Találatok a következő kifejezésre: Milyen autó el (59 db)

Milyen Autót érdemes venni, ? 3. éve lesz már hogy félre tettem autóra, szerencsére.2002es BMW 735i (Automata) 3600 cm³ néztem ki. Az eladót faggattam 20-30. percen keresztül túl sok információt nem kaptam. Valaki észrevételek?

Legjobb válasz: Egy ilyen autóba már legalább 300k kilóméter van de a fél milla se elképzelhetetlen. Ha mostanába nem volt felujitva akkor most rengetegbe kerül majd a felujitása. Mennyid van rá, az alapján lehet autót ajánlani?

Egy ilyen autóba már legalább 300k kilóméter van de a fél milla se elképzelhetetlen. Ha mostanába nem volt felujitva akkor most rengetegbe kerül majd a felujitása. Mennyid van rá, az alapján lehet autót ajánlani?

Szárazföldön autóval mikor és milyen autóval érték el a 100 km/h sebességet?

Legjobb válasz: A belga Camille Jenatzy 1899 áprilisban, elektromos autóval elõször lépte át a 100 km/h sebességhatárt.(105,88 km/h.) Autójának neve: "La Jamais Content" (Sosem elégedett) volt.

A belga Camille Jenatzy 1899 áprilisban, elektromos autóval elõször lépte át a 100 km/h sebességhatárt.(105, 88 km/h.) Autójának neve: "La Jamais Content" (Sosem elégedett) volt.
Az elég gáz, ha valaki csak a templomban hisz...
Hinni a templomban kell.
ma, a 4ütemû trabantommal
A kérdező hozzászólása: Hát ez király! Én is ma a 4 ütemû Suzkámmal :D, de igaz rosszul írtam kihagytam az "ELÕSZÖR" szót bocsi!
A kérdező hozzászólása: Köszi! :) Azt hittem 1900 után lépték át elõször

Nissan Almera 1.5 Comfort 2002 kiadás. Milyen autó? Megbízható? 170 000 km-el érdemes megvenni?

Legjobb válasz: A km egy dolog, de 100 fölött nem szeretek autót venni, bár ez kor függõ. ha 2002-es mint az enyém, kb 100 lenne a reális én 2 éve vettem 85-el, de nem ez volt a kérdés. Apámnak volt meg van is nissanja, az elõzõ egy 90-es primera, amostani egy Navara, tuti jószágok, ellene nem vagyok, de ne 170-el vedd

A km egy dolog, de 100 fölött nem szeretek autót venni, bár ez kor függõ. ha 2002-es mint az enyém, kb 100 lenne a reális én 2 éve vettem 85-el, de nem ez volt a kérdés. Apámnak volt meg van is nissanja, az elõzõ egy 90-es primera, amostani egy Navara, tuti jószágok, ellene nem vagyok, de ne 170-el vedd
Félreérthetõ voltam, nem nissanom van :) csak 2002-es kocsim. Am Swift, és k...a jó :)
Mindig állapotot veszünk és nem kilómétert! Két egyforma autó közül is lehet egy rosszabb állapotban 50 000 km után, mint egy másik 300 000 után. Amellett figyelembe kell venni, hogy amit az óra mutat, gyakran "tájékoztató jellegû" adat. 1-es, ha nem újonnan vetted, honnan tudod hogy 85 és nem pl. 185 van benne? Ha jó állapotban van, minden további nélkül meg szabad venni.
A kérdező hozzászólása: Valószinüleg megveszem, de még jól átnézetem egy autószerelõ haverral.A másik választás egy Mazda 323 f hatchback 2001-es kiadás .Nem tudom melyik olcsóbb alkatrészileg.Lehet megnézem mind a kettõt.
Ugyanaz az árkategória alkatrészben, kvázi mindegy Nissan vagy Mazda. A futott km ne zavarjon, ha megkapta amit kért simán elketyeg MINIMUM 400E-ig bontás nélkül. Teljesen reális óraállás, 10év, évi 17000km, semmi extra, az én bömbimbe 28E ment egy év alatt, úgy hogy a cégeset is nyúztam (és 26éves már). Egyébként megbízható gép, nem sokott sok baj lenni vele, a lambdaszonda és egyéb nem túl költséges bizbaszok szoktak elfáradni, meg a kipu lerohadni, de egyik sem egy húzós tétel. Ha viszel magaddal kollégát a többit nem is mondom, tudni fogja.


