Találatok a következő kifejezésre: Milyen az, valakinek (1990 db)

Valaki jár Bajára az EJF-ra? Milyen az óvodapedagógia szak? Milyen az órarend? Milyen a suli, a kolesz?

Valaki, aki oda jár meséljen*.*

Legjobb válasz: Szia, A vajdasági Magyar Szó újság szerkesztõsége nemrégiben megjelentette a III. évfolyam Óvodapedagógus szak német nemzetiségi szakirányon tanulmányait folytató egyik hallgató, Szûcs Leonida Lea írását. Az írás ezen a linken olvasható: [link] Üdv, V.

Szia, A vajdasági Magyar Szó újság szerkesztõsége nemrégiben megjelentette a III. évfolyam Óvodapedagógus szak német nemzetiségi szakirányon tanulmányait folytató egyik hallgató, Szûcs Leonida Lea írását. Az írás ezen a linken olvasható: [link] Üdv, V.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :) Pont vasárnap akadtam rá:)
Szia, Látom, hogy még nem írtak neked mások. Lea írásán kívül (amit említed, hogy már olvastál) ha vannak további, ill. konkrét kérdéseid szívesen válaszolok. Hol laksz? Hol tanulsz? A napokban volt az elõalkalmassági az EJF-en- voltál? V.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Kedves A.! Kérdéseidre válaszolva: az egyik tanár vagyok az EJF-en: Gábris Virág. Írd be a Google-ba a nevem és -ha ugyanúgy kalauzol a program Téged, mint engem, akkor- az oktatói adatlapomra navigál. Ott látod az általam oktatott tárgyak listáját (kérdezted, hogy milyen tantárgyakat tanulnak a hallgatók az óvodapedagógia szakon). Továbbítottam a diákjainknak a kérdéseid kérve õket, hogy vegyék fel Veled a kapcsolatot, de valamiért -talán a tavaszi szemeszterkezdés okozza- nehezen melegszenek be. Addig is gondoltam nem hagyom a kérdésed megválaszolatlan - ezért írtam én Neked. Mit is kérdeztél még? - Mióta vagyok a fõiskolán: 2000-óta tanítok. Magam is- az elsõ diplomám és munkahelyem tekintve egyaránt- óvodapedagógus vagyok, aztán továbbtanultam.... - az órák, a mindennapok és a kolesz kapcsán -bár én is tudnék írni sok mindenrõl, de nem gondolom, hogy oktatói szemszögbõl érdekel, ezért- hagynám kibontakozni a hallgatókat; pici türelmed kérem és ígérem, hogy válaszolni fognak Neked! Addig is amit fel tudok Neked ajánlani: a felsõoktatási intézményekben zajló elõadások nyíltak. Amennyiben megírod, hogy mely nap (én délelõttönként tartok zömében elõadásokat) szeretnél bepillantást nyerni a fõiskolások életébe, szeretettel várlak az óráim valamelyikén! -Írj és egyeztetünk! A másik lényeges információ: épp holnap (2014. február 4-én) , majd február 11-én 10 órától lesz nyílt nap az intézmény Bajcsy-Zsilinszky u. 14. sz. alatti Campusán - A Pedagógiai Intézetet a Magyar Nyelvi és Irodalmi Szakcsoport egyik docense, Bordás Sándor képviseli (a HÖK-ös hallgatókon kívül). Üdvözlettel, B.Sz. Gábris Virág
Szia! Én az EJF-en tanulok. II. éves óvodapedagógus hallgató vagyok. Szeretek ide járni, mert a tanárainkkal napi kapcsolatban vagyunk, ismerjük egymást, személyes a kapcsolatunk, mivel egy kis létszámú fõiskoláról van szó. Így bármikor bárkivel beszélhetünk, levelezhetünk, tudják, kik vagyunk, felismernek a folyosón és sokukat személyes jellegû problémáinkkal is megkereshetjük. Amit én nagyon szeretek. Az oktatás jó, a tanárok mindig gyakorlatias példákat mondanak órákon és jegyzetelhetõen is adják le az anyagot, könnyû megérteni. Nem volt még olyan órám, ahol ne hangzott volna el legalább egy gyakorlati példa vagy akár az oktatók saját tapasztalata. S már az elsõ félévtõl elkezdve mehetsz gyakorlatra is, óvodába. Az órarendet nem te állítod össze, mint más felsõoktatási intézményekben, hanem már készen kapod, csak a tantárgyakra kell feljelentkezned, ami nagyban megkönnyíti a helyzetet. Hisz így biztos, hogy minden tantárgyad felveszed és meg lesznek a krediteid is. A Tanulmányi Osztályon pedig bármiben segítenek, ha problémád lenne - az ott dolgozókat is név szerint ismerjük. Változó, hogy mikor kezdõdnek az órák, de általában 8, 9 vagy 10 órakor szoktak az elsõ órák elkezdõdni. S legkésõbb fél 6-kor vége van a tanításnak. Persze olyan is van, hogy csak 2-3 óráig van oktatásom. Így mindig el tudjuk érni a buszokat, vonatokat (én bejárós vagyok, naponta vonatozom Bajára). De eredetileg még kollégistaként kezdtem a fõiskolát, így arról is tudok egy picit mesélni neked. Nyugodtan mondhatom, hogy kifogástalan állapotban vannak a kollégiumi szobák. Mindenkinek van egy ágya, szekrénye, íróasztala. A fürdõszoba, wc minden szobához hozzátartozik. S vannak olyan szobák (a 4 fõsek, ha jól emlékszem), amelyekhez külön konyha is van. De van közös konyha, és közös mosógépek is a koliban. Sok jó program van, amelyen a kollégisták könnyen részt tudnak venni. Pl.: most indult egy pályázat, amelynek keretén belül sportolhatsz a koliban vagy akár a fõiskola Szegedi úti Campusában is. Van röplabda, aerobic, foci, futás, jóga. Ha érdekel, a facebookon is megtalálod ezeket az EJF sportiroda oldalán. Válaszoltam volna már hamarabb is, csak a regisztráció nem ment elég simán az oldalra. :) Ha van még kérdésed, akkor nagyon szívesen válaszolok. :D Szia! Alíz

