Találatok a következő kifejezésre: Milyen az és a (6176 db)

Milyen Budapesten az |. és a ||. Kerület? Barátságos? Sznobos? Gettós vagy milyen? :D

Legjobb válasz: Azt nem tudom, de én még csak I. és II-rõl hallottam... egyébként nem vagyok arrafelé ismerõs, sajnálom.

Azt nem tudom, de én még csak I. és II-rõl hallottam... egyébként nem vagyok arrafelé ismerõs, sajnálom.
Ilyen kerületekrõl még nem hallottam... Ha az elsõ és másodikra vagy kíváncsi, akkor sznob és drága hely. Hogy mást ne mondjak, a híres-neves Rózsadomb is a II. kerületben van... Az I. kerület meg a Vár környéke, elnöki, miniszterelnöki rezidenciák, ilyenek vannak ott...
Sznobos. Mi Zugló kertvárosban lakunk, több házat is olyanok vettek itt meg, akik Budáról (eme és a XII. kerületekbõl) költöztek ide, és mondják, hogy itt mennyivel barátságosabbak az emberek egymással. Ott meg nem voltak azok. Hát én ennyit tudok. (Kutyaséltáltatás alatt sok volt budai emberrel találkozom itt).

Az Assassin's Creed III Join or Die milyen dolgok és a letölthető pech milyen lesz?

Legjobb válasz: egy speciális dobozkában van a tok assassin medál george washington jegyzetkönyve egy single player küldetés: Ghost of War multiplayerbe pedig mesterlövészt kapsz

egy speciális dobozkában van a tok assassin medál george washington jegyzetkönyve egy single player küldetés: Ghost of War multiplayerbe pedig mesterlövészt kapsz
Join or die pc 14999ft xbox, ps 19999ft Freedom pc 19999ft xbox, ps 23990ft gameshop.hu Itt rendeltem elõ a freedomot.
A kérdező hozzászólása: mi vaN?????
letölthetõ pech? Nem is tudtam hogy lehet szerencsétlenséget letölteni :OO De ha engem kérdezel akkor ne tölts le pechet mert az nem jó dolog ha az ember szerencsétlen valamiben
A kérdező hozzászólása: http://www.google.hu/imgres?hl=hu&client=firefox-a&hs=f7q&sa.. ilyen lesz
A kérdező hozzászólása: A freedom editiont menyi FT lesz?? 200000-nál kevesebb nem lesz mi??
A kérdező hozzászólása: És ugye ez is magyar lesz!!
A kérdező hozzászólása: ha a medél is benne lenne az kellene!!!
de ajánlom figyelmedbe a freedom editiont, ami nem sokkal drágább ez is speciális dobozban van fémdoboz szobor a fõhõsrõl george washington jegyzetkönyve szinglibe a Ghost of War és a Lost Mayan Ruins-t kapod multiba meg ugyanúgy a mesterlövészt sajnos a medál nincs benne
19:14 k.urva vicces vagy -.-"

Bókay János Humán Kéttannyelvű Szakközépiskola és Gimnázium: kérlek, írjatok pár infót! Milyenek az osztályközösségek, a tanulók és a tanárok, szerettek e odajárni, valamint milyen a diákélet?

Sziasztok! Most vagyok nyolcadikos, és úgy néz ki, hogy a Bókayba fogok menni, mert az ideiglenes listában az első tíz diák között vagyok. Segítsetek nekem abban, hogy meséltek egy kicsit az iskoláról! Bármi jöhet: vélemény, tapasztalat, élmények stb.:) Előre is köszönöm!
13 az sok! Diétázz le 8 alá és tartsd is ott mindíg. 6-7 százalék már jónak számít és tartható is hosszútávon.
A kérdező hozzászólása: mármint nõnek?
8-10 % - a normális életfunkciókhoz szükséges minimális testzsírmennyiség 10-13.9 % - profi sportolók testzsírszintje, atletikus megjelenés 14-17.9 % - optimális fittség szintje, karcsú, sportos alkat 18-25, 9 % - átlagos alkat, amely jó megjelenést biztosít 26-35.9 % - enyhe elhízás 36 % felett- krónikus elhízás, mely orvsoi ellenõrzést, mielõbbi életmód-váltást igényel Forrás: Béres Alexandra. Úgy gondolom, semmi aggódni valód nincs a 17%-kal. Fenti válaszoló remélem, ironikusnak szánta a válaszát.
A kérdező hozzászólása: Azta nagyon köszönöm! ^^ 1. válaszoló, férfinak állítólag tényleg annyi, bocsánat, nem mondtam, hogy nõ vagyok.
Nincs mit. egyébként megnéztem Boros Gábor testépítõ, edzõ honlapján is: Testzsír százalék - Férfi testzsír százalék ideális értéke: 10-18%, alsó határa: 4%, rizikós felsõ határa: 26%. A nõi test testzsír százalék ideális értéke 18-26%, alsó határa 10%, rizikós felsõ határa 36%. Ezek szerint is teljesen rendben vagy, és férfinek is nagyon kevés a 6-8 %.
A kérdező hozzászólása: hah, érdekes :O Nagyon köszönöm!!! ^^

Milyen az android- a blackberry mobiltelefon készülék és ti milyen márkájú telefont ajánlanátok megvételre?

