogyan lopják el a munkások mások szanitereit, meg szerszámait és hogyan hazudnak a tulaj szemébe pofátlanul, aki aztán visszamegy õrjöngve a boltba, hogy átverték..hújjajj..
Nekünk két tervrajzot kellett készíttetni mert az elsõnél nem mérte meg a tervezõnk a telek szélességét arra hivatkozva, hogy ugy vettük ezt a telket, hogy volt rá már egy ikerlakásos tervrajz amit mutattunk a tervezõnek és õ ismerte azt a tervezõt így õ lusta volt lemérni a telket pontosan és ráadásul még a második rajzért félárat kellett fizetnünk. Voltak ám incidensek. Sok mindent másképp csináltam volna. Például úgy építettem volna ki a fürdõben a zuhanykabint, meghosszabbítottam volna egy helyen a tetõt. szóval. Majd rájöttök ám ti is utolag.
építkezni? soha...nekem csak kész lakás kell bõven elég volt végignézni pár éve amikor hozzáépittetetk anyámék a lakáshoz még 70 négyzetmétert...hiába álltunk felettük, annyit próbáltak lopni, hogy 1 hét után majdnem csak motozás után mehettek el... de költözni télen? áhh, soha többet...tavaly pont abban a legnagyobb télben kényszerültem költözni, igaz albérlte, és csak 3 utcával odébb, de annyit még nem szenvedtem mint akkor 3 napig... költözni csak nyáron...
Igaz mi nem most, hanem két éve költöztünk. Pont novemberben. Elvileg szeptemberre volt kitûzve, de a gáztervet dobálták egy darabig, az engedélyezés nélkül meg ugye nem volt gázóra meg fûtés. Addig meg nem akartunk költözni meg jöttek a hidegek! Mi is sokat veszekedtünk! Fõleg a kõmûvessel. Vele többet semmit sem csináltatnék. De én még nem nagyon láttam olyan építkezést, ahol egy kicsit nem "õrültek" meg az emberek!:) Még ha kivitelezõ céggel csináltatod, akkor is lehetnek gondok. Meg sok mindent most már máshova rakatnánk a házban, de mindennel együtt piszkosul jó érzés, hogy saját házadban laksz!:) Szeretem, hogy minden egyes részlete bennünket tükröz. Még két év után is tudok a kádban ülve az általam tervezett fürdõszobában gyönyörködni!:)
November 1-én költöztünk be az új házba. Szépen lassan jönnek elõ a hibák. De jönnek elõ a hangyák is. Nem tudom honnan, mindig kavar egy-egy valahol.:) Egyébként azt hittük sosem leszünk kész. A kivitelezõkkel sok gond volt, szívattak minket rendesen... Ígéretek, elfelejtett dolgok...stb. Most is várjuk a bádogost, hogy feltegye a külsõ párkányokat. Szerdán meghozta, letette és azt mondta rögtön jön:) Én már csak nevetek rajta, talán elfáradtam.
A kérdező hozzászólása: Akinek rossz tapasztalata volt, sajnálom! Mi alapoktól kezdve másfél év alatt húztuk fel a házat. Azt az egy nagyobb, és egy-két kisebb bosszúságot leszámítva nem éltük meg nagyon negatívan az építkezést! Már csak 1 hét és költözünk! :) Úgy várom! A negavít tapasztalat legrosszabbja a következõ volt: a telek kicsit lejtõs, a csatorna elég magasan van, ezért ahhoz, hogy legyen lejtése, meg kellett egy sorral emelni a házat. Meg is tettük, viszont a vízszerelõ (aki csak az alapszerelést csinálta) mégis elcseszte, és amikor most õsszel akartak rákötni a csatornára, akkor derült ki, hogy nincs elég lejtés. Ezért muszáj volt átemelõ szivattyút berakni. Nagyon nem örültünk neki... Ezen kívül azonban minden mesterrel meg voltunk elégedve, szerencsére sem lopás, sem ivás nem volt egyiknél sem! Úgyhogy összességében pozitív a mérleg nyelve! :)


Milyen esetben ir fel az orvos clostyt? Milyen vizsgálat és milyen idő közönként kell hozzá?

Legjobb válasz: Csatlakozom az elõttem szólóhoz, vérvétel mindenképpen kell hozzá, és még legyél azzal tisztáben, hogy folyamatos megfigyelésre lesz szükség, ha elkezded szedni (ez idõben azt jelenti, hogy napi rendszerességgel kell majd járnod u.h-ra a peteérés napjaiban, ami kb. 5-6 napot hidal át, mert nézik a növekedés ütemét, és mértékét).

