Találatok a következő kifejezésre: Milyen az, egy mobil (11 db)

Van egy mobil. Teljesen mindegy milyen típus, mindegy hogy Android vagy sem. Ha törlünk belőle képeket, videókat stb. akkor azok hogyan törlődnek? Hová törli őket? És előszedhetőek-e?

Szóval elfelejti?Vagy van egy rejtett szemetesládája?Ezen gondolkodtunk a munkatársakkal,de nemjöttünk rá!

Legjobb válasz: Egyszerûen törli, mint PC-n a Windows, csak nem rakja lomtárba, tehát nem kell még egyszer törölni. És hiába törlesz bármit is, minden visszaszerezhetõ, egy mindenhol így van, PC-n is, mobilon is, persze otthon egy vérpistike ezt nem biztos, hogy meg tudja csinálni, de a technika megvan rá.

Egyszerûen törli, mint PC-n a Windows, csak nem rakja lomtárba, tehát nem kell még egyszer törölni. És hiába törlesz bármit is, minden visszaszerezhetõ, egy mindenhol így van, PC-n is, mobilon is, persze otthon egy vérpistike ezt nem biztos, hogy meg tudja csinálni, de a technika megvan rá.

Egy érintőképernyős mobil kijelzője, milyen az ideális?

Sziasztok! Kíváncsi lennék, hogy egy érintőképernyős mobilnál mikor mondjuk azt hogy ideális a kijelzője? Például mennyi inch (3.2, 4.5, stb.) és ez valójában mit határoz meg (a nagyságát ténylegesen?), és mi az amit még figyelembe kell venni a mobil kijelzőknél. Valamint ajánlhattok is mobilokat (főleg HTC-ket), amelyeknek a kijelzője top-os. Nagyon szépen köszönöm a válaszokat előre is. Bevallom, nem vagyok valami telefon zseni. De hamarosan szeretnék venni egy jó kis androidos, vagy iPhon-os telefont, így kénytelen vagyok kicsit jobban informálódni a dolgokban. A választ/(inkább) válaszokat nagy örömmel várom, nekem fontos lenne, és azt hiszem itt vannak olyan emberek akik tudnak erre válaszolni. Köszönettel: Én

Legjobb válasz: Nézd meg mindet, és olyat vegyél, amilyet preferálsz. Valakinek elég a 3.2", valakinek 4.7 kell. Nekem 3.7-4" lenne az ideális, de úgy tûnik, a közeljövõben 4.3"-os telefonok jönnek ki olyan hardverrel, amilyet szeretnék, így azt fogok venni.

Nézd meg mindet, és olyat vegyél, amilyet preferálsz. Valakinek elég a 3.2", valakinek 4.7 kell. Nekem 3.7-4" lenne az ideális, de úgy tûnik, a közeljövõben 4.3"-os telefonok jönnek ki olyan hardverrel, amilyet szeretnék, így azt fogok venni.
3, 5, 4, 0 vagy 4, 3 inch stb. ezek a képernyõ átlójának a méretét mondja el. Az inchet váltsd át centiméterbe ha úgy könnyebb.
Ember mondj már egy árat, amennyiért vennél telefont! Am egyetértek az elõzõvel. Amoled kijelzõ már-már zavarja a szemet, a sok természetellenes színével. De valakinek ez jön be. Amúgy igen, a HTC knek szép a kijelzõjük. Yupiter
A kijelzõnél a legbeszédesebb mutató a pixelsûrûség. Én 250 ppi alatt szóba nem állok telefonnal, de ez is mindenki egyéni preferenciája. A másik a subpixelek elrendezése, van Bayer matrix és pentile matrix, utóbbi primitívebb, nagy felbontás (Atrix, 275 ppi) mellett is csúnya. Harmadik a technológia, nagyvonalakban amoled és LCD. Én az utóbbit preferálom, a természetesebb színek miatt (plusz az amoledek jellemzõen pentile matrixosak, csak egy ellenpéldát tudnék mondani így hirtelen).
A kérdező hozzászólása: hali! Nos, köszi a választ. Igazából értem, lehet nem túl remekül fogalmaztam meg azt, hogy ideális. Jobban mondva bõvebb magyarázatot szerettem volna, hogy egy |!|jó|!| kijelzõ mit takar egy jó újabb mob.-nál. Ja és yupiter, ergo vehetjük úgy h minden htc kijelzõje jó?
Mindenkinek az az ideális, amit õ annak tart. Sokak szerint az iPhone 3, 5 hüvelyke az ideális méret (elvileg ezért nem növelik), de nekem például az túl kicsi. Nálam 4, 3 inch a minimum egy telónál. Annál kisebb kijelzõt már meg sem tudnék szokni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!:) Nem tudom kire gondolsz Yupiter, de köszi a választ!:) Igazából a kérdésre még nem kaptam igazi választ!:) Szóval akkor egy kijelzõnél miket is kell figyelembe venni?
Nem létezik ideális kijelzõ méret, csak olyan, ami neked tetszik vagy nem.
Am mennyit költenél a telefonra? Yupiter
Már megint te vagy? Ember 3x kérdezted már meg és már válaszoltunk is rá. De összefoglalom neked. Alsó kategóriába Telenor One Touch t vegyél. Középk. ba vmelyik Xperia t, felsõbe pedig HTC t. Yupiter
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm szépen a részletes leírást mindenkitõl!:) Ha tudnám az illetõk neveit, akkor név szerint is megköszönném, hogy nyomatékosabb legyen a köszönetem, de mivel inkább anonim jellemû a site, ezért csak így :) Nos, pár kérdésem megint akadt. Tehát akkor az inch az a képátló, más néven hüvelyk (?) thx Nos, és ez a "mezei tft" tul.képpen mi is? Ez is egy kijelzõ típus? Tudom a következõ kérdésem kicsit nem ide tartozik, de suttyomban ezt is felteszem, aki telefon guru, az úgy is tudja a választ:PP Találtam valahol a wifinél ilyen, ehehz hasonló leírásokat 802.11 b/g/n, DLNA (ezek tulajdonképpen milyen információkat adnak át? fõleg az elsõ része '802.11 b/g/n') A dlan ha nincs egy készülékben, akkor anélkül mondjuk nem tudunk egy filmet a TV-n lejátszani?

