Találatok a következő kifejezésre: Milyen amikor a szülés Félek, hogy (2 db)

Milyen amikor megindul a szülés? Félek, hogy milyen tünettel kezdődik...1-ből fájások lesznek vagy mi? Segitsetek! Köszi

Legjobb válasz: Nem biztos. Nálam el kezdett szivárogni a magzatvíz, minden elõzmény nélkül. Akkor bementünk a klinikára, kaptam fájásindító infúziót, de 3 óra múlva még mindig nem volt egyetlen fájásom sem (35Hgmm volt a legnagyobb méhûri nyomásom! egy mensiben magasabb! ). Akkor döntött a dokim a császár mellett. Szóval nekem pl van egy 19 hónapos kisfiam, és FOGALMAM SINCS milyen egy szülés!!! most jön a következõ és kiváncsi vagyok milyen lesz! 8hetes kismami

Nem biztos. Nálam el kezdett szivárogni a magzatvíz, minden elõzmény nélkül. Akkor bementünk a klinikára, kaptam fájásindító infúziót, de 3 óra múlva még mindig nem volt egyetlen fájásom sem (35Hgmm volt a legnagyobb méhûri nyomásom! egy mensiben magasabb! ). Akkor döntött a dokim a császár mellett. Szóval nekem pl van egy 19 hónapos kisfiam, és FOGALMAM SINCS milyen egy szülés!!! most jön a következõ és kiváncsi vagyok milyen lesz! 8hetes kismami
Nálam az elsõ babánál nem volt semmi, egyetlen jóslófájás se. Infúzióval indították a szülést a 41 héten, nagyon nehéz szülésem volt. A második babánál a 39-dik hét végén hajnalban fájásokkal kezdõdött, rendszeres, egyre erõsödõ fájásokkal. A kórházban spontán repedt meg a burok, mindössze 4 órányi vajúdás után született meg a második kisfiam úgy ahogy a nagykönyvben meg van írva. A húgomnál elõszõr elfolyt a víz és a fájások csak a kórházban az infúzióra jöttek meg. Szóval ahány terhesség annyi féle szülés.

Milyen hálóinget húztatok fel szüléshez? Nem ciki hogy ha én ugyanazt veszem fel amiben a nagylányom szültem?

Tiszta jó pólóhálóing , csak hát van rajta egy-két hippo folt amivel a szülés után a vért ki kellett mosni.

Legjobb válasz: Nálunk kórházi hálóinget adnak,csak abban lehet szülni.Amikor már bekerül az anyuka a szobába,ahol fekszik a kórházi tartózkodás alatt,akkor lehet már sajátot felvenni.

Nálunk kórházi hálóinget adnak, csak abban lehet szülni.Amikor már bekerül az anyuka a szobába, ahol fekszik a kórházi tartózkodás alatt, akkor lehet már sajátot felvenni.
A kérdező hozzászólása: Pécsen a megyeiben sajátban szültem, most a klinikán nem tudom hogy van ez.
Szia! Nem ciki, bár nálunk nem engedik, csak a kórházit. Vagyis ha nagyon szeretné valaki felveheti, de úgyis véres lesz, így felesleges. Én, bár nem vagyok babonás mindkér terhességemnél ha vizsgálatra mentem csak ugyanazt a bugyit vettem fel. Máskor nem hordtam csak mikor vizsgálatra mentem.Tudom fura, de nekem ez már olyan rituálé volt. Könnyû szülést!
Szülni nálunk is csak kórházi hálóingben lehetett. Utána saját hálóingeimben voltam. Kétszer szültem, ugyanazokban voltam, nem vettem másikat direkt a második gyerekemhez. Most megyek szülni harmadszor, megint ezeket viszem. Szép állapotban vannak, mert itthon nem hálóingben alszom, szóval ezek kb 2-szer voltak rajtam.
Én is sajátban szültem harmadszor. Nekem sem volt új, a másik kettõnél használtam a kórházban. Mondjuk nem volt rajta hypo folt. Nekem nem is lett véres a szüléstõl.
Pécsett a klinikán sajátban fogsz szülni. Nem ciki, ha azt viszed, amiben a nagyobb gyerkõcöt is szülted, én is azt vittem ;) És szintén Pécsett szültem, a klinikán. 6 hete ;)
Én azokat tettem be amiben a naggyal azosztályon voltam!Nekem is vanegy-két folt rajta!ÉS így vettem 3-at az osztályra... De én jobban örültem volna ha úgy van mint azelsõvel, mert nekem kényelmesebb volt a kórháziban szülni...Mármint nem nekem kellett tisztára mosni...:)
En meztelenul szultem mert vizben szulokadban vajjudtam s aztan a baba stresszeltigy ki kellett szallnom a szuloagyon folyattak a szuleslevezetest es ott is meztelen voltam.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!