Találatok a következő kifejezésre: Milyen az, egy fiú nem (44 db)

Milyen az, amikor egy fiú nem kapja meg azt a lányt akit teljes szívéből szeret?

Akár évekig is képes (titokban) szeretni ?t?gondol rá?Hiányzik neki?

Legjobb válasz: én inkább karmokhoz hasonlítanám a fájdalmat amik belülröl tépik a fiú szíve környékét de nagyjából 1etértek az elsõ válaszolóval. 1 idõ után próbál nem gondolni rá mer megtanulja h csak fáj neki, sokszor a lánnyal álmodik, arról h vele van meg arról is h nem kapja meg.

Én pont ilyen helyzetben vagyok, szóval tudok errõl mesélni sokmindent. Viszont azt is gondolom, egyéne válogatja, ki min megy keresztül. Egyrészt nagyon boldog vagyok, hogy rátaláltam, megismerhettem. Fantasztikus érzés tudni, ha egyszer rálel az ember olyasvalakire, aki az álmaiból lép elõ, akivel minden együtt töltött idõ maga a csoda, akit bármi áron képes megvédeni, törõdni vele, akivel le szeretné majd élni az életét! Másrészt nagyon keserû érzés azt látni, hogy az a valaki mással van együtt, mással tölti az idejét. Sokszor reménytelennek tûnik az egész. Én személy szerint megtaláltam már ezt a lányt, és nem szándékozok lemondani róla. Szerintem aki ilyen embert talál, arról nem szabad lemondani könnyen, nem szabad feladni a reményt. Ez éltet, ez akadályozza meg hogy teljesen összeomoljon valaki. Nekem is nagyon sok álmatlan éjszakám van, egész éjszaka agyalok a leányzón. Hangulatom nagyon változó ilyenkor. Lépten nyomon csak rá tudok gondolni, bármilyen helyzetben is vagyok éppen. Szomorú ez az egész, de mindig hinni kell a jóban. Viszont el kell tudni fogadni a helyzetet! Nem lehet megmondani annak a személynek, hogy õ is szeressen viszont, nem lehet ráerõszakolni az érzéseket, mert csak rosszabb lesz. Úgy összességében nézve, kemény dolog ez az egész, észnél kell lenni, erõsnek kell lenni és bízni a szebb jövõben!!
nekem már sok barátnõm volt de az eggyiket naon nem tudom elfelejteni mintha görögtûz emésztené a szívemet ha rágondolok, ilyen fájdalmat nem kívánok senkinek se naon szeretem de õ nem szerelmes belém. Mit tegyek hogy elfelejtsem??
én inkább karmokhoz hasonlítanám a fájdalmat amik belülröl tépik a fiú szíve környékét de nagyjából 1etértek az elsõ válaszolóval. 1 idõ után próbál nem gondolni rá mer megtanulja h csak fáj neki, sokszor a lánnyal álmodik, arról h vele van meg arról is h nem kapja meg.
Nõ vagyok, de talán ez itt nem számít. Én 15 éve vagyok oda valakiért, naponta gondolok rá, õ meg egy nálam jóval fiatalabb lánnyal van most. Nekem is van pasim, gyerekeim, de Õt soha nem tudom elfelejteni, úgy tûnik... (bármit megadnék, hogy ne jusson eszembe). A pasi szexelne velem ha belemennék, de komolyan nem kellek neki:((((
Nagyon rossz érzés, nem is tudom van-e rosszabb, talán csak az, ha elveszítesz valakit, vagy szenvedni látod, akit szeretsz. Próbálod elfelejteni, aztán megint eszedbe jut, vagy meglátod valahol, és megint elõjönnek az érzések. Sajnos ebben szenvedek már sok éve, regényt tudnák írni róla.
de meg mennyire! neha nem gondol annyira ra, maskor pedig orditani tudna a tehetetlen fajdalomtol. belulrol olthatatlan tuz emeszti, mintha a szivet szuntelen benzinnel locsolnak. iszonyat szornyu! a legeslegrosszabb minden fajdalom kozul.
Sztem a pasik is úgy mûködhetnek, ahogy a csajok ebben a témában.Én lány vagyok, és én fél évig szenvedtem.Sírtam minden este, ha megláttam megbolondultam.Áhh...sztem a pasik is így vannak ezzel.nem?
hát igen ismerõs ez az érzés... hogy szemléltessem fogj egy dinnyét köss rá 1 kiló paradicsomot menj egy felüljáróra és amikor nem jönnek alattad kocsik akkor dobd le néz végig hogyan hajtanak végig rajta 20-30 percen át nézd meg mimarad a dinnyébõl... kb ennyi marad több év után a srác szívébõl jókedvébõl és lelkébõl (jah a dinnyével ne okozz balesetet ügyelj rá)
Mielott osszejottem a pasimmal o is halalosan szerelmes volt a legjobb baratnombe.Honapokig jart utana mert a csaj nem tudott valasztani 4 pasi kozul.LoL Aztan volt egy nagy kavarodas vegul a pasim napok alatt kiszeretett belole.Most meg utalja.Azt mondta a pasim hogy mindig azt gondolta hogy nem tud elni nelkule.Nagyon rossz.De tullepet es mar itt vagyok neki en;)
A 2. kommenttel értenék egyet leginkább, csak normál esetben max fél év alatt kiábrándul a pasi a döntésképtelen csajból. Különben épp olyan mint amikor a masszív alkesz nem kap piát, ami akkor baromi rossz aztán marha hamar keres más megoldást! És hozzászokik a hiányhoz.
Én már átéltem sajna pedig életkorba nemvagyok veterán...Mintha minden beszürkülne, mintha minden értelmét vesztené, csak néztem ki a fejembõl a semmibe és átkoztam az érzést.Nemértettem h mért kellett nekem ezt érezni ha csak fájdalmat okozott nekem...csak keresed a célt az értelmet az életedben és rájösz h kicsúszott a kezeid közül...nincs rosszabb ez nemis kérdéses
elõzõ válaszoló: énis pont ezt érzem. de te múlt idõben írtad. mi történt hogy elmúlt? kérdeztem már itt hogy nekem hogyan múlhatna el de te aki pontosan tudod mit érzek gondolom hitelesebb választ tudsz adni
Szia! Igaz én lány vagyok de ez mellett nem tudok elmenni írás nélkül.Én kb 10 éve vagy mégtöbb szeretek egy pasit akinek már családja is van igaz én is élek valakivel õt is szeretm de máshogy.Nincs olyan nap hogy ne jusson eszembe a rég pasim, néha még sirok is, hogy igy alakult az életem ilyenkor nagyon ramaty kedvem van!!!!

