Találatok a következő kifejezésre: Milyen arcformához jól (36 db)

Milyen arcformához áll jól az oldalfrufru?

Ha lehet képet is linkeljetek köszi:)

Legjobb válasz: akinek magas a homloka, az ovális az ideális arcforma, ahhoz minden jól áll gyakorlatilga, az összes többi arcformánál az oválisságra kell törekedni

akinek magas a homloka, az ovális az ideális arcforma, ahhoz minden jól áll gyakorlatilga, az összes többi arcformánál az oválisságra kell törekedni
Az oldaltfrufru szinte minden archoz jól áll.
ovalis
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) !
Nekem elég kerek az arcom, és jól áll.

Milyen arcformához áll jól és milyenhez nem ez a haj? Nektek tetszik?

https://www.google.hu/search?q=long+bob+hair&client=safari&h..

Legjobb válasz: Szerintem ez egy tomeg frizura es majdnem minden arcformahoz jolall de az ovalisab formajuhoz kb. Megy el csak mert ettol meg ovalisabb lenne az ember feje egyebkentvmeg van akinek etszikes van akinek nem ezt mindenkinek az izlese diktalja

Szerintem ez egy tomeg frizura es majdnem minden arcformahoz jolall de az ovalisab formajuhoz kb. Megy el csak mert ettol meg ovalisabb lenne az ember feje egyebkentvmeg van akinek etszikes van akinek nem ezt mindenkinek az izlese diktalja

Milyen arcformához áll jól az afrofonás?

Elgondlkodtam komolyabban azon, hogy afrofonással megcsináltatom a hajam, de sajnos nem tudok róla semmit. Milyen arcformához áll jól? Milyen hosszú legyen a haj? Hogyan kell mosni? Hol lehet megcsináltatni? Mennyibe kerül? stb.

Legjobb válasz: szia! az egyik ismerõsömnek volt,a hosszabból sokkal szebb,mert jobban kijön a fonás és szebben is áll.Az fontos,hogy szabályos legyen az arcformád (pl ne legyen túl magas homlok,kiugró áll,ilyenek) mert ezeket ugye a frizura "javítaná",de ha fonással van megcsinálva,akkor nagyon kiadja az arcod.Meg elõnyösebb,ha a bõröd is szép hozzá:) Kate

szia! az egyik ismerõsömnek volt, a hosszabból sokkal szebb, mert jobban kijön a fonás és szebben is áll.Az fontos, hogy szabályos legyen az arcformád (pl ne legyen túl magas homlok, kiugró áll, ilyenek) mert ezeket ugye a frizura "javítaná", de ha fonással van megcsinálva, akkor nagyon kiadja az arcod.Meg elõnyösebb, ha a bõröd is szép hozzá:) Kate
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ. Még az lenne a kérdésem, ha valaki tudna válaszolni: Ha lenõ a hajam akkor ki kell bontani vagy meg lehet csináltatni úgy, mint pl a mûkörmöknél, hogy "feltöltik"? Ha értiktek mire gondolok.
Ha túlnõ a fonatokon, akkor mindenképp ki kell bontani a hajadat, mert ha a fonatokra viszed fel a festéket akkor csak azt a részt fogja be a festék ami kivûl van.
Igen tudok Miskolcon... Batóház mélyföldszint... Mosni kb 1, 5hetente kell, mert a zsírosodás egyátalán nem látszik.Függ az ár a hajad dússágától mert minnél dúsabb annál több mûhaj kell hozzá.Nekem 56ezer forintba volt, de egyátalán nem éri meg szerintem. Minden egyes pici tincshez egy kicsi csomóval illesztik oda a mûhajat és azzal fonják végig, nekem 2, 5hónapig volt a fejemen imádtam nagyon jó haj de van egy nagyon nagy hátránya.5-6cm lenövésem volt ebbõl 1-2cm berasztásodott... és hát mindenki tudja az hogy jön ki... vizes haj és hát kis fésû. a dús hajamból fele annyi lett... nem tette tönkre de borzalmas fájdalmakat éltem át... nem ajánlom senki se!
Igen ha lenõ akkor beraszásodhat, de amúgy újrafonják elõl neked és akkor nem fog látszani a lenövés én is épp akartam menni, csak hát ott lent a tarkómnál lévõ babahajból elõtte lévõ nap lecsúszott egy tincs és ugy gondoltam ez jel h kibontsam. ja amugy a fonás 8óra hosszán át tart és a bontás is kb.
A bontás is????? :O
nekem is volt. nekem is lenõve berasztásodott...igaz kellemetlen órákat a csap fölött görnyedve kifésülgetni de megérte :D én szerettem és ha lesz megint annyi pénzem megcsináltatom!
a bontás nem tart addig nekem 3 óra alatt feltették a derékig érõt és saját magamnak szedtem ki 2 óra alatt ^^ a bontás nem tart sokáig inkább a berasztásodott haj kifésülése az elõzõ válaszoló is én voltam ^^


Valaki, hozzáértő meg tudná nekem mondani, hogy milyen arcformám van és ehhez az archoz milyen frizura állna jól?

Képet ide nem szívesen rakok ki, de privátba elküldöm annak, aki szeretne segíteni.

Legjobb válasz: Vörös haj állna jól, nem kell ehhez kép.