Autóvásárlás elõtt állok, milyen autót ajánltok 500000 forintos keret alatt?

Használtat gondoltam, olyasmit amire késõbb rámegy majd egy kis sportkipufogó, alufelni, ültetés.. számomra fontos, hogy ne csak a vezetõ oldali és az anyós ülésnél lehessen kinyitni. azaz ne 3 ajtós legyen.. Köszönöm elõre is!

Legjobb válasz: Nem vagyunk egyformák, így mások az igényeink is. Én Focust vennék. A legjobb futómû van alatta, a Zetec a Duratec és a Duratorq motorok is nagyon jók - ha tudod mit nézzél rajta. Jó a fékje, jó a felszereltsége és olcsó! Ugyanakkor egy nagyon jó kis szerkezet. Vennék még Octaviat, hihetetlenül jó autó, de a 100 lovas 1.6-ost, nem a gyengébbet. Vennék 850-es Volvot, kétliteres, öthengeres nem turbós motorral. Iszonyú jó autó! Vennék Mitsubishi Galantot, Lancert, két-háromszáz között, jó kasznival, motorral, amit teljesen felújítanék. Inkább járnék egy új állapotú öreg japán szamurájjal, mint egy fiatal miautónk mûanyagdarabbal... Francia olasz felejtõs, presztizsmárka felejtõs ennyiért, Hyundai esetleg jó lehet még. (Az új Elantra nagyon nagyon jó kis járgány - egy suzuki áráért!) Hát... amelyik NEKED tetszik! Azt vedd meg! :)

Nem vagyunk egyformák, így mások az igényeink is. Én Focust vennék. A legjobb futómû van alatta, a Zetec a Duratec és a Duratorq motorok is nagyon jók - ha tudod mit nézzél rajta. Jó a fékje, jó a felszereltsége és olcsó! Ugyanakkor egy nagyon jó kis szerkezet. Vennék még Octaviat, hihetetlenül jó autó, de a 100 lovas 1.6-ost, nem a gyengébbet. Vennék 850-es Volvot, kétliteres, öthengeres nem turbós motorral. Iszonyú jó autó! Vennék Mitsubishi Galantot, Lancert, két-háromszáz között, jó kasznival, motorral, amit teljesen felújítanék. Inkább járnék egy új állapotú öreg japán szamurájjal, mint egy fiatal miautónk mûanyagdarabbal... Francia olasz felejtõs, presztizsmárka felejtõs ennyiért, Hyundai esetleg jó lehet még. (Az új Elantra nagyon nagyon jó kis járgány - egy suzuki áráért!) Hát... amelyik NEKED tetszik! Azt vedd meg! :)
E36? http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/318/bmw_318i_318-7276066 http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/316/bmw_316i_klimas-7390.. http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/318/bmw_318i_nevre_irva_.. a 4 hengeresek nem túl drágák, és nem is esznek annyit mint a 6 hengeresek, bár nem is szaggatják az aszfaltot, meg nem is szólnak olyan jól...

Milyen autoba fér el hátul 3 gyerekülés? Babahordozó, 2 és 6 éves gyerköc van.

Legjobb válasz: Nekünk Ford Galaxynk van. Ugyan még csak 2ülét kell betenni de még egy simán elférne! Elõtte Citroen C4 picassonk volt az is nagy autó!Biztos elférne benne a 3ülés! :)

