Találatok a következő kifejezésre: Milyen az és (9219 db)

Teherbeesés után megváltozik a folyás állaga, szaga stb? Milyen az, és mikor észleltétek?

Legjobb válasz: igen megváltozik,fehéres szinû lesz,és több,mint szokott,az utolsó hatmadban ez méginkább észlelhetõ

igen megváltozik, fehéres szinû lesz, és több, mint szokott, az utolsó hatmadban ez méginkább észlelhetõ

Azok akik engedélyeztették a gyermekük nevét, leírnák, hogy melyik nevet, milyen forrásból, és milyen indíttatásból választották? Sikerült, elutasították?

Le írnátok a nevet, és a történetet, miért pont ezt választották.

Legjobb válasz: Nagyon érdekelnek a nevek, és érdekel, ki, miért vállalkozik a név engedélyeztetésre. Magam is elgondolkodtam már ezen lehetõségen. Nagyon érdekelne, ki milyen okból tette, és milyen indoklást írt hozzá.

A kérdező hozzászólása: Nagyon érdekelnek a nevek, és érdekel, ki, miért vállalkozik a név engedélyeztetésre. Magam is elgondolkodtam már ezen lehetõségen. Nagyon érdekelne, ki milyen okból tette, és milyen indoklást írt hozzá.
A kórházban mesélte egy lány, hogy õk a Kamília nevet kérvényezték. Ez nem ugyanaz, mint a Kamélia vagy Kamilla, Romániában ismertebb név. Nekik engedélyezték a nevet, de végül fiú lett a gyerek, így nem "használták fel".

Milyen az az adatkábel, milyen tipusa és egyébb jellemzői vannak? És a csatlakozója?

Legjobb válasz: Adat kábel nagyon sokféle csatlakozással lehet. Attól függ milyen készülékhez használod, és milyen adatátviteli szabványhoz készült. Lehet például soros, párhuzamos, USB, PS2, Sata, Ide és még rengeteg féle van, mindegyiknek más a szabványos csatlakozó kialakítása. Telefonoknál van például ami tartalmaz elektronikát is, és különbözõ adatátviteli szabványok közötti konvertálást is elvégzi.

Adat kábel nagyon sokféle csatlakozással lehet. Attól függ milyen készülékhez használod, és milyen adatátviteli szabványhoz készült. Lehet például soros, párhuzamos, USB, PS2, Sata, Ide és még rengeteg féle van, mindegyiknek más a szabványos csatlakozó kialakítása. Telefonoknál van például ami tartalmaz elektronikát is, és különbözõ adatátviteli szabványok közötti konvertálást is elvégzi.


Ha vennék németjuhász kan kölyköt milyen kaját adjak neki? (csont, maradék) ja és néztem azokat a PRO PLAN kutyatápokat is TULAJDONOSOK milyet ajánlotok? , És milyen ház meg milyen dolgokat kéne vegyek a befogadása előtt?

Legjobb válasz: Tényleg ne vegyél Pro Plant az árához képest gagyi. Brit Caret, vagy Brit Premiumot vegyél inkább. Neten tudod rendelni. Kölyöknek a junior largot, késõbb a sima largot. Kutyaház kell ha nem akarod beengedni, de kb 6 hónapos korig jó lenne ha beengednéd a lakásba. Kell még: tál 2 db, póráz, nyakörv, kefe, játék, meg majd menet közben rájösz hogy egy csomó más is.