Milyen az ideális férfi nemi szerv egy 17éves fiúnak?

Borotvált ? Hány cm-es ?

Legjobb válasz: Merev.

Merev.
Nekem semelyik! 17/F
egy lóf*sz. lehetõleg análisan oktrojálva.
Természetesen borotvált 44.2cm és dúsan erezett.
Milyen az ideális férfi nemiszzerv ilyen korban? hmm. Kisfiam, akkor a 30 éves fejemmel adok neked tanácsot. ;) Amit a nõk szeretnek, az általában az egyenes, a végén egy makkal. A makk legyen sötétebb, barnásabb, úgy a finom. A makk allatt legyen meg a bõr, - mert hát kinek kell egy megnyúzott pénisz? A lényeg, hogy a túrórúdi ne legyen se túró se rúdi. A túró finom, de nem mész vele sokra, nem olyan az állaga, ami kéne. A rúdi meg vékony, asse kell... De a pöttyös túrórúdi finom, a Pöttyösnek vannak jó termékei... hmmm. :-)
16 cm kaliberûvel már tüzelhetsz. Csupasz nem jó, de azért bozótban senki sem szeret nyalakodni. Az arany középút. Az erekrõl nem tudok beszélni..
méteres kékeres

Van egy fiú. ( Tudom, mindig van egy bizonyos fiú) Itt csak az a probléma, hogy az érzéseim, nem tudom hogy milyenek. Bõvebben lent?

Szóval, nem egy hétköznapi srácról van szó, Sõt.

Legjobb válasz: Viselkedj vele úgy, mint mindenki mással, mert: - ha szeret: a közeledbe fog férkõzni, mert egyszerûen nem fogja érteni, hogy mért nem érdeklõdsz úgy iránta ( lehet, hogy bûntudata lesz amiatt is, hogy azt mondta neked, hogy nem jön el, közben mégis) - ha nem szeret úgy, csak barátként: valószínû, hogy köszönni fog, de mások társaságát is ugyanúgy fogja keresni mint a tiedet, és ha veled többet is beszél, figyeld meg milyen témákról beszélgettek (abból is tudhatod, hogy hogyan áll hozzád) + tipp: ismertetõ jelek, ha odavan érted: izzad (tekintsünk el az idõjárástól), mocorog egy helyben, hogy levezesse a feszültséget, vörösödik az arca (nagyon jó jel), ha szégyenlõs típus kerüli majd a szemkontaktust veled, de ha nem, belemer majd nézni a szemedbe, személyes témákról is beszélgettek (érdeklõdik irántad) Remélem segítettem. Sok sikert! :D ugyancsak: 15/L