Valakinek van tapasztalata arról, hogy milyen az idő Cipruson október közepén?

Legjobb válasz: Nagyon sok meteorológus tette fel e kérdés tanulmányozására az életét. Arra jöttek rá, hogy a várhat idõjárás sosem írható le pontosan, de statisztikai adatokkal igen. Például a weatherunderground oldalán meg tudod nézni bármely évre, akár gabi bontásban is milyen volt az idõ http://hungarian.wunderground.com/history/airport/LCPH/2013/.. beállítod melyik évre vagy kíváncsi, és mutatja milyen volt. Abban biztos lehetsz, hogy nem lesz sem hideg, sem kánikula. Épp ideális az október közepe egy ciprusi látogatáshoz.

Nagyon sok meteorológus tette fel e kérdés tanulmányozására az életét. Arra jöttek rá, hogy a várhat idõjárás sosem írható le pontosan, de statisztikai adatokkal igen. Például a weatherunderground oldalán meg tudod nézni bármely évre, akár gabi bontásban is milyen volt az idõ http://hungarian.wunderground.com/history/airport/LCPH/2013/.. beállítod melyik évre vagy kíváncsi, és mutatja milyen volt. Abban biztos lehetsz, hogy nem lesz sem hideg, sem kánikula. Épp ideális az október közepe egy ciprusi látogatáshoz.
Kellemes nyárias idõ van olyankor, nappal 25-30 fok körüli hõmérséklettel, éjszaka már hûvösebb 15-20 fok. Mi tavaly az október 23-i hétvégén voltunk kinn, és még a tengerben is fürödtünk!

Az milyen, ha valaki sajnáltatja magát? Ha az ember elmondja a gondjait valakinek, akkor már sajnáltatja magát? Ha nem, akkor mi számít annak?

Legjobb válasz: Az, amit például a barátnõm csinál: lehorzsolta a lábát kötélmászás közben, két hétig más téma sem volt, mint az õ sebe, hogy mennyire fáj, hogy ki milyen gyógymódot javasolt stb. Vagy ha kap egy négyest, mindenkinek elmondja, hogy õ milyen szerencsétlen, annak is, aki mondjuk egyest kapott ugyanarra a dogára...