Tényleg ne vegyél Pro Plant az árához képest gagyi. Brit Caret, vagy Brit Premiumot vegyél inkább. Neten tudod rendelni. Kölyöknek a junior largot, késõbb a sima largot. Kutyaház kell ha nem akarod beengedni, de kb 6 hónapos korig jó lenne ha beengednéd a lakásba. Kell még: tál 2 db, póráz, nyakörv, kefe, játék, meg majd menet közben rájösz hogy egy csomó más is.
A Pro Plan nem olyan jó, mint amilyen drága. Érdemes lenne a Brit tápot megpróbálnod.Még a prémium tápsora is olcsóbb mint a Pro Plan, és minimum olyan jó, sõt!Az ilyen nagy márkáknál a nevet meg a szép csomagolást fizeted meg.
Menhelyeken vannak tök normális kutyák is. Pl meghalt a gazdája, azért került oda. Budapesten ott a Rex meg az Illatos út, mindkettõnek van honlapja, de keress rá a fajtamentésre is, õk is fenn vannak a neten. Felnõtt kutyával még jobban is jársz, ha nem akarsz egy kölyök rosszaságával veszõdni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat. Milyen menhelyek vannak Kispesten? Tényleg jobb ha örökbe fogadok kutyát? a menhelyen nem olyanok vannak nagyrészt aki beteg, nincs meg az egyik testrésze, szeme , megverték....stb
Kutyaház, nyakörv, nyakörvre biléta a telefonszámotokkal. A nyakörvet el ne felejtsétek idõnként levenni és ahogy nõ a kutya, a méretéhez igazítani (minimum hetente nézd meg, a két ujjadnak be kell férni a nyakörv és a kutya nyaka közé). Kell etetõ és itatótál. Friss vize mindig legyen! A kajás tálat is érdemes valami fedett helyre tenni, hogy ne essen bele az esõ, mert az gusztustalan. A tálakat idõnként mosd el, a vizes tálat is. Alap kajának jó a táp. Ha fõzöl, akkor rizs, tészta, hús (a hentesnél kapsz olcsóbb nyesedéket). Zöldség: sárgarépa, borsó, káposzta, spenót, zöldbab, brokkoli, ami épp van otthon. Ha fõztök húslevest, mehet belõle a csont a kutyának. A velõscsontot nagyon szeretik, érdemes azt is adni neki (húslevesben fõzve). A kerítést nézd meg, ne legyen rajta lyuk. Hirtelen ennyi jutott eszembe. Ne felejtsd el beoltatni veszettség ellen. Chip is kell neki.
Kalciumot csak akkor ha a doki ajánlja, inkább zöldkagylót az izületekre.
Nem feltétlenül kell a kutyának hiper-szuper tápot adni. Egy jó, középkategóriás táp már jó lehet: Brit, Josera, Dog Chow, Happy Dog...persze, ha ezek MELLÉ házi kosztot is kap, az is jó. Fõtt hús, csont, zöldségek. Viszont ilyen kölyöknél fontos, hogy kapjon kalciumot, mert a rosszul fejlõdõ csontok egy életre tönkretehetik. Ezt nem szabad megspórolni. Viszont én mindenképpen javaslom, hogy ne vegyél egy kölyköt (kivéve persze, ha van kb 100ezer forintod egy igazi tenyésztõtõl vásárolni), hanem fogadj örökbe. Nézz szét a környékbeli menhelyeken vagy a fajtamentésnél...annyi kutya vár gazdára, ne támogass szaporítókat!
A kérdező hozzászólása: Aki irta(d) milyet vegyek inkább?
A kérdező hozzászólása: Ja nem, nem fordul elõ mert nem ezt kérdeztem.
Mindenképpen menhelyet vagy fajtamentést keress, nagyon-nagyon sok van. Õk már ismerik a védenceiket annyira, hogy tudják, milyen jellem, és hogy illene-e hozzád, a családodba. http://www.nemetjuhaszmentes.hu/

Miért nem működik a mágneses körömlakkom? Egyáltalán milyen az a bázislakk? Egy sima egyszerű körömlakk vagy milyen? Kinek van mágneses körömlakkja és milyen márkája? Nekem essence.

Legjobb válasz: Nekem is essence van és nagyon imádom! Nem tudom tiéd miért nem mûködik? (A bázis lakk az szerintem alaplakk , de nem biztos lehet hülyeséget mondok.) Én a mágneses körömlakkot úgy szoktam , hogy : alaplakk (sima egyszerû áttetszõ lakk , mikor milyen márkájút)-> mágneses körömlakk (se nem vékonyan , se nem vastagon) -> rátartom a mágnást ( kb 2 mm távolság, jó közelrõl) -> fedõlakk ( ugyanaz amit elõször használtam) Nem lehet , hogy túl messzirõl tartod a mágnest? Gyakorolni kell nekem is csak 2 . 3. alkalomra sikerült. Remélem segítettem ! :)