Viselkedj vele úgy, mint mindenki mással, mert: - ha szeret: a közeledbe fog férkõzni, mert egyszerûen nem fogja érteni, hogy mért nem érdeklõdsz úgy iránta ( lehet, hogy bûntudata lesz amiatt is, hogy azt mondta neked, hogy nem jön el, közben mégis) - ha nem szeret úgy, csak barátként: valószínû, hogy köszönni fog, de mások társaságát is ugyanúgy fogja keresni mint a tiedet, és ha veled többet is beszél, figyeld meg milyen témákról beszélgettek (abból is tudhatod, hogy hogyan áll hozzád) + tipp: ismertetõ jelek, ha odavan érted: izzad (tekintsünk el az idõjárástól), mocorog egy helyben, hogy levezesse a feszültséget, vörösödik az arca (nagyon jó jel), ha szégyenlõs típus kerüli majd a szemkontaktust veled, de ha nem, belemer majd nézni a szemedbe, személyes témákról is beszélgettek (érdeklõdik irántad) Remélem segítettem. Sok sikert! :D ugyancsak: 15/L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :') Nagyon félek hogy elszurom Általában akár a semmirõl is beszélünk, filozunk.. Nem tudom, mit tegyek hogy észre vegyen. Hogy mit kellene tennem hogy ne csak egyszerûen baratilag nézzen rám
Szegénykém én is ilyen helyzetben vagyok. :(
A kérdező hozzászólása: feladtam :') nem bírom :'( Azért köszi a válaszokat

Van egy fiú aki 15 éves, én 13 vagyok! Nem járunk meg semmi de ő le akar velem feküdni! Az nem biztos hogy utánna együtt leszünk! De nekem nagyon bejön a fiú! Mindig azt mondja h milyen szép vagyok meg milyen aranyos. , mit tegyek?

nem tudom h meg érné-e lefeküdni vele! én el akarom veszteni! ? meg el akarja venni t?lem a szüzességem!

Legjobb válasz: uramisten.. 13 éves vagy..! mit tegyél? hagyd a francba a gyereket.. annyira kislány vagy még.. miért akartok már is szexelni?!:|| a fiú is annyi idös mint én.. ..:D:Djézusom:D:D

