Találatok a következő kifejezésre: Milyen anyagból ruhákat (25 db)

Milyen anyagból varrhatnék magamnak ilyen ruhát? Pamutból lehetne? Vagy nektek milyen anyagból van hasonló? (link lenn)

http://www.youtube.com/user/GiannyL#p/u/2/utPFs7wiwCc

Legjobb válasz: A képen levõ ruha rugalmas anyagból van. Lehet kapni a méterárú boltokban. A pamut anyag nem igazán rugalmas.

A képen levõ ruha rugalmas anyagból van. Lehet kapni a méterárú boltokban. A pamut anyag nem igazán rugalmas.
Pamut-elasztán. Amúgy ha nem tudsz varrni, nem javasolnám ezt a szabásminta nélküli hülyeséget. Ha meg igen, akkor annyi, hogy rejtett zipzárt vegyél, mert ez a sima elég ocsmány, és ne elõre tedd...
Olyan mint amibõl a cicanacik vannak, lycra-elasthan, lycra-pamut.

Milyen ruhákat il milyen anyagból vegyek télre a babának és milyen takarót az ágyba es milyen dolgot a babakocsiba, hogy ne fázzon?

Legjobb válasz: Az anyaga csak pamut legyen a ruháknak. Hogy mibe öltözteted, attól is függ, mekkora a baba. Nekem 3 hós a lányom, adok rá egy badyt, ér rá egy rugit, vagy harisnyát és felsõt, kantáros nacit, pulcsit, ezt te válogatod. A hordozóba legyen egy jó kis pléd (ezek lehetnek polár vagy akár polieszter anyagból is)A kiságyba én egy polár takarót használok. Télre meg vehetesz a sétákhoz egy overált.

Az anyaga csak pamut legyen a ruháknak. Hogy mibe öltözteted, attól is függ, mekkora a baba. Nekem 3 hós a lányom, adok rá egy badyt, ér rá egy rugit, vagy harisnyát és felsõt, kantáros nacit, pulcsit, ezt te válogatod. A hordozóba legyen egy jó kis pléd (ezek lehetnek polár vagy akár polieszter anyagból is)A kiságyba én egy polár takarót használok. Télre meg vehetesz a sétákhoz egy overált.

Milyen anyagból csináljak ruhát ha nem akarom, hogy tulságosan fakuljon, nyúljon stb? Lehetõleg minél magasabb hõmérsékleten is lehessen mosni!

Legjobb válasz: Ilyen szempontból legjobban a szintetikus anyagok, viszont jóval kényelmetlenebbek, mint a természetes anyagból készült ruhák. Legideálisabb talán a természetes anyag némi szintetikus szállal keverve (az utóbbi tartást ad neki). Részemrõl egyébként a természetes anyagokra voksolok, inkább beletörõdtem, hogy a ruhatár nem örökre szól, viszonylag gyakran (1-2 évente) le kell cserélni.

Ilyen szempontból legjobban a szintetikus anyagok, viszont jóval kényelmetlenebbek, mint a természetes anyagból készült ruhák. Legideálisabb talán a természetes anyag némi szintetikus szállal keverve (az utóbbi tartást ad neki). Részemrõl egyébként a természetes anyagokra voksolok, inkább beletörõdtem, hogy a ruhatár nem örökre szól, viszonylag gyakran (1-2 évente) le kell cserélni.
A kérdező hozzászólása: Inkább maradok a szintetikus anyagoknál. Esetleg azt nem tudod, hogy jól szellõznek-e? Tudnál ajánlani konkrét anyagot?


Valaki megtudná mondani, hogy milyen anyagból van a képen látható ruha szoknya része, illetve hogy ez mennyire átlátszó?

http://www.ebay.com/itm/New-Fashion-Long-Dress-Sweetheart-Be..

Legjobb válasz: ez egy sifon ruha selyembõl vagy mûszálból készül nem gyûrõdik ránézésre nem átlátszó, mivel láthatóan az alsó rétege sötétebb és vastagabb anyagból van

ez egy sifon ruha selyembõl vagy mûszálból készül nem gyûrõdik ránézésre nem átlátszó, mivel láthatóan az alsó rétege sötétebb és vastagabb anyagból van
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)
nagyon szép ruha! a színe meg csodálatos! :) szerintem se átlátszó...

Ez a ruha milyen anyagból lehet vagy milyen anyagból csináltatnátok magatoknak?

Remélem varrónők is járnak ide. :)

Legjobb válasz: http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=O4nFBg..

A kérdező hozzászólása: http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=O4nFBg..
Sima pólóanyag. Bármilyen pamut streccs jó lesz, aminek elég finom az esése.

Ez a ruha milyen anyagból készült?

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs223.snc4/38512..

Legjobb válasz: sztem szaténból. amugy szép ruha:)

sztem szaténból. amugy szép ruha:)

Hastáncosok! Szerintetek ez a ruha milyen anyagból van? ALUL. SEGÍTSETEK. SÜRGÕS!

http://divat-ruha.vatera.hu/noi_ruhazat/felleporuhak_hastanc.. légyszíves segítsetek. most lesz egy fellépésem, és a régi ruhám már nagyon szar. mindenkinek ilyen modern van, nekem meg az a szar muszlin.:S LÉCCIII!!!!SÜRGÕÕS!!!!! KÖSZÖNÖM!!

Legjobb válasz: A pink rész szerintem rugalmas fürdõruha" anyag, a fekete lehet szintén ilyen, de akár plüss is... Egyszerûbb lenne megkérdezni az eladótól.

A pink rész szerintem rugalmas fürdõruha" anyag, a fekete lehet szintén ilyen, de akár plüss is... Egyszerûbb lenne megkérdezni az eladótól.
A kérdező hozzászólása: már megvan, elasztikus lycra, de azért köszönöm!!
Nem jó a link.
A kérdező hozzászólása: de, jó! én is ki próbáltam és behozza a képet, lehet hogy te csináltál rosszul valamit.
:D aranyos kérdés, az anyag nevét nem tudom, de egy jobban kinézõ cosplay több tízezernél kezdõdik. (ahhoz a lycra jól mûködõ anyag) Ez konkrétan a filmbeli jelmez és lemerem fogadni, hogy jópárezer dollárba fájt. [link] de itt egy leírás arról, hogy hogyan készült ez a cosplay, elég sokba kerül és sok munka megcsinálni
Most már nekem is jó, tegnap nem hozta be egyáltalán. :) S-budget megoldásként sima fürdõruhaanyagból is megcsinálhatod, nem feltétlenül kelt majd olcsó hatást, ha ügyes vagy, de olcsóbb, mint a lycra.
A kérdező hozzászólása: köszi! még ha tudtok segíteni légyszí akkor segítsetek, ami a képen van anyag azt nem tudjátok hogy hogy hívják?mert igazság szerint olyan anyag kell nekem mint a filmben, olyan kell ami visszatapad a börödre és rugalmas , erõs, nyúlós, adjatok ötletet hogy a képen látható festék milyen fajta lehet(textíl talán?), maszkon lévõ lencse, pók minta stb.

Az alábbi ruhák milyen anyagból vannak?

Sajnos nem értek hozzá de nagyon érdekelne mert tetszenek :)

Legjobb válasz: poliészternek tûnik

poliészternek tûnik


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!