Találatok a következő kifejezésre: Milyen amikor a mell (87 db)

Kicsi nagyon a mellem. Kérdésem hogy mit egyek amitől esetleg nőni kezdenek jobban? Vagy mit hordjak milyen mintázatú milyen szinű ruhákat vagy kiegészitőket amik legalább optikailag nagyobbank tűnne?

Legjobb válasz: Ha hízol, a melled is nagyobb lesz, de nemcsak oda fogsz hízni. Ha elkezdesz fogamzásgátlót szedni, attól is megnõ kicsit. De kifejezetten spec. étrend nincs. De megsúgom, a fiúknak a kis mellek jobban tetszenek, ha formásak. Nekem nagy... és mivel létezik olyan, hogy gravitáció, így lógnak sajnos... na meg a hátam is fáj a súly cipelésétõl... szívesebben becserélném õket kisebbekre, ha tehetném. :S

Ha hízol, a melled is nagyobb lesz, de nemcsak oda fogsz hízni. Ha elkezdesz fogamzásgátlót szedni, attól is megnõ kicsit. De kifejezetten spec. étrend nincs. De megsúgom, a fiúknak a kis mellek jobban tetszenek, ha formásak. Nekem nagy... és mivel létezik olyan, hogy gravitáció, így lógnak sajnos... na meg a hátam is fáj a súly cipelésétõl... szívesebben becserélném õket kisebbekre, ha tehetném. :S
Dörzsölgesd WC papírral, hátul is bevált... :D Növekedés garantált... xD
A kérdező hozzászólása: második válaszoló: köszönöm :) )
Igaza van a 2. válaszolónak, és ha még nem vagy 20 éves, akkor van esélyed, hogy nõjön a melled.
"Vagy mit hordjak milyen mintázatú milyen szinû ruhákat vagy kiegészitõket amik legalább optikailag nagyobbank tûnne?" kit akarsz becsapni?
A kérdező hozzászólása: nem akarok senkit se becsapni...
Akkor te hogyan értelmezed az optikai csalást? Azt akarod, hogy nagyobbnak látszódjon, mint amilyen, vagyis a szemlélõnek optikai csalódásban legyen része. Vagy?...

Akármilyen gyakorlatot csinálok mellizom erősítésként, mindig a kezemet érzem a mellem helyett. Milyen gyakorlatot csináljak gép nélkül (sulyzó, fekpad van) ami BIZTOSAN segít? !

Hagyományosakat már próbáltam pl.:Fekvenyomás,Tárogatás,Áthuzás stb

Legjobb válasz: lehet túl nagy súllyal csinálod amit rohadtul nem bírsz el mellbõl ezért rásegítesz mindennel amivel tudsz, ha szabályosan csinálod a melledet fogod érezni

lehet túl nagy súllyal csinálod amit rohadtul nem bírsz el mellbõl ezért rásegítesz mindennel amivel tudsz, ha szabályosan csinálod a melledet fogod érezni
próbáltad már azt h hanyatt fekszel, kitartod a két karod oldalra és csak annyit teszel hogy egyszer leengeded a karod máskor pedig összezárod.ugyanezt csinálhatod piciben is, hogy csak lent és csak piciket emelsz aztán újra zársz.persze súllyal.nekem bevált.
fekvenyomás akkora sullyal amit elbirsz. vagy tárogatás
jok ezek a gyakorlatok csak szabályosan kell csinálni és nem össze vissza
A kérdező hozzászólása: az a baj h. tél szabályosan csinálom :S
A kérdező hozzászólása: Még annyit hogy valahol hallottam, hogy ha naponta töbször befeszítem a mellizmom akkor attolis fejlodik..ez hatásos ?

Barátnőm melle enyhén lóg. Milyen felsőt vegyek neki, amiben nem látszik, hogy lógnak a mellei?

Segítsetek egy ruhavásárlás terén tapasztalatlan férfinek! Szeretném, ha a barátnőm melle a felsőben feszesebbnek látszana.

Legjobb válasz: Nem hord melltartót? Az nagyon sokat tud alakítani a mellek formáján. Olyat vegyél, amibõl nem lóg ki a melltartó pántja.

Nem hord melltartót? Az nagyon sokat tud alakítani a mellek formáján. Olyat vegyél, amibõl nem lóg ki a melltartó pántja.
A kérdező hozzászólása: Sohasem hordott melltartót, mert nem szereti, szorítja. Meg az elsõ barátja (aki elõttem volt) meg is tiltotta neki, hogy melltartót hordjon, mert szerette nézni, ahogy a blúz, a póló alatt ring, mozog a melle.
hát azért jobb lett ha hordana mert így biztos meg fognak ereszkedni a mellei
sztem nincs olyan felsõ, ezen csak a melltartó segít. mi lenne ha mondanád neki, hogy hordjon?ha az exe kedvéért nem hordta, ennyibõl a te kedvedért hordhatná. vannak kényelmes melltartók is.
akkor talán rossz a méret, egyébként is nagyon sokféle van ezen a problémán csak egy jó melltartó segít
Vehetnél olyan felsõt ami rögtön mell alatt beszûkül aztán bõvül

37 hetesen normális, hogy fáj a mellem? Milyen melltartót hordjak? A szoptatósban is fáj, ha olyant veszek ami kevésbé tartja akkor is. Méretre is mintha nőtt volna még az utolsó napokban. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Merevítõ nélküli melltartót hordj mindenképpen, ami lehet sport vagy szoptatós is. Ha megszületik a babád, akkor amikor megindul a tejed, akkor még egy méretet nõni fog a melled, de kb 2-3 hét után kb akkor lesz, mint most. A legjobbakat!