Ezen már tényleg csak sírni tudok...Tényleg itt tart a világ?
uramisten.. 13 éves vagy..! mit tegyél? hagyd a francba a gyereket.. annyira kislány vagy még.. miért akartok már is szexelni?!:|| a fiú is annyi idös mint én.. ..:D:Djézusom:D:D
"A szerelem nem egy távoli hegedû elhaló sóhaja, hanem sz ágyrúgó diadalmas pendülése." Ez az idézet nem a véleményemet tükrözi... a következõ sokkal inkább... "Szerintem is helyes elképzelés, hogy a világot biztonságos hellyé tegyük a gyermekeink számára. De nem a gyermekeink gyermekei számára, mert szerintem a gyermekek ne éljenek nemi életet."
14 éves lány vagyok akármennyire is szeretnéd ne veszítsd el fõleg hogy nem is jártok akármit magyaráz az a fiú hogy mi lesz utána hidd el csak a szexre kellenél neki majd ha lesz egy komoly kapcsolatod fontold meg de csak ha lelkileg is érett vagy én fél éve járok a pasimmal és még nem fekudtunk le ..:)
Várj még ezzel légyszíves!
Ne feküdj le vele, biztos megbánnád. Egyértelmû, hogy csak azt akarja és nem is szeret. Hiába tetszik neked, felejtsd el. Csak fájdalmat okozna.
Gratulálok, már sikerült is elveszteni: az eszedet!
13???!!!!!!Nem kéne még barbiznod?A neveltetésedre és az inteligenciádra utalnak az álltalad leírt sorok.Talán esetleg a halmozottan hátrányos helyzetû etnikai kissebséghez tartozol?
Én azt mondom a saját gyerekeimnek, hogy ameddig kérdés, hogy lefeküdjetek-e, addig NE! Amikor itt lesz az ideje, tuti, hogy nem lesz kérdésed! Ha nem így teszel, nagy valószínûséggel meg fogod bánni a döntésed!
13 éves koromban volt az elsõ csók. Akkor még véletlenül se ment át a fejemben, hogy lefeküdjek vele, vagy bárkivel. Nagyjából akkor fejeztem be a babázást meg a barbizást és még több figyelmet tettem a tanulásra. Jelenleg középiskolás vagyok, jó iskolában és nem bánom egyáltalán, hogy akkor nem voltak olyan gondjaim, hogy "Jajj, tetszik a srác, le akar feküdni velem, nekem bejön, megtegyem?" meg "Istenem, megtettem, bánom, terhes vagyok?".. Most hosszú és komoly kapcsolatom van és készen álltam vele elveszíteni. Nem azért, mert ez divat, egyáltalán, hanem azért mert szeret és szeretem és éreztem, hogy készen vagyok rá. Szóval, hagyd azt a kisfiút, tanulj, játsz tovább, ezekre a dolgokra pedig bõven van még idõd. Ne siess.
Nah szóval 13 éves vagy. Én 16 éves vagyok 2 hét múlva betöltöm a 17-et van barátom másfél hónapja vagyunk együtt és még nemhogy sex de még csak petting sem történt. Még szûz vagyok és 13 évesen talán én még azt sem tudtam annak idején hogy mi is az a sex és egyáltalán hogy is történik az. Olyan idõs koromban nekem bõven elég volt a barbi baba meg a hasonló KISLÁNYoknak való játék. A húgom most 13 éves van barátja anyukám csak ilyen gyerekszimpátiának nevezi. Nah szóval hogyha a drága kishúgom elõállna azzal hogy õ sexelni akar a barátjával tuti fix hogy [email protected]á verném és meg magyaráznám a pici butus kis tudatlan kobakjának, hogy nem kellene 13 éves korában ilyet tennie, mert egyrészt késõbb nagyon megbánhatja mástrészt pedig nemigaz hogy egy ennyi idõs GYEREK nem bírja sex nélkül és hogy neki erre szüksée van. Bõven elég kis csitri van már így is nem kell még 1. Ja és az a fiú ha már nem szûz és nem is játok tuti 100 hogy csak arra kellenél neki nem lenne azután ebbõl semmilyen kapcsolat!!!! Ne akard az õ példáját követni hogy jaj õ már nem szûz akkkor én se legyek az. Odáig fognak fajulni a dolgok hogy egy kb. 5 év múlva nem lesz már szûz 15 se. Mert hogy ezt nekik szabad csak az a nagy bökkenõ hogy egyáltalán nem vagytok felkészülve ilyen idõs korban arra hogy nem életet éljetek!!!!!
basszus 13 éves kislány vagy, mit játszod a nagyembert?
ja ennyi idõsen engem is érdekelni kezdett ez az egész. Jó sokszor megtehettem volna, de nem akartam. Vissza gondolva jobb is volt, mert annak adtam akit szeretek :D te is tegyél inkább így, ha neki csak erre kellesz, mond meg neki, hogy van keze kettõ is, elégítse ki magát õ xD 13 évesen még nagyon, nagyon, nagyon korai még, és nem a korod miatt, hanem azért mert még nem tudsz bele gondolni a következményekbe és 13 évesen a szüleidnek kellemetlen helyzetet teremtesz, ha orvoshoz kell mennetek elvetetni a babát. Inkább hagyd a srácot. Éld az életed, hiszen ezek a legjobb éveid, nem kell már most elbasznod :) Meg fogod bánni egyszer
Egyértelmû hogy ha megteszed nagyobbnak fogod érezni magadat de alaposan gondold meg és járj utána hogy milyen következményekkel járhat!
Megjegyzem halkan hogy kiba*nál a fiuval mert 14 év alattival feküdne le és az büntetendõ....
Ha félsz attól, hogy a fiú megsértõdik, ha nem fekszel le vele, akkor keress egy normálisabb srácot, aki nem csak szexelni akar veled. Már ha szeretnéd magad a csalódásoktól megkímélni... Egy másik kérdésedre a válasz: a 15 éves srác is fiatal még. De idõsebb, mint a 13. És ha szerinted az a legnagyobb probléma, hogy melyikõtök a "kicsi", akkor nem hiszem, hogy elég érett vagy a szexhez. Bocsánat, ha megsértettelek. 19/L
jézusom... hagynám a gyereket a helyedbe 13 évesen ha anyám megtudta volna ki is nyír meg apám is még lehet a gyereket is megverné... ráérsz te ezzel...
Szia, Klaudia. Asszem ismerlek.:)
13??????!!!!!!Én 17 évesen szexeltem elõször!!!Várj a szexel 17 éve korodig!!!
azt írtad egyszer szeretnéd, hogy milyen érzés... Akkor figyelj, a szüzességet csak egyszer lehet elveszíteni..gondold át. Nem hiszem, hogy megérné , nagyon megbánnád az biztos! Inkább babázz!
Pár hónap múlva leszek 15 és még nem feküdtem le senkivel. Hogy miért? Mert nekem még vannak erkölcseim és nem fekszek össze csak úgy minden jött-ment gyökérrel. Viszont te nagyon gáz vagy :| 14/L
elég gyökér és hiszékeny vagy ha belemégy....
17 vagyok és még szûz. Ezerszer megtehettem volna már, de nem tettem, mert nem találtam még olyan srácot, akinek teljes bizalommal oda tudom adni magam, és ezért tisztelnek. Ha megteszed, a csávód otthagy, mindenkinek szétkürtöli, hogy õ mekkora király, hogy így át tudott verni és egy utolsó ribancnak fog elhordani, amit nagyon sokan megtudnak majd, és ha jön egy normális fiú, akivel összejöhetnél, passzolni fog téged, mert a normális fiúk ribancokkal nem jönnek össze. És nem utolsó sorban fiatal vagy, NAGYON!!!!
