Találatok a következő kifejezésre: Milyen anyaggal felrakni hungarocell (1 db)

Milyen anyaggal lehet felrakni hungarocell szegélyléct a plafonra?

-A tapéta és a hungarocell kockák fent vannak már, de a szegélyléc leesik. A hungarocellapok ragasztójával probálkozunk, de elvállik a két anyagtól.

Legjobb válasz: Sziloplaszttal, vagy szegély ragasztóval biztos a siker, de rendesen meg kell kenni, nem csak pöttyözni! http://www.kolor.hu/termek.php?up=kol_1899

Sziloplaszttal, vagy szegély ragasztóval biztos a siker, de rendesen meg kell kenni, nem csak pöttyözni! http://www.kolor.hu/termek.php?up=kol_1899
Szilóval vigyázz, ha mellé kinyomódik, nem fogja a festék! Festhetõ akril tömítõ! Ezzel, ami kinyomódik, vizes szivaccsal frissen elhúzod, ezzel a fal és a léc közti hézagot kitömíted és gyönyörûen festhetõ! Én anno próbáltam több féle ragasztót, pl. a méregdrága henkel nem ért egy kalap sz*rt sem. Ez az akril vált be, és ami nagyon meglepõ, egyszer a CORA-ban vettem valami kisvödrös styropor ragasztót, asszem PROBY névre hallgatott és piszok jó volt!
Siloplast, vagy termopól ragasztó, ha nagyobb felületre akarsz ragasztani.De ha tartósan akarsz nagyobb teherbírásut akkor flexibilis csemperagasztó is tökéletes
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, megoldottuk!
Beken hungarocellapok ragasztójával. Vár. Még mindig vár. Türelmesen vár. Plafonra felhelyez. Szegélyléc odatapad :) Elvileg ez a titka, és mûködnie is kell. Legalábbis nálunk mûködött.
Szia.Nekünk 3 éve lett rakva, mi kis buták sziloplasztal raktuk fel, de úgy megfogta, hogy eszében sincs lejönni.
Én is szilóval raktam fel, a legolcsóbb - kb 500 Ft - is tökéletes erre a célra. Lehetõleg színtelen, vagy fehér legyen.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Padlófűtés bekötés közvetlen 800L két hőcserélős (PR2) puffertartály hőcserélőire. Ilyet célszerű, hatásfok?

2 hőcserélő csöves 800L puffert (SunS. PR2) szeretnék beépíteni úgy, hogy a padlófűtés kör közvetlenül a két hőcserélőn menjen keresztül (egymás után), a lentin majd a fentin. A kazán az előállított meleg vizet közvetlen a tartályba felülről töltené be és alulról vételezne. A két kör így hidraulikailag független, ellenáramú hőcserélőnek tekinthető a tartály. A puffer fagymentes helyen lenne. Ez a kialakítás azért lenne célszerű mert – költséget tekintve - nem mindegy, hogy csak a padlófűtésbe keverek glikolt vagy a kazánba és a pufferbe is. Úgy tudom, hogy a hőforrást szokás a csőtekercsbe (hőcserélő) vezetni, de akkor ez itt fordítva lenne. Ilyet lehet, ha igen milyen hatásfokra lehet számítani, mekkora lenne az eltérés egy hőcserélő nélküli (üres) pufferhez képest? A fenti puffer hőcserélő felület 1.8m2 (11.1L), a lentié 2.9m2 (17.9L), a padló felülete kb. 140m2.

0

Öt ponton záródó bejárati ajtó zárát házilag helyre tudnám hozni?

Van egy Tarna nevű, 5 ponton záródó bejárati ajtóm, amin ma délelőttől nem tudok kimenni ! Azt történt, hogy az unokaöcsém az ajtó előtt állt és ki akartam nyitni neki (ehhez kettőt kell fordítani a záron!) és ő az első fordítás után türelmetlenül lenyomta a kilincset kívülről. Miután nem nyílt ki, én belülről visszazártam és újrakezdetem a kinyitást, mire ő az első elfordítás után megint lenyomta kívülről a kilincset...(ezután már kiabáltam vele, hogy többet hozzá ne nyúljon)...és azóta nem nyílik az ajtóm...egyszer el tudom fordítani a kulcsot, a második fordításig már nem jut el, megakad.
Kérdés 1. házilag van-e erre megoldás, 2. ha szakember kell, akkor milyen foglalkozik vele és kb. mekkora összegre lehet számítani ?

2

Mit jelent az hogy, a benzines láncfűrész motorja melegszik?

Mi okozza ezt a hibát?

4

Üdv mindenkinek! A kompresszoromhoz szeretnék nyomáskapcsolót készíteni! Egy oldalon olvastam hogy lehet házilag is csinálni. Nyomás: 3-12 Bar (többi lent) ?

ohadtul unom már otthon az unatkozást.
És mindenféleképpen én szeretném elkészíteni!
kérlek írjátok le, hogy mik kellenek hozzá.
és hogy hol lehet beszerezni.
rajzokat is várok.
előre is köszönöm!

2

Veszek mondjuk fehér blúzt. Milyen festékkel festhetek rá, hogy ne jöjjön ki mosáskor?

2

Siófokon és/vagy Budapesten hol lehet plüss anyagot kapni nagy választékban?

A helyzet az,hogy plüssjátékokat szeretnék varrni,de eddig szinte egy méteráruban sem találtam,interneten pedig nem szeretnék rendelni,mert úgy nem látom az anyag textúráját/stb. Előre is köszi a válaszokat :)

1

Hogyan keresnétek egy kis aranyfülbevalót egy 5 cm magas fűben (gazban)?

A kérdéses terület talán 2 m2.

4

Hol találok olyan asztalost, aki babaházba hajlandó bababútort csinálni (Barbie méretnél kisebb kellene), Bp-en?

Fából szeretném, házilag lefesthető változatban, ragasztani elég, szögelni nem kell. Rajzot (akár méretekkel) tudok mutatni.
Eddig csak olyan asztalost találtam, aki igazi bútorokat vállal.
Boltban venni nem szeretném, mert azoknak nem jó a mérete.

4

Gyors segítségre lenne szükségem! Tudnátok boltokat mondani?

0,42mm -es rézdrót kellene tekercsekhez a lehető leggyorsabban, lehetőleg a második vagy tizenkettedik kerületben. Hol kapok ilyet?

0

Valaki el tudná küldeni egy ilyesmi kertipadnak az alaprajzát?

http://www.erdelyipiac.ro/pictures/jam0071269378239.jpg

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!