Találatok a következő kifejezésre: Milyen arányban a (451 db)

Ki birtokolja és milyen részesedéssel, milyen arányban a Forma 1-et?

milyen cégek, befektetői csoportok stb. ?

Legjobb válasz: FOM & AE HD,Bernie papa

FOM & AE HD, Bernie papa

Szerintetek milyen arány a 165 centiméter és az 50 kiló?

Kíváncsi vagyok

Legjobb válasz: Nemtõl, kortól és testalkattól függ.

Nemtõl, kortól és testalkattól függ.
13. válaszoló voltam. Én azóta tovább fogytam 46-47 kilóra. Kicsit javult az alakom, de még mindig aránytalan az alsótestem a felsõtestemhez. Combom vékonyodott, de nem lett teljesen csinos, a hasam néha nagyon fel tud puffadni (különösen, mikor készül megjönni), de alapból már lapos. Lejjebb nem tudok és nem is akarok fogyni, szóval be kell látni, hogy tökéletes alakom sosem lesz. :( Szóval, mint látod, nem a kilókon múlik a dolog.
A kérdező hozzászólása: én is így vagyok vele, a hasammal el vagyok de a lábammal egyáltalán nem..:l
szia! én 15éves vagyok:50-52kg és 165 cm május óta fogytam le koplalással 62kg-ról 48ra, de azóta már hiztam, mindenki azt mondja, hogy vékony vagyok, pedig teljesen nem..énis igy érzem hogy sok a zsir rajtam, vagyis felül a mellem alatt kinn vannak a bordáim, de az alsó hasam meg a belsõ combomon akkora nagy hájréteg van..:S
Most én is ilyen vagyok 26 évesen. 165 cm és 50-52 kiló között mozgok. Szerintem, hogy ez milyen egy adott emberen, sok mindentõl függ. Én 60 kg-ról fogytam le a nyáron ennyire, de még így is nagynak látom a fenekemet és vastagnak a combomat. :( Ettõl függetlenül a súlyommal meg vagyok elégedve, szeretném tartani, de nagyon jó lenne az alakomon változtatni. Szóval a lényege az egésznek, hogy az alak nem a súlytól függ, de szerintem ilyen paraméterekkel nagy gondod nem lehet. :)
vadkan arány
A kérdező hozzászólása: :) ^^ köszönöm már valamivel több önbizalmam van :)
tökéletes:) max +5 kg
A kérdező hozzászólása: Táncolok
Valamilyen erõsítõ jellegû sport?
A kérdező hozzászólása: :) megnyugodtam... :) köszönöm :) csak nem vagyok megelégedve az alakommal.
14 évesen még jó. Remélhetõleg majd gömbölyödsz kicsit.
A kérdező hozzászólása: mármint a kiírásra gondoltam
A kérdező hozzászólása: Az jó :) ebben a korban jó ez az átlag??
Hát én voltam ennyi 1 éve, amikor még szoptattam a fiamat. Tiszta csontkollekció voltam, alig vártam, hogy szedjek vissza valamennyit, mert már tükörbe sem mertem nézni. Most vagyok 55 kg, már így jól érzem magam. 31/N
A kérdező hozzászólása: 14 éves lány
A kérdező hozzászólása: Mostmár 167-168 centi vagyok és mostmár 48, 49 és 50 kiló közt mozgok...Még mindig nem vagyok én se megelégedve a lábaimmal..A hasammal egyáltalán nincs gond csak a lábammal... Nem fogok soha se megelégedni magammal.. Viszont neked köszönöm, hogy leírtad változásaid.:)

Emelt biológia érettségin van valamiféle szisztéma miszerint állítják össze és milyen arányban a kérdés témaköröket?

Mert megoldotam pár érettségit és úgy tapasztaltam,hogy nem nagyon van benne rendszer,vagy tévedek? Olyasmira gondolok,hogy mitomén mondjuk 20%ökologia 15% genetika stb... köszi szépen

Legjobb válasz: http://www.oktatas.hu/kozneveles/erettsegi/vizsgatargyak Ott van a vizsgaleírásnál.