Megtetted??
Attol hogy az ove leszel nm fog melletted maradni. Szoval ne tedd!!!!!
Szerintem sem kene meg elvesziteni, meg nagyon fiatal vagy ! Lehet h a szavaival elcsavarta a fejed es a kulso is , de gondold at alaposan. Kesobb banni fogod. (17 vagyok). Ja es ne feledd nm kell elhinni mindent amit mond.CSAK AZT AKARJA !!!!!!
a szex a felnõttek játéka, te pedig távol vagy még attól, úgyhogy HÚZZÁL VISSZA BABÁZNI!
amikor én voltam 15, miért nem voltak ilyen 13 éves buta kis pic.sák?
ha most megteszed 30évesen nem fogsz pl kocsmába menni mert félsz hogy rácsúszol a bárszékre ;)
legalább kérj érte pénzt is.tudod..a hivatásosak is így kezdik.
Természetes, hogy kíváncsi vagy. De ne egy olyan sráccal veszítsd el, aki nem szeret, akivel még csak nem is jársz, és csak szépeket mond neked! Sok srác tetszhet még késõbb, inkább most olyat keress aki megbecsül és nem csak megdugni akar. Ha mégis megteszed, az a te döntésed már. Csak azzal számolj, hogy terhes lehetsz, elkaphatsz vmit, rossz élményeid maradhatnak utána.
Fogd már fel, hogy még csak 13 éves vagy! Magyarul még kis taknyos vagy az ilyesmihez! Hiába értetlenkedsz, attól még igenis kicsi vagy!
Õ is kicsi. Amúgy ha dugtok és terhes leszel, ne vetesd el a babát, ha lány hívd Megnek, család neveteket meg változtassátok meg Van der Medve-re.
10 és 13 éves lány között nincs semmi különbség. Mint látod, agyilag még 10 vagy. És ezt most minden bántás nélkül mondom neked. 20 éven felül vagyok, engem világ életemben mindenki tisztelt azért, hogy még 17-18évesen is szûz voltam. Vond le a következtetésedet.
A kérdező hozzászólása: persze én fiatal vagyok 13 évesen:OO??? jah de õ 15 éves és már csinálta:OO .õ nem számít kicsinek?
Érdekel milyen érzés? Akkor tedd meg vele. De utána NE gyere ide sírva, hogy "fájt, nem törõdött velem, megbántam, terhes vagyok?" Komolyabban: FIATAL vagy. Ne tedd meg, miért lennél nála egy újabb strigula?
A kérdező hozzászólása: nem dugatnám meg magam mindenkivel? miért kell ekkora feneket keríteni egy kis sex-hez? ezt sose tudom meg érteni! 13 éves vagyok'' ha 10 éves lennék még meg érteném, , ,
Milyen érzés?? bazz 13 évesen jobb esetben egy gyereknek még melle sincs, és épp hogy megjött neki a menszesze, nem hogy dugjon -.-" gondolkozz már ember
Nekem a 13 éves uncsitesóm még játszik, olvas, rajzol és jól tanul. Na õ a nem kicsi, hanem a normális. Te vmi kis városi tinip.csa, akarom mondani gyerekp.csa vagy. Dugasd meg magad, a világnak és a férfiaknak úgy is szüksége van k.rvákra, r.bancokra és hozzád hasonlókra.
A kérdező hozzászólása: én már tudom hogy mi legyen :((... mert már valamennyire érdekel az is h milyen érzés az elsõ alkalom! de nem tudom!! ...
A kérdező hozzászólása: De ha ezt így meg mondom neki akkor lehet h meg utál vagy nem tudom!!-.- ... de nekem nagyon bejön! és nagyon kedvelem!-.-
kislány, ne már komolyan használd már az eszed, ne legyél buta ösztönlény, mint sok kortársad, egy 13 de még egy 15 éves gyerek ne akarjon szexelni, éretlen kis csitri vagy a fiú sem sokkal érettebb, sõt, 13 évesen inkább babázz, és menj el a barátnõiddel moziba, most komolyan megfordult a fejedben hogy lefekszel vele?? attól hogy van melled és vérzel havonta már ha egyátalán van melled és menstruálsz még kislány vagy egy éretlen csitri..már én is sírok lassan hogy a tinik egyre lejjebb süllyednek..
persze egyetlenegyszer, fogd már fel hogy kicsi vagy...bármennyiszer akarod [email protected] vagy már most, aki egyszer kipróbálta az csinálni fogja aki éretlenül csinálja jól megszívja vagy egy mocskos kis ribi lesz vagy elmegy örökre a kedve tõle, mutasd meg anyukádnak a kérdésed biztos nem fog megdícsérni érte
A kérdező hozzászólása: nem vagyok se ku**a se pi**a!!! csak egyetlen egyszer akarom meg tenni! csak hogy tudjam milyen érzés! utánna nem!!!!!! attól még nem vagyok ku**a!!!!
sok mindent nem tudsz még, tapasztalatlan éretlen kis csitri vagy ezért mondtuk hogy tanulj inkább az rád is fér
A kérdező hozzászólása: tiltja?:OOOOOO én ezt nem is tudtam :OO
14 év alatti szexet tiltja a törvény. Ha ez kiderül, jól rábaszik mint a srác, mint a szüleid. De csináld csak a saját hülyeséged. 18/L
Azt azért még hozzátenném, hogy: Ha mástól vársz megerõsítést, ergo, hogy ide feltetted a kérdésed, az azt jelenti, hogy nem tudsz meghozni önállóan egy ilyen kényes döntéstt = Gyerek vagy még (ami nem baj, csak az, hogy ilyeneken jár az eszed...)
1. És kicsi vagy kész, ha ezért meg utál jobban jártál ha nem, és több évig jártok és mondjuk 4-5 év múlva (vagy ha annyira nem bírtok várni 3 év múlva szexeltek akkor meg gratula. 2. HA csak úgy odaadod magad hozzászokik, hogy nem kell megdolgoznia a "gyõzelemért".
Jajj, de lehet hogy megutál vagy nem tudom.. Grr.. Hallod magad? Na az ilyen dumákért és tettekért vagy még kicsi!
És akkor majd most jön az, hogy: "Nem! Én igenis felnõtt NÕ vagyok!" - és megteszi... :D 1hét múlva jön a következõ kérdés, hogy "megbántam, mit tegyek? Kihasználtak, mit tegyek? Teherbe estem 13 évesen, mit tegyek?" Ez a mai világ. Ha nekem lenne egy lányom, és 13 évesen már széttenné a lábát egy olyan fiúnak, akivel még csak nem is "jár" addig ütném, amíg mozog. Õszintén nem értem, miért jó a fiatal lányoknak, ha sorra d*gják õket a fiúk? Miért jó ez? Ego növelõ? Nem hiszem. Kedves kérdezõbõl lesz a következõ generáció egyik nagy r*banca, nem gond, rátok is szüksége lesz a party-fiúknak, valakibe üríteni kell a tárat. Egy lövésre megteszed majd a pasiknak, de aztán ne várd a csodát, ha 20-30évesen senkinek sem kellesz majd, addigra bõven meglesz a híred. 27/F
A kérdező hozzászólása: ez az h 13 vagyok!!! nekem az már nem számít kicsinek! a fiú meg már nem is szûz meg semmi!!

