Találatok a következő kifejezésre: Milyen anyagból a (162 db)

Milyen anyagból a legpraktikusabb hordozó kendőt varratni? A Jersey anyag túl puhának számít?

Legjobb válasz: Általában valamilyen erõs szálból szövött anyagból szokták készíteni és be lehet fonni hogy puhítsanak a merevségén. szerintem túl puha igen.

Általában valamilyen erõs szálból szövött anyagból szokták készíteni és be lehet fonni hogy puhítsanak a merevségén. szerintem túl puha igen.
nekem édesanyám vart.ha jól emlékszem akkor az is jersey anyagú.nagyon szerettem.ráadásul az átlagnál hosszabb az enyém(van vagy 6 méteres), és ügy kötöttem ahogy akartam.nem csúszkált sehogyan, az anyag puhasága meg jó, volt, én szerettem h nem olyan durva.és még a súlyt is igen bírta, mert még 9 kg-osan is hurcoltam vele a fiam.
Szia. most jutott eszembe hogy édesanyám anginból csinálta a kendõm.

Szerintetek ez a kosztüm milyen anyagból van? Illetve milyen anyagból lenne érdemes megvarratni?

http://www.katiszalon.hu/kepek/12-01-03-16-28-67629.jpg Köszönöm! :)

Milyen ruhákat il milyen anyagból vegyek télre a babának és milyen takarót az ágyba es milyen dolgot a babakocsiba, hogy ne fázzon?

Legjobb válasz: Az anyaga csak pamut legyen a ruháknak. Hogy mibe öltözteted, attól is függ, mekkora a baba. Nekem 3 hós a lányom, adok rá egy badyt, ér rá egy rugit, vagy harisnyát és felsõt, kantáros nacit, pulcsit, ezt te válogatod. A hordozóba legyen egy jó kis pléd (ezek lehetnek polár vagy akár polieszter anyagból is)A kiságyba én egy polár takarót használok. Télre meg vehetesz a sétákhoz egy overált.

Az anyaga csak pamut legyen a ruháknak. Hogy mibe öltözteted, attól is függ, mekkora a baba. Nekem 3 hós a lányom, adok rá egy badyt, ér rá egy rugit, vagy harisnyát és felsõt, kantáros nacit, pulcsit, ezt te válogatod. A hordozóba legyen egy jó kis pléd (ezek lehetnek polár vagy akár polieszter anyagból is)A kiságyba én egy polár takarót használok. Télre meg vehetesz a sétákhoz egy overált.


Milyen anyagból készülnek a jelenleg legbiztonságosabbnak mondható bukósisakok?

... vagy ha több is van akkor melyek a vezetõ technológiák?

Legjobb válasz: Mûanyagból.

Mûanyagból.
A héj kompozitból. A belsõ rész modern ütéselnyelõ habból.
Karbon - kevlár kompozitból. Hátránya, hogy törik. Elõnye, hogy jó esetben nem a fejed.
A kérdező hozzászólása: Köszi! :D És ezek milyen árban vannak? Esetleg megbízható márkákat is tudnátok mondani?

Milyen anyagból kell autósülés huzatot felújítani? A bútorszövet hülyeség.

Legjobb válasz: Nem hülyeség, ha elasztikus anyagból van. Lényeg, hogy rugalmas legyen, különben vagy nem nyúlik (azaz szakad), vagy kinyúlik (ülepesedik).

Nem hülyeség, ha elasztikus anyagból van. Lényeg, hogy rugalmas legyen, különben vagy nem nyúlik (azaz szakad), vagy kinyúlik (ülepesedik).

Valaki megtudná mondani, hogy milyen anyagból van a képen látható ruha szoknya része, illetve hogy ez mennyire átlátszó?

http://www.ebay.com/itm/New-Fashion-Long-Dress-Sweetheart-Be..

Legjobb válasz: ez egy sifon ruha selyembõl vagy mûszálból készül nem gyûrõdik ránézésre nem átlátszó, mivel láthatóan az alsó rétege sötétebb és vastagabb anyagból van

ez egy sifon ruha selyembõl vagy mûszálból készül nem gyûrõdik ránézésre nem átlátszó, mivel láthatóan az alsó rétege sötétebb és vastagabb anyagból van
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)
nagyon szép ruha! a színe meg csodálatos! :) szerintem se átlátszó...

Mi az a nyáklemez, és milyen anyagból van?

Legjobb válasz: Ny.Á.K: Nyomtatott ÁramKör készítéséhez alkalmas lemez. A jobbak üvegszálas anyagból vannak rápréselt réz fóliával. 1, 2 v több rétegû is létezik. A kommersz cuccokhoz bakelit lemezt használnak és arra préselik a - legtöbbször - egyetlen rézfóliát. Sokkal olcsóbb. Az adott feladathoz ki lehet választani, h milyen vastag legyen a hordozó és milyen vastag a rézfólia. Léteznek rugalmas NyÁK lemezek is. Mûanyag fólia hordozza a vékony rézfóliát. Bõvebben itt olvashatsz róla: http://hu.wikipedia.org/wiki/Nyomtatott_%C3%A1ramk%C3%B6r

Ny.Á.K: Nyomtatott ÁramKör készítéséhez alkalmas lemez. A jobbak üvegszálas anyagból vannak rápréselt réz fóliával. 1, 2 v több rétegû is létezik. A kommersz cuccokhoz bakelit lemezt használnak és arra préselik a - legtöbbször - egyetlen rézfóliát. Sokkal olcsóbb. Az adott feladathoz ki lehet választani, h milyen vastag legyen a hordozó és milyen vastag a rézfólia. Léteznek rugalmas NyÁK lemezek is. Mûanyag fólia hordozza a vékony rézfóliát. Bõvebben itt olvashatsz róla: http://hu.wikipedia.org/wiki/Nyomtatott_%C3%A1ramk%C3%B6r

A slag milyen anyagból van?

a locsolóslag

Legjobb válasz: Mûanyagból. Általában Polivinil-klorid (PVC) vagy Polietilén (PE)

Mûanyagból. Általában Polivinil-klorid (PVC) vagy Polietilén (PE)
A kérdező hozzászólása: köszi
Régebben gumiból volt. Kord szövetre vulkanizált gumiból. dellfil

Ez a ruha milyen anyagból lehet vagy milyen anyagból csináltatnátok magatoknak?

Remélem varrónők is járnak ide. :)

Legjobb válasz: http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=O4nFBg..

A kérdező hozzászólása: http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=O4nFBg..
Sima pólóanyag. Bármilyen pamut streccs jó lesz, aminek elég finom az esése.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!