Találatok a következő kifejezésre: Milyen az és a színe a (43 db)

Citromlétõl soha nem fog szõkülni a hajad.
Hát önmagában a citromlétõl nem fogsz szõkülni, legalább is nem annyit, hogy az nagyon feltûnõ legyen. De egyébként nem, nincs más negatív következménye. A szárazságot meg el lehet kerülni egy egyszerû balzsammal.

Az én szobám Lila, Zöld, Kék és Fekete-Fehér színekben "pompázik". A színeknek van valami hatása rám? Ha igen ezek a színek milyen hatással jár?

Legjobb válasz: Igen az vagyok. Sokan nem értenek az öltözködésem miatt. Szinte minden nap más színeket viselek. (Fiú vagyok.)

A kérdező hozzászólása: Igen az vagyok. Sokan nem értenek az öltözködésem miatt. Szinte minden nap más színeket viselek. (Fiú vagyok.)
azt tudom hogy a zöld nyugtat, a kék gyógyít, tehát nagyszerû szinek
Szerintem van: Idegbeteg vagy, de hogy nem dolgozol semmit sem hanem valaki eltart az tuti. Gyakran unatkozol a semmittevés néha unalmas.
Szerintem meleg is vagy.
Hát azt, hogy milyen hatása van rád, leginkább Te tudnád megmondani. Valószínûleg leginkább attól függ, melyik faladat nézed :) ) A zöld nyugtat, ez biztos. Talán a lila is. A fekete-fehér... szerintem kicsit depis. Hogy jutott eszedbe, hogy ilyen tarkára fesd a szobád?
A kérdező hozzászólása: Igazából nem én választottam, de most nagyon megtetszett.Úgy van hogy a fal alja lila a tetee zöld és a bútor fekete fehér de a fehér is tört fehér. Az ágy is lila&zöld színû. A Szönyeg is lila.
Én szeretem a színeket, úgyhogy biztos klassz a szobád! Valószínûleg Te is színes egyéniség lehetsz!
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm... /FÕLEG AZ UTCSÓ KETTÕNEK....THX az értelems válaszokért/

Milyen melltartóval szokás felvenni az alábbi ruhákat? (Színben passzoljon-e a ruhához, kilátszódhat-e a vállpánt és/vagy a hátsó pánt? )

- átlátszó póló (sima, egyszerű pamut v-nyakú póló, csak nagyon vékony az anyaga) - "direkt" átlátszó blúz (pl csipke, madeira, "hálós" vagy muszlin szerű anyagú) - csőtop - nyakbakötős/nyakbaakasztós tunika

Legjobb válasz: - az átlátszós dolgokban úgy tudom pont az a lényeg hogy látszódjon alatta a melltartó, és a színe illjen a kiegészítõkhöz. Bár szerintem bõrszinû melltartóval is jó. - csõtop: pántnélküli melltartóval! A színe szerintem mindegy, csak ne látszódjon. -nyakbakötõs: ilyenhez én nyakbaakasztós melltartót szoktam (ez nekem kényelmesebb mint a pántnélküli), de pántnélküli is tökéletes. A melltartó ne látszódjon ki. A hátsó pánt semmiképpen, az viszont szerintem belefér, ha egy kicsit nagyobb nyakú pólóból látszik egy pici vállpánt. Bár ez csak az én véleményem.