Nekünk Ford Galaxynk van. Ugyan még csak 2ülét kell betenni de még egy simán elférne! Elõtte Citroen C4 picassonk volt az is nagy autó!Biztos elférne benne a 3ülés! :)
Szia! Mi is pont ezzel küzdünk. Suzuki Vitaránk van, nem kicsi, sõt, de nem fér bele 3 ülés. A Galaxy tényleg jó. Mi most a Nissan Navarával szemezünk. 3 nagy Maxi Cosi is elfér benne
Mi Volkswagen mániások vagyunk, és 3 hónapos a harmadik kislányunk és a Passat kombiba épp elfértek így cseréltünk Sharanra. A világ legjobb autója szerintem és lehet bele rakni még 2 ülést mert 7 üléses bár ehhez nem volt csak 5 ülés. Tehát én sharanra szavazok. Ja és 6, 3 éves és 3hónapos kislányok anyukája vagyok.
Nekünk opel zafiránk van, 7 személyes. Befér hátra 3 gyerekülés. Leghátulra meg még 2. Egyébként a barátnõmnek fiat puntoja van és bent van a 3 gyerekülés, bár csak fényképen láttam, de hihetetlen :) Két darab 9-18-as ülés és egy darab 15-36-os ülés elfér benne...
Szomszédunknak azt hiszem opel vectra kombijuk van, 3 gyerekülés van hátra berakva. De azért majd megnézem, hogy tényleg ez a típus e.
Megnéztem, bocsi, tévedtem: Renault Megane, nem Opel:)
Barátnõméknek Citroen Xara Picasso-juk van, befér hátra a három ülés. De szerintem attól is függ, hogy milyen széles az a 3 gyerekülés, abból is van ugye kisebb-nagyobb.
2. vagyok. Azért szerintem az sem mindegy, hogy milyen ülésekrõl van szó. 3 ülés a Vitarába is belefért, de úgy, hogy egy bekötõtalpas hordozó és 2 db 15-36 kg-os Graco Junior. A Graco egy nagyobb fékezésnél simán kifordul az ülésbõl, pedig a fiam 24 kg! Kicsit sem biztonságos! Igaz, hogy olcsó és keskeny, de mit ér, ha egy esetleges balesetnél nem védi meg a gyerekemet? Mi ezért döntöttünk úgy, hogy inkább kocsit váltunk, és legyen jó minõségû ülésük (ITT NEM FELTÉTLENÜL A LEGDRÁGÁBBRA GONDOLOK)

Milyen autót vegyek amit késõbb el tudok adni viszonylag könnyen, 800k alatt?

Ideiglenesen kéne autó, 400-800k közt. Mivel 2m felett vagyok, így omega mondeo vectra passat A6 laguna c5 xedos accord avensis amikre gondoltam elsõ körben választási lehetõségnek. Nagy elvárásom nincsen, ennyinél többet ideiglenesre nem költenék, persze ha valami hiba elõjön azt javítanam. Mikbol lehet talán a legjobb állapotúakat kifogni?

Legjobb válasz: Magyarországon a német autók nagyon pörögnek a használtautó piacon. Ha könnyentúl akarsz adni rajta, akkor valami németet vegyél.

Magyarországon a német autók nagyon pörögnek a használtautó piacon. Ha könnyentúl akarsz adni rajta, akkor valami németet vegyél.
Mindenképpen német autót javasolok, mert azt könnyû eladni. Meriva, Zafira is meggondolandó, vagy ha kicsit többet szánsz rá, akár egy jó Sharant is kifoghatsz.
"Persze jó autók, de semmivel sem jobbak(pl.a 2OO7 utániak)mint a franciák vagy japánok" Ez ennél a kérdésnél kissé irreleváns. persze ha mutatsz nekem egy jó állapotú, 2007 utáni autót, amit 800-ért megvehetek, akkor ne habozz szólni. :) de egyébként is eltúlzod. OK, csaltak, senki nem hihette komolyan, hogy a német kocsik tökéletesek, de kétségtelenül igen jó minõségûek. A Toyota minõsége mondjuk romlik, de a franciáké valóban javul.
ismi vett G4 et kb ennyibe, kb szervot dobta el, kb 40-50 be volt, azota oke, napihasznalat majd 1 eve.
Még egy kis idõ, és a német autókat sem lehet épp olyan könnyen eladni...A Németországi tesztek sajnos csaltak a megbízhatóság és kedveltség terén a német autók érdekében...Persze jó autók, de semmivel sem jobbak(pl.a 2OO7 utániak)mint a franciák vagy japánok ...Itt Németországban most nagy a felháborodás és csalódottság, mivel éveken keresztül hamis adatokat, eredményeket közöltek a német gyártmányok érdekében...Kiderült az is, hogy pl. Németországban nem is a Golf a legkedveltebb autó..És hogy ugyanúgy vannak tipikus hibái és ugyanúgy a szervizet is kell látogatni, pont mint a többi gyártmányú autóval..
Octavia? Az olcsóbb Golf IV. :)
A kérdező hozzászólása: *ben
A kérdező hozzászólása: golf 4be elférek az állítható kormány miatt, de használható nem igazán van ennyiért belõle szerintem. corolla, e36 viszont nagyon kicsi belülrõl, nem fér el a lábam
Japánt javasolnék. Egy Corollát, vagy Avensist mindig! el lehet adni normális áron.
golf 4 esek elegge mennek, bar nem tom abba te el fersz e? omegam van, 500 volt, az ara legalabb ra ment, 250-300 nal tobbet nem adnanak erte.
A németet azért adják el mert tudják hogy könnyû eladni, a francia az emberek nyakán marad.
A használt piacon azért pörögnek a német autók mert mindenki el akarja adni. ! A franciát meg senki se. De ha te 2m feletti vagy egyszer próbáld ki a Partnert és meg látod soha nem akarsz majd másfajtát.
német vagy japán autót választanék, Audit a magas presztízse miatt nem (minél drágább egy autó újonnan, annál gyorsabb az értékvesztése is), meg mert nem tudom, milyen állapotút találnál 800-ért. Egyébként meg: [link]
A kérdező hozzászólása: igen, hiába csabitóak az akár jó franciák, ha nehéz eladni õket A6ra azért gondoltam, mert kényelmesebb mint a passat, és ugyanaz a motor van bennük is sokszor.
Ezek közül Vectra C, Accord, Avensis, Mondeo, Passat ami szóba jöhet. A6 ennyiért anyagilag elég kockázatos, többit nem nagyon merik venni az emberek mert rosszak a tapasztalatok.
Ok, elnézést, nem néztem az ár határt..Pedig sokan azt hitték és még hiszik, hogy a német az nem romlik el, csak a kötelezõ cseréket kell megtenni és kimegy a világból...És hogy mennyivel minõségibb, megbízhatóbb mint más gyártmány...Volt francia, japán autóm, jelenleg német van.Semmi olyan és akkora különbséget nem tapasztaltam, ami a német autók felárát igazolná.És hidd el, elég nagy a felháborodás és felhajtás erre fele, mert komoly adat és eredménymásítás volt egy olyan cég részérõl, akinek a teszteredményeire elég sokan alapoztak..