Ha nincs térereje egy mobilnak, azt írja ki: csak segélyhívás. Mégis milyen hálózaton ha nincs térerõ?

Legjobb válasz: Bármelyiken. Nemzetközi egyezmény alapján a 112-re menõ hívást köteles idegen hálózat is fogadni.

Bármelyiken. Nemzetközi egyezmény alapján a 112-re menõ hívást köteles idegen hálózat is fogadni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Tehát vmi nyilván mindíg van neki. Ha pedig erdõ mélyén völgyben van vki akkor az is lehet hogy totál semmi, még segélyhívás sem?
Olyankor a bio segélyhívót használja.
Mûhold a völgyeket is látja. Márpedig a mobilokban van navigáció.
Bocs, az okostelefonokban van navigáció, a régebbi típusokban persze nincs.
És hogyan hív segítséget a remekül mûködõ navigációval?
"a mobilokban van navigáció" Van, de az passzív. Vészhelyzetben csak annyit segít, hogy eltévedést elkerülheted. Ha nagy baj van és semmilyen térerõd nincs, a gps annyit segít csak, hogy tudod, hol dobod fel a talpad.
A 112 kártya nélkül is hívható.


A Razer Blade mobil Intel i7-es processzora hány magos? és az Nvidia GeForce GT 555M 2gb videókártyája milyen teljesítményű? Egy asztali gamer pchez képest

Legjobb válasz: Gondolom 4 mag 8 szál. De abból a kb. 650k-ból amibe ez a laptop kerül 100szor jobb asztali gépet össze lehet rakni 3 monitoros eyefinitybe, FullHD-re, HD3D kompatibilitással. Nem beszélve arról, hogy mennyire feleslegesen sok az i7 játékra.