Merevítõ nélküli melltartót hordj mindenképpen, ami lehet sport vagy szoptatós is. Ha megszületik a babád, akkor amikor megindul a tejed, akkor még egy méretet nõni fog a melled, de kb 2-3 hét után kb akkor lesz, mint most. A legjobbakat!
Szia azt sajna nem tudom hogy normális-e hogy fáj a melled de gondolom igen még ha nöt is akkor biztos annak tulajdonotható be de azt hogy milyen melltartót hordjál hát semilyet én nem hordok csak ha megyek valahova ahova széppen ki kell öltözni és akkor 1-2 számmal nagyobb kosarút veszek fell ilyenekbõl már beraktároztam és már ezeket hordom de mondom csak ha nagyon muszálj egyébként itthon egy top aminek van kialakitva melltartó rész na de tudod az nem olyan vészes nem iritál nem nyom szóval csak kényelmesen esetleg még tudom ajánlani a sport meltartókat próbáld ki további jó baba várást

Körülbelül nyár eleje óta hatalmasra nőttek a melleim, de a derekam eléggé vékony maradt, és most egyre jobban fáj már a hátam. Milyen testgyakorlatokkal lehet rajta segíteni? Olyat írjatok, ha lehet, amit suli után nyugodtan lehet végezni.

Legjobb válasz: Szia! A derekadnak nem is kell változnia, a mell súlya a gerincet terheli. Ahhoz, hogy ne kezdj el görbén járni, nem árt, ha edzed a hátizmokat, és mélyizmokat, valamint a mell ereszkedése ellen a mellizmokat. Jó módszer lehet az úszás, ha van rá lehetõséged. De ha inkább otthon maradnál, az interneten több helyen találsz gerincet mozgató tornát, linkelek is egy párat: http://www.hazipatika.com/topics/gerinc/torna/gerinc http://www.50plusz.hu/praktikak/mozgassor/gerinctorna/1 Kitartás!

Szia! A derekadnak nem is kell változnia, a mell súlya a gerincet terheli. Ahhoz, hogy ne kezdj el görbén járni, nem árt, ha edzed a hátizmokat, és mélyizmokat, valamint a mell ereszkedése ellen a mellizmokat. Jó módszer lehet az úszás, ha van rá lehetõséged. De ha inkább otthon maradnál, az interneten több helyen találsz gerincet mozgató tornát, linkelek is egy párat: http://www.hazipatika.com/topics/gerinc/torna/gerinc http://www.50plusz.hu/praktikak/mozgassor/gerinctorna/1 Kitartás!
Lehetetlenre vállalkozol, ilyen nincs.
miért akarod hogy kisebbek legyenek? örülj neki hogy nagyok
neekem is ennyi a méretem. én inkább büszke vagyok rá :D de most õszintén minden lány nagy melleket szretne, és nekünk az van örüljünk neki !:D am szerintem semmiféleképpen ne vegyél pánt nélkülit, mert zokban olyan, mintha lógnának a cicik... szerintem egyszerû háromszögalakút, vagy amolyan katy perryset :D
Még nem tudom.
jó, izgalmas
Az elsõ csókolózásnál semmi rendkívüli nem volt, csak az, hogy végig a citrom ízû fagyit éreztem.(fagyizás után csókolt meg) Mivel nekem szép nagy melleim vannak, így elõszeretettel tapiznak le..Ha nekem is kedvem van hozzá, akkor jó érzés..Ha nincs kedvem hozzá, akkor kimondottan idegesítõ a taperolás..
Elõször mikor csókolóztam az olyan volt, hogy a srác kezdte és én csak belementem. Hát elõször járt az agyam hogy nyálcsere, meg hogy mi ebben a jó.... Pár "nyálcsere" után már rájöttem a technikájára, és már jobban smárolok mint a srác. :D Amikor elõször megsimizte a cicimet az meg úgy volt, hogy dvd-t néztünk, õ ült a kanapén, én elfeküdtem az ölébe téve a fejem. És addig simogatott míg becsúszott a pólóm alá a keze, épp nem volt rajtam melltartó, mert kicsi cicim van, s otthonra nem hordok. Irtó jó érzés volt, legközelebb direkt betoltam a kezét a pólóm alá. :D
Nõgyógyásznál:kellemetlen szükséges rossz!Ha vki zaklat:Idegörlõ!Ha az akit szeretek:Jó!
Fogdosd a saját melled. Olyan, csak jobb:) Amúgy ha szájjal kényeztetik, nem taperolva, az még jobb:P
engem felizgat :$
egyszer a pasimnak filmnézés közbe lecsúszott a keze és beesett a pólóm alás írtó jó érzés volt
Kiprobáljuk? :D 19/F
Elsõ csókom közben az járt a fejemben, hogy ez miért is jó ennyire? Nem értettem, hogy sokan miért csókolóznak sokáig, de azóta már rájöttem a technikájára. A cicijeim szép laposak. Egyszer a pasim film nézés közben simogatott és közben becsúszott a keze a pólóm alá és mivel lapos vok nem hordok sehol sem melltartót. Írtó érzés volt. Én még szûz vagyok és jelenleg nincs pasim. 15/l
A barátom nyalja és szopogatja , simogatja a mellbimbóóm valami hihetetlen jó érzéés :'DD mindenkinek ajánlatos : )
A mai napig szívesen emlékszem vissza az elsõ csókomra, pedig már vagy 10 éve történt. Nagyon jóképû sráccal történt, akit aznap ismertem meg. A csók nagyon izgató volt. Utána fél órán keresztül menni alig bírtam, annyira remegtek a lábaim.:)
04-10 20:53 : pereld be a nõgyógyászod! vele nem kell csókoloznód :D