Ti hogy kezelnétek a legközelebbi találkozásnál azt, ha írnátok egy fiúnak egy érdeklődő emailt, és az nem válaszolna? Az egyértelmű, hogy a fiú részéről nincs érdeklődés, de mi a legjobb, én milyen legyek?

Legjobb válasz: Hogyan? Milyen helyen találkoztok? Megbeszélt találkozó? Mert ha nem én csak köszönnék neki hagyományosan és nem igazán foglalkoznék vele.

Hogyan? Milyen helyen találkoztok? Megbeszélt találkozó? Mert ha nem én csak köszönnék neki hagyományosan és nem igazán foglalkoznék vele.
biztos, h megkapta? velem volt hasonló, de fordított felállásban, -elkeveredett az üzenet.. aztán az is lehet, h nem is nézi a postáját, v nem tudott rá mit válaszolni.. én a te helyedben a következõ találkozáskor nem utalnék a mailre. a srácok majd megõrülnek a sejtelmes/rejtelmes, kicsit nehezen megközelíthetõ csajokért :) saját tapasztalat :D 24F

Akar egyáltalán valamit? annyira nem tudom milyen ez az egész van egy fiu akivel járunl elméletileg..

gyakorltilag nem igazán s?t..nem csinál semmit nem csókol meg nem kezdemény semmmi egyszerüen semmit nagyon rosszul esik.azt mondja szeret meg mittudomén de akkor ez mért nem érzem? legutóbb mikorkezdeményeztem az volt a válasz h majd id?vel... azóta nem mertem gondoltam ? majd ..megteszi és mégsem :(((

Legjobb válasz: Hat beszelgess vele!Lehet hogy fel vagy lehet te vagy az elso baratnoje es ezert.Nalam pont forditva volt a helyzet alitolag baratok voltunk egy nalam 6 evel idosebb fiuval kozben puszilgatott olelgetett virgot hozott nekem meg mittudomen es o szerinte csak baratok vagyunk semmi mas majd veget ert ez az egesz megunt es abbahagyta ,es most talaltam magamnak egy rendes fiut akit nagyon nagyon szeretek:X:X:X:X::X:X.Ugyhogy ha beszelgetsz vele es nem ad valaszt hagyd a francba kapsz magadnak masat.Sok szerencset!Puszillak!