Gondolom 4 mag 8 szál. De abból a kb. 650k-ból amibe ez a laptop kerül 100szor jobb asztali gépet össze lehet rakni 3 monitoros eyefinitybe, FullHD-re, HD3D kompatibilitással. Nem beszélve arról, hogy mennyire feleslegesen sok az i7 játékra.
ha linkelnél valamit 8 szálas i7 játékra teljesen értelmetlen föleg hogy gt 555m et i3 is kihajtja vegyél 200ezerért egy gt 630m videokártyás laptopot és kész vagy 555m est is vehetsz ha anyira szeretnéd egyes 630m ek erösebek a 555m nél SSD van ebe a Bladeban? ha nincs akor mért is kéne azt veni? játékra? és persze ott az asztali gép enek az r blade árából vehetnél egy laptopo játékra és még melé egy asztalit játékra full hd ultrához töb évre monitoral szóvval...
Fémvázas vékony viszomt ssd t nem látam van e de még nézegetem persze lehet hogy az a 320gb az egy ssd... biztos érdekes meg jó de ha 200ezres laptopon is teljesen ugyaz az az élmény akor miért is? söt sokkal erösebb videokártyás laptopok is vanak . játszani meg amugy se lehetne egyikel se razerel se akkuról... 1-2órát? ...:D hát ha igy osztod be hogy ne vid tulzásba játékot:p
Töbféle változata van ha igaz i7 es 17colosban 2magos 4 szálas i7 van szóval nincs is túl spirázva persze játékra nem is kel jobb ahogy irtam 555m hez (i3 is 2magos 4 szálas) eben is más pl egy olcsóbb laptopban is van 4magos i7 vagyis majd hogynem minden i7 4 magos laptopokban (asztalikban is) és csak a Sandy kat nézve nem, az elsö generációt ha van asztaligéped ha van netezös laptopod akor te dolgod ha van rá én biztos más laptopot venék mikor GT 660M él árulnak laptopot nem fogok gyengébet veni játékra csak mert ezt csinálták játékra... árban viszont most nem emlékszem lehet az is majd 600ezer de szerintem 400 valamenyi volt...
i3 2 magos 4 szálas még mobil szinten is. i7 biztos h 4 magos, és szerintem 8 szálas is.
i3 ra azt irtam amit te viszont i7 nem 8 szálas ami ebben van hanem 2 magos 4 szálas Alienwareban van 1366 os i7 vagyis 8 szálra is képes http://www.razerzone.com/blade#/performance dual core with hyper threading persez ettöl még játékra nem rosz de már magyaráza meg valaki mért kelene 8 szálas proci?:D mertt ha pl belenyomnak egy 6990m vagy 590m et vagy valami iylesmit akkor megértem hogy brutál proci kell de amugy ehez nem kell 555m hez ez kb. 7750, (7770) erejével bir maximum de már 7770 is tulzás de biztos egy tuningolt tipusa ez a 555m ddr5 nek és nem egy alap...
NA EZ gamer laptop (nekem!): http://www.radium.hu/index.php?page=shop.product_details&fly.. ROG (republic of gamer) persze biztos nem oylan csicsás de nekem mondjuk nem csak játékra kell a laptop de szerintem böven jobb ara is na és ez pl 8 szálas 4 magos procis Ivy s
http://ipon.hu/webshop/product/msi_r7970_2pmd3gd5_3072mb_gdd.. http://ipon.hu/webshop/product/sapphire_21197_00_40g_hd7970_.. videokártyák pl ezek is lehetnek memóriából vehetsz még egy KIT et vagyis 16GB lesz akkor és midne foglalatba lesz egy de nem muszáj én talán lapozófájlnak vennék egy nagyon gyors SSD t elég 30GB körüli is (vagy kisebb is) csak erös legyen és gyors a nagy ssd n meg a rendszer lene na jó én töröltem kérdést:D

Milyen az, ha egy mobil vírusos?

Legjobb válasz: Az én telefonom akkor kapott vírust mikor a barátnõm a számítógépérõl infrán keresztül raktunk rá képeket.Így a gépén lévõ vírus is átjött.Én röktön eladtam a telóm mert állandóan kikapcsolt.A vírustól!

Az én telefonom akkor kapott vírust mikor a barátnõm a számítógépérõl infrán keresztül raktunk rá képeket.Így a gépén lévõ vírus is átjött.Én röktön eladtam a telóm mert állandóan kikapcsolt.A vírustól!
ha egy mobil vírusus, több tünetet is produkálhat. elsõsorban kikapcsolgat. de simán kitörölhet dolgokat a telefon memóriájából. vagy egyes symbiános telefonoknál saját magától sms-t vagy mms-t küldhet. elég ha elviszed egy jó szervízbe, és egy új szoftvert dobatsz bele.
Az én bátyámnak is vírusos volt és egyszer kikapcsolt magától, utána nem tudta bekapcsolni.Új telefont kellett vennie.
szerintem így mobil vírusok nem léteznek, de ha gép alá helyezzük, akkor minden megtörténhet!!(ehez kapcsolodóan:nekem volt SE K750I-m és rátettem egy valami JD-jemblarck vagy valami ilyesmi...Elvileg a javat erõsíti, de az eggyik nap nem akart bekapcsolodni :( 7évnyi adat elveszett :( :( megszívtam mert íjen marhaságokat szedtem le az internetrõl szerintem figyeljetek oda hogy mit töltögettek le)
A kérdés: lejárt e már az a hûségnyilatkozat?
A kérdező hozzászólása: Novemberben jár le, de tudomásom szerint nem kell megvárnom a tényleges idõt hanem már elötte megvehetem.
Valóban, de ebben az esetben nem tudunk pontos árakat/feltételeket mondani. Hívd fel a 1430-at és egy ügyintézõ segítségét kérd. Õ pontosat tud mondani, az elõfizetésed alapján.
A kérdező hozzászólása: Rendben köszi szépen!