- az átlátszós dolgokban úgy tudom pont az a lényeg hogy látszódjon alatta a melltartó, és a színe illjen a kiegészítõkhöz. Bár szerintem bõrszinû melltartóval is jó. - csõtop: pántnélküli melltartóval! A színe szerintem mindegy, csak ne látszódjon. -nyakbakötõs: ilyenhez én nyakbaakasztós melltartót szoktam (ez nekem kényelmesebb mint a pántnélküli), de pántnélküli is tökéletes. A melltartó ne látszódjon ki. A hátsó pánt semmiképpen, az viszont szerintem belefér, ha egy kicsit nagyobb nyakú pólóból látszik egy pici vállpánt. Bár ez csak az én véleményem.
Jézusom, el ne hidd, amit az utolsó írt... Ha az átlátszó felsõ alá még egy direkt feltûnõ melltartót veszel fel, csak közönségesnek fogsz tûnni. Én mondjuk alapból nem veszek fel átlátszó pólókat csak melltartóval, de ha már választani kell, akkor vagy testszínû vagy ugyanolyan színû, mint a felsõ. (Én az átlátszóbb felsõk alá pánt nélküli melltartót és bandeau vagy csõtopot szoktam venni.) Csõtophoz szigorúan pánt nélküli, még akkor sem normális melltartó, ha ugyanolyan színû, mint a felsõ. Szilikonpántost is felejts el, ritka ronda. Nyakba kötõs ruhákhoz a pánt nélküli szintén jó, szoktak ahhoz is pántot adni, a nyakadban átvezetve azt is fel tudod venni. Vagy ahhoz egy normális, variálható melltartó is jó szintén a nyakadon átvezetve a pántot.
az átlátszókhoz tökmindegy, annyira közönséges hogy az ember azon se lepõdne meg ha nem veszel fel alá valamit
A kérdező hozzászólása: Hát igen, az a hálós anyag tényleg nagyon kihívó, de gondoltam, azt is odaírom már, ha ilyen felsorolást írok. :) Viszont vannak olyan kissé átlátszó pamutpólók, amik amúgy tök szolid fazonúak és színüek, csak vékony az anyaguk.
A kérdező hozzászólása: Régen volt olyan, hogy szilikon pántos melltartó, de hamar kiment a divatból, talán már egyáltalán nem is lehet kapni. Meg pántnélküli melltartó. De nem tudom, mennyire "elvárás". Nem mintha nagyon meg akarnék felelni a divatnak, de legalább tudjam, hogy minek nem felelek meg. :D


A 04-es környezetszennyezési szint az milyen színű matricát kell kapnia?

Legjobb válasz: Az új rendszerben a 4-es szint az Euro 2 motorokat jelöli, ezek pedig kék plakettet kapnak.

Az új rendszerben a 4-es szint az Euro 2 motorokat jelöli, ezek pedig kék plakettet kapnak.

Milyen színű monster energiaitalok vannak a sárga, züld és kék színen kívül? És azok milyen ízűek?

Legjobb válasz: amerikában van asszem még piros meg ilyenek, ott sok fajta monster van, megkóstolnám szívesen :)

amerikában van asszem még piros meg ilyenek, ott sok fajta monster van, megkóstolnám szívesen :)
szerintem van még ZÖLD is :D
A kérdező hozzászólása: jóóóóóóXD bocsi:D akk zÖld:D
Züldet még én se ittam de ha olyan mint a zöld akk nem nagyon izlene :) Sárga a legjobb!
találtam egy jó kis képet: http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/207492_194511.. az összes féle rajta van (gondolom) :)
A Monsternek legalább 50 féle változata van pl: kék, zöld, ripper sárga, m-80 sárga, cal of duttys, assault piros, lila, nitrous nevû aminek van vagy 5-6 változata két méretben, vannak a rehabok 4 változattal, ott vannak a shotok (sûrítmények) 3 féle, vannak a kicsi 250 ml-s méretûek amik eltérnek az átlag 500 mltõl ezekbõl legalább 3 féle van, ott vannak a Javak amik kávék de mellette sokkal jobban felpörget mint egy átlag kávé és tartalmaz olyan anyagokat mint az energiaitalok, van még a khaos nevû narancssárga, vannak olyanok amiken pl forma-1-es versenyzõk képeio is vannak, van a Monster DUB, és végül vannak azok amiknek hirtelen nem jut eszembe a neve de a háttérben egy sas madár van és azon van a logó

Ha B2 szintû Szlovákiai érettségim van az milyen esetben számítható be felsõfokú érettségiként? Hány %nak kell meglenni a belsõ és a külsõ érettséginek?

Az eredményt még nem tudom de abban az esetben ha pl a belsõ érettségi nem sikerült viszont a külsõ igen akkor nálunk úgy van h mehetünk szóbelizni viszont 3 asra le kell érettségiznünk. Amennyiben megkapom a B2 es érettségit minden esetben felsõ fokúnak számít vagy milyen feltételek vannak?