Milyen autóba fér el kényelmesen hátul három gyerekülés?

Legjobb válasz: egyterû vagy öregebb nagyobb autó anno legyártották nagy szám volt de mára már kevesebbet ér stílusos és elfér benne 3 gyerekülés :D

egyterû vagy öregebb nagyobb autó anno legyártották nagy szám volt de mára már kevesebbet ér stílusos és elfér benne 3 gyerekülés :D
A családban van 3-as iker.Nekik Opel Zafirájuk van, mert abban elfér a 3 gyerek ülés és 7 személyes az autó.
Bármelyik, közepes vagy annál nagyobb autóban simán. Tehát ne tipikusan nõi autóként favorizáltakban gondolkodj. Ha ekkora a család akkor egyterû a legjobb választás pl.: Opel Zafira. Szerintem. :o)
Honda FRVben biztosan.

Milyen az élet Miami-ban (Florida)? Milyen ott lakni? Milyenek az árak (lakás, autó, taxi, élelmiszer)?

Legjobb válasz: Némi áttekintés... közlekedés: buszokkal 2 dollár egy út taxi: 10-15$ ebéd egy vendéglõben: 10-30$ lakás bérlete: 300-600$ nagybevásárlás: kb. 30-50 $ Zöld felfelé mutató tenyérkét adni a válaszolónak: megfizethetelen. minden másra ott a MasterCard! (bocs, ezt nem hagyhattam ki!)