Már bocs, de "kuki"? :)
orális kényeztetés, így mondják a nagyok :D
Kukinak a kisgyerekek hívják :D
Az eddigi kapcsolataimban elég gyakran volt, szinte minden nagyobb szeretkezést ez elõzött meg. Nagyjából egyenlõ az arány is, bár általában inkább én jeleskedem ilyen téren, nagyon szeretem orálisan kényeztetni az épp aktuális párom. Jó érzés látni/hallani/érezni, ahogy élvezi, ez számomra nagyon izgató. 19/F
Nálunk ezek a petting részét képezik. Tehát minden nap
Kb ugyanolyan arányban, talán a párom javára egy-kettõvel több írható. Nekem megfelel, párom sem panaszkodott. 22/L
OMG, hát miért ne lenne megfelelõ az orális kényeztetés? A szopás az az, a nyalás az az. A kukiszopás az mitõl lenne jobb? Kb. a 8 évesek hívják így.
Utolsó, nálad a pont :D
nálunk én szoktam néha a pasim SOHA és ezért sztem el is hagyom mert nem úgy akarok meghalni h nem próbálok ki mindent elõtte nem volt pasim mármint akivel szexeltem volna 19/L
Kb. évente 1-2 alkalommal, ugyanolyan arányban. Nem igazán vonz ez minket.
milyen gyakran kényeztetitek egymást orálisan, így kellett volna kérdezni, nekem se tetszik a kuki :D ha van szex, akkor az is van :)
A kérdező hozzászólása: az orális kényeztetés abszolutt semmivel nem jelzi hogy "a csaj szopja a férfinak" ... szóval ez biztos hogy nem megfelelõ
sokszor, mert jó
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Hát kuki, miért mit írjak, fa*szopás, vagy pénisz szopás, vagy felláció ...szerintem mindegyiknél jobban hangzik és normálisabban a kuki szopás... persze épp egy erotikus pillanatban nem ezt a kifejezést használnám....
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ
Nekünk alap dolog a párommal, bár ha õ nem akarna engem kényztetni annyira nem zavarna én imádom a punciját nyalni de fõleg látni ahogyan élvezi...nem mintha õ nem szeretne szopni :) )) 29/F

Üzemeltethető e 2 ütemű motor (simson/Mz) petróleum és benzin + 2t keverékével? Illetve ha igen milyen hatással van ez a motorra, jobb lesz a teljesítménye vagy rosszabb? Ha igen milyen arányban kell keverni.

Legjobb válasz: Ha nagyon szeretnéd, lehet üzemeltetni. Jó drága lesz, mert a petróleum drágább, mint a benzin, cserébe a teljesítménye csökken, mert nem annyira tiszta, magas égéshõjû anyag, mint a motorbenzin. A kompressziótûrése is kisebb, könnyen meglehet, hogy elkezd csörömpölni, tehát vastagabb hengerfejtömítés kell hozzá és kisebb elõgyújtással mûködik jól. A motorolajat szerintem lehet olyan arányban keverni bele, mint a benzinbe (a motor belsõ felépítése nem változik, ugyanolyan kenést igényel). Azt, hogy az üzemanyag-levegõ keverési arány milyen, nem tudom fejbõl.

Ha nagyon szeretnéd, lehet üzemeltetni. Jó drága lesz, mert a petróleum drágább, mint a benzin, cserébe a teljesítménye csökken, mert nem annyira tiszta, magas égéshõjû anyag, mint a motorbenzin. A kompressziótûrése is kisebb, könnyen meglehet, hogy elkezd csörömpölni, tehát vastagabb hengerfejtömítés kell hozzá és kisebb elõgyújtással mûködik jól. A motorolajat szerintem lehet olyan arányban keverni bele, mint a benzinbe (a motor belsõ felépítése nem változik, ugyanolyan kenést igényel). Azt, hogy az üzemanyag-levegõ keverési arány milyen, nem tudom fejbõl.
Inkább hígítóval szokták keverni a benzint vagy még keverni se az élelmes szobafestõk, de azt is inkább csak Rigába vagy Komárba, annak úgyis mindegy, nem olyan finom szerkezet mint egy Simson mondjuk, bár mai szemmel az se túl finom, amúgy ha azt akarod hogy sokáig mûködjön a gép akkor maradj a sima benzinnél.

Hol tudom megnézni azt, hogy mi a szabály arra vonatkozólag, hogy az info. Középsz. érettségi tételek közül, melyik témából, milyen arányban választhatok?

Legjobb válasz: igen ezzel már tisztában vagyok, nem erre gondoltam, de leírom mégegyszer érthetõbben:D szóval van egy kis könyvem amiben benne van a 60 középszintû info tétel témakörökre felosztva (kommunikáció, számítógép felépítése, operációs rendszer stb.) valamelyiken belül csak 2 tétel van, valamelyiknél 15 is. azt írták a könyv elején, hogy mikor majd a tanárral kiválasztjuk melyik lesz a 20 tételünk, van egy szabály, hogy melyik témából milyen arányban lehet választani. ergo nem választhatom ki az összes tételt az internet témáján belül, mert az értem, a sz.gép felépítésébõl meg csak 1-2-t, mert azt nem vágom annyira. és ez érdekel, hogy valahol le van-e írva, hogy milyen arányban lehet egyes témakörökbõl választani. remélem így már érthetõbben írtam le:D de azért köszönöm a választ:)