Az, amit például a barátnõm csinál: lehorzsolta a lábát kötélmászás közben, két hétig más téma sem volt, mint az õ sebe, hogy mennyire fáj, hogy ki milyen gyógymódot javasolt stb. Vagy ha kap egy négyest, mindenkinek elmondja, hogy õ milyen szerencsétlen, annak is, aki mondjuk egyest kapott ugyanarra a dogára...
Embere válogatja. Sokan már a panaszkodást hallgatni sem bírják, nemhogy sajnálnák az illetõt. Ezt azért nem teljesen értem, mert akkor szívesebben hallgatnák azt, hogy hány karátos arannyal van az ember fürdõkádja befuttatva?! :)
szerintem is érdekes ez , mert amikor azt mondom valakinek, hogy olyan kövér vagyok és ezt elismétlem 10-szer akkor azt hiszik, hogy sajnáltatom magam, pedig én azt akarom elérni ezzel, hogy tanácsot adjanak ..ezt nem értik meg sokan..


Valaki magyarázza el nekem, milyen az, mikor valaki valamin "besír" vagy "beröhög" az milyen? Mert én még nemtalálkoztam ezzel a jelenséggel.

Legjobb válasz: Mikor olyan nevetséges és szánalmas valami vagy valaki, hogy azon már csak röhögni lehet. Vagy inkább sírni. Vagy sírva röhögni. Vagy röhögve sírni. Ahogy tetszik. :D

Mikor olyan nevetséges és szánalmas valami vagy valaki, hogy azon már csak röhögni lehet. Vagy inkább sírni. Vagy sírva röhögni. Vagy röhögve sírni. Ahogy tetszik. :D
Nem is tudtam, hogy a beszólás szót Csernus terjesztette el. De biztos így van, hiszen ha belegondolok, elég friss, 20 éve még nemigen használták.
"Beájulnék" ezektõl az új szóképzésektõl, de akkor a tini gyerekeim "becsodálkoznának." :D
Még én sem, szerencsére. Amúgy ez az egyik legmodorosabb baromság a sok közül.
Vmiért ha a szavak elé be-t tesznek fokozza a hatást, Csernus elkezdte a beszólással, elterjedt a neten és már más szavak elé is be-t tesznek.
Amikor könnyezel a nevetéstõl - mai szleng kifejezés.
Besír= sír a nevetéstõl. Beröhögrõl még sosem hallottam, pedig abba a korosztályba tartozom, ami elvileg ezeket használja.
a beájulni, besírni, beszólni igék szerintem már mindenhol BEépültek (:D) az emberek nyelvhasználatába. viszont amikor Pesten voltam, figyeltem meg ilyen "különlegességeket", hogy bekésni, bekedveskedni (azt hittem, elröhögöm magam) és becsodálkozni. ilyet viszont máshol még nem hallottam, de állítólag fõvárosi specialitás ez a felesleges igekötõzés (pl. megkorruptálni)

Ha gyulladáscsökkentő gyógyszert porba összetöri valaki és felszívja az orrán át akkor milyen hatást vált ki?

Esetleges tapasztalatokat is várok. Köszi el?re is.

Legjobb válasz: Az milyen hatást vált ki, ha leugrasz a tizedikrõl?

Az milyen hatást vált ki, ha leugrasz a tizedikrõl?
A kérdező hozzászólása: Annak bitos fájdalmas hatása van. Hülye k.csög barom ha nem tudsz normálisan válaszolni akkor ne irkálj ide. na puszi

Valaki csinált már tesi érettségit? mulyen volt? Az elméleti része milyen? folytatta valaki rendészetin? Milyen?

Legjobb válasz: én nem csináltam, de talán tudok válaszolni a kérdéseidre: Viszonylag könnyû, de gyakorolni kell rá elég sokat, futni, kislabdát dobni a talajtorna, gyûrû stb. Ezt mind neked kell megoldani suli után. Elméleti része tanulható, igazából nem nagy dolog bár kell elég sok nevet és évszámot megjegyezni, de úgy vettem észre az osztályzás valamivel lazább. Rendészeti: alapkiképzés elsõ pár hónapban, felvételi követelmény nehéz, talána pszicho nehezebb

én nem csináltam, de talán tudok válaszolni a kérdéseidre: Viszonylag könnyû, de gyakorolni kell rá elég sokat, futni, kislabdát dobni a talajtorna, gyûrû stb. Ezt mind neked kell megoldani suli után. Elméleti része tanulható, igazából nem nagy dolog bár kell elég sok nevet és évszámot megjegyezni, de úgy vettem észre az osztályzás valamivel lazább. Rendészeti: alapkiképzés elsõ pár hónapban, felvételi követelmény nehéz, talána pszicho nehezebb

Milyen az ha valaki arrogáns?

