Találatok a következő kifejezésre: Milyen antennával az (13 db)

Milyen antennát szereltessek fel, hogy a rettenetesen gyenge jelet felerősítsem, és élvezhetőbbé tegyem az internetezést?

Jelenleg mobilnettel m?ködik, egy kicsi antennával, amit a szolgáltató adott, de 50-60 kb a teljesítménye, ha jókedve van!

Legjobb válasz: de milyen sticket vettetek?mert rengeteg féle is van

de milyen sticket vettetek?mert rengeteg féle is van
Fogalomzavar van. A mobilnethez nincs antenna, ahhoz USB modem van. Inkább MDSL-ed van, nem? Ehhez többféle antenna is létezik: FLAT, Yagi, grid parabola. Meg kellene nézni a routerben a "jelerõsséget" Nem a helyi hálózatra vonatkozót, hanem azt ami a szolgáltatóhoz kapcsolódik. Ha nincs 20db (decibel) jelerõsséged akkor antenna gond, ha van, akkor a szolgáltatás ilyen "fos" :)
mobil nethez nem jók a 2, 4ghz-es antennák! most akkor wifi-s neted van vagy mobil neted van? elsõ: decibelel az antenna erõsségét jelzik, a jel erõsséget: dbm-el jelzik.
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy nem fogalmaztam világosan, most megpróbálom leírni az egész szitut: Tehát, ezen a településen és környékén nincs térerõ.A szolgáltatótól kaptunk 2 db antennát, a két mobiltelefonhoz, és így, egy "papucs"-ra rátéve mûködik a mobiltelcsi. Vettünk 2 db sticket, egy asztali és egy laptophoz, és a mobiltelefon antennáját összekötöttük a stickel, és így "mûködik" az internet. A kérdésem az lett volna, h. van-e valamilyen erõsebb antenna, ami jobban befogná az igen gyenge jeleket???? Talán így érthetõbb vagyok!!!
A kérdező hozzászólása: ZTE típusú, T-mobilos, az egyik 1 Gb, a másik 3Gb, tudomásom szerint ott nem is volt másfajta, ezt ajánlották, ezt vettük. Van valami ötleted, kérlek oszd meg velem! :) )
A kérdező hozzászólása: Valamikor régebben olvastam, hogy van valamilyen antenna rendszer??, amit a házra kell felszerelni, és az garantálja a jó vételt. Lehet, hogy valamilyen nyugati gyártmány, és itt nálunk nem forgalmazzák?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, elindulok ezen a vonalon! :) )

A PC-mhez milyen "antennát" vegyek, hogy rá tudjak csatlakozni az itthoni wifire?

A vezetékes csatlakozás nem megoldható, mert nem akarjuk szétfúrni a falakat. Köszönöm a segítséget!

Legjobb válasz: én ezt tudom ajánlani: http://ipon.hu/webshop/product/tp_link_tl_wn822n/162418 jó kis szerkezet

én ezt tudom ajánlani: http://ipon.hu/webshop/product/tp_link_tl_wn822n/162418 jó kis szerkezet
egy kb 2000 forintos usb-s modem elég
Hát nem csak antennát kell venned, hanem adaptert is. Ezek általában együtt vannak. Asztali gépbe vehetsz PCI/PCI-E csatolásút, illetve USB csatolásút. A PCI/PCI-E elõnye, hogy mûködésé nem terheli a procit egy kicsit se, hátránya telepítéséhez szét kell szedni a gépet és az elhelyezkedés se lehet olyan dinamikus pl. ha valami árnyékolja a jelet (ha csak nem veszel hozzá USB hosszabbítót. Az USB -s elõnye hogy könnyû telepíteni, dinamikusabban lehet elhelyezni a mellékelt USB hosszabbítóval, nem csak asztali gépbe hanem laptopba is felhasználhatod. Ebbõl van beépített és leszerelhetõ antennás is, nyilván az utóbbi az erõsebb. Hátránya csak annyi hogy kisit proci igényesebb és foglalja az USB sávszélt. Pl itt válogathatsz kedvedre: http://ipon.hu/webshop/group/usb/14782/ http://ipon.hu/webshop/group/pci_kartya/14638/ http://ipon.hu/webshop/group/pci_e_kartya/14874/
ha csak nem veszel hozzá USB hosszabbítót = ha csak nem veszel hozzá antenna hosszabbítót (K*csög nyomi oldal, nem igaz, hogy nem lehet egy vacak javítás funkciót beépíteni!)
A kérdező hozzászólása: A mini usb-seknek mekkora lehet a hatótávja? Pl. ez tetszene: http://ipon.hu/webshop/product/d_link_dwa_121/189810
1-2 szoba távolságra elég.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget! :)
#7 + 1 Korrektebb készülék, mint az a kis légysz*r D-link. Nagyobb sebesség, nagyobb hatótáv, több garancia ugyan azon az áron. Ennek a vételi képességeivel tuti nem lennének gondok.

Milyen ez az irányított antenna? (lent)

http://szamitastechnika.vatera.hu/halozati_eszkoz/antenna/20.. mekkora hatótávot érhetek el vele?(hány métert?)

Legjobb válasz: Ezt elõre az Atyaúristen nem fogja neked megmondani. Függ a környezeti tényezõktõl. Meg az AP típusától, és az antennakábel hosszassága és minõsége miatt fellépõ jelveszteségtõl.

