Találatok a következő kifejezésre: Milyen az éjszakás kaland (3 db)

Valaki elmesélni milyen az egy éjszakás kaland?

Sose volt még ilyenben részem,de kíváncsi vagyok..:)

Legjobb válasz: Élõben megsúgom.

Élõben megsúgom.
jöttem dugtam mentem
Lelevelezzük, találkozunk, ungabunga, szevasz.
A kérdező hozzászólása: Akkor úgy mondom, meséljétek el ha volt egy éjszakás kalandotok, az milyen volt? hogy történt?:)
Én nem mesélni valami jól.
Háááát... az egy éjszakás kaland, az olyan... hogy hogy mondjam magának, hogy mondjuk egy buliban vagy mittudomén hol megismerkedik egy férfi és egy nõ, és hát utána... hát hogy is akarjam kifejezni, hát hogy szexelnek!
Tényleg így történt (#3)
vannak pl éjszakai túrák a Bükkben..ilyesmire gondolsz? Jó buli.

Milyen gyakori az egy éjszakás kaland egy bulin? Egyáltalában hogy veszitek rá a csajt?

Legjobb válasz: Sehogy nem veszem rá a csajt. A csaj vesz rá engem :)

Sehogy nem veszem rá a csajt. A csaj vesz rá engem :)
Engem mindig a fiúk vesznek rá. chhh :D
Itasd le :D
17:02-s! Nálad a pont, ez legtöbbször igy szokott mûködni!
megfelelõ beállítottságú és részegségû csaj kell hozzá
kb amilyen gyakori kédések vannak a gyakori kérdésen:D

Milyen az egy éjszakás kaland?

Biztos vannak itt olyan lányok akik belemennek az ilyen egy éjszakás kalandokba!nekem semmi bajom velük,csak nekem az nem megy!de ha viszont barátom van akkor mindíg más kéne:)miért van ez?

Legjobb válasz: Nekem volt egyéjszakás kalandom, igaz így utólag egy kicsit megbántam a dolgot! Épp akkor szakított velem a barátom és elkezdtem csetelgetni pár nap után. Kicsit feldobódtam, hogy mégsem vagyok én olyan rossz nõ! Megismertem a srácot, beszéltünk msn-en, meg telefonon is, megbeszéltük, hogy mi szexelni fogunk! Meg is történt a dolog és kész! Nincs folytatás! Abban az idõszakban olyan voltam, hogy rám sem lehetett ismerni! Teljesen kifordultam önmagamból, mintha nem is én lettem volna! Az elõtt én is azt vallottam, hogy egyéjszakásat soha! De ha kíváncsi az ember, akkor ki kell próbálni, mert utána tud véleményt mondani! Valakinek jó és csinálja tovább, addig, amíg ki nem ég! De nekem rossz élmények maradtak és így legalább azt mondhatom, hogy "igen kipróbáltam és nem csinálom többet"!

Nekem volt egyéjszakás kalandom, igaz így utólag egy kicsit megbántam a dolgot! Épp akkor szakított velem a barátom és elkezdtem csetelgetni pár nap után. Kicsit feldobódtam, hogy mégsem vagyok én olyan rossz nõ! Megismertem a srácot, beszéltünk msn-en, meg telefonon is, megbeszéltük, hogy mi szexelni fogunk! Meg is történt a dolog és kész! Nincs folytatás! Abban az idõszakban olyan voltam, hogy rám sem lehetett ismerni! Teljesen kifordultam önmagamból, mintha nem is én lettem volna! Az elõtt én is azt vallottam, hogy egyéjszakásat soha! De ha kíváncsi az ember, akkor ki kell próbálni, mert utána tud véleményt mondani! Valakinek jó és csinálja tovább, addig, amíg ki nem ég! De nekem rossz élmények maradtak és így legalább azt mondhatom, hogy "igen kipróbáltam és nem csinálom többet"!
Olyan mint EGY pasival több éjszaka, csak ez egy éjszaka történik meg és utánna nem!
Nekem volt már ilyen egyéjszakás kalandom és nem bántam meg. Elsõ látásra megfogott a pasiban valami, egy fagyizóban ült oda hozzánk a barátjával. Addig incselkedtünk, jártuk együtt a várost - akkor már kettesben, hogy besötétedett. Teljesen bezsongtunk, vibrált a levegõ, semmi másra nem tudtunk gondolni, csak arra, hogy azonnal szét akarjuk tépni egymást. Eszméletlen volt, azt hittem, csak a filmeken van ilyen!! Elmentünk hozzá és egymásnak estünk. Nagyon-nagyon jó volt!!! Következõ héten összefutottunk, kicsit furi volt a helyzet, de úgy csináltunk, mintha semmi nem történt volna. Ugyanis - tudom, hogy most sokan felhördülnek - mindkettõnk kapcsolatban élt.. Többet nem találkoztunk, de jó visszagondolni arra, hogy mit éreztem akkor, ahogy a józan ész már nem számított, csak a vágy - most is beleborzongok!!!!
Én lány vagyok és biztos nem mennék bele egy éjszakás kalandokba. Akinek jó, az csinálja, de a pasiknak is megvan az ilyen lányokról a véleménye. Én csak azzal tudok lefeküdni, akit ismerek (valamennyire) és szeretek. Mindenféle ismeretlennel el nem tudnám képzelni...
nekem a mostani kapcsim egy egyéjszakás kalandból indult ki.Nyáron megismerkedtünk, egymásnak eszünk, majd felvettük a kapcsolatot és azóta is együtt vagyunk:D
Az egyéjszakás kalandban az lehet a jó, hogy gátlások nélkül megtehetsz bármit a szexben. Nem kell 2-3 nap múlva pirulva a szemébe nézni. Nekem az a bajom az egyéjszakás kaland gondolatával, hogy ugye a tartós kapcsolatban megismeritek egymást. A fiú tudja, mivel okoz neked örömet. Vagyis egy idõ után minden aktus jó lesz neked is. Na de egy egyéjszakásban? Mire megtanítgatnád arra, mi esik jól neked, felkel a nap ;) Na meg ugye a tartós kapcsolat biztonságérzetet ad. Tudom, ha hirtelen kimarad és avédekezés ellenére terhes maradok, tudom kinek az ajtaján kell kopogtatnom. És ha jól választottam fiút, akkor az vállalja is a tettei következményeit. Na de egy egyéjszakás kaland után, hetekkel késõbb, ugyan hol kopogtatsz??? Nem szólva arról, hogy az a fiú, aki csak szexet akar tõled, tuti nem vállalja majd a szex következényét. És akkor ha a gyereked egyszer megkérdezi, ki volt az apám, mit felesz majd neki???? Na szóval akkor el lehet dönteni, az a pár óra felszabadult, feleõsségek és (valószínûleg) gátlások nélküli szex megéri e ezt??? Na meg utána a pasi szemébe neked nem kell többször nézni. De a tükörbe igen.....
Döntsd el magad. :) Varga Endre-szavai: "Az embert a kapcsolat teszi naggyá, melyben részt vesz, s a szerep, melyet felvállal. A kapcsolatot pedig az áldozat teszi naggyá, melyet meghoznak érte." "A szeretet a másik ember vélekedésének, gondolatainak és álmainak tisztelete, együttérzés a hibáiban, és az az elv, hogy kisebb áldozatot hozunk azért, hogy neki ne kelljen nagyobb áldozatot hoznia." A nagy kérdés: mit gondolsz az egyéjszakás kalandokról és magadról ennek tükrében. :) Ezt Neked kell eldöntened.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!