Vörös haj állna jól, nem kell ehhez kép.
A kérdező hozzászólása: Mégis, hogyan tudod, hogy a vörös állna jól, amikor nem is küldtem neked képet?! Így látatlanba nem lehet ezt megállapítani kedves válaszoló!
Ha a vörös haj szerinted hülyeség akkor nem szólok hozzád többé.
A kérdező hozzászólása: De nem is láttad a képet, csak úgy hülyeségbõl írtad, hogy legyen vörös hajam.
Én is segitettem!
A kérdező hozzászólása: Ebben tévedsz, mivel egyáltalán nem szeretek ide-oda feltenni magamról képet, most is csak a frizura miatt küldök. Egyébként meg legalább valaki próbál segíteni kedves utolsó!
Alig vártad már hogy küldhess képet, valld be.
A kérdező hozzászólása: Végre valaki! :) ) Egy pillanat és mindjárt küldöm a képet!
Én szívesen segítek :)
énis szívesen segítek:)

Segítséég! Létszi az ilyen haj mindenkinek jól áll? és hogy ha nem akkor milyen arcformához áll jól? és hogyan kell mondani a fodrásznak hogy ilyent csináljon?

http://www.google.hu/imgres?q=f%C3%A9lhossz%C3%BA+frizur%C3%..

Legjobb válasz: nyomtasd ki a képet, vidd el a fodrászhoz és mondd meg, hogy ilyet szeretnél. kérdzd meg jól állna-e a te fejformádhoz, õ tudni fogja.

nyomtasd ki a képet, vidd el a fodrászhoz és mondd meg, hogy ilyet szeretnél. kérdzd meg jól állna-e a te fejformádhoz, õ tudni fogja.
A kérdező hozzászólása: de most a fodrászom egy tanuló és .... :S
hát, azért jó esetben õ is tudni fogja. de akkor keress a neten egy fórumot vagy egy oldalt, ahol hozzáértõ tud válaszolni. de vannak olyan oldalak is, ahova ha feltöltesz egy képet az arcodról, különféle frizurákat tudsz kipróbálni magadon. de azért szerintem tudni fogják ott, és többen is lesznek szóval max. kikéri a többi fodrásztanuló véleményét....azért mindneképp kérdezz rá szerintem, hogy jól állna-e neked.
azért én nem lennék olyan bátor, hogy egy tanulónak engedjem meg, hogy akár a hajam két méteres körzetébe is jöjjön. Mondjuk jó én lány vagyok! A kérdésedre válaszolva: minden archoz más fazon passzol, de talán ez a férfiak többségének jól állna. Azért kérdezd meg az ott levõket is a biztonság kedvéért
A kérdező hozzászólása: elég nagy a fejem :S arra milyen hajtípus jó?

Milyen arcformához áll jól az oldalt fru-fru?

pl.:kerek,ovális stb..

Legjobb válasz: Kerekhez is jól áll, mert mivel kicsit belelóg az arcba nyújtja optikailag, de ez szinte mindenkinek jól áll, ha a fodrász szépen megcsinálja.

Kerekhez is jól áll, mert mivel kicsit belelóg az arcba nyújtja optikailag, de ez szinte mindenkinek jól áll, ha a fodrász szépen megcsinálja.

A cheek pc-t mennyiért szúrnak, és hol a legmegbízhatóbb? És milyen arcformához áll jól, vagy az teljesen lényegtelen?

Remélem értitek, mire szeretnék kilyukadni.:'DDD

Legjobb válasz: Drága, kb. 5000/darab. Szerintem annak áll jól, akinek kerek az arca és mosolygödrei vannak.

Drága, kb. 5000/darab. Szerintem annak áll jól, akinek kerek az arca és mosolygödrei vannak.
A kérdező hozzászólása: Akkor ovális arcforma, gödröcskék nélkül, ott nem néz ki jól ? :DD
Én nagyon sok piercinget csináltam magamnak/kipróbáltam már, úgyh ezen is elgondolkoztam. De én pont a kerek arcom miatt nem csinálok/csináltatok. Én azt vettem észre, hogy ez a fajta piercing még jobban kerekíti az arcot és nekem kerek az arcom, ezért nem. Szerintem ovális archoz okés, de gondold át, mert ahogy másnak láttam nagyon is ott marad a helye, ha egyszer megunod...
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszod, átgondolom :)

Milyen arcformához és kiknek áll jól a bubi frizura?

http://www.pageantry.org/assets/images/Your%20Look/makeup/20..

Legjobb válasz: Ezek a bubik a szögletes vagy kerek arcú, erõs arcsontú lányoknak lettek kitalálva. Oldalt hosszabb mint az álla, emiatt keskenyít, a fufru is a szögletes homlok lágyítására megy. Ha magas a homlokod és hosszú az arcod akkor egyenes furufrut és állkörnyéki éegyenes bubit vágass. Ovális vagy szívalakú archoz szinte minden jól áll.

Ezek a bubik a szögletes vagy kerek arcú, erõs arcsontú lányoknak lettek kitalálva. Oldalt hosszabb mint az álla, emiatt keskenyít, a fufru is a szögletes homlok lágyítására megy. Ha magas a homlokod és hosszú az arcod akkor egyenes furufrut és állkörnyéki éegyenes bubit vágass. Ovális vagy szívalakú archoz szinte minden jól áll.

Milyen arcformához milyen frizura ál jól?

Szeretnék újítani magamon hajügyben de nem tom mi álna jól és mi nem,légyszi segítsetek.Köszike

Torzsa Gabi frizurájának van valami neve? Szerintetek milyen arcformához áll jól az ilyen haj?

A legutóbbi Voice adásában látható frizurának a nevét szeretném megtudni, hogy utána tudjak nézni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!