Nekem is essence van és nagyon imádom! Nem tudom tiéd miért nem mûködik? (A bázis lakk az szerintem alaplakk , de nem biztos lehet hülyeséget mondok.) Én a mágneses körömlakkot úgy szoktam , hogy : alaplakk (sima egyszerû áttetszõ lakk , mikor milyen márkájút)-> mágneses körömlakk (se nem vékonyan , se nem vastagon) -> rátartom a mágnást ( kb 2 mm távolság, jó közelrõl) -> fedõlakk ( ugyanaz amit elõször használtam) Nem lehet , hogy túl messzirõl tartod a mágnest? Gyakorolni kell nekem is csak 2 . 3. alkalomra sikerült. Remélem segítettem ! :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a választ.!:) Igen, segített!!
Szia! Van nekem is mágneses essence lakkom, elõször egy simát vettem, most meg nem mondom az árnyalatát, maximálisan jól mûködik, szót fogad a mágnesnek... Aztán láttam a polcon egy másik fajta mágneses lakkot, szintén essence, de azt írták alá, hogy színváltó, gondoltam így mókásabb, és mindjárt vettem kettõt is. A pontos megnevezése: magic effect színváltós körömlakk... Ezek semmit se csinálnak. Kentem alá miss sporti szintelen lakkot, próbáltam úgy, hogy megszáradt az alap lakk, próbáltam úgy, hogy nem, de semmi, és semmi. Van valakinek valami tippje???? elõre is köszönöm
A kérdező hozzászólása: Szia.:) Nekem is olyan van ami neked nem mûködik. Én szülinapomra kaptam tavaly és nem mûködött.. Azt hittem, hogy a lakknak van baja ezért vettem még egyet ugyan olyan márkából, de az sem mûködött.. Lehet, hogy ennek egy más fajta mágnes kell. Nem tudom.. De akkor majd kipróbálom azt ami neked mûködik!:)
mekem sem mûködik.de a másik amire az van írva h mágneses körölakk az igen.nem tudom mi lehet a különbség.

A Nyíregyházi Kölcsey Ferenc gimnázium milyen? Milyen átlag kell oda? és milyen az angol nyelvoktatás?

Legjobb válasz: Nem tudok pontos átlagot, de úgy tudom, elég erõs suli. Az "én idõmben" is az volt (hehe), most úgy tudom, még inkább. Egyébként nyelvi szempontból jó suli, de szerintem a Zrínyit is megfontolhatod (én ZIGes voltam). Ott, fõleg ha nulladikra mégy, nagyon ki tudnak ám képezni. Persze azért ez mindig attól is függ, hogy milyen tanárt kapsz ki. Szerintem nézz utána a Zrínyinek, ha kiderül, hogy nulladikban (vagy akár késõbb is) egy bizonyos Vasenszki László tanítana, akkor ne gondolkozz többet, én is miatta kötöttem ki Debrecenben az anglisztikán :D Egyébként a Kölcsey is ugyanolyan jó választás, csak ott nem ismerem a tanárokat, ezért arról nem tudok véleményt mondani.

Nem tudok pontos átlagot, de úgy tudom, elég erõs suli. Az "én idõmben" is az volt (hehe), most úgy tudom, még inkább. Egyébként nyelvi szempontból jó suli, de szerintem a Zrínyit is megfontolhatod (én ZIGes voltam). Ott, fõleg ha nulladikra mégy, nagyon ki tudnak ám képezni. Persze azért ez mindig attól is függ, hogy milyen tanárt kapsz ki. Szerintem nézz utána a Zrínyinek, ha kiderül, hogy nulladikban (vagy akár késõbb is) egy bizonyos Vasenszki László tanítana, akkor ne gondolkozz többet, én is miatta kötöttem ki Debrecenben az anglisztikán :D Egyébként a Kölcsey is ugyanolyan jó választás, csak ott nem ismerem a tanárokat, ezért arról nem tudok véleményt mondani.
te vagy, aki a VPG-be akart menni? :) csak 1 tipp: nem lesz túl sok válasz (talán semennyi) mert kevesen vannak azok, akik tényleg tudnak vmit és nézik a GYIK-et. legyen elég annyi: a Kölcsey Nyíregyháza legjobb angol tagozatos gimnáziuma, országosan az 5. helyen áll, az angoltanárok is nagyon jók. ha oda bekerülsz, sínen érezheted magad.
A kérdező hozzászólása: köszi mindkét választ! :) ment a plusz!

Az Atalanta milyen iskola? Hallottam már róla rosszat és jót is. Milyenek a tanárok? Milyen az oktatás színvonala? Milyen emberek járnak oda?