Milyen tulajdonság az arrogancia? Egyáltalán mi az az arrogancia? Azt is írjátok légyszi, hogy jó, vagy rossz...(ha nem derülne ki)

Legjobb válasz: Milyen ha valaki nem az? arognem?

Milyen ha valaki nem az? arognem?
ez egy felettébb nem jó tulajdonság..legalábbis szerintem egy idõ után nagyon nem jó leginkább a felsõbbrendûség egyfajta megnyilvánulása, saját magánál kevesebbre tartott emberekkel szemben, azaz lenézõ a másikkal szemben, visszaél az elõnyeivel, egy erõs irányító, aki uralkodik a többi felett, más neve a gõg.. remélem segítettem:)
Mások felett uralkodó, másokat nem tisztelõ, túl kritikus, ellentmondást nem tûrõ, zsarnoki, indulatos, csak neki lehet igaza ebbõl fakadóan végletekig makacs, észérvek és kemény logika embere kerülve az érzelmeket ezáltal rideg és parancsoló. Alapvetõen nem jó tulajdonság, de ez lehet akár csak ideiglenes állapot és a felsorolt jellemzõk ráilleszkedhetnek más viselkedésformákra is. Az arrogáns esetében a legfontosabb az érzelemmentesség ami lehet csak felszínes, a külvilág felé mutatott.
Az arrogáns ember a számára kevésbé szimpatikus emberek minden megmozdulását negatívként értelmezi. Szúrós szemmel néz, esetenként cinikus megjegyzéseket tesz rájuk, vagy felkapja a vizet, ha csipkelõdnek vele. Elutasítja ezen emberek meghívásait, kedveskedését is, roppant türelmetlen velük szemben. Szóval ha nem tart téged érdemesnek a társaságára, akkor mindent megtesz azért, hogy lerázzon. Hirtelen ítél, és nem mindig válogatja meg a szavait.
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek

Ti mit adtok köhögésre egy 3-éves gyermeknek? Fekete retekbe mézet öntök milyen köhögésre jó? Éjszaka száraz a köhögése nappal pedig néha már felszakadozik. Illetve az ACC 100, milyen köhögésre való?

Már több mint egy hete beteg a doki felírt neki most már egy antibiotikumot a Sumamed Forte-t.Ezt adom neki illetve eddig kapta a Sinupretet és a Sinecodot.A Sinecodot csak éjszaka kapta hogy tudjon aludni,de a Sinupret nem használ egyáltalán.Mit adjak neki?Az ACC 100 az jó?

Legjobb válasz: az ACC hurutos köhögésre való, felszakítja a váladékot ha adod, akkor a napi utolsót délután 3-kor, hogy ne éjjelre hasson, éjszakára pedig csillapítás Sinecod vagy Calcimusc ACC-nek kell 2-3 nap, mire látni fogod a hatást

az ACC hurutos köhögésre való, felszakítja a váladékot ha adod, akkor a napi utolsót délután 3-kor, hogy ne éjjelre hasson, éjszakára pedig csillapítás Sinecod vagy Calcimusc ACC-nek kell 2-3 nap, mire látni fogod a hatást
acc hurutos kohogésre van, felszakítja a lerakodást, kohogtet, ezáltal tisztit. nappalra jobb szedni, 2-3x, mondjuk reggel, délben és du max. 5-kor, hogy éjjel már ne kohogtessen. éjszakára esetleg adhatod a sinecodot, hogy ne ingerelje a kohogés. ami nekem még jo szokott lenni éjjelre, az a dr. Theiss éjszakai szirup - utifu, citromfu, kamilla, csillapít és nyugtat, egy éjszaka alatt akár tobbszor is beadhato, ha felébred. a sinupret is jo lehet kohogésre, bár inkább mukolitikum, tehát lerakodott váladékot old, amit még nem biztos hogy fel tud aztán kohogni (náthára jo, arcuregre pl.) (gyogyszerész anyuka)

Milyen az, ha valaki a rémülettől sokkot kap, vagy elájul? Mi ilyenkor a teendő? Belehalhat valaki a rémületbe?