Némi áttekintés... közlekedés: buszokkal 2 dollár egy út taxi: 10-15$ ebéd egy vendéglõben: 10-30$ lakás bérlete: 300-600$ nagybevásárlás: kb. 30-50 $ Zöld felfelé mutató tenyérkét adni a válaszolónak: megfizethetelen. minden másra ott a MasterCard! (bocs, ezt nem hagyhattam ki!)
Jobb, mint itt. Ennyit tudok mondani, mivel még nem éltem ott.
Ford mondeo.
A kérdező hozzászólása: A csomagokra van tetõcsomagtartó. Igazából nekem a Fabiak tetszenek nagyon. Vélemény?
Az nagyon szûk autó. Sokszor ültem benne úgy, hogy öten voltunk, az ellenségemnek sem kívánom. És abban is hulladék minden motor, az 1.9 TDI meg nagyon ritka benne. De azt nem írtad, hogy mennyit mennél vele, mire használnád.
A kérdező hozzászólása: Semmi extra, hétköznap bevásárlás, hétvége kirándulni.
Akkor Honda Jazz vagy Toyota Yaris, kizárólag benzinmotorral. Bevásárolni gondolom nem 5 személlyel mennél.
A kérdező hozzászólása: Azért a Yarisnál nagyobbat.
A Fabia tengelytávja milliméterre ugyanakkora, mint a Yarisnak...
A kérdező hozzászólása: Hosszra biztos nem Ránézésre fele akkora.
Hosszra 25 centi van köztük. A második Yarisról beszélek, nem az elsõrõl, azt mondtad, max 5 éves legyen.
Jetta, Octavia, Avensis, Accord, Mazda 6, Passat
#22 kedves vagy de szedánt õ felsége nem szeretne
Ezt megerõsítem. Pl 340 liter nálunk épp elég 2 embernek 1 hétre úgy, hogy semmit nem kell az utastérbe rakni. Egy alsó-közepes ötajtósnak sincs ennél sokkal nagyobb (kivéve Octavia, de az már fél mérettel nagyobb - tényleg, az se rossz választás, de csak 1.9 TDI-vel, a többi motor felejtõs).
az mindegy h hány ajtós.... egy p206ban is elfér hátul is 3 átlagos (75kg)ember, nem azt mondom h napokig kényelmes de pár óráig simán ki lehet birni... de a csomagtartóba nem h 5 utazótáska, de 3 is alig fér el...
Kia Ceed, Hyundai i30.
csak 2 millió? ch... hol élsz te? minimum 10 millió kell és egy BMW alá nem szabad adni!
A kérdező hozzászólása: A Mondeok pont sedanok. Tíz millióm nincs most autóra, azért is írtam hogy max kettõig.
FORD C-MAX 1.6 TDCi KIA CARENS 2.0 CRDi CITROEN XSARA PICASSO 1.6 HDi OPEL ASTRA H Caravan 1.7 CDTI
pedig a mondeóból van 5 ajtós is és 2 millióért én is azt mondanám, vagy talán te kombira gondoltál? Jó lenne tisztázni a dolgokat
elõttem írták a kia ceed sw-t, és a hyundai i30 sw-t Pl Xsara picasso. jóval kettõ alatt megvagy belõle, tágas, nagy , kényelmes, és mert francia, nem kell félni tõle. hajtom egy ideje.
A kérdező hozzászólása: Sajnos a picasso nem tetszik.
Mazda 6 is van 5 ajtós.
5 embernek gondolom cuccai is van, ahhoz meg szedán kellene nem ferdehátú....
A kérdező hozzászólása: Az öt ember öt táskája elfér egy ötajtósban is.
A kérdező hozzászólása: Íme szólt a király jobbkeze.
Szerintem fogalmazd meg jobban a kérdést!
Na ez tetszett.:D
Egyértelmû.
En a baratnomet valasztanam. Van es mindig is lesz annyi penzem, amire szuksegem van. Meg tudom keresni azt a mennyiseget, ami kielegiti minden igenyemet. Elvegre ferfi vagyok, nem gyerek.
1500-ös ladát
Acura NSX.
kettesgolf, vagy békakivik. persze potig ültetve, mtz kipufogóval.
semmilyet se mivel másra költöm a pénzt :D
Ez a kérdés azért nem mérvadó, mert a válaszolók 95%-ának nincs is csaja.
A feleségem helyett is választhatok autót...? Mert azért a barátnõmet megtartanám!
hát ezen egy pillanatig sem gondolkodtam. suzuki alto
[link]
Porsche ;)
BMW. Ha jobbat vennék azt már durván õriztetnem kéne és felér egy polgárpukkasztással.
Magamnak egy Audi Q7-et, a pasimnak meg egy BMW X5-öt :)
Ez de g*ci kérdés :D
Én minden körülmények között a barátnõmet választanám, hisz nálam az érzelmek dominálnak, az anyagiak egyáltalán nem fontosak... Aszitted!!! :D Audi TT, vagy Mercedes CLA, vagy BMW M4.
Bugatti veyron. és vennék hozzá még egy Mercedes c63 black series-t
Maserati Granturismo S Dodge Viper La Ferrari Ford Mustang Chevrolet Camaro Pagani Zonda
# 1 [link]
nem nagyon érdekelnek a kocsik...elég lenne egy olcsó egyszerû autó


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!