El szeretnék menni kocogni, de a szoptatástól nagyon megereszkedtek a melleim. Milyen melltartót vegyek ami jól megtartaná a melleimet a további megereszkedéstől?

Legjobb válasz: sport melltertót. a triumph-nak van pár modellje és nagyon j´k, persze más olcsobbat is kapni, biztos azok is jók. be mész egy boltba és sport melltertót kérsz.

sport melltertót. a triumph-nak van pár modellje és nagyon j´k, persze más olcsobbat is kapni, biztos azok is jók. be mész egy boltba és sport melltertót kérsz.
Nekem nagyok a melleim es en is fraszban vagyok, hogy jaj mi lesz ha megereszkednek. Egy modell ismerosomtol tanultam (akinek hat nem tul nagyok a cickoi de nagyon kell rajuk vigyaznia) hogy 2 sportfelsot vesz fel. Az egyik maga amelyik tartja a mellet szepen a masik az, amelyik odaszoritja a testehez. Igy ugralhat, futhat, igazabol nem elnek kulon eletet a testetol.
Én is a sportmelltartót ajánlanám.Bmelyik sportáruházban kepni.Olyan 4-5ezertõl indulnak, olyan 10ig bezárólag.Én meg csak azokat szeretem, mert nagyon kényelmesek, meg állandóan mozgásban vagyok.
Én triumph- ot használok. Nem valami szexis darbok, de nagyon jók és tényleg tartják a mellet. Nemrég vettem, az pl 8 ezerbe fájt.

Egy AMD Radeon™ HD 6750-es video kártya mellé milyen AMD processzort érdemes venni? Ami már képes kihozni a maximumot a kártyából.

Én AMD FX-6300 ra gondoltam vagy AMD Bulldozer 4x FX-4100 . Lehetõleg minnél olcsobban szeretnék ki jönni.

Legjobb válasz: Eseteleg egy AMD A8 X4 5600K 3.6GHz FM2 Processzor is elég lenne?

A kérdező hozzászólása: Eseteleg egy AMD A8 X4 5600K 3.6GHz FM2 Processzor is elég lenne?
Alaplap? De egy 2-3 magos magasabb órajelû proci is kihajtja ezt a VGA-t nem kell ide 6 magos FX... Úgy enyhén VGA limites lenne a gép.
Elég lenne az is, de ha már VGA mellé teszed, akkor (ne APU-t). Ezt vedd AMD Athlon II X4 760K 3.80GHz FM2 BOX vagy ezt AMD Athlon II X4 750K 3.40GHz FM2 BOX
A kérdező hozzászólása: Alalaplap csere is lesz mivel jeleneleg eg régi C2D E4600 procim van ami nagyon visszafogja a kártyát.Mindig ez vérzik el játékoknál. Vagyis alaplap, proci, ram csere lesz de csak annyit akarok rá költeni amennyibõl már ki tudom használni a videókártyát. pl:ASUS M5A78L-M LE Alaplap , 4gb 1600 mhz kingston ram+ ...... Proci
AM3+ alaplapba nem lehet beletenni a 5600K-t az fm2...
A kérdező hozzászólása: Oks akkor valami másik alaplapot. Ami 15-e alatt van. Egyébként ddr 5-ös a kártyám.
Ha olcsón akarsz kijönni ezzel az alaplappal ASUS M5A78L-M LE akkor ez a proci és ram: AMD Athlon II X3 450 3.20GHz AM3 BOX KINGSTON 4GB HyperX Blu DDR3 1333MHz CL9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!