Találatok a következő kifejezésre: Milyen az, valaki vizesedik (2 db)

Milyen az ha valaki vizesedik? Mik a tunetei? Olyan mint a narancsbőr?

Legjobb válasz: Szia En is vizesedek,es a bokanal illetve a sipcsontnal venni leginkabb eszre,ha sipcsontodnal benyomod akkor ott marad az ujjad nyoma.

Szia En is vizesedek, es a bokanal illetve a sipcsontnal venni leginkabb eszre, ha sipcsontodnal benyomod akkor ott marad az ujjad nyoma.
Szia a vizesedést úgy veszed észre hogy bedagadnak a lábaid fõleg a bokád, és az ujjaid.Szorítanni fog a gyûrû, vagy még zsibbadhatnak az ujjaid is.üdv 35 hetes kismama.
plussz eltorzul az arcod. sok sok kismama nagyon el tud torzulni a vizesedéstöl.

Milyen az, amikor valaki "vizesedik"?

Vagy csak hallucinálok... de mintha vastagabb lenne a lábam, mint szokott, de a bokám nincs bedagadva, és eléggé sómentesen eszem. Nem tanácsokat várok, hanem tapasztalatokat, hogy hogy néz ki egy vizesedett láb, és milyen érzés?

Legjobb válasz: a vizes láb úgy dagad be, hogy aránytalanul eldeformáálódhat , ez a mértéktõl függ. Ha benyomod a bokád körül az ujjadat és behorpadva marad, akkor az már vizesedés. Elõfordul súlyos esetben, hogy valakinek a lábszárán kijön cseppekben a víz, mert annyira tellik, hogy nem bírja a bõre.

a vizes láb úgy dagad be, hogy aránytalanul eldeformáálódhat , ez a mértéktõl függ. Ha benyomod a bokád körül az ujjadat és behorpadva marad, akkor az már vizesedés. Elõfordul súlyos esetben, hogy valakinek a lábszárán kijön cseppekben a víz, mert annyira tellik, hogy nem bírja a bõre.
Nekem fõleg a bokám vizesedik, megdagad, sokkal vastagabb lesz. És ha jó erõsen belenyomom az ujjam, ott marad a helye, egy árok. És olyan nyomó érzés, mintha kicsit feszítene. Van akinek fáj is.
A kérdező hozzászólása: Köszi, akkor tényleg csak hallucináltam. Minden jót nektek!
Úgy kell megnézni, hogy a lábad vizesedik-e, hogy a sípcsontodnál az ujjaddal benyomod a bõröd, és ha ott marad a mélyedés, akkor vizesedsz.
Szerintem meg nem csak hallucináltl, mert tényleg vizesedsz. Nekem is vastagabbak a lábaim, az este és a reggel között van, hogy 6-10 cm-t változik - nyugodtan mérd meg a körfogatátá a combodnak, vádlidnak, bokádnak este-reggel, ha nem hiszel nekem. így is lehet vizesedni, nem kell, hogy durung bokája legyen az embernek - nekem sincs pl. Egyszerûen nagy pocaksúlyt cipelünk (én ráadásul eddig csak 4 kilót híztam, és a 32. hétben vagyok...) és szerintem ezért van... Szülés után visszaáll a rend...
A kérdező hozzászólása: Ha benyomom a lábam, bárol, akkor nem marad úgy, hanem rögtön visszaáll. Egyszer vastagabbnak látom, máskor vékonyabbnak. köszi a válaszokat és a riogatást is. Minden jót nektek!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!