Pár napja jelentkeztem nemzetközi száll. és logisztikai szakügyintéz?re...pár infót jó lenne tudni róla, szóval minden érdekel. Az iskolával és a szakkal kapcsolatosan is.

Legjobb válasz: hát, én is ide fogok járni, jókat hallottam róla, meg hogy miután elvégezted segítenek munkát keresni, ebbõl nem tudom, hogy mi igaz és mi sem, de remélem nem lõttem mellé a suliválasztással:D

hát, én is ide fogok járni, jókat hallottam róla, meg hogy miután elvégezted segítenek munkát keresni, ebbõl nem tudom, hogy mi igaz és mi sem, de remélem nem lõttem mellé a suliválasztással:D
A kérdező hozzászólása: köszi a segítséget:) amúgy nekem pénteken kell mennem beiratkozni...kicsit para azért
Most látom, hogy kereset egy 20as szám hát nagyon remélem nem az volt:S:S Am köszönöm a nyugtatást:) remélem beválik majd a szak és a suli is:S
Elsõ vagyok: Utolsó, nyugi, engem is csak egy héttel utána hívták. Kérdezõ: Nekem személyit, lakcímtákártyát, OM kártyát, TB-kértyét, az érettségi bizit, nyelvvizsgát(ha van), meg ha akarsz diákot majd akkor 2 igazolványképet.
Am neked mikor kell menned beíratkozni? Én nem rég adtam be de engem pl nem hívtak:S
Kicsit izgulok...
Én is beadtam ma Jogiasszisztensre:S
A kérdező hozzászólása: Végül tegnap este elküldtem a jelentkezésem, ma reggel már fel is ébresztettek, hogy mikor kell beiratkoznom...ha más is ide jelentkezett, és õt is hívták, esetleg eltudja mondani, h pontosan milyen iratokat kell vinni, nagyon kómás voltam és alig jegyeztem meg vmitxD
Szia! Én személy szerint nem mennék oda (pedig majdnem oda mentem). Egyetemen egy csoporttársam ugyanazt a szakot végezte el az Atalantában, mint én máshol, és lényegében semmit nem tud. Bármi szakmai dolgot mondok neki (illetve ha egy egy kurzuson olyat tanulunk, ami az OKJ-s szakunk képzésében is szerepelt), csak néz, hogy mi ez, mindig tõlem kér segítséget. Állítása szerint nem vették komolyan az oktatást, gyakran csak úgy mindenfajta értesítés nélkül nem ment be a tanár dolgozni... Olyan témából írt szakdolgozatot, amibõl nálunk esélye se lett volna, már a témabejelentõ lapot visszadobták volna nálunk. De nem a fentebb említett szakokról volt szó, tehát lehet, hogy nektek jó lesz minden.
Én jogi asszisztens.
Melyik szakra mentek? Én a Bankiügyintézõn gondolkodok ebbe a suliba...
Én is parázok picit:S::)

Milyen középiskolák vannak Celdömörkön. És melyik iskola milyen? Mit lehet ott tanulni és milyen az iskola átlaga - milyen tanulók járnak oda?

Legjobb válasz: elõször tanuld meg helyesen leírni CELLDÖMÖLK nevét, elvégre ott akarsz tanulni...

elõször tanuld meg helyesen leírni CELLDÖMÖLK nevét, elvégre ott akarsz tanulni...
A kérdező hozzászólása: Nem akarok ott tanulni, a húgom akar oda menni és engem teljesen hidegen hagy, csak kíváncsi lettem volna, mik vannak ott. Különben meg azt sem tudom, hogy merre van.

Szerintetek milyen egyszerű módszerrel tudnék lefogyni (gondolok itt h milyen testmozgással és milyen diétával)? 83 kg vagyok és 170 cm mennyi lenne az ideális testsúly nekem?

Legjobb válasz: 65 kg. Kerülni, ill. kiiktatni: a cukros, lisztes ételeket. Enni: fehérje (hús, hal, tojás), rengeteg zöldség, saláta. Mozgás: fõleg aerob. Napi min. 3 liter víz. Ilyen egyszerû!

65 kg. Kerülni, ill. kiiktatni: a cukros, lisztes ételeket. Enni: fehérje (hús, hal, tojás), rengeteg zöldség, saláta. Mozgás: fõleg aerob. Napi min. 3 liter víz. Ilyen egyszerû!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!