Legjobb válasz: Gyerekkori trauma miatt én mindig sokkot kapok a rémülettõl, mikor hátulról valaki megcsiklandozza a derekamat. (Kétoldalról, meglepetésszerûen, csipegetve.) Ilyenkor úgy érzem, mintha kamrába zárnák az igazi énemet, és egy rettegõ ösztönlény kerekedik felül. Semmire sem képes, csak rettegni. Elakad a lélegzetem, reszketni kezdek, s elrohanok. Kell körülbelül 15-20 perc, mire magamhoz térek. Addig gondolkozni is alig bírok. A "kamrába zárva" látom, mi történik, de nem tehetek ellene semmit, még megszólalni sem vagyok képes. Nagyon erõsen reszketek, néha görcsösen markolok is valamit, bebújok egy sarokba, nekiszorulok a falnak, folynak a könnyeim. Rettenetes érzés. Szerencsére Magyarországon ritka az efféle üdvözlés, külföldön azonban gyakori, s ott sokat szenvedtem a jópofi kollégák meglepi-köszöntésétõl. Nem direkt csinálták, mert nem tudták, hogy mit vált ki belõlem, s õk is megijedtek, hogy mit tettek velem, mikor látták, hogyan reagálok. De akkor is egy hülye szokás!!! Próbáltam úrrá lenni a dolgon, de csak addig jutottam, hogy a sokkot pár másodpercig késleltetni bírom a csiki után. Ezt a pár másodpercet arra használom, hogy minél messzebb rohanjak, s elbújjak, hogy ne lássák, hogyan borulok ki. De hiába tudom jól, hogy mindez valami defekt, mindig és mindig és mindig utolér, ha valaki megcsipegeti a derekam. Még soha nem ájultam el ettõl, de talán jobban járnék. Ha valakin ilyesmit látsz elúrhodni, ne menj a közelébe, NE ÉRJ HOZZÁ (volt olyan, hogy hozzám értek, hogy megnyugtassanak, de csak rontott a helyzeten, mert sikítozni kezdtem, és teljesen kikészültem), hagyd békén és magára, amíg megnyugszik.