Csatlakozom az elõttem szólóhoz, vérvétel mindenképpen kell hozzá, és még legyél azzal tisztáben, hogy folyamatos megfigyelésre lesz szükség, ha elkezded szedni (ez idõben azt jelenti, hogy napi rendszerességgel kell majd járnod u.h-ra a peteérés napjaiban, ami kb. 5-6 napot hidal át, mert nézik a növekedés ütemét, és mértékét).
Írd be a keresõbe, nagyon sok kérdés van, amiben megtalálod a válaszokat. Amúgy peteérés serkentõ gyógyszer és vérvétel kell hozzá amiben megnézik a hormonjaidat hogy mi a baj...

Szerintetek milyen egyszerű módszerrel tudnék lefogyni (gondolok itt h milyen testmozgással és milyen diétával)? 83 kg vagyok és 170 cm mennyi lenne az ideális testsúly nekem?

Legjobb válasz: 65 kg. Kerülni, ill. kiiktatni: a cukros, lisztes ételeket. Enni: fehérje (hús, hal, tojás), rengeteg zöldség, saláta. Mozgás: fõleg aerob. Napi min. 3 liter víz. Ilyen egyszerû!

65 kg. Kerülni, ill. kiiktatni: a cukros, lisztes ételeket. Enni: fehérje (hús, hal, tojás), rengeteg zöldség, saláta. Mozgás: fõleg aerob. Napi min. 3 liter víz. Ilyen egyszerû!

Milyen konkrét és milyen következtetések vannak az Antikrisztussal kapcsolatban?

Legjobb válasz:
2the.9 Mert ennek a törvénytiprónak az eljövetele a Sátán munkája a hazugság minden hatalmával, jelével és csodájával;10 és a gonoszság mindenféle csalásával azok számára, akik elvesznek, akik nem szerették az igazságot, hogy általa üdvözüljenek. jel.13.3 Láttam azt is, hogy az egyik feje szinte halálosan megsebesült, de halálos sebe meggyógyult. Az egész föld csodálta a fenevadat:4 imádták a sárkányt, hogy átadta a hatalmat a fenevadnak, imádták a fenevadat is, és így szóltak: "Ki hasonló a fenevadhoz, és ki tudna vele harcra kelni?"5 És adatott neki nagyokat mondó és istenkáromló száj, adatott neki hatalom a cselekvésre negyvenkét hónapon át;6 és megnyitotta száját káromlásra Isten ellen, hogy káromolja az õ nevét és sátorát, azokat, akik a mennyben laknak. vadállat, hazug, csaló, képmutató, zseni emberileg, gyilkos,stb...

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 2the.9 Mert ennek a törvénytiprónak az eljövetele a Sátán munkája a hazugság minden hatalmával, jelével és csodájával;10 és a gonoszság mindenféle csalásával azok számára, akik elvesznek, akik nem szerették az igazságot, hogy általa üdvözüljenek. jel.13.3 Láttam azt is, hogy az egyik feje szinte halálosan megsebesült, de halálos sebe meggyógyult. Az egész föld csodálta a fenevadat:4 imádták a sárkányt, hogy átadta a hatalmat a fenevadnak, imádták a fenevadat is, és így szóltak: "Ki hasonló a fenevadhoz, és ki tudna vele harcra kelni?"5 És adatott neki nagyokat mondó és istenkáromló száj, adatott neki hatalom a cselekvésre negyvenkét hónapon át;6 és megnyitotta száját káromlásra Isten ellen, hogy káromolja az õ nevét és sátorát, azokat, akik a mennyben laknak. vadállat, hazug, csaló, képmutató, zseni emberileg, gyilkos, stb...
Az Antikrisztus egyik egyik formája az ateizmus, hiszen elvetik azt a tényt hogy létezett Jézus Krisztus. Ahogy a biblia mondja "antikrisztus az aki tagadja Jézus Krisztus tesben való eljövetelét"

Acer aspire e1-531-es laptopba milyen processzort és milyen videókártyát rakjak hogy aránylag beleesen az átlagba az össz teljesítmény?

a proceszorom 2.2 ghz-es a videókártyám meg egy sima Intel R grapics ezeket szeretném jobbra cserélni

Legjobb válasz: Sajnos laptopban esetleg ramot,procit tudsz cserélni,az összes többi adott,nem cserélhetõ.(HDD,és cd-dvd írón kívül) Ezt add el,és vegyél egy újabbat.Jobban jársz!

Sajnos laptopban esetleg ramot, procit tudsz cserélni, az összes többi adott, nem cserélhetõ.(HDD, és cd-dvd írón kívül) Ezt add el, és vegyél egy újabbat.Jobban jársz!

1 Lottózó működtetésére milyen iratok és milyen engedélyek szükségesek? Mekkora kezdőtőke szükséges és mit biztosít az állam vagy valami?