Hat beszelgess vele!Lehet hogy fel vagy lehet te vagy az elso baratnoje es ezert.Nalam pont forditva volt a helyzet alitolag baratok voltunk egy nalam 6 evel idosebb fiuval kozben puszilgatott olelgetett virgot hozott nekem meg mittudomen es o szerinte csak baratok vagyunk semmi mas majd veget ert ez az egesz megunt es abbahagyta , es most talaltam magamnak egy rendes fiut akit nagyon nagyon szeretek:X:X:X:X::X:X.Ugyhogy ha beszelgetsz vele es nem ad valaszt hagyd a francba kapsz magadnak masat.Sok szerencset!Puszillak!
Elso valaszolo vagyok!Ird le hogy mit fogsz tenni erdkel hogy mi lesz.Puszillak!
Szerintem is beszélgess vele. Szervezz közös programot, ahol erre van lehetõség! Hagyd õt is beszélni, és te is mesélj magadról. Ott majd kiderül, hogy milyen, mit szeretne tõled és mennyire illetek össze. Egyébként te is kezdeményezhetsz - de óvatosan. Lehetõleg ne ugorj át lépcsõket.

Én vagyok az egyetlen fiú, aki nem kell egy lánynak sem? Miért nem kell nektek lányok egy fiú, milyen okai vannak?

Legjobb válasz: nekem akkor nem kell valaki, ha nem fog meg a személyisége.

nekem akkor nem kell valaki, ha nem fog meg a személyisége.
Én is úgy érzek, mint az 5# hozzászóló.Más vagyok, mint a többiek, akiket a lányok akarnak.Nem is érdeklõdnek, teljesen közönyösek, flegmák.Nekem meg folyamatosan zsugorodik az önbizalmam.18/F
Legyél magabiztosabb, bízz magadban. Ha most nem kellesz senkinek az nem azt jelenti, hogy nem is fogsz. Biztos fogsz találkozni egy olyan lánnyal akinek tuti, hogy be fogsz jönni, csak várd ki a végét, és addig fel a fejjel!
#5 Akkor mégse nézett ki olyan jól.
Szevasz barátom csatlakozom hozzád, énis így vagyok :(
harmadik, ez nem mindenkinél van így, én már utasítottam vissza olyan fiút is, aki nagyon jól néz ki szerintem, de egyszerûen nem tetszett a személyisége, unalmas/menõzõ volt nekem :D
Én se kellek senkinek, pedig már nem vagyok tini. Hogy mi bajuk velem, fogalmam sincs, mert senki nem mond semmi konkrétumot (meg túl nagy szerencsém sincs ismerkedés terén), de igazából talán nem is akarnak megismerni.
Ha egy lány visszautasít egy fiút, azt mindig azért teszi, mert a fiú nem néz ki elég jól.
Nincs önbizalmad, csúnya vagy, nem vagy érdekes. Ha mélyen magadba nézel, tudod te a választ. Gondolkodj, mert ezt csak te tudhatod. Itt gyk-n látatlanba senki sem fogja tudni a a választ. Csak te.
Bocs, mint a 4.(elõzõ voltam)

Lányok titeket nem zavar ha egy fiú azt mondja rátok, hogy milyen helyesek vagytok? Fordított esetben a fiúk szépek?

Legjobb válasz: Szerintemm gáz (fiu reszerol) szerintem lealacsonyito vagy szarkasztikus! Ez az én velemenyem!!

Szerintemm gáz (fiu reszerol) szerintem lealacsonyito vagy szarkasztikus! Ez az én velemenyem!!
Rám egyik lány se mondja, hogy szép vagyok! A nõk szépek, mi férfiak sármosak vagy jóképûek vagyunk.
Eddig csak azt mondták, hogy milyen szép vagyok! Helyeset még nem :D :/ De ennek ellenére nem venném zokon! :)
én szép vagyok pedig férfi vagyok. meg persze sármos is.
Szerintem a helyes jelzõt inkább olyanok aggatják a nõkre lányokra akik barátként gondolnak a másikra esetleg rokonok .. azt hiszem utoljára õk mondták rám milyen helyes ez a lány... :D
Helyes lányok írjanak rám! :D

Szerintetek azért vonzódom jobban az alacsony, törékeny alkatú lányokhoz, mert én is kis termetű aranyosnak, cukinak, helyesnek tartott fiú vagyok (lányok fele szerint), vagy ez nem attól függ milyen alkatú, magasságú egy fiú?