Gyerekkori trauma miatt én mindig sokkot kapok a rémülettõl, mikor hátulról valaki megcsiklandozza a derekamat. (Kétoldalról, meglepetésszerûen, csipegetve.) Ilyenkor úgy érzem, mintha kamrába zárnák az igazi énemet, és egy rettegõ ösztönlény kerekedik felül. Semmire sem képes, csak rettegni. Elakad a lélegzetem, reszketni kezdek, s elrohanok. Kell körülbelül 15-20 perc, mire magamhoz térek. Addig gondolkozni is alig bírok. A "kamrába zárva" látom, mi történik, de nem tehetek ellene semmit, még megszólalni sem vagyok képes. Nagyon erõsen reszketek, néha görcsösen markolok is valamit, bebújok egy sarokba, nekiszorulok a falnak, folynak a könnyeim. Rettenetes érzés. Szerencsére Magyarországon ritka az efféle üdvözlés, külföldön azonban gyakori, s ott sokat szenvedtem a jópofi kollégák meglepi-köszöntésétõl. Nem direkt csinálták, mert nem tudták, hogy mit vált ki belõlem, s õk is megijedtek, hogy mit tettek velem, mikor látták, hogyan reagálok. De akkor is egy hülye szokás!!! Próbáltam úrrá lenni a dolgon, de csak addig jutottam, hogy a sokkot pár másodpercig késleltetni bírom a csiki után. Ezt a pár másodpercet arra használom, hogy minél messzebb rohanjak, s elbújjak, hogy ne lássák, hogyan borulok ki. De hiába tudom jól, hogy mindez valami defekt, mindig és mindig és mindig utolér, ha valaki megcsipegeti a derekam. Még soha nem ájultam el ettõl, de talán jobban járnék. Ha valakin ilyesmit látsz elúrhodni, ne menj a közelébe, NE ÉRJ HOZZÁ (volt olyan, hogy hozzám értek, hogy megnyugtassanak, de csak rontott a helyzeten, mert sikítozni kezdtem, és teljesen kikészültem), hagyd békén és magára, amíg megnyugszik.
Igen, így szoktak szörnyethalni is az emberek, mint pl mikor kiugranak, de már a becsapódás elõtt megáll a szívük a félelemtõl. Persze ez csak az ilyen szélsõséges esetekben fordul elõ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.:) Várok mást is akinek van ezzel kapcsoltban tapasztalata. Második: amit leírtál az nagyon nagyon érdekes. Mindig is érdekelt, hogy mit éreznek az emberek, hogyan élnek meg különbözõ helyzeteket. Engem is nagyon érdekelne, mi lehetett az a gyerekkori trauma.:S
Gyerekkori trauma: dettó (szerencsére, én nem éltem ilyen fura népek között) Ájulás: nekem egyszer volt, amire emlékszem, hogy majdnem elájultam, fokozatosan egyre több fekete pöttyöcske zazázott a szemem elõtt, egyre beszûkítve a látóterem (csõlátás), és lassan valami belsõ zaj kezdett el felerõsödni a fülemben. A lábaim kezdtek összecsúszni - amikor is (mivel a tûzõ napon álltam többedmagammal, akik beszélgettek) elindultunk, nem estem össze, senki nem vett észre semmit, és rögtön kitisztultam... Rémület: bele, de ez extrém esetekben van, és szívbetegség is kell hozzá.
Bocsi, elõzõ vagyok: a teendõ ilyenkor attól függ, hogy vörös-e az ájult arca, vagy fehér. Ha vörös, akkor a fejét kell megemelni és alá tenni valamit, ha fehér, akkor a lábát. Fontos, hogy meglazítsuk a nyakánál a rohát, ha kell, és szabaddá tegyük a fekvési helye körül a teret (kapjon levegõt), ne állják körbe 643-an...
A kérdező hozzászólása: Micsoda kis [email protected]ók. >:-( Engem is sokat bántottak általánosban, én csak simán szégyelltem errõl beszélni a szüleimmel. Nekem a beilleszkedési problémák és bizalmatlanság, zárkózottság lett a defektem.:( Azt hiszem egész jól jártam:( Sajnálom, amit veled tettek...:(
Ha valaki elájul a lábát fel kell emelni hogy a fejébe folyjon a vér.

Milyen az ha valaki idegösszeroppanást kap? Vagy milyen ha valaki megőrül, jelek?

Legjobb válasz: a)ingerlékenység, sírógörcsök, depresszió, nem foglalkozik a családjával, munkájával b) A skizofrén az érdekes: hangokat hall, amiket mások nem (emberi vagy elektronikus), üldözési mánia, elidegenedik a környezetétõl, esetleg agresszív, magában beszél.Jobb esetben felismeri, hogy valami nem stimmel, rosszabb esetben mindenki más hülye, csak õ a normális. Van a mániás depresszió,amikor pár hétig felpörög és extrémen aktív, majd az ágyból se akar kikelni.

a)ingerlékenység, sírógörcsök, depresszió, nem foglalkozik a családjával, munkájával b) A skizofrén az érdekes: hangokat hall, amiket mások nem (emberi vagy elektronikus), üldözési mánia, elidegenedik a környezetétõl, esetleg agresszív, magában beszél.Jobb esetben felismeri, hogy valami nem stimmel, rosszabb esetben mindenki más hülye, csak õ a normális. Van a mániás depresszió, amikor pár hétig felpörög és extrémen aktív, majd az ágyból se akar kikelni.
Én linkeltem be az elõzõ választ, de sokban vitatkoznék vele. Nem kell pszichotikus megközelítésben tekinteni az idegösszeroppanásra. Sokszor egyszerûen csak arról van szó, hogy annyira összecsapnak az ember feje felett a hullámok, a sok negatív élmény, a rengeteg elintéznivaló és a megoldhatatlannak tûnõ problémák, hogy teljesen kimerülnek az energiatartalékai, mind testileg, mind lelkileg. Ilyenkor az ember úgy érzi, hogy nem képes megoldani már a tornyosuló problémákat, nem bírja tovább elviselni a feszültséget, ami elõbb-utóbb kitör valamilyen formában. Ez lehet összeomlás, dühroham, sírás. De ezt én semmiképp nem sorolnám a pszichózisok közé, ez egyszerûen az extrém túlterheltség következménye.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!