Ezt elõre az Atyaúristen nem fogja neked megmondani. Függ a környezeti tényezõktõl. Meg az AP típusától, és az antennakábel hosszassága és minõsége miatt fellépõ jelveszteségtõl.
Fizikai rálátással (és pontos beállítással) két ugyanilyen antennával több km is átvihetõ. De a falon ez sem visz át.
A kérdező hozzászólása: seno sl-2611cb3 adatai:200mw 23dbm kültéren lenne elhelyezve..


Milyen antennával fogható az M2 olimpia alatti HD adása?

Legjobb válasz: Budapest és Kabhegy körzetében egyszerû szobaantennával. De nem ez a lényeg, hanem az Mpeg4 tömörítést ismerõ DVB-T tuner. Sajnos az idióták nem Mpeg2-be tömörítenek, amit a legtöbb új Tv és tuner használ. Ez megint valami üzleti fogás, nehogy mán ingyen nézd a HD adást.

Budapest és Kabhegy körzetében egyszerû szobaantennával. De nem ez a lényeg, hanem az Mpeg4 tömörítést ismerõ DVB-T tuner. Sajnos az idióták nem Mpeg2-be tömörítenek, amit a legtöbb új Tv és tuner használ. Ez megint valami üzleti fogás, nehogy mán ingyen nézd a HD adást.
Idióták? Azért mert egy fejlettebb, jobban kihasználható tömörítési eljárást alkalmaznak? Ne már... Persze, hogy üzleti érdek, hiszen jobban kihasználható a frekvenciatartomány és jobb a minõség. Amíg a kísérleti adás ment és nem dõlt el, hogy az AH Zrt. a nyertes, addig mindenki mondta, hogy NEM BIZTOS az mpeg2, így ha olyan tuneres tévét veszel, esélyes, hogy nem fogod tudni használni a tv saját tunerét. Most az mpeg2-es tunerek valóban nem használhatóak, azonban az mpeg2 tuneres tévékhez is vásárolható mpeg4-re és HD-re képes beltéri egység. Itt nálunk az is baj, ha van kalapja, meg az is ha nincs? Ne már...
Pár napja már nem elérhatõ normál antennáról az m2, átálltal digitális közvetítésre.

Hogyan tudnám az antenna árbócot meg hoszabittani van egy antenna rajta fogom a mindig tv-t csak szeretnék mégegyet feltenni a szüleimnek is csak rövid az árbóc, apám azt mondta hogy kell valami csõbilincs de milyen hogyan olgyam meg?

úgy nem lehetne hogy van egy vastag csõ abba belenyomni egy vékonyabbat amúgy a háztetõn van az antenna legalláb egy két méter-el kellene meg hoszabittani a csövet hogy feltegyem a másik antennát

Legjobb válasz: Minek még egy antenna? Veszel egy elosztót és csókolom.

Minek még egy antenna? Veszel egy elosztót és csókolom.
A kérdező hozzászólása: és az milyen akkor nem fog nekem elmeni a jel ha elvan osztva két tv-re
Kipróbálod. Egy elosztó kb 500 forint, megnézed hogy jó-e.
Lehetõség szerint minél közelebb az antennához ketté kell osztani a jelet egy jó minõségû kettes elosztóval. Ha nem lenne elég így a jel, kell egy kis erõsítõ de még így is olcsóbban kijössz, mintha tennél fel mégegy antennát.
A kérdező hozzászólása: antennám az egy [link] ilyen biztos fogja birni [link] ez a elosztó amit mondtatok valami erõsitõ biztos kell hozá vagy nem
Az elosztó jó, csak a próbát követõen lehet eldönteni, hogy kell-e erõsítõ.
A kérdező hozzászólása: elosztót hova tegyem körtöre csavarozhatom mert az antenna a kürtö mellet van az árbócon vagy az árbócra drotozam az elosztót az antenna alá
Vízmentes helyre tedd. Én egy megfelelõ hosszúságú kábellel lehoznám a jelet a tetõ alá egy olyan helyre ahol nem éri víz, ott osztanám ketté. Ha pedig a két kábel egy darabon együtt menne, akkor csak a ott osztanék ahol különválnak.

Digi tv-nk van az Intelsat mûholdon keresi a csatornákat, Milyen mûholdak vannak még amit a antenna állítás nélkül betudnék fogni? Makó-n élek

Legjobb válasz: Antenna allitas nelkul csak ezt .. Thor 5,6 intelsat 10-02 . De a digi belterije amugy is csak a sajat szolgaltatojat tudja keresni szerintem

Antenna allitas nelkul csak ezt .. Thor 5, 6 intelsat 10-02 . De a digi belterije amugy is csak a sajat szolgaltatojat tudja keresni szerintem
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ
Lambda/4-gyel számolva 168 mm.
Így van, ez a pontos hossz, na csak aztán befolyásolni tudja ám éppen hogyan illesztetted és stb. És a BNC úgynevezett hideg pontját is illesztetted ?
72 cm-es antenna kell, ez a legjobb!

Milyen házilag elkészíthetõ, illetve boltban kapható antennát javasoltok a rádióhoz az FM sáv vételéhez?

Ceglédi lakhellyel akarom venni a kb. 100 km sugarú körben levõ adókat.

Legjobb válasz: Itt nézd meg.http://www.digitalmind.hu/26-urh-radio-antennak Ha saját kezûleg akarsz készíteni,Ezermester.hu

Itt nézd meg.http://www.digitalmind.hu/26-urh-radio-antennak Ha saját kezûleg akarsz készíteni, Ezermester.hu

A lakóépületeken lévő Tv antennáknak milyen káros hatásuk lehet az emberi szervezetre?

Legjobb válasz: Például a fejünkre eshet, ha nagy szél támad.

Például a fejünkre eshet, ha nagy szél támad.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!