Legjobb válasz: Ezt nem hiszem, hogy bárki is érti, nem tudom, mi az, hogy belsõ meg külsõ, a felsõfokúnak nevezett érettségi meg valószínûleg emelt szintû akar lenni, a B2 az ugye a nyelvre akar vonatkozni. Ha ez bele van írva a bizonyítványba, akkor azt itt is elfogadják, de itt van egy rakás elérhetõség, ahol szakszerû választ kapsz. [link]

Ezt nem hiszem, hogy bárki is érti, nem tudom, mi az, hogy belsõ meg külsõ, a felsõfokúnak nevezett érettségi meg valószínûleg emelt szintû akar lenni, a B2 az ugye a nyelvre akar vonatkozni. Ha ez bele van írva a bizonyítványba, akkor azt itt is elfogadják, de itt van egy rakás elérhetõség, ahol szakszerû választ kapsz. [link]
A kérdező hozzászólása: köszönöm azt hiszem inkább kérdezek emailben :)
Szia megmondanád légyszi h mire jutottál? Nekem is ez a problémám :)

Milyen színt választanátok? Ágytakarót, falvédőt, díszpárnákat szeretnék varrni, az alapszín kék és zöld lesz a gyerekszobába. Szeretném ezeket feldobni valami kockás anyaggal, de ez milyen színű legyen?

Mármint a kockás anyag alapszíne. Válasszak egy harmadik színt?

Legjobb válasz: Szerintem valami bézs, világos homokszínû jó lehet alapnak, kicsit lágyítja a szoba hangulatát. De az is lehet, hogy beletennék sárgát. Attól függ, milyen színek vannak pontosan a szobában és mibõl mennyi.

Szerintem valami bézs, világos homokszínû jó lehet alapnak, kicsit lágyítja a szoba hangulatát. De az is lehet, hogy beletennék sárgát. Attól függ, milyen színek vannak pontosan a szobában és mibõl mennyi.
Hány éves gyereknek lesz? Ha már iskolás, akkor maradhat minden kék és zöld. Ha még picike, akkor feltétlen tegyél élénk színeket is.
A kérdező hozzászólása: Most lesz másfél éves. Ma megvettem a sötétkék sötétítõt, és azt mondta az eladó, hogy õ nem rakna össze kéket meg zöldet. Szerintetek is hülyén fog mutatni? Azért döntöttem így, meg kék a kis asztala, és zöldek a székek hozzá. De õ is ilyen homokszínt ajánlott a kockásnak. Köszi

Normalis az h.3 eves kisfiam nem tud 10-ig elszamolni? 2 evesen eltudott most meg 1, 2, 5, 10. es a szinekkel is igy van ha leulunk jatszani adja amilyen szint kerek tole, de ha megkerdezek valamit h. ez milyen szinu tuti h. nem azt mondja.

azt latom rajta h.nem is erdekli ha szamolunk,de amugy nagyon okos mert olyanokat mond vagy kerdez hogy a hjam egnek all.de a szamolas es a szinnel bajba vagyunk.szerintetk van miert aggodnom?

Legjobb válasz: 3 évesen komolyan ilyesmivel nyaggatod? Jééézus, szegény kiskölyök.