Milyen formátumban kell mentenem egy szöveges fájlt microsoft word 2010-ben, hogy azt megjelenítse a mobil telefonom? Nem nagyon értek hozzá, találtam olyat amit megnyit, Plain text a neve, de annak csak egy részét küldi el és a többit nem.

Legjobb válasz: én olyat hallottam hogy érintõs telcsije van és jegyzettömmbe írja amit szeretne olvasni és azt rátölti a telójára többet én se tudok mondani bocsi

én olyat hallottam hogy érintõs telcsije van és jegyzettömmbe írja amit szeretne olvasni és azt rátölti a telójára többet én se tudok mondani bocsi
A kérdező hozzászólása: végülis igen az ugyanaz, csak én az internetrõl másolom ki és töltöm rá. A probléma az, hogy nem rakja rá a teljes dokumentumot, csak egy részét. De én az egészet szeretném rárakni, ez lehetséges?
A kérdező hozzászólása: Nagyon fontos lenne ez nekem. Most sikerült egy dokumentumot bemásolnom ANSI kódolással, azért használtam ennél ANSI-t mert nem írta hogy volt nem támogatott karakter, és hát így az egészet megjeleníti a telefon, 20-at tudok lelapozni. A többinél UNICODE-t használtam mert azokban van ilyen spec gondolatjel meg hasonlók, de valamelyikben csak 18-at, 15-öt tudok lelapozni. Akkor most hogy is kell?
Milyen teló? Nekem a txt-t utf-8 kódolással szereti. Ha okostelefon akkor rakj fel egy mobil office-t.
A kérdező hozzászólása: köszi de megpróbáltam és így sem az egészet rakja fel. kb 4 oldalt tesz ki word-ben. ez csak egy nokia c3 szóval egy elég hülye telefon
Nokia c7 em van. Sima 2003 office .doc mentéseket kezeli. Lehet szerkeszteni is, meg az excelt is. Szóval simán csak elmented .doc ba. Régen az E51 es nokiára is jó volt. A nokiaprogramok.hun meg találsz nem csak olvasásra, hanem szerkesztésre való office progit a telóra.

Milyen lesz szerintetek az Ipad 5? Jobb lesz mint egy Retina kijelzős Ipad amit a t mobil oldalán lehet kapni?

Legjobb válasz: Szerintem mindenképpen jobb lesz :). A Retina kijelzõs iPadnak 2 fajtája van. Van az iPad 3 ami az iPad 2 Retina kijelzõvel, és van az iPad 4 ami teljesen más Hardveres szempontból. Sokkal erõsebb, és még Retina kijelzõs is :). Én nagyon várom már!!

Szerintem mindenképpen jobb lesz :) . A Retina kijelzõs iPadnak 2 fajtája van. Van az iPad 3 ami az iPad 2 Retina kijelzõvel, és van az iPad 4 ami teljesen más Hardveres szempontból. Sokkal erõsebb, és még Retina kijelzõs is :) . Én nagyon várom már!!
Az ipad 4-ben van A6X proci?

Milyen mobil való egy 14 éves fiúnak? MAX 50000-ig gondoltam az árat!

Legjobb válasz: Nokia 5530 XpressMusic az elõzõnek nem valami jó az érintõképernyõje

Nokia 5530 XpressMusic az elõzõnek nem valami jó az érintõképernyõje
Vmi szimpla nem elég? Samsung S5230? Felesleges 50rugót rákölteni.
Nokia C5.14 évesen minek érintõképernyõ??
Nagyon fontos a érintõképernyõ. Mit mondtok ilyeneket?! Nokia 5800 30000, - ha jól körülnézel
Miért ne lehetne egy 14 éves gyereknek érintõs telója??? Ha van rá pénze vagy a szüleinek akkor miért ne?? :S Bocsánat hogy nem a kérdésre válaszoltam.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!