A kérdező hozzászólása: igen ezzel már tisztában vagyok, nem erre gondoltam, de leírom mégegyszer érthetõbben:D szóval van egy kis könyvem amiben benne van a 60 középszintû info tétel témakörökre felosztva (kommunikáció, számítógép felépítése, operációs rendszer stb.) valamelyiken belül csak 2 tétel van, valamelyiknél 15 is. azt írták a könyv elején, hogy mikor majd a tanárral kiválasztjuk melyik lesz a 20 tételünk, van egy szabály, hogy melyik témából milyen arányban lehet választani. ergo nem választhatom ki az összes tételt az internet témáján belül, mert az értem, a sz.gép felépítésébõl meg csak 1-2-t, mert azt nem vágom annyira. és ez érdekel, hogy valahol le van-e írva, hogy milyen arányban lehet egyes témakörökbõl választani. remélem így már érthetõbben írtam le:D de azért köszönöm a választ:)
http://www.oh.gov.hu/kozoktatas/kapcsolodo-jogszabaly/2010-j.. Ott vannak a követelmények és a vizsga leírása, benne van a válasz. Ne keverd össze az informatikai alapismeretekkel. Az egy szakmai tárgy.
Erre is benne van a válasz, olvasd el még egyszer. Az is kiderül belõle, hogy teljes félreértésben vagy annak a könyvnek a szerzõjével együtt, akit szívesen megkérdeznék róla, hogy miért ír hülyeségeket. A tételeket nem választhatod ki sem a tanárral együtt, sem nélküle. Ez nem a te feladatod. A tételeket a TANÁR választja ki, és ha szabályosan jár el, akkor titokban tartja a szóbeli vizsga kezdetéig -- csak a témaköröket hozhatja nyilvánosságra, a tételek elvileg titkosak. Neked a témakörökbõl kell felkészülnöd, és a kihúzott tétel alapján kidolgoznod (legalább 30 perced van rá) a tételt, vagyis eldönteni, mi tartozik a tételhez. De lehetnek benne hívószavak segítségül. Higgyél nekem, érettségiztetek informatikából.

Egy trapéz alapjai 15 cm és 6 cm, szárai 7 cm-esek. Milyen arányban osztják egymást a trapéz átlói?

Kiegészítõ háromszöge egy egyenlõ, 4,67 cm hosszú szárú háromszög.

Legjobb válasz: Az alapok arányában.

Az alapok arányában.

A zöldség/gyümölcspéphez, amit du. Adnék a babámnak, szeretnék Sinlacot adni, de nagyon keveset. Milyen arányban tegyek bele vizet és pépet? Felezzem meg a dobozon lévő mennyiséget? Vagy harmadoljam? Ugyanez az arány legyen a gabonapépnél, tejpépnél?

Legjobb válasz: a snlacnak nincs olyan "szigorú" keverési aránya, mint a tápszernek, inkább olyan mint az olvadó gabonapelyhek. Keverhetd közvetlenül a gyümölcshöz is 1-2 kiskanállal, van aki jobban higítja és cumisüvegböl adja. Arra figyelj, h elég hamar besürüsödik, majd egy idö után elfolyósodik.

a snlacnak nincs olyan "szigorú" keverési aránya, mint a tápszernek, inkább olyan mint az olvadó gabonapelyhek. Keverhetd közvetlenül a gyümölcshöz is 1-2 kiskanállal, van aki jobban higítja és cumisüvegböl adja. Arra figyelj, h elég hamar besürüsödik, majd egy idö után elfolyósodik.

Milyen arányban kell keverni a kukoricakeményítöt a vízzel, hogy nem newtoni folyadékot kapjunk?

Legjobb válasz: Pontos arányt nem tudok mondani, illetve még nem is próbáltam nem-newtoni folyadékot csinálni kukoricakeményítõbõl és vízbõl, de ezután, lehet kipróbálom :D. Szóval mivel a víz önmagában newtoni folyadék, ezért a keményítõtõl lesz nem-newtoni. Szerintem viszonylag egyszerû kísérletezgetéssel rá lehet jönni. Túl kevés keményítõ nem elég, de a túl soktól meg már inkább szilárd lesz, mint folyadék. Szóval valami köztes állapot lehet, de a hétköznapokban mondjuk pudinghoz használt mennyiségnél több kell (nem szoktam én sem pudingot csinálni keményítõvel, de a pudingpor nagy része keményítõ). Szóval annál több kell :D Neten van videó is ilyen kísérletrõl, de ott sem mondanak arányt.

Pontos arányt nem tudok mondani, illetve még nem is próbáltam nem-newtoni folyadékot csinálni kukoricakeményítõbõl és vízbõl, de ezután, lehet kipróbálom :D. Szóval mivel a víz önmagában newtoni folyadék, ezért a keményítõtõl lesz nem-newtoni. Szerintem viszonylag egyszerû kísérletezgetéssel rá lehet jönni. Túl kevés keményítõ nem elég, de a túl soktól meg már inkább szilárd lesz, mint folyadék. Szóval valami köztes állapot lehet, de a hétköznapokban mondjuk pudinghoz használt mennyiségnél több kell (nem szoktam én sem pudingot csinálni keményítõvel, de a pudingpor nagy része keményítõ). Szóval annál több kell :D Neten van videó is ilyen kísérletrõl, de ott sem mondanak arányt.
http://kvantum.blog.hu/2011/07/21/nem_newtoni_folyadekok Tessék, itt egy jó leírás, a legvégén recepttel :D. Ha jól figyeltem, 2:1 arány kell, vagyis 1 rész vízhez 2 rész keményítõ kell.

Nyelvszakokon milyen arányban vannak a fiúk-lányok?

Legjobb válasz: Eltén kb. 25:75 lehet az arány

Eltén kb. 25:75 lehet az arány

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!