3 évesen komolyan ilyesmivel nyaggatod? Jééézus, szegény kiskölyök.
Értem, tehát te csak azért "tanítgatod" ilyesmire, mert le akarod pipálni a ismerõseidet. Remek indok, mondhatom -.-" Te magad válaszoltad meg a dolgot: összezavarod, hiszen még nagyon kicsi, és kétféle dolgot kell összerendeznie magában. Az ilyen jellegû tanítást szerintem hagyd a pedagógusokra, az az õ szakmájuk, õk értenek hozzá.
Ha egyszer már tudta õket, akkor szerintem más áll a háttérben. Lehet, hogy egyszerûen tényleg nem érdekli, vagy élvezi azt a figyelmet, amit esetleg Tõled kap, ha nem jól válaszol... Mondjuk pl. magyarázol neki... Én emlékszem kiskoromból, hogy olyanokat is megkérdeztem pl. amit már tudtam, csak azért mert akartam hallani, hogy anyu hogy magyarázza meg. Pedig én sem voltam elhanyagolt gyerek, rengeteget foglalkoztak velem.. :)
A kérdező hozzászólása: kepzeld nem nyaggatom, csak probalom tanitgatni 1-2 dologra , meg a tobbi ismeroseink gyereke mar tud szamolni.de lehet a z is bezavarja h.kulfoldon elunk es az oviban angolul tanitjak en pedig magyarul.
nem lehet, hanem tuti ez a "gond".De ne aggódj, ha itthon lennétek akkor is normális lenne, az oviban a kis csoportban a számolás elõkészítése és "tanítása" a feladata a pedagógusoknak, szóval minden oké nálatok:)
Teljesen felesleges ekkora gyereknek 10-ig számolnia. Neki az olyan, mint egy mondóka, amit már lehet, hogy megunt, ezért variálja. Nem valószínû, hogy érti, mit is jelentenek a számok, ez majd iskoláskorára alakul ki benne. Egyelõre inkább csináld azt, hogy számoljatok pl. lépcsõzés közben, vagy séta közben a lépéseket így: 1-2, 1-2. Kérd meg, hogy hozzon neked oda két építõkockát pl. Aztán ha ez már megy, lehet 3-ig számolni mindenfélét, és három dolgot kérni tõle. És így tovább. Így tényleg számolni tanítod, és egyszer majd szép lassan eljuttok a 10-ig is :) Ha az ismerõs gyereke hibátlanul tudja a számolós mondókát, az nagyon szép, de attól még (feltehetõen) nem tud számolni. A színekkel valószínûleg semmi gondja nincs a fiadnak, de ha feladat elé állítod, valószínûleg direkt nem jól válaszol, mert kíváncsi a reakciódra, ahogy fent is írták. Légy türelmes, és ne aggódj.
Biztos hogy ez gond lehet hogy az oviban és otthon más nyelvet hall. A szomszédunk romániában laktak.A kissebik fiu 5 éves koráig alig tudott beszélni, mert az oviban a román nyelvet hallota otthon meg a magyart.
Egyrészt szerintem is felesleges erre külön tanítani. Meg lehet tanítani akár százig is számolni, de attól még nem lesz számfogalma. Az enyém négy éves, és néha õ is összekeveri a számokat, de hát mi van akkor? Semmi. Meg fogják tanulni, majd, ha itt lesz az ideje. Egy három éves pláne nincs elkésve semmivel. Másrészt természetesen az is bekavar, hogy otthon magyarul hallja, máshol meg más nyelven. Kár ilyennel összezavarni. Nálunk az a helyzet, hogy amikor befejezi az ovit, akkor fogunk külföldre költözni, és erre anyukám mondta, hogy 6 éves kora körül tanítgassam olvasni, hogy magyarul is tudjon. Én meg mondtam, hogy tutira nem fogom, mert az iskolában úgyis angolul tanul majd, más se hiányzik, mint hogy ezzel bekavarjak neki, amikor a tanulmányai során úgyis az angolt fogja használni végig. Majd ha már az iskolában tökéletesen megy neki, akkor megtanul magyarul is olvasni, de addig nem fogom megzavarni kétféle olvasástanulással.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat mindenkinek!!!de a 23:06 es a 23:16, valaszokra inkabb nem lettem volna kivancsi, ha valaki nemtud normalis valaszt adni akkor inkabb neadjon semmilyet, nemakarok en senkit felulmulni te nagy okos 23:16-os csak gondoltam az gond lehet h.az en fiam nem tud az meg tud!!!!

Szerintetek az ilyen szem szép? És ehhez a színhez milyen festéket használjak?

http://www.wonderquest.com/2007-03-19-gold-green.jpg

Legjobb válasz: dejóóóóóó:D érdekes.! amugy feketee

dejóóóóóó:D érdekes.! amugy feketee
fekete, beige, karamell, szóval földszínek. És nagyon szép!
nekem is ugyanilyen típusú van, csak fiu vagyok:-) amugy fekete illik a legjobban hozzá.
Szerintem szép, és hasonló színek jól mennek hozzá.
nekem is ilyen a szemem :P FEKETE


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!