Legjobb válasz: én is a kis pici törékeny lányokhoz vonzódom. aranyosak, édesek, stb. Ja és a kis mell is vonzó szerintem. sosem értettem azokat, akik az óriási dudákra buknak.. 30 évesen azok már földig érnek.. én meg hosszútávra tervezek, nem csak 1-2 éves kapcsoaltra. 19f

én is a kis pici törékeny lányokhoz vonzódom. aranyosak, édesek, stb. Ja és a kis mell is vonzó szerintem. sosem értettem azokat, akik az óriási dudákra buknak.. 30 évesen azok már földig érnek.. én meg hosszútávra tervezek, nem csak 1-2 éves kapcsoaltra. 19f
Én nem vagyok törékeny alkatú fiú, de nem is vagyok magas (171 centi), viszont mindig az alacsony, sovány, kismellû lányok vonzottak.
Igen emiatt.Mert mellettük éreznéd magadnak "Férfinak".Egy magas lány mellett kicsinek és gyengének éreznéd magad
Nem attól függ.Én 156 cm vagyok és, ha minden jól adódik akkor egy kb 180-185 cm magas fiúval fogok összejönni, aki ugyanígy vélekedik a magasságomról:)
ez teljesen változó, én ismerek több olyan vékony pasit aki a telt nõkre bukik és a testes pasik pedig sokszor a törékeny kis nõkre.
Nekem 30 évesen nagyobb (nem óriási) mellem van, és nem ér a földig, sem a köldökömig. De igen, a kis pasik azért kis nõkkel jönnek össze többnyire, mert valóban mellettük érzik magukat férfinak. Hülyén is nézne ki egy törpe pasi és egy dromedár nõ :)
Nem ettõl függ. Ismerek magas, vékony pasikat, akik az alacsonyabb, teltebb nõket szeretik. Az ízlést nem az alkat határozza meg. Most képzeld el, ha valaki vékony, törékeny, a vékonyak jönnek be neki, aztán valamiért meghízik. Attól nem fog változni az ízlése. Te az alacsonyabb lányokat szereted, mert õk tetszenek és kész.
Lehet, de nem feltétlenül, egy 2 méteres pasinak is tetszhetnek a nála jóval alacsonyabb csajok, vagy akár egy magasabb nõnek is az alacsonyabbak, más részt meg ez ennél összetettebb dolog, azért mert nekem például jobban tetszik ha egy lány (nem kövér) de van mit fogni rajta, viszont egy vékonyabb nõ is tetszhet ha megfog az "arca" és egy ducibb nõ is nem tetszhet ha nem fog meg az arca, tehát érted, egyáltalán nem mindegy hogy melyik "tényezõt" mennyire tartja fontosnak az ember. 23/f
Ahogy az elõttem szóló is írta, összetett kérdés. Van egy evolúciós (ösztönök, gének) ága a dolognak, a nõknél ez erõsebb, elvégre õk többségében érzelmesebbek, nem racionálisak. Ezért van, hogy jóval kevesebb nõ bukik a náluk alacsonyabb pasikra, mint ahány pasi a náluk magasabb nõkre. Ezzel az 190 körüli nõk ugyanúgy szenvedésre ítélik az utódjaikat, mint az 175 alatti pasik, akik náluk alacsonyabb nõkkel jönnek össze. Ráadásul ha viszel némi racionalitást az evolúcióba beláthatod, hogy jobban jársz a magasabb nõkkel, mert statisztikailag rajtuk kevesebb pasi ment már át elõtted, ezáltal evolúciós elõnyt élvezel.

Teccik egy srác. De nem tudom, hogy én bejövök-e neki. Milyen apró jelekből lehet ezt észrevenni? És én milyen apró jelekkel tudnám az értésére adni h teccik nekem? És még egy kérdés: szerintetek nagyon gáz ha egy fiú kisebb a csajnál?

Legjobb válasz: Abból lehet észre venni,ha sokszor néz téged,amikor ránézel.Esetleg mosolyog rád.Ha te is ezt teszed akkor,valószínûleg érteni tudni fogja ,hogy tetszel neki. Az attól függ mekkora a különbség kettõtök között,de szerintem nem gáz.

Abból lehet észre venni, ha sokszor néz téged, amikor ránézel.Esetleg mosolyog rád.Ha te is ezt teszed akkor, valószínûleg érteni tudni fogja , hogy tetszel neki. Az attól függ mekkora a különbség kettõtök között, de szerintem nem gáz.
Szerintem nem gond a magasság... A jelek meg amit az elõzõ mondott, ha próbál közel lenni hozzád sokat, próbál veled beszélgetni...
A kérdező hozzászólása: Küszönöm õket=) Próbálom megfogadni=)
Mosolyog rád, néz, barátságosabb veled mint más lányokkal, segítõkész!
A kérdező hozzászólása: és ha ez a srác egy bunkó ?:P
Figyelj, nem számít hogy kisebb vagy valamilyen fizikai paraméter, ha tetszik akkor ne foglalkozz azzal hogy ki mit szól és gondol rólatok.A jelek: próbálja veled a szemkontaktust felvenni, téged néz.
az én egyik volt barátnõm is magasabb volt nálam, de egyáltalán nem zavart minket. A lényeg, hogy szeressék egymást. Amúgy sztem a legegyértelmûbb ha ránézel és mosolyogsz. Vagy hosszan a szemébe nézel.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!