Legjobb válasz: Az állam semmit, max a Szerencsejáték Zrt., így náluk tudsz részletekrõl érdeklõdni. Kell neked egy vállalkozás és egy üzlethelység, lottós vizsga vagy ezzel rendelkezõ alkalmazott. A Zrt adja a berendezés egy részét, a gépet és a plakátokat, amit az általuk meghatározott módon kell kitenni.

Az állam semmit, max a Szerencsejáték Zrt., így náluk tudsz részletekrõl érdeklõdni. Kell neked egy vállalkozás és egy üzlethelység, lottós vizsga vagy ezzel rendelkezõ alkalmazott. A Zrt adja a berendezés egy részét, a gépet és a plakátokat, amit az általuk meghatározott módon kell kitenni.

Mi a véleményetek a Szegedi Gregor József Ált. Isk-ról? (Pl. : milyen az oktatás, milyenek a tanárok és a továbbtanulási lehetőség középiskolába? )

Legjobb válasz: Állítólag rossz a közösség, illetve az a tipikus olyan iskola, ahol a kitûnõk is nagyon megszívják a gimnáziumban. Én nem személyes tapasztalatot írok, egy lány anno nyolcadikra jött át hozzánk, õ mesélte, lehet, hogy elfogult a véleménye, de õ tényleg nem szerette... 7 évig volt kitûnõ ott, nálunk már az elsõ félévben rontott (erõs, nívós iskola a miénk), de az írásbelije jól sikerült és bejutott a ságváriba, ott olyan hármas körüli az átlaga. De például a keresztanyám lánya odajárt és nagyon szerette. Igaz, hogy õ Eötvösbe ment továbbtanulni. Én inkább mondjuk a JuGyu-ba, kis Ságváriba, vagy esetleg az öreg Rókusiba vinném (csak a mi osztályunkból nyolcan mentünk Radnótiba, és csak hárman nem gimnáziumban folytatták tanulmányaikat.

Állítólag rossz a közösség, illetve az a tipikus olyan iskola, ahol a kitûnõk is nagyon megszívják a gimnáziumban. Én nem személyes tapasztalatot írok, egy lány anno nyolcadikra jött át hozzánk, õ mesélte, lehet, hogy elfogult a véleménye, de õ tényleg nem szerette... 7 évig volt kitûnõ ott, nálunk már az elsõ félévben rontott (erõs, nívós iskola a miénk), de az írásbelije jól sikerült és bejutott a ságváriba, ott olyan hármas körüli az átlaga. De például a keresztanyám lánya odajárt és nagyon szerette. Igaz, hogy õ Eötvösbe ment továbbtanulni. Én inkább mondjuk a JuGyu-ba, kis Ságváriba, vagy esetleg az öreg Rókusiba vinném (csak a mi osztályunkból nyolcan mentünk Radnótiba, és csak hárman nem gimnáziumban folytatták tanulmányaikat.
A kérdező hozzászólása: Te melyik iskolába jársz?
Rókusiba :) ) Van ott néhány olyan tanár, hogy hú :D nem tudom, hogy nélkülük mennyire szerettem volna meg a tantárgyaikat, egy élmény volt tõlük tanulni, biztos alappal küldtek minket a gimnáziumba és nem is problémám :) Csak egy példa : Dóda Kati néni alapos töri felkészítése miatt alig kellett valamit odatennem a gimiben és 4 évig kitûnõ voltam :) még az érettségi felkészülés alatt is elõvettem a régi vázlataimat :) ) (Én alapvetõen matek-fizika vonalon mozgok, ilyen irányba mentem tovább, de attól még szerintem igenis hasznos :) ) ) Gondolom idén esedékes a beíratás :) Hova megy a lurkó ? ;D

Milyen előnyei és milyen hátrányai vannak az LG Optimus Black-nek (P970)?

Irjatok min. 3-3at!

Legjobb válasz: Elõnye a kijelzõ, és a kamera se rossz, több nincs. Hátránya a ma már gyenge hardver, és az optimalizálatlan szoftver, és az indokolatlanul magas ár. 45-50-ért jó vétel lehetne, de úgy is csak akkor, ha normális szoftver lenne rajta.

Elõnye a kijelzõ, és a kamera se rossz, több nincs. Hátránya a ma már gyenge hardver, és az optimalizálatlan szoftver, és az indokolatlanul magas ár. 45-50-ért jó vétel lehetne, de úgy is csak akkor, ha normális szoftver lenne rajta.
Szerintem elég egy 1 Ghz-es processzor.Most ez a telefon kártyafüggetlenül 42000-50000 forint.Ha pedig nem tetszik az Lg-s szoftver és a fõképernyõ kinézete, akkor ott vannak a romok.
Mire elég? Már egy éve is gyenge volt. Tapasztalat, nekem is az van a Defy-ban. Ez a telefon most már 35 ezret sem ér.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!