Legjobb válasz: Attól függ, mire kell? Nekem van egy Blekim, ez a tizennegyedik telefonom és azt tudom róla mondani, hogy teljesen más világ, mint a Nokia, SE, Samsung, LG meg ezek. Felesleges is összehasonlítani velük. Az eddigi telefonjaimat elég gyorsan meguntam, vagy tönkrementek - ezért is volt már ennyi - de a Blekit lassan már másfél éve nyúzom és még mindig tetszik és tökéletesen mûködik minden rajta.

Attól függ, mire kell? Nekem van egy Blekim, ez a tizennegyedik telefonom és azt tudom róla mondani, hogy teljesen más világ, mint a Nokia, SE, Samsung, LG meg ezek. Felesleges is összehasonlítani velük. Az eddigi telefonjaimat elég gyorsan meguntam, vagy tönkrementek - ezért is volt már ennyi - de a Blekit lassan már másfél éve nyúzom és még mindig tetszik és tökéletesen mûködik minden rajta.
Off: én a blackberry gyárban dolgozom és örülök, hogy minden ok vele, nagyon odafigyelünk minden részletre!
A blackberry csúnya egy valami.
Nem tudom de szép páros számok, és ez jó jel :D:D
nem gond. majd belejössz, és akkor mar nem fogsz midjart elelvezni.
Semmi probléma. Gyakorolni kell... ennyi az egész.
Én sem hallottam, bár nõ vagyok. Gyakorold még ezt egy darabig, mielõtt élesbe csinálod.
Én is szûz vagyok, de amikor gumiban maszturbáltam akkor tovább tartott:-).Legalább elmentél, vannak akiknek fel sem áll gumiban.
XD bocs de ez nagyon vicces
ilyenrõl még nem is hallottam:O
hát ha egy óvszer kielégit és nem zavar akkor nem gond...
nem dehogy probléma! ez eleinte míg valki nem él szexuális életet hamar elmegy(fiuknál) mindig majd megszokod lazúlsz gátlások tova szállnak éssokkal tovább fogod bírni nem baj az óvszerrel nem lesz gondod ennek csak örûlj.sokaknak jelent komoly gondot a vele való érintkezés.javaslom azért mikor masztizol akkor mindig próbáld húzni az idõt hogy elélvezz meglásd mindig tovább fogod bírni.fõleg ha mondjuk egy estete gondolsz végig afejedben és úgy csinálod.
Hol lehet ilyen óvszert kapni?
azóta próbáltad már igazi nõvel?

Teherbeesés után megváltozik a folyás állaga, szaga stb? Milyen az, és mikor észleltétek?

Legjobb válasz: igen megváltozik,fehéres szinû lesz,és több,mint szokott,az utolsó hatmadban ez méginkább észlelhetõ

igen megváltozik, fehéres szinû lesz, és több, mint szokott, az utolsó hatmadban ez méginkább észlelhetõ
50% Vagy összejön, vagy nem.
te áruként gondolsz magadra? és ebbõl semmi nem derül ki arra nézve, amibõl egy kapcsolat áll :D
Hidd el, ha kimész a "párkapcsolati piacra" vagyis az UTCÁRA akkor megtudod! TRUE STORY!
ebbõl a párkapcsolati piacos dumából ítélve az ürge vagy tõzsdézik vagy kielégületlen üzletkötõ.
mennyi az esélye, hogy meg fogok halni ezekkel az adatokkal: 180 cm magasság, 60kg testtömeg és 90es mellek?22N
Mennyi az esélyem hogy Amerika elnöke leszek ezekkel a paraméterekkel: 172 cm magas, 65 kg, 15 centi pénisz, ja és fehér bõr?
Kicsivel több, mint nekem. Én is alacsony vagyok, de kövérebb, és még ronda is vagyok. A péniszemhez meg amúgy is nagyító kell, hogy valaki észrevegye. (Na jó, nem, de majdnem)
ezek az adatok nagyon királyok csak kár hogy mindent a csillagjegyed dönt el
Ilyen idióta kérdéseket...
Mekkora az esély, hogy seggbekúrom magam ezekkel a paraméterekkel: 163cm 84kg 12cm
Mr. 78%
Semennyi, mert felszínes vagy és csak a külsõd érdekel.
"Párkapcsolati piacon"...ezen besz*rtam:DD Portékának gondolod magad?:P Amúgy a külsö nem minden, a kisugárzás, önbizalom sokkal többet számit. De, most ez komoly, hogy 12 centi?:)
édes istenem, mégis mi lenne????? Menj ki, élj és tudd meg. Van akinek a lófarok jön be, van akinek az átlag, van akinek az apró. Van aki a szõrös pasasokat szereti, mások a csupaszokat. Még a személyiségedre sem apellálnék, mert a "párkapcsolati piacon" elég változóak az igények :) Nyugtass meg, hogy nem volt komoly a kérdés!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!