Találatok a következő kifejezésre: Milyen az, beinditjak (2 db)

Milyen az, amikor beinditjak a szulest?

tobb fajtaja van? oxitocin? kup felhelyezés? hetfon megyek dokihoz, ugy nez ki, ha nem fogok tagulni, beinditjak, akkor mar a 40.hetben leszek.

Legjobb válasz: szia. nekem beindították reggel fél 10-kor. elõször kaptam infúziót , mert ugye nem lehet enni, inni, és hogy ki ne száradjak, meg ne legyek éhes. Ez volt 1 liter. ha ez lecsepegett kaptam 500 ml oxitocint.Burkotrepesztettek. és innentõl csak várás... 13.30-kor kezdetek erõsek lenni a fájások. 14.00 tól mégerõsebbek és 15.00-kor lett meg a kisfiunk :) nekem azért indították meg, mert zöld volt a magzatvíz és ki akart jönni a baba. 38 héten. de semmi gond ezzel szerintem. sok sikert és szép szülést. egy 3 hetes kisifú anyukája :)

szia. nekem beindították reggel fél 10-kor. elõször kaptam infúziót , mert ugye nem lehet enni, inni, és hogy ki ne száradjak, meg ne legyek éhes. Ez volt 1 liter. ha ez lecsepegett kaptam 500 ml oxitocint.Burkotrepesztettek. és innentõl csak várás... 13.30-kor kezdetek erõsek lenni a fájások. 14.00 tól mégerõsebbek és 15.00-kor lett meg a kisfiunk :) nekem azért indították meg, mert zöld volt a magzatvíz és ki akart jönni a baba. 38 héten. de semmi gond ezzel szerintem. sok sikert és szép szülést. egy 3 hetes kisifú anyukája :)
Nekem toxémia miatt indították 38. héten. Engem 11-kor kötöttek oxitocin infúzióra, délután 3-kor elfolyt a magzatvíz, onnantól egyperces fájásaim voltak, este 7-ig nem tágultam semmit, végül 8-re lett meg császárral a kislányom.
Nekem reggel 6-tól folyt az oxytocin du.fél 3-ig. Nulla tágulás, zárt méhszáj. 15.35-kor megcsászároztak. Nekem tulajdonképpen be sem indult a szülés. Amúgy akinél végül beindul, úgy tudom, gyorsabb de fájdalmasabb.

Terhességi diabéteszem van és ma töltöttem be a 40. hetet. Azt mondták, jövő héten be kell feküdnöm a kórházba. Milyen vizsgálatokat végeznek ilyenkor, és esetleg beindítják-e előbb a szülést, ha nem indul magától napokon belül?

Legjobb válasz: Ez attól függ rendben van e a vérnyomásod,van e elég magzatvíz,nincs e bezavarosodva a baba szívhangja jó e fájások milyenek..stb.Sztem ha nincs gond nem zargatják,legalább is ahol én szültem ott nem.Amúgy nstre ,ultrahangra kell majd járnod,vizelet mintát kell leadnod majd,hogy nincs e benne fehérje,vérnyomást mérnek.Nálunk ezek voltak.Ne aggódj minden rendben lesz.Már nemsok ára veled lesz a babád:)Gyors szülést kívánok.7napos baba anyukája

Ez attól függ rendben van e a vérnyomásod, van e elég magzatvíz, nincs e bezavarosodva a baba szívhangja jó e fájások milyenek..stb.Sztem ha nincs gond nem zargatják, legalább is ahol én szültem ott nem.Amúgy nstre , ultrahangra kell majd járnod, vizelet mintát kell leadnod majd, hogy nincs e benne fehérje, vérnyomást mérnek.Nálunk ezek voltak.Ne aggódj minden rendben lesz.Már nemsok ára veled lesz a babád:) Gyors szülést kívánok.